diverse_women 24.03.07, 16:29 Sklepie: H&M? Wg mnie mają strasznie dziwaczne ubrania, ale moja koleżanka właśnie lubi się ubierać w jakieś sukienki w kaczki i getry w paski... A jaki wy macie styl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frutinka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 16:43 ja bardzo lubi ę ten sklep. A ubrania są w stylu, który obecnie panuje w UK i który bardzo lubię. Jest ciekawszy na pewno niz styl polski - dżinsy i sweterek do tego w kolorze szarym, zimnobłękitnym lub czarnym. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:22 A ja nie lubię. Zbyt odważny Nie mówiąc już o rozmiarówce. Albo 32-38, albo 44-52 (bo od niedawna mają dział dla puszystych). No i ceny takie sobie. Ja nie chodzę w sweterkach, nienawidze ich. Ubieram się w koszule, bluzeczki itp. Żadnych golfów i swetrów - precz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:34 A ja właśnie wczoraj kupiłam sobie tam tunikę w kwiaty kolorowe i dzis ubrałam do niej legginsy i cudnie się czuję. Uwielbiam eksperymentować z modą. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:35 Ubrałam się w leginsy :P Wybacz, ale ubrać można lalkę ;) Tak mi zawsze to wpajali, że mam awersję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:38 O dżizas! uwielbiam takie przewrażliwione. Zwazywszy, ze to nie jest żaden błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:40 Nie rozumiem jak można ubrać legginsy, no ale ok, skoro tak mówisz... Nie chciałam być chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:44 jesteś nauczycielka polskiego, czy jak - jeśli to zboczenie zawodowe, to mozna to przełknąć, ale jesli twoja "naturalna" nadwrażliwość - to chyba ciężko to znosić:p Wybacz, ale nie piszę eseju, tylko wypowiadam się na forum - mowa potoczna rózni się od języka oficjalnego czy literackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:46 > jesteś nauczycielka polskiego, czy jak - jeśli to zboczenie zawodowe, to mozna > to przełknąć, ale jesli twoja "naturalna" nadwrażliwość - to chyba ciężko to > znosić:p Nie, ale miałam bardzo wymagającą nauczycielkę polaka :P i wmawiałam nam o ubieraniu sie i "Zabija oway. Na śmierć" - bo skoro zabija, to wiadomo, że na śmierć :P I takie tam ;) Do dziś pamietam, jak to powtarzała. > Wybacz, ale nie piszę eseju, tylko wypowiadam się na forum - mowa potoczna > rózni się od języka oficjalnego czy literackiego. Ok, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: Do a_gu_196 25.03.07, 16:48 Możliwe, ja jezdze do 1-2 centrow handlowych i dopiero niedawno rozbudowali ze jest dzial dla puszystych. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:35 a ja lubie ten sklep:)zawsze znajde tam cos dla siebie.wiem,ze niektore rzeczy wygladaja tam kiczowato-kiedys widzialam takie spodnie:waskie nogawki,szeroki pas i krok spodni w kolanach... wymieklam.. czasami lubie poeksperymentowac ze strojem ale nie az tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:40 mam z h&m pare rzeczy ale ten sklep nie jest moim ulubionym najbardziej jestem zadowolona z zakupu torebki, rurek i paru bluzek Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:41 aaa i jeszcze swietne mam dwa swetry z h&m - zielony i szarobialy:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 A jakie inne sklepy lubicie? 24.03.07, 17:44 Ja np. COLLOSEUM, Orsay, Jeans Club (wczoraj kupiłam tam super bluzkę za 9,90 zł), Terranova, Cubus (jak są wypżedaże, inaczej niczego nie dotknę, za drogo), Carry, New Yorker. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A jakie inne sklepy lubicie? 24.03.07, 17:49 a_gu_196 napisała: > Ja np. COLLOSEUM, Orsay, Jeans Club (wczoraj kupiłam tam super bluzkę za 9,90 > zł), Terranova, Cubus (jak są wypżedaże, inaczej niczego nie dotknę, za drogo), > Carry, New Yorker oj nie, juz tam nie zagladam (w Lo zdarzalo sie kupic cos w Terranovie, ale mam przykre doswiadczenia z jakoscia ubran np. w Carry:/) najczesniej kupuje w promod, mango,tatuum, czasem Solar,Jackpot i Beneton(-ale przyznam ze tam drogo;P), bardzo lubie esprit a jak jestem za granica to ubieram sie w Dorthy Perkins, Atmosphere, lubie tez Vila ze sportowych najbardziej Reebok i Nike Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: A jakie inne sklepy lubicie? 24.03.07, 17:51 W terranowie kupuje tylko bluzki, bo nosze je rok i sa jak nowe, ale spodni nie, bo rzeczywiscie, nienajlepsze. A z carryego mam sporo super wychodzonych ciuchow i zaden mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A jakie inne sklepy lubicie? 24.03.07, 17:59 z Carry kurtka mi sie poprula od srodka strasznie i sztruks sie wytarl Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: A jakie inne sklepy lubicie? 24.03.07, 18:00 Akurat od nich sztruksu nie mam;) Ani kurtek. Tylko zakiety i spodnice. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: A jakie inne sklepy lubicie? 24.03.07, 20:21 atmosphere niby lepszy od carry? mam pare rzeczy od nich, ale kupowanie ciuchów w primarku było dla mnie jak zło konieczne! brr.... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:45 Mi się najbardziej podobają ciuchy w Promodzie. Niestety mnie na nie nie stać.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:48 No, ale rozmiarówka też nie teges :P L-kę cięzko znaleźć. Nic nie mam z promodu, nie liczac uzywanej bluzki z Allegro :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:55 a ja mam duzo rzeczy z Promodu i jestem z nich bardzo zadowolona.rzeczywiscie ceny sa powalajace ale czasem wole kupic cos drozszego(tak-wiem,nie cena swiadczy o jakosci ale w przypadku tej firmy mam sprawdzone rzeczy)i cieszyc sie dluzsza zywotnoscia moich ulubionych rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:00 tez lubie promod, maja niektore rzeczy baaardzo kobiece, fajne sukienki i spodnice, z dwoch torebek tez jestem zadowolona do dzis a sluza mi juz pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:59 Nie wiem. Ja ma S-kę. Ale mają ciekawe kroje, fasony, wzory i kolory. Super po prostu. Zawrotu głowy dostaje w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:01 Ja jeszcze lubię zbiór w C&A :) Np. clockhouse. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:53 Ooooo to to! Promod to mój ulubiony sklep!!:) Wiekszość mojej garderoby stamtąd pochodzi:) H&M jest na którymś miejscu później, ale Promod jest zdecydowanie na pierwszym miejscu w moim rankingu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:56 Frutinka-widze,ze mamy podobny gust;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:56 Ty jesteś uprzedzona, bo ty firmę Diverse promujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 17:58 moim zdaniem jest koszmarny pomijam styl, ktory czasem jest ok, czasem nie, ale jakosc jest ponizej wszelkiej krytyki... cos, ciuch, ktory na ich reklamowkach wyglada fajnie, w rzeczywistosci przypomina sprana szmatke wielkrotnie wracalam do tego sklepu slyszac zewszad zachwycone opinie i za kazdym razem uciekalam Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:01 Nie znam ciuchów tej firmy. Wiem, że moja współlokatorka ma fisia na punkcie H&M, ale ja naprawdę nie wiem, które jej ciuchy są z tej firmy, a które z innej. Nie patrzę na metki. Ostatnio to właśnie Martyna odkryła, że mój sweter, którymam od 3 lat jest z Veromody, a ja nie zauważyłam ;) Dostałam go od cioci. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:02 No i Max Marę lubię, ale to już w ogóle poza moim zasięgiem. Tylko okulary mam z Max Mary.;) Ale kiedyś jak będę bogata...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:02 Polskie H&M jest znacznie gorszej jakości od zachodnich H&M Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:03 a ja nie zauwazylam roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:03 Byłam w H&M w Stanach i wydaje mi się, że były tam identyczne ciuchy co i w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaatrin Re: Co myślicie o...? 25.03.07, 03:14 Sa takie same - w Stanach, Niemczech i Polsce. Tak samo w Zarze. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:05 ja dopiero co wróciłam z UK i poszłam na zakupy w Polsce - i własnie ciekawa byłam jak wyjdzie porównanie - bez róznicy. Nawet znalazłam specjalnie ciuch , ktore sobie kupiłam w UK w H&M - były identyczne i ceny niemal te same - no, moze troszkę nie poszli za kursem - bluzka za 10 funtów, tu kosztuje 59 zł, a kurs w dół poleciał:) W jakości ciuchów róznicy nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:20 Nie promuje diverse :P nic tam nigdy nie kupiłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:29 Jest śmieszny. Ja mam z niego 2 pary bardzo fajnych letnich kolorowych klapek, jedne sa zielone a drugie takie etniczne kojarzące się z Afryką :) Mam też parasolkę i czapke z daszkiem w pepitkę. Dla mnie to jest własnie taki sklep do fajnych dodatków, ciuchów tam nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:30 w diverse to tylko gatki kupowalam lubemu memu Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:35 Ja nie przepadam. Czasami mam wrażenie, że wiszą tam prawie same szmaty. Poza tym metki "made in bangladesh" skłaniają do myślenia, kto te ubrania właściwie szyje... Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 18:37 Na moich spodniach Lee pisze made in Turkey i na drugich - made in Maroko - to się nazywa globalizacja. Nike i inne Pumy robią w Chinach za miskę ryzu niemalże. taki świat dzoś pokręcony. Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 20:24 Moj ukochany sklep. maja super ciuchy nie tylko takie dziwaczne. Teraz jestem w ciazy i to jedyny sklpe gdzie mozna kupic fajne ubrania dla pan z brzuszkiem nie wygladajac jak bazarowka, ewntualnie jak w worku. Nawet mam super kostium 2 czesciowych dla ciezarowek oczywiscie z H&M Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 20:25 a ja lubie tę markę, chociaż do żadnych leginsów nie mogę się przekonać pamiętając jak sobie kliny wszywałam w zwężane spodnie jakiś czas temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 20:55 ja lubie,ale nie podniecam sie jakos czesto tam kupuje bielizne a dzisiaj nabylam koszulke w dziale dzieciecym:) notabene oprocz ekstrawaganckich ciuchow maja tam tez taka masowa produkcje Odpowiedz Link Zgłoś
ginewra25 Re: Co myślicie o...? 24.03.07, 22:26 Jak dla mnie na ubrania z H&M szkoda kasy. Ubrania bardzo niskiej jakości. Większość to sztuczne materiały. Dla mnie to zwykłe szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna.konkubina Info o H&M (Hennes & Mauritz). 25.03.07, 07:24 To firma szwedzka majaca swoje sklepy na calym swiecie. Sami nie szyja. Maja swoich podwykonawcow. Sklepy dla ludzi mlodych. Zdecydowanej wiekszosci mlodych ludzi sklepy sie podobaja. Swiadczy o tym sukces finansowy firmy. Osoby ktore tutaj wybrzydzaja i wydziwiaja to ciotki po trzydziestce piatce ktore weszly przez przypadek do sklepu aby sie odmlodzic ale zabraklo im odwagi. Po przeczytaniu tego natychmaist zaczna zapewniac, ze nie pachna naftalina. Ciao, wk. Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: Co myślicie o...? 25.03.07, 11:26 diverse_women napisała: > Sklepie: H&M? Wg mnie mają strasznie dziwaczne ubrania, ale moja koleżanka > właśnie lubi się ubierać w jakieś sukienki w kaczki i getry w paski... > A jaki wy macie styl? Alez nie tylko... Zalezy jaki dzial..w tym mlodziezowym...a i owszem..bardzo odwaznie, ale dzial ze "szmatami" z serii "Woman" sa calkiem do rzeczy... klasyczne spodnie...bluzki...spodnice.. Na tym dziale mozna znalezc perelki... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Co myślicie o...? 25.03.07, 13:23 IMO glownie szmaty jakies maja. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia456 Re: Co myślicie o...? 25.03.07, 16:47 Ja bardzo lubię ten sklep, zawsze mozna tam cos oryginalnego znaleźć, duzo jest fajnych dodatków. Najważniejsze jest umiejętne łączenie garderoby żeby to wszystko miało ręce i nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Co myślicie o...? 25.03.07, 16:56 Akurat to nie mój styl. Ale może się podobać Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Co myślicie o...? 25.03.07, 17:50 > Akurat to nie mój styl. Mój też nie;) Ja ogólnie nie ubieram się zgodnie z obowiązującymi trendami;) Odpowiedz Link Zgłoś