koaa 13.05.03, 23:03 Od dziś mam gdzieś irca- moja aktywność netowa będzie na tym forum i w cafe gazeta- a na reszte szkoda mi czasu- i innym radze to samo :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: irc won 13.05.03, 23:08 koaa napisał: > Od dziś mam gdzieś irca- moja aktywność netowa będzie na tym forum i w cafe > gazeta- a na reszte szkoda mi czasu- i innym radze to samo :)) > ---------------- Koaa bosz ja tez mam problemy z ircem....tyleze mi zalezy ....ukradli mi kanal :(((( Jak sami nie oddadza chyba tez zrezygnuje ale z ciezkim sercem.. Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Nie koniecznie :) 13.05.03, 23:08 Miesiąc temu zawarłam na GG bardzo ciekawą znajomość. Fakt faktem - przez przypadek :) Zresztą GG towarzyszy mi już od 2 lat - i nie bardzo sobie wyobrażam egzystencji bez niego. Prędzej zrezygnuję z telefonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Nie koniecznie :) 13.05.03, 23:10 No z GG ja tez nie zrezygnuje :))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: irc won 13.05.03, 23:14 Ze mną tak wiele kobiet chce sie umówić (ja z nimi też) że poznawanie nowych jest bez sensu poza tym podrywają mnie jakieś nastoletnie gówniary no i nauczucielki od angielskiego jednym słowem odjaz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: irc won 13.05.03, 23:54 koaa napisał: > Ze mną tak wiele kobiet chce sie umówić (ja z nimi też) Po co sie od razu tak chwalic? Innych panow na forum wpedzisz w kuuuumpleksy. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: irc won 14.05.03, 00:10 melinek napisał: > koaa napisał: > > > Ze mną tak wiele kobiet chce sie umówić (ja z nimi też) > > Po co sie od razu tak chwalic? > Innych panow na forum wpedzisz > w kuuuumpleksy. ;)) Ale jadna z którą bym tak naprawde chciał być bliżej- mówi nie- może się to zmieni?????? Ps Co robią z nas te feromony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: irc won 14.05.03, 07:42 melinek napisał: > koaa napisał: > > Ze mną tak wiele kobiet chce sie umówić (ja z nimi też) > Po co sie od razu tak chwalic? > Innych panow na forum wpedzisz > w kuuuumpleksy. ;)) zglasza sie pierwszy wpedzony w kuuuumplex ;)) Pozdrawiam, gleboko nieszczesliwy i wielce zazdrosny Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: irc won 14.05.03, 18:24 losiu4 napisał: > zglasza sie pierwszy wpedzony w kuuuumplex ;)) > > Pozdrawiam, gleboko nieszczesliwy i wielce zazdrosny > > Losiu Taaa... >:-) biedaczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: irc won 15.05.03, 19:46 drzazga1 napisała: > Taaa... >:-) biedaczek.... noooo i ktoz mnie biednego pocieszy.. przytuli... poglaszcze... eeech, ciezkie jest zycie losia :(((( Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Do łyzeczki 13.05.03, 23:16 azaalie or rododendrony or rózaneczniki juz zaczynają kwitnąć - byłem w niedziele w botaniku (a lało jak teraz) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa_praw Re: Do łyzeczki IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 23:23 koaa napisał: > azaalie or rododendrony or rózaneczniki juz zaczynają kwitnąć - byłem w > niedziele w botaniku (a lało jak teraz) :)))) > > No nie, tak jak teraz to nie lało! =<:>>>>>>>>>>>---padalec Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Do łyzeczki 13.05.03, 23:37 bury(ros) nie było ale lało momentami jak z cebra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Do łyzeczki 14.05.03, 09:21 Lało lało jak z wiadra :) Też przecież byłam w niedzielę w ogr.bot. hehe Ale nie wiem, co kwitło, bo mi woda w czółenkach chlupotała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: irc won IP: *.chello.pl 14.05.03, 09:39 he he, pamietam te czasy irca. wystarczylo wyslac fotke i chcieli sie umawiac, meczace. w momencie, kiedy chcialam dac sobie spokoj, mimo obietnic skladanych sobie, spotkalam sie z jeszcze jednym kolega, ktory dopiero byla na poczatku swojej drogi ircowania. okazal sie b.fajny. mimo, ze zerwalismy kontakt, kilka razy przypadkiem spotykalam go potem w Wwie. Killer, where r u? :-))) chetnie bym sie z nim pobawila.. Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: irc won 14.05.03, 16:46 koaa napisał: > Od dziś mam gdzieś irca- moja aktywność netowa będzie na tym forum i w cafe > gazeta- a na reszte szkoda mi czasu- i innym radze to samo :)) Chciałabym zrezygnować z irca...ale jakoś nie mogę...kolejny nałóg do kolekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:TAM TEŻ NA KRADZIONYM LOGINIE ? 15.05.03, 21:17 ??????????????????????????????????????///// padalcowa napisała: > koaa napisał: > > Chciałabym zrezygnować z irca...ale jakoś nie mogę...kolejny nałóg do > kolekcji :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: to ja tez... 15.05.03, 20:31 ale mój ha plan polegał na podnoszeniu wielu wątków żeby te ponuraka spadły:) Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Aprobuję Twój paln...które wątki podnieść? 15.05.03, 20:34 Wodzu prowadź :P Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Aprobuję Twój paln...które wątki podnieść? 15.05.03, 20:37 normalne - czyli oprócz buraka pomijamu negre:)))))))) Ha oręża w dłoń i mdo boju z ha pieśnią na ustach:))) Odpowiedz Link Zgłoś