znowuwzyciuminiewyszlo 16.04.07, 15:11 Czy może uważacie je za kryminalny zwyczaj albo poprostu są Wam obojętne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:14 Kiedys mialem na dupie dzienciola, ale do dziupli sie schowal. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:14 U innych mi nie przeszkadzają. Czasem nawet mi się podobają. U siebie nie. Nie mam i nigdy nie chciałam mieć. No, ale ja nie mam nawet przebitych uszu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:28 kurcze, ja jak byłam mała i głupia podziurawiłam sobie uszy jak sita i teraz trochę żałuję bo po co mi aż tyle otworów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokietka.kokietka Mam;-)) 16.04.07, 15:46 Na krzyżu. Nie wiem dlaczego go zrobiłam ale nie żałuje;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzepinka1 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:14 ja mam na ramieniu . taki sam ma moja "druga połowa" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:15 a to już dość ryzykowne posunięcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:32 mam na ramieniu, planuje na łopatce ale muszę wzór wymyślić :) jdynie co to mam problem z ubiorem do pracy w lecie, bo krótkie rękawki nie bardzo go zakrywają.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:36 mysza znalazłam ci wzorek o taki napis pictures.burnon.ca/albums/2005OffPlaya/2005OffPlayaNutopia.highlight.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:43 nutopia napisała: > mysza znalazłam ci wzorek > o taki napis > pictures.burnon.ca/albums/2005OffPlaya/2005OffPlayaNutopia.highlight.jpg jeszcze serce i strzałe czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:46 myszz napisała: > nutopia napisała: > > > mysza znalazłam ci wzorek > > o taki napis > > pictures.burnon.ca/albums/2005OffPlaya/2005OffPlayaNutopia.highlight.jpg > > jeszcze serce i strzałe czy cóś? yyy... serce wystrczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:49 no mąż mnie cały czas namawia na koleżanke:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:51 myszz napisała: > no mąż mnie cały czas namawia na koleżanke:D wiesz? wcale mnie to nie interesuje! (a lubi brunetki?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:52 brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki.......... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:40 też bym chciała na łopatce, ale że mam już na kręgosłupie na wysokości łopatek, to głupio by to wyglądało. Więc zastanawiam się nad innym miejscem no i fajnym wzorkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:42 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > mam już na kręgosłupie na wysokości łopatek, możesz na meila podesłać fotke? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:51 hehe, nigdy sobie nie robiłam fotki pleców :-) To jest napis po chińsku i obawiam się, że jego znaczenie mogło by Ci nie odpowiadać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:53 ok, byłam ciekawa wzoru:) podoba mi się taki jak ma angelina jolie ale to już oklepane. myślałam tez o pazurach drących skórę ale to tez oklepane:( Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:56 no własnie, wszystko oklepane! miałam taki pomysł, zeby na nadgarstku z tej strony gdzie są żyły (czy to się nazywa nagarskiem?) rypnąć sobie piękną pisaną czaionką 'memento mori' ale to chyba byłby za duy hardkor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:58 oooooo to ja bym dobie rypnęła napisik jak doda na ręce od łokcia do dłoni ale to juz całkiem zasznurowana do pracy bym chodziła Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:58 a co ona ma tam napisane? Może avi umie to rozszyfrować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:03 ja tam nie wiem :-) przypomniał mi się za to gość który przyszedl umowic sie na robienie tatuazu kiedy ja czekalam na swoja kolej w salonie. Oglosil, że chce mieć napis ŁKS w stylu gotyckim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:05 mój wujek miał różyczke na ramieniu...../mial wtedy 25-26lat/ nie wiem co ma teraz ale wiem, ze to czymś pokrył Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:08 tinypic.com/dm6tlt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:13 i6.photobucket.com/albums/y204/deedeetwogo/tatoo.jpg www.joetheprogrammer.net/images/tatoo.jpg i.lawka.pl/graf/zdjecia/400/171.jpg www.pitbullsaloon.com/Humor/April%202003/bellybutton%20tatoo.jpg i26.photobucket.com/albums/c109/kemar888/perfect-tatoo.jpg sneakers.pair.com/l/ct-tatoo.jpg Ależ ludzie mają pomysły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 17:40 hehe niezłe, mam gdzieś też takie cuda, potem spróbuje znalesć:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:43 mrrr mrrr tatuaze :) wciagaja cholera-mam jeden, drugi w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:53 ha, to fakt! gdzie masz, i gdzie i co planujesz? szukamy z myszzą natchnienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: Macie tatuaże? 17.04.07, 17:29 plecki -bluszcz-ale wyzej niz wszystkie laski, zeby sie nie rozlazlo czasem przy ciazy ewentualnej, planuje teraz ramiono-plecy-jakiegos smoka czy co, ale bede sie wybierac do dziargatora wiec mam nadzieje na porade. nie robicie delfinkow!!prosze was!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 09:46 nieee no, żadnych delfinków! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 10:33 hehe, taki zarcik podobno wszyscy zaczynaja od tribali,ale ze ja jestem oryginalna to sie wylamalam z tym moim bluszczem a, i jeszcze jedno-moim zdaniem kolorowe tatuaze sa bleblebleble :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 11:40 rzeczywiście, kolorowe tatuaże z reguły są nieładne (moim zdaniem) ale czasem zdarzy się perełka. Ja zaczęłam od chińskich znaczków o określonym znaczniu (ale żadne miłości, przyjaźnie, czy inne bdety ;-)), których dość długo naszukałam się w necie :-) Teraz chciałabym zrobić sobie coś koło kostki, ale nie mam jeszcze pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 12:24 jak juz laski cos plodza na kostce to jest to zazwyczaj motylek-niem pytaj mnie dlaczego, natomiast jest to uwazane w swiecie dziargatorow za szczyt zlego gustu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 12:52 ej no, żadnych motylków ani innycj insektów! no i delfinków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 17:52 no ja tylko pisze jaka jest obowiazujaca sztampa ;] ale tribal chyba da rade, chociaz ja nie jestem zwolenniczka pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:47 ja bym chciala na brzuchu, ale nie mam wystarczajaco ladnego brzucha :( Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 15:51 też bym chciała, ale w trakcie ciąży mogłby się powyciągać nieładnie, więc odpuszczam ten rewir :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:18 U siebie bym nie zniósł, u facetów kojarzą mi się "kryminalnie" ale u kobiet delikatny tatuazyk w miejscu które nie kazdy widzi... posladek na przykład jest dla mnie bardzo pociągający Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:19 pośladek jest o tyle niebezpieczny, że ma skłonnośc do zmiany kształtu z wiekiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:41 Pośladek to jeszcze najmniej się z wiekiem zmienia bo tam rzadko światło dochodzi. No chyba, że ktoś uwielbia solarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:57 na solarke nie chodzę, ale mogę się roztyć. Odpowiedz Link Zgłoś
agatas1984 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 16:35 ja też mam na krzyżu, nigdy mi nie przeszkadzał, a zrobiony został jak miałam 17 lat...ah to były beztroskie czasy;) Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:28 Mam, na krzyżu. Też nie wiem, dlaczego zrobiłam i tez nie żałuję :) Poza tym z TŻ planujemy zrobić sobie dwa małe tatuaże po ślubie (w miejscach które tylko my widzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:32 Kota Zarazka nie tatuujemy, bo on nierasowy jest;) Ale czipa dostanie w najbliższym czasie. Na wypadek gdyby chciał zwiać przez okno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lim25 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:31 kurcze nie mam ..a zawsze chwiałam mieć taki delikatny na na łopatce albo na ramieniu ..cudo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:36 lim25 napisała: > kurcze nie mam ..a zawsze chwiałam mieć taki delikatny na na łopatce albo na > ramieniu ..cudo :) ja też ale tak cholera boję się bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:37 ee, da się wytrzymać. dla mnie wizyty u dentysty (jak jeszcze znieczuleń nie dawali) były znacznie gorsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:41 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > ee, da się wytrzymać. dla mnie wizyty u dentysty (jak jeszcze znieczuleń nie > dawali) były znacznie gorsze :-) ale oni robią dziury w skórze...ałć Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:44 a potem robi się taki paskudny srup! mama mi go maścią potem smarowała, bo nie mogłam sobie sama między łopatki sięgnąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:45 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > a potem robi się taki paskudny srup! mama mi go maścią potem smarowała, bo nie > mogłam sobie sama między łopatki sięgnąć :-) brrrrr nigdy, nigdy, nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:49 a potem strup odpada i myslisz sobie: o żesz! ale ja głupia! a potem: no dobra, to gdzie by tu następny sobie wkomponować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:51 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > a potem strup odpada i myslisz sobie: o żesz! ale ja głupia! > a potem: no dobra, to gdzie by tu następny sobie wkomponować :-) no to teraz zupełnie mnie już zakręciłaś Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:54 tak to jest, prawie kazdy wytatuowany Ci to potwierdzi) tatuaże uzależniają i ciężko na jednym poprzestać. Mnie się to narazie udaje, ale chyba sobie zafunduje następny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 20:03 mnie najbardziej bolało wypelnianie wzoru. ja miałam bez znieczulenia a mąż miał w innym studiu ze znieczuleniem i mówi, ze nic nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
lim25 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 20:03 .ja mam jeszcze bardziej wymyślnego stracha ...a co jak utyje i mi sie tatuaż rozmaże :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 20:08 mam na łopatce, moim zdaniem samo robienie nie bolało pozniej strasznie mi goraco było w tym miejscu, ale maśc pomagała ten zrobiłam 5 lat temu, marzy mi się drugi własnie na krzyżu nutopia napisała: > lim25 napisała: > > > kurcze nie mam ..a zawsze chwiałam mieć taki delikatny na na łopatce albo > na > > ramieniu ..cudo :) > > ja też > ale tak cholera boję się bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 18:53 Dla mnie tatuaże wykonane w profesjonalnym salonie są jak dzieło sztuki na żywym płótnie:) Mój mąż ma na ramieniu cudnego tygrysa ale chciałabym żeby jeszcze sobie gdzieś zrobił:D Ja również chciałabym tylko w jakimś mniej widocznym miejscu;P Odpowiedz Link Zgłoś
tak.i.nie Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 19:27 ja mam na krzyzu i na kostce na nodze, kocham oba, są cudowne, zadnych strupów nie miała, goiły się rewelacyjnie, widocznie nieodpowiednio je pilęgnowałaś jak były świeże. I prawda jest to, że wciągają, oj tak... Jak zrobiłam jeden to juz myślałam o drugim, zdecydowała sie po 2 latach, bo to moim zdaniem poważna decyzja, na całe życie. Ale minęło juz 6 lat od zrobienia drugiego i nie ciągnie mnie na razie dalej, w końcu nie chcę wyglądać jak żywy obraz Ale takie delikatne i oryginalne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Macie tatuaże? 16.04.07, 19:32 MAMY :) skorpiona na ramieniu. I wiem, ze zrobie sobie nastepny na lopatce :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Macie tatuaże? 17.04.07, 14:27 qw994 napisał: > Nie mam i mieć nie będę :) Za to masz coś innego... ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
montevideo KRZYŻ 17.04.07, 00:04 Może to głupie pytanie... ale czy krzyż jest u dołu pleców? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: KRZYŻ 17.04.07, 00:10 tak, tam gdzie łupie czasem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Macie tatuaże? 17.04.07, 11:16 Mam - na krzyżu. Malutki bardzo. I ten jeden jedyny mi na razie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Macie tatuaże? 17.04.07, 11:21 mam od kilku lat przepięknego tribala i przyznaję ze to wciąga bo chciałabym mieć jeszcze jeden;)m mój mąż też ma tatuaż. wogóle podobają mi się wydziargani faceci;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Jak już będę dużą dziewczynką... 17.04.07, 11:21 ... to sobie szczelę taki o! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
chommiczka Re: Jak już będę dużą dziewczynką... 17.04.07, 12:43 MAM Tatuaż na prawej łydce, po zewnętrznej stronie. Mam tribala, czyli mieszanka wzorów, które właściwie nic nie przedstawiają konkretnego :) Czysta abstrakcja :) Zrobiłam go w wieku 16 lat i nie żałuję :) Czasami to w ogóle o nim zapominam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Jak już będę dużą dziewczynką... 17.04.07, 12:50 jak sie jest grzeczną dziewczynką, to takie skrzydełka same rosną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak już będę dużą dziewczynką... 17.04.07, 12:55 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > jak sie jest grzeczną dziewczynką, to takie skrzydełka same rosną :-) A tak, tak słyszałam - grzeczne dziewczynki idą do nieba (pewnie tu chodzi o te skrzydełka), a niegrzeczne dziewczynki idą dokąd chcą - np. zrobić sobie tatuaż albo do najbliższego pubu :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz szukam 17.04.07, 13:11 szukam takiego wzorka pół księżyca pół słonka jak ktoś umie ładnie szkicowac to ja bardzo prosze mi coś takiego spłodzić Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: szukam 17.04.07, 13:23 myszz napisała: > szukam takiego wzorka pół księżyca pół słonka > jak ktoś umie ładnie szkicowac to ja bardzo prosze mi coś takiego spłodzić Tako rzecze Pan Google -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: szukam 17.04.07, 13:45 coś bardziej wampirycznego mi chodzi po głowie:) tu coś jest ale taka miniatura, ze nic nie widać www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c367f37d53598781.html Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: szukam 17.04.07, 14:06 A takie cuś? Mało wampiryczne, ale za to symboliczne :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia a ja sobie walnę to 17.04.07, 13:50 między łopatkami tn3-1.deviantart.com/300W/images3.deviantart.com/i/2004/143/3/8/Rebirth_of_the_Phoen ix.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a ja sobie walnę to 17.04.07, 13:51 tn3-1.deviantart.com/300W/images3.deviantart.com/i/2004/143/3/8/Rebirth_of_the_Phoen ix.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ostatnia próba 17.04.07, 14:09 Heheheeeee... tinyul.com bardzo przydatne! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ostatnia próba 17.04.07, 14:10 No braaawo dla mnie :( To chyba zaraźliwe! winno być: tinyurl.com/ -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ostatnia próba 17.04.07, 14:12 nioch nioch nioch:D a ja się zastanawiałam co ja mam z tym enterem (zdjecie) zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: ostatnia próba 17.04.07, 15:30 jak będziecie niegrzeczne to wilk was zje... www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a941a3d4918cf0e4.html Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ostatnia próba 17.04.07, 16:14 myszz napisała: > jak będziecie niegrzeczne to wilk was zje... To niech żre w całości! A nie jak tę panią, tylko ręce... uch! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: szukam 17.04.07, 14:00 nutopia napisała: > i.nes spłodziła:D że niby co? ;> -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: szukam 17.04.07, 14:03 no ten półksiężyc - półsłońce:) w dodatku z panem googlem go spłodziła:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: szukam 17.04.07, 14:24 Bo Pan Google jest ZeBestest! On wie wszystko, umie wszystko, rozumie wszystko iiii nigdy mnie nie opuści ;PP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: szukam 18.04.07, 11:10 Mam na łopatce.Nie załuję ale raczej nie zrobię drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ktotamjest1 Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 11:45 moj chlopak ma 2 tatuaze i chce sobie w przyszlosci najblizszej zrobic jeszcze jeden ja niemam nic przeciwko temu podobaja mi sie u niego moze sama sobie tez zrobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tak.i.nie Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 12:23 Hej, dziewczyny a co sądzicie o motywach religijnych? Czy to nie jest lekka profanacja? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 12:54 mnie się to nie podoba. Co by to nie było - krzyż, gwiazda Dawida czy Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 13:55 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/83/Menora.svg/200px-Menora.svg.png ?? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 13:56 planujesz menorę na łopatce? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 22:44 a nie kłuje Cię on tym szpikulcem na ogonie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
halna.na Re: Macie tatuaże? 18.04.07, 22:44 Czasem jakiś ogon kłuje. Nie powiem żebym narzekała. :-) Odpowiedz Link Zgłoś