pocotak 19.04.07, 16:02 Okazuje się, ze wiele z nas chodzi.A jak jest z wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia96301 Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 16:42 ja sama stawiam karty. Albo wróży mi koleżanka, a potem ja jej Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 16:46 pocotak napisała: > Okazuje się, ze wiele z nas chodzi.A jak jest z wami? Neee, ja przyglądam się fusom po mojej porannej kawie - wyniki są rewelacyjne! ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 18:39 i.nes napisała: > pocotak napisała: > > Okazuje się, ze wiele z nas chodzi.A jak jest z wami? > > Neee, ja przyglądam się fusom po mojej porannej kawie - wyniki są rewelacyjne! > ;) > > Szczęściara - ja piję rozpuszczalną i coddzienie rano z bijącym sercem wychodzę z domu bo nie wiem co mnie czeka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Chodzicie do wróżek? 20.04.07, 00:07 nutopia napisała: > Szczęściara - ja piję rozpuszczalną i coddzienie rano z bijącym sercem > wychodzę z domu bo nie wiem co mnie czeka > ;) Może kup sobie kulę? Wiesz, taką co się potrząsa i śnieg pada. Podobno też jest super. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 18:56 Jeszcze trochę wprawy i sam będę wróżył;) Często mi się zdarza przepowiedzieć przyszłość.Choćby dzisiaj-coś mi mówiło,że ćwiczeniowca może nie być i faktycznie-miał konferencję;) Odpowiedz Link Zgłoś
victoria1985 Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 19:00 ja kiedys dzwoniłam do wróżki z ezotv i dupa nic sie nie sprawdziło juz nigdy w życiu nie dam sie nabrac tylko pieniadze w błoto wywaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 19:07 Piękna Pani pokaż rączkę,wiarusik prawdę Ci powie;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 18:59 Moja siostra jest wrozka...i znam bardzo wiele wrozek... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 19:07 To tak jak moja;) Głupi Tarot;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Chodzicie do wróżek? 19.04.07, 19:28 Oj Ty teraz potezna moc tarota cie ukarze ;)_ Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Wróżki same do mnie przychodziły... 19.04.07, 19:06 ...jak mi się klawiatura wymieniała z mlecznej na stałą...a teraz jakoś już nie przychodzą;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wróżki same do mnie przychodziły... 19.04.07, 19:08 Wróżki zębuszki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wróżki same do mnie przychodziły... 19.04.07, 19:10 wiarusik napisał: > Wróżki zębuszki?;) No ba! I jakie fajne prezenty przynosiły na pociechę:D A teraz jestem już za stara i nie chcą wpadać;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wróżki same do mnie przychodziły... 19.04.07, 19:12 Nie martw się,jescze wypadną >;) He he... >:] Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wróżki same do mnie przychodziły... 19.04.07, 19:14 wiarusik napisał: > Nie martw się,jescze wypadną >;) > He he... >:] No tak! Zapomniałam:DDD No to może jeszcze kiedyś przyjdą;P Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Chodzicie do wróżek? 20.04.07, 00:38 nie nie nie! ciekawi mnie, czy któraś z łaskawych pań chodzących do wróżek czy też własnoręcznie dokonujących dziwacznych czynności w innych wątkach gwarzy o ciemnocie i średniowieczu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
to-paz Re: Chodzicie do wróżek? 20.04.07, 08:43 Ja tak i niestety mi się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
e_penso_a_te Re: Chodzicie do wróżek? 20.04.07, 08:20 Nie chodzę, ale kiedyś wróżyła z kart moja babcia i zawsze się sprawdzało. Ja niestety tego nie potrafię, ale mam bardzo silne przeczucia i dobrą intuicję i jestem często w stanie przewidzieć co się wydarzy za kilka dni. Podobnie jest ze snami. Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Chodzicie do wróżek? 20.04.07, 11:04 ja tez tak mam...sny...przeczucia zawsze mi sie sprawdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
agas81 Re: Chodzicie do wróżek? 20.04.07, 08:53 Takie sa teraz czasy, ze roi sie az od pseudowrozek. Juz mlode dziewczyny, glupiutkie biora sie za wrozenie, tak jakby mialy jakies predyspozycje ku temu. Bylam dwa razy u wrozki. Kobieta byla przede wszystkim jasnowidzem. Uzywala kart ale wlasciwie to chyba ich nie potrzebowala. Miala niesamowity dar. Tylko takie wrozki uznaje. Pseudowrozki "bawiace sie" kartami i odczytujace znaczenie rozkladu w ksiazce...nie dziekuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikalo5 Re: Chodzicie do wróżek? 20.04.07, 10:05 A mogę prosić o namiar na tego jasnowidza? Odpowiedz Link Zgłoś