baasiek44 20.04.07, 08:52 Kurde...jest piątek...byle do 15 i weekend...ale co by tu teraz robić żeby się nie nudzić...no i udawać przy kolegach że pracuje:D...Macie jakieś sposoby?? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka81 Re: Piątek i nuda w pracy...:/ 20.04.07, 11:45 a mi od rana ciśnienie szefowa podniosła, nie ma to jak spieprzyć komuś humor przed weekendem:-( Odpowiedz Link Zgłoś
serendepity Re: Piątek i nuda w pracy...:/ 20.04.07, 12:24 Ja stosuje rozne techniki. Po pierwsze jak przegladam internet, to mam wylaczone skrypty, flash i obrazki, wtedy moge sobie spokojnie czytac rozne fora i nie wyskakuje mi zadne niechciane prezentacje. Po drugie czytam sobie rozne ksiazki w pdf czy txt. Wczesniej zmieniam nazwy plikow na takie, ktore moga byc zwiazane z praca, zeby nie bylo widac co czytam. Trzecia opcja: czytam dokumentacje techniczna czyli doksztalcam sie. Jak szef patrzy nam sie w ekran to mozna czytac strony zwiazane z naszym zawodem czy praca. Rozmawiam przez komunikatora ze znajomymi. W niektorych firmach sa komunikatory korporacyjne wiec mozna porozmawiac ze znajomymi z firmy, nie koniecznie sluzbowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkjuice Re: Piątek i nuda w pracy...:/ 20.04.07, 12:55 obłóż sobie biurko papierami w taki sposób jakbyś z nich korzystała.Ja bym sobie surfowała po necie a w pogotowiu miej otwarty jakis plik w wordzie.Dopiero 13 buuuuuu jeszcze kilka godzin i weekend. Odpowiedz Link Zgłoś