Gość: pikus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 17:55 Drodzy Forumowicze, czy wiecie moze kto wykonuje ten utwor z reklamy samochodu marki opel merina z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oberver Szczerze, to nie wiem, 20.05.03, 18:06 o która reklame Ci chodzi, bo słabo się przyglądam, ale ucho mam wyćwiczone i jedyne dwa fajne kawałki jakie usłyszałam przy okazji reklamy aut, to Moby i Morcheeba. Może to któraś z nich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a ja wiem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 19:10 gra lamb a utwor to gabriel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri o, merci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 12:08 bo ja tez na ten kawalek choruje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatcher Re: piosenka z reklamy - samochod opel IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 13:35 to MOBY o ile się nie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju reklama opel meriva 21.05.03, 13:40 zespół: lamb tytuł: gabriel płyta: what sound rok premiery: 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: piosenka z reklamy - samochod opel IP: *.pu.kielce.pl 22.05.03, 12:02 To jest Norah Jones. Cudowne, prawda? :)))) Pzrd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: piosenka z reklamy - samochod opel IP: *.man.polbox.pl 22.05.03, 12:11 Mowimy o tej "You used to love me?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: piosenka z reklamy - samochod opel IP: *.pu.kielce.pl 22.05.03, 12:32 Ten utwór pochodzi płyty "Come Away With Me" Wiadomosc o niej z portalu Gazety: "Córka Ravi Shankara, młoda jazzowa pianistka i wokalistka Norah Jones, podąża śladami takich artystek jak Cassandra Wilson i Diana Krall. Jej wydany dla Blue Note głośny album Come Away With Me to zgrabny miks jazzu z klasycznym popem, soulem i elementami country (na płycie znalazł się między innymi cover Cold, Cold Heart Hanka Williamsa). Norah Jones posiada niebanalny, jakby lekko "zadymiony" głos, w pracy nad płytą wspomogli ją doskonali instrumentaliści (między innymi gitarzysta Bill Frisell) i dwójka utytułowanych producentów - Craig Street (Cassandra Wilson) i Arif Mardin (Aretha Franklin, Dusty Springfield). Doskonała, nastrojowa płyta" ZGADZAM SIE W 100%. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: piosenka z reklamy 22.05.03, 12:53 hej zdecydujcie się o jaką reklamę wam chodzi ;-) bo już wymieniliście i Mobiego i Lamba i Norę Jones... to trzy różne światy muzyczne... pozdrawiam owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: piosenka z reklamy IP: *.pu.kielce.pl 22.05.03, 13:21 Chodzi o pokazywaną ostatnio (moze sie myle i jest ich więcej-mało oglądam telewizorni) reklamę, w której z jednej z ostatnich scen obecna jest wyginająca się kobieta, której stopień "wygięcia się" zbliżony jest w procentach do kształtu nowego Opla. Trochę to skomplikowane objaśnienie, ale myślę, że dla tych, którzy widzieli reklamę - zrozumiałe. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: piosenka z reklamy 22.05.03, 13:25 szkoda że na stronach opla nie zamieszczają swoich reklam... Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju reklama jest na stronie opla... 22.05.03, 13:37 tam sie dowiedziałęm ze to lamb. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju www.opel.com 22.05.03, 13:58 the new opel meriva > downloads > view tv ad - high / low proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: www.opel.com 22.05.03, 14:03 właśnie się doszukalam... na polskich stronach tego nie ma... pozdrawiam owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: piosenka z reklamy - samochod opel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 22:48 To chyba nie to ale ten kawalek tez za mna caly czas chodzi .... To chyba jest Faith Evans ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya-cek Re: piosenka z reklamy - samochod opel IP: *.dau.citynet.pl 22.05.03, 14:10 A może tak lenistwo przezwyciężyć i zajrzeć czasem na forum "Muzyka" ? Temat był, przez speców (autoreklama:) rozszyfrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: piosenka z reklamy - samochod opel 22.05.03, 14:37 ależ sami sobie już poradziliśmy ;-) trzeba samemu szukać a nie zdawać się tylko na innych... pozdrawiam owca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: piosenka z reklamy - samochod opel IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 22:22 Witam Was dawno nie zagladalam na forum dziekuje Wam za odpowiedzi... ja zakladajac ten watek myslalm o reklamie w ktorej wlasciwie duzo pokazuja a samochod jedzie nad morzem...i nawet nie bardzo wiedzialam jaki znak rozpoznawczy podac, w kazdym badz razie pasuje tu zespol Lamb bo Mobego znam i Nore Jones rowniez...pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś