pajdeczka 23.05.03, 10:44 Nie ma nawet gdzie się wpisać. Może założyłby ktoś jakiś sensowny, niebanalny wątek? Mam dzisiaj wenę, jak nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Pajda ;) 23.05.03, 10:47 A to słyszałaś? Jak do pleców pajdeczki przywiążesz kota, to będziesz miała perpetum mobile... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda ;) 23.05.03, 10:58 aguszak napisała: > A to słyszałaś? Jak do pleców pajdeczki przywiążesz kota, to będziesz miała > perpetum mobile... > Żywego czy martwego, a jak martwego to ze skorką czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Pajda ;) 23.05.03, 11:05 Nie słyszałam, żeby martwy spadał na cztery łapy - chyba, że do dołu... Ale Ty, Paj całkiem żywa jesteś, więc przywiązywanie martwego kota nie miałoby najmniejszego sensu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda ;) 23.05.03, 11:12 aguszak napisała: > Nie słyszałam, żeby martwy spadał na cztery łapy - chyba, że do dołu... > Ale Ty, Paj całkiem żywa jesteś, więc przywiązywanie martwego kota nie miałoby > najmniejszego sensu ;))) > Chwileczkę, a co powiesz na futra z dzikich kotów, hę? Przeważnie są to martwe koty, a więc jest jakiś sens.... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Pajda ;) 23.05.03, 11:20 pajdeczka napisała: > aguszak napisała: > > > Nie słyszałam, żeby martwy spadał na cztery łapy - chyba, że do dołu... > > Ale Ty, Paj całkiem żywa jesteś, więc przywiązywanie martwego kota nie > miałoby > > najmniejszego sensu ;))) > > > Chwileczkę, a co powiesz na futra z dzikich kotów, hę? Przeważnie są to martwe > koty, a więc jest jakiś sens.... > Nigdy mnie na takiego kota nie bedzie stać, więc wygłaszam hasła ekologiczne, co by kotków nie zabijać... taka obłudna jestem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda ;) 23.05.03, 11:23 aguszak napisała: >> Nigdy mnie na takiego kota nie bedzie stać, więc wygłaszam hasła ekologiczne, > co by kotków nie zabijać... taka obłudna jestem ;-P > A czy Ciebie zaraz musi być stać? Może będzie stać Twojego faceta i co wtedy zrobisz? Będziesz się krygowała , ale weźmiesz czy się święcie oburzysz i wyrzucisz go z futrem za drzwi? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Pajda ;) 23.05.03, 11:29 pajdeczka napisała: > aguszak napisała: > > >> Nigdy mnie na takiego kota nie bedzie stać, więc wygłaszam hasła > ekologiczne, > > co by kotków nie zabijać... taka obłudna jestem ;-P > > > A czy Ciebie zaraz musi być stać? Może będzie stać Twojego faceta i co wtedy > zrobisz? Będziesz się krygowała , ale weźmiesz czy się święcie oburzysz i > wyrzucisz go z futrem za drzwi? > Wyrzucę go napewno... ale dlaczego zaraz mam go wyrzucać z futrem... jeszcze spadnie na cztery łapy i wtedy już nigdy nie zjem kromki z masłem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella100 aguszak! IP: *.chello.pl 23.05.03, 13:58 Radia Zet sie slucha?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś