forumowicz_pospolity 15.05.07, 19:28 od pani specjalistki od wizerunku ,ktora wystąpiła w "Faktach" że najbrzydszą częścią męskiego ciała są nogi:) tutejszy aktyw zachęcam do raźnego wyrażenia swojego sprzeciwu wobec tej tezy!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszz i to jeszcze owłosione 15.05.07, 19:40 ja tam sobie nie wyobrazam faceta bez włosów a jak jakiś ma trzy na krzyż na klacie to mi się wesoło robi Odpowiedz Link Zgłoś
esquisse Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 19:41 jasne ze nieprawda..:) chociaz, te u pilkarzy rzeczywiscie wydają się obleśne- krzywe patyczki, dziwne kolana, jakies kosci. ale tak normalnie, bardzo pozytywne sa nogi w meskim ciele, owlosione, opalone blade, grube chude- zalezy jak facet ich uzywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 11:39 esquisse napisała: > jakies kosci Wyobrazilam sobie nogi bez kosci:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 19:44 heh, sama nie wiem, nigdy się nogom nie przyglądam, a może warto? Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 20:37 oooooo ja zglaszam sprzeciw ....ja kocham nogi mojego mezczyzny...te umiesnione...silne..apetyczne uda ....mmmmmmm...az mi slinka cieknie..hehe .. zreszta cale meskie cialko jest seksowne...posladki...barki...klatka...brzuszek...no i jak tu nie kochac mezczyzny ..hmmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 20:45 ja tez wielbiam meskie nogi...silne, twarde, umiesnione...:D...mezczyzni zachecam do noszenia krotkich spodenek, na mnie to dziala...ale nie ma jak meskie ramiona....uuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 20:47 no nie, nie idzmy za daleko! męzczyzna to nie chłopiec, żadnych krótkich spodenek! Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 20:49 Czemu...niektorym to pasuje...jak sobie idziecie gdzies na luzie w plener...pograc w cos, na rowerach...nie za krotkich... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 20:56 nie no, jak facet idzie poćwiczyć to inna rozmowa. ale na spacer czy do kina, jakoś tak nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 20:48 Nie ma czegos takiego jak brzydka czesc meskiego ciala! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 21:07 Zatkało mnie jak to usłyszałam. Przecież męskie nogi są ładne. Ta pani chyba nie lubi facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Hę?? 15.05.07, 21:08 Nie zgadzam się! Faceci miewają fantastyczne nogi, lubię takie długie, umięśnione, proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_n Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 21:13 Męskie nogi są boskie :)właśnie szczególnie owłosione, bo takie wydepilowane są dla mnie już nie bardzo męskie :D Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 21:18 Tam było "ludzkiego ciała"! Pani specjalistka chyba jest jednak specjalistką od czegoś innego jeśli z powodu włosów i w ogóle posiadania nóg zabrania nosić bermudy gdy jest gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
esquisse Re: Własnie się dowiedzialem 15.05.07, 21:38 To moze zalezy o jaki wizerunek pani chodzilo? pan w garniturze, pan na mokro na goraco itp? nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 05:45 A dla mnie najseksownijsza czescia meskiego ciala jest pupcia;)) Pozniej moga byc nogi;) Fakt,ze niektorzy mezczyzni maja naprawde bardzo ciekawie zbudowane i umiesnione nogi,ale to pzrewaznie sportowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 08:10 Drogie Panie! Widząc, co piszecie - właśnie zaczynam zaplataćwarkoczyki na nogach :D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 08:15 bo Ty od wilka pochodzisz to i nie ma się co dziwić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 08:43 sottobosco napisała: > bo Ty od wilka pochodzisz to i nie ma się co dziwić ;P > Dziwić się nie ma co, bo nas Wierzejski paluszkiem pokaże, jako tych niedobrych. A od wilka zdecydowanie tak, pochodzę :) Wrrrrrrraaaaaaauuuuuu :P Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:09 lupus76 napisał: > A od wilka zdecydowanie tak, pochodzę :) Wrrrrrrraaaaaaauuuuuu :P > Lupusku no ja Cię nie poznaję :DD Z samego rana taki niepokój wprowadzać na forum ;P? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:18 sottobosco napisała: > lupus76 napisał: > > A od wilka zdecydowanie tak, pochodzę :) Wrrrrrrraaaaaaauuuuuu :P > > > Lupusku no ja Cię nie poznaję :DD > Z samego rana taki niepokój wprowadzać na forum ;P? > Ależ jaki niepokój??? Ja tylko ziewam, bo w Katosach taka senna pogoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:21 To ja chyba nie znam się na wilczej mowie Zupełnie inaczej odczytałabym takie "Wrrrrrrraaaaaaauuuuuu :P" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 10:05 sottobosco napisała: > To ja chyba nie znam się na wilczej mowie > Zupełnie inaczej odczytałabym takie "Wrrrrrrraaaaaaauuuuuu :P" ;) > A miało być miiiiiiaaaaaaauuuuuuu??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 08:49 forumowicz_pospolity napisał: > od pani specjalistki od wizerunku ,ktora wystąpiła w "Faktach" > że najbrzydszą częścią męskiego ciała są nogi:) > > tutejszy aktyw zachęcam do raźnego wyrażenia swojego sprzeciwu wobec tej tezy!: > ) Zdecydowanie wyrażam sprzeciw! UWIELBIAM męskie, umięśnione uda...mmmmmmmmm:))) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:13 A ja nawet lubie jak są trochę krzywe :p Wtedy facet jest bardziej sexy... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:21 butterflymk napisała: > A ja nawet lubie jak są trochę krzywe :p > Wtedy facet jest bardziej sexy... Kurde, od przedszkola gram w piłę, przez jakiś czas nawet w trampkarzach kopałem, a tu masz - proste bydlaki :( Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:16 To, że wizażystka nie znaczy, że zawsze mądrze mówi. Moj mąż wcale nie ma brzydkich nóg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:17 A może ona jest starą panna? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 09:20 rachela27 napisała: > A może ona jest starą panna? Buahahahahahahahahahaha. No to w Was kobietach lubię najbardziej. "Baby, ach te baby, czym by bez nich był ten świat" :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 10:07 Ciekawe jak by to było jakby faceci golili nogi? Niesprawiedliwe trochę że kobiety muszą a faceci nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 10:13 Kobiety wcale nie muszą:) Same chcą :D Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Własnie się dowiedzialem 16.05.07, 11:32 Powiem szczerze: mnie najbardziej i facetow kreca: dlonie, oczy i stopy. Stopy sa czescia nog, prawda? Pani wizerunkowa na doszkolenie:P Odpowiedz Link Zgłoś