Gość: Satine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 09:47 Swietny wywiad. Konjo jest na prawde bardzo smieszny. Juz dawno sie tak nie usmialam czytajac jakis artykol. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yunnan Re: Paweł Końjo Konnak IP: *.rz.uni-ulm.de 03.06.03, 13:25 Calkiem prawdopodobne ze zenska czesc lata za Wisniewskim, ale za to meska ma Konja :) Pozdrowienia PS wypowiadanie ponad 700 slow na minute to jest dla mnie cud na miare zamiany wody w wino (oczywiscie nie jabola) ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay28 KONJO IP: 191.254.4.* 03.06.03, 13:35 Konjo razem z Jarkiem Janiszewskim,Tymonem Tymańskim i Paulusem Mazurem to najwspanialsza część polskiej myśli intelektualnej i moi od lat guru mentalni,hej ho! Życzę dalszych 50 lat płodnego deprawowania młodych umysłów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzy Re: Paweł Końjo Konnak IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.06.03, 02:46 szczególne dzieki za przypomnienie dewastujacego incydentu z udzilem zgwałconej baba'zlali mi sie do srodka'- to moja ulubiona fraza, powtarzana dosc czesto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojnok KOCHAM TEGO GOŚCIA! IP: *.satfilm.net.pl 27.07.03, 00:48 ON JEST NIESAMOWITY!!!!! KONJO NA PREZYDENTA Odpowiedz Link Zgłoś