agata2810 08.06.07, 07:57 hej,tak sie wlasnie zastanawiam ile z osob odwiedzajacych forum odwiedza rowniez kurnik.pl:)ja bywam tam namietnie,moze z niektorymi z was juz sie wczesniej poznalam;)pozdrowienia dla wszystkich,ale duuuchota:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_wiedzaca Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 08:03 a gdzie to jest :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agata2810 Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 08:52 www.kurnik.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Zdarza się :) 08.06.07, 09:08 Porżnąć w kanastę, w kości lub w domino. Mój brydżowy poziom powodował nerwy u partnerów, więc sobie darowałam. Poćwiczę na urlopie z wyrozumiałymi znajomymi, to może się skuszę ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata2810 Re: Zdarza się :) 08.06.07, 09:21 co do brydza to sie zgadza;)tez sobie pocwicze w wakacje bo az wstyd siadac do stolu;)a co do reszty to faktycznie milo czasem pograc sobie w to i owo;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zdarza się :) 08.06.07, 10:26 No, co by dużo nie mówić: kurnik fajny jest ;))) Ale teraz mam nowy nałóg, pracowy zwłaszcza: forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 09:39 ja tez.. wlasciwie codziennie..chyba to juz nałog;) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Ja, choć ostatnio na odwyku. 08.06.07, 09:51 Przez długie miesiące grywałam prawie dzień w dzień. Ostatnio wpadam rzadziej, średnio raz na tydzień. Głównie "literaki", czasami tysiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ja, choć ostatnio na odwyku. 08.06.07, 09:53 ja w literakach w ramach odwyku mialam roczna przerwe...nie gralam nawet raz przez ten czas... powrocilam ze 2 tygodnie temu :) plus tysiac, kosci, czasem makao :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 09:52 ja :) od ok. 3 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata2810 Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 09:57 ja tez od ok 3lat:)był moment,ze potrafilam wstac o 5nad ranem zeby sobie spokojnie pograc do tej7,a pozniej do pracy i w pracy tez gralam:)w pewnym momencie dotarlo do mnie,ze chyba troche przeginam i zaczelam sobie ograniczac wystepy;)tragiedia to byla wowczas,gdy np nie mialam polaczenia z netem wtedy bylam wsciekla jak osa;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 10:29 ja! tylko ostatnio nie mam za badzo czasu, ale jak się obronię, zamierzam poszaleć w tryktraka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 10:49 O, nigdy w to nie grałam! Nowy cel przede mną :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 14:53 może umowimy sie na partyjkę? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:03 Pouczę się i dam znać, jak będę w miarę nadawalna :) Dzięki za zaproszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:04 jak chcesz :-) zawsze mozemy pograc 'towarzysko' na początek Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:11 Ok, obczajam, już na firmowym papierze wydrukowałam zasady do poczytania w autobusie ;) I później faktycznie poproszę o kilka rundek na towarzyskim :) Jak chcesz, to Cię naucze w bierki i w bule ;))) W palanta nie polecam, bo jestem w tym najlepsza :/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:22 no to jak się umawiamy na te kilka lekcji (czego to człowiek nie zrobi, żeby od prawdziwej nauki się wymigac:-D) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:25 Po weekendzie, ok? Bo teraz jak patrzę na zasady, to rozumiem tylko, że piony są białe i czerwone ;))) Dam Ci szansę na naukę rzeczy ważnych, sama może się pouczę niepoważnych ;) Nick na kurniku: arabesque :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:36 ok :-) rzeczy ważne są Ci bardzo wdzięczne :-) moj nick na kurniku: ...ee nie podam publicznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:42 Kołakowskiego bajka mi sie przypomniała o złośliwych rzeczach ;) To ja jakieś "papa" popełniłam podając publicznie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:44 nie no, skąd, ale ja na kurniku mam swoje zdjęcie w wizytówce i jeszcze by mnie ktos namierzył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 15:47 Aha, aha, a ja mam pewnie jak zwykle coś durnego. Muszę sprawdzić :D A, nie, arabeska i zero tekstu, bo faktycznie miałam kiedyś jakiś głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ip Re: oj literaki 08.06.07, 14:33 raczej astma... tzn jak juz sie udusisz z wysilku to wtedy miedzy gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: kto z was jest bywalcem kurnik.pl?:) 08.06.07, 14:51 Kiedys grywalam tam namietnie w literaki, ale teraz przenioslam sie z gra do reala i cwicze ja po angielsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: W literaki... 09.06.07, 00:11 od jakis trzech lat - ale tylko mahjong :))) Odpowiedz Link Zgłoś