wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:34 Mysle ze idealny facet to taki ktory ma idealna kobiete. Bez niej idealem byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 12:10 > Mysle ze idealny facet to taki ktory ma idealna kobiete. Bez niej idealem byc > nie moze. Nie ma to jak definiować mężczyznę za pomocą kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:55 jasne, ze nie, i na odwrot. tylko nie wiem, czemu tak wiele kobiet dosc czesto to robi... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:17 silic napisał: > Nie ma to jak definiować mężczyznę za pomocą kobiety.... Niestety ale kobieta jest podstawa mezczyzny. Co to za mezczyzna ktory nie ma kobiety? Palant albo pedal. Odpowiedz Link Zgłoś
atiuqalop83 Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:36 tak powiem skrycie, że uwielbiam Cię ... tryplu Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:51 byle z daleka... jak mnie dostaniesz to bedzie placz i zgrzytanie zębów Odpowiedz Link Zgłoś
atiuqalop83 Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:34 ach enterek za szybko.... tak więc dziewczyny, mamy misję :D Musimy sprawić,żeby ten oto młody człowiek znalazł swoją miłość-którąś z nas :D "www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E obiecuje kwiaty, wieczory przy świecach i inne bardzo romantyczne rzeczy... o których wciąż marzymy Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:47 nie bądź okrutna, każdy orze jak może ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: wątpię :-) n/t 09.06.07, 23:58 Tu na forum moze byc idealny forumowicz, ale czy idealny facet, w to tez watpie. Za duzo tu kobiet by takim swietym idealem tu byc. Ale grac ideala zawsze mozna, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: wątpię :-) 09.06.07, 23:59 oj, od razu grać? o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: wątpię :-) 10.06.07, 00:16 Chyba zle napisalem i tymsamym pomylke najwieksza w zyciu zrobilem. Idealni nie musza grac idealow. Oni nimi poprostu sa. Takie cos naturalne, przylepione mocnym idealnym klejem jest do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:17 Iberia - też Cie kocham :) ale na razie tylko platonicznie OK?? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:38 trypel napisał: > Iberia - też Cie kocham :) ale na razie tylko platonicznie OK?? no ba, lepszy rydz niz nic:-)))),darowanemu sie nie zaglada...:-P a poza tym to"na razie" hmm daje nadzieje? :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:46 a czemu Ty taki rozchwytywany jesteś? Nawet zmywać Ci się nie chce ;-) Nie no, poważnie, czy ja coś przeoczyłam? skąd ta opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:52 naprawde nie wiem :) moze dlatego że zawsze pisze co mysle ale zachowuje przy tym podstawy dobrego wychowania :D a jedno z drugim rzadko tu w parze idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:54 no proszę jak niewiele trzeba żeby zostać ideałem ;-) to może ja też spróbuję? eee... nie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:57 poza tym rewelacyjnie masuję stopy w czasie kiedy naczynia myją sie w zmywarce :) może to to? :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:59 to też do mnie nie przemawia, kiedyś chinczyk-fachowiec robił mi masaz stop, moze i ostatecznie bylo to relaksujące, ale te łaskotki i autentyczny ból jak mi paluch nie wiadomo gdzie wciskał :-) poza tym, skad panie z forum wiedzą o tych zdolnosciach? chyba ze umawiasz sie z niektorymi na masaze przy akompaniamencie szumu zmywarki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:00 po kolei ze wszystkimi. Ty jestes 437 w kolejce ale kolejka szybko się heh posuwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:02 nie chce! nie znosze masazu :-) z reszta, mam swojego masazyste jakby co! moze nie ideała, ale chyba to i lepiej, przynajmniej nie jest nudno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:10 spadasz o 100 w dół... na 537. Za karę. Odwolań nie przyjmuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:12 ale za co ta kara? za to ze nie lubie czy za mojego nieideała? :-) a gdzie mozna oberwowac mój status w kolejce? bo nie chce mi sie stac z numerkiem pod drzwiami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:17 kara za całoksztalt ;P spokojnie pare lat poczekasz i przyjdzie na Cię kolej Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:18 też mi ideał, jaki marudny! a co ja robię? w takim razie wolę konrada, może i malutki i pewnie na motocyklu nie jezdzi, ale przynajmniej pracowity i prostolinijny! ot co! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:23 ależ dlatego ja go od razu wysunąłem :) bo ma dwie ręce i wszystko nimi sam potrafi zrobić... a ja sam nie lubie :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:31 jak sie nie ma co się lubi, to sie lubi co się ma. wciąz nie wiem, czemu Ty za ideła robisz, ale cóz, chyba w niewiedzy pojdę spac. moze odpowiedz na to pytanie spłynie ma mnie we snie, podobnie jak kiedys splyneło na mnie olsnienie na temat dowodu jednego z twierdzen na analizie IV. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: idealny 10.06.07, 01:00 o dokladnie, ktory zawsze jets obok, rozumie, wspiera i zawsze przytuli:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:02 Moze ktorego chce sie miec obok, bo rozni sa w koncu faceci przy boku roznych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: idealny 10.06.07, 01:08 o wlasnie tak! poza tym idealem dla niektorych jest ten co przytuli i wyslucha a dla czesci ten co tlucze i wrzeszczy, o gustach sie nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:15 Oj, co ty mowisz. Nie wiedzialem ze idealem moze byc z rozdarta geba i w dodatku babski bokser. Slabo jednak sie znam na kobietach. A moze tylko pewien, nieliczny "gatunek" was poznalem, bo nie sposob w koncu wszystkie poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: idealny 10.06.07, 01:22 ,,gatunek,, ha ha ha no wiec ja jestem z ,, gatunku,, nietolerujacego damskich bokserow Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:28 sonia.t1 napisała: > ,,gatunek,, ha ha ha no wiec ja jestem z ,, gatunku,, nietolerujacego damskich > > bokserow I slusznie. Ja ich tez nie toleruje. Jak mozna dla faceta tak splamiac rece. Naprawde nie rozumiem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: idealny 10.06.07, 01:18 a moj nie jest obok, a i tak uwazam go za idealnego (prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:24 Jest obok czy nie jest, to nie jest najwazniejsze. Wazne ze czujesz sie jakby on byl obok. Uczucie do niego jest wazne, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: idealny 10.06.07, 01:29 prawdaz, niemniej wazne niz jego uczucie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: idealny 10.06.07, 01:25 ,,obok,, to przenosnia tak jak ,,nie siedz mi na glowie,, ale chyba nie jest ci smutno ze nie ma go obok, wcale nie musi, zeby byc idealem :)!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:40 Trypel to fajny gosc, ale czegos mu do idealu brakuje. Moze chodzi o to, ze pomimo ze go nigdy nie widzialam, zdaje sobie sprawe, ze jest czlowiekiem z krwi i kosci? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:30 To i ty masz swojego bozka? On tam pewnie przez te gwiazdy do ciebie sie wdarl, co? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:32 wielo-kropek napisał: > To i ty masz swojego bozka? On tam pewnie przez te gwiazdy do ciebie sie > wdarl, co? Kocham go z "Desperado", gdy byl piekny i mlody. Obecny mnie nie kreci. Facet ma takie spojrzenie, ze miekna kolana. NO i ma ladne dlonie. I niewazne ze jest naprawde wzrostu siedzacego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:35 Ja zawsze uwazalem ze kobiety kochaja wszystko i wszystkich. Ty to potwierdzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:39 Alez oczywiscie! Ale i tak najbardziej kocham mojego kota mimo ze jest najgorszym stworzeniem na swiecie: musze go karmic, sprzatac po nim, dbac by sie nie nudzil, spycha mnie z lozka, obraza sie, olewa, strzela fochy, skacze po glowie i inne straszne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 no to 10.06.07, 01:40 ja jestem wyjatkiem, nie kocham wszystkich i wszystkiego :)jestem wybredna Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: no to 10.06.07, 01:48 sonia.t1 napisała: > ja jestem wyjatkiem, nie kocham wszystkich i wszystkiego :)jestem wybredna Zadna tam wybredna. Zadna nie kocha wszystkich i wszystkiego. W pojedynke, z osobna kochacie swoje i swoich, ale wszystkie razem kochacie wszystko i wszystkich. Teraz jasne? Czasem kiedy pisze "kobieta" mam na uwadze wszystkie kobiety. Caly gatunek w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:45 Pewnie niejeden facet ktory chcialby byc kochany przez kobiete, chcialby teraz byc kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 02:06 facet, nawet zwiniety w klebek nie zmiesci mi sie na kolanach;) Odpowiedz Link Zgłoś
krystkaoj Re: Nie chciałabym ideału:) n/t 11.06.07, 17:37 zgadzam sie! Bo im więcej sie wybiera, tym gorszego sie dostaje! Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 12:00 to ja mam takie pytanko w temacie :) czy Wasze "ideały" zmieniają się z wiekiem? inne cechy stają się ważniejsze, bardziej kuszące? z niektórych rezygnujecie, bo i tak są zbyt nierealne i nie warto stawiać takiej poprzeczki? :) i co jeśli spotkałyście Wasz ideał ale z różnych przyczyn nie jesteście razem? czy wtedy nikt już jemu nie dorówna? żaden związek nie będzie w pełni satysfakcjonujący? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:30 u mnie zmienia sie z czasem (teraz mysle ze juz sie ustabilizowal). ale w zyciu nie szukam idealu, i nigdy nie spotkalam idealu na 100%, tylko kogos zblizonego, wiec nie mam takiego problemu, moze moj ideal ideal nigdzie nie istnieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:45 ja myślę, że nie chodzi o szukanie..ale zwykle jest tak, że pewne cechy są wyjątkowo kuszące.. i w sumie dopiero gdy spotykasz ów "ideał" widzisz, że ktoś jest spełnieniem tych niewypowiedzianych pragnień :) że jest lepiej niż mogłabyś sobie wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:47 w moim przypadku jest zawsze gorzej niz moglabym sobie wyobrazic:( Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:51 a chciałabyś kogoś kropka w kropkę zgodnego z tym co sobie wymyśliłaś? ;) pewne różnice i jego charakter wnoszą właśnie coś interesującego, z czym czasem trzeba się zmierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:55 no wiadomo ze nie chcialabym idealu, zreszta mysle ze unikam podswiadomie mezczyzn zblizonych do swojego idealu. ale byloby milo gdyby sie okazalo ze ktos spelnia chocby 50%. Ale ja mam tendencje do spotykania dziwnych ludzi, wiec nigdy sie nie okazuje ze sa fajniejsi niz myslalam:( choc to musi byc bardzo mile uczucie:) zazwyczaj ja sobie wyobrazam ze sa fajniejsi niz sa rzeczywiscie i zyje swoimi iluzjami (o matko, ale zagmatwalam:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:00 no ale właśnie..może to życie weryfikuje te nasze podświadome "ideały" :) może spotykani ludzie powodują, że następują pewne mhm..modyfikacje? sama nie wiem jak to jest > zazwyczaj ja sobie wyobrazam ze sa fajniejsi niz sa rzeczywiscie i zyje swoimi iluzjami (o matko, ale zagmatwalam:) ) iluzje i różowe okularki to dość charakterystyczne dla etapu zauroczenia ;) ale chyba lepiej mieć dobre nastawienie do ludzi niż zakładać, że kazdy jest na pewno draniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:09 hehe, ale przeciez i tak sie na koncu okazuje ze wszyscy to dranie:-) czyz nie? <mruga oczkami> :) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:13 ja myślę, że nie..może się po prostu okazać, że trudno wytrzymać razem :) mam tylko nadzieję, że nie jest to cecha "ideałów" - jest tak doskonale, że aż nie do zniesienia :lol: ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:15 czyli jak w zyciu i tak zle i tak nie dobrze. jak jest za malo idealny to fatalnie, a jest za bardzo idealny to jeszcze gorzej:-) (kobieca logika!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:17 może w życiu chodzi o to, żeby gonić króliczka..a nie złapać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:23 ale podswiadomie kazda z nas chyba mysle ze marzy zeby cos upolowac na stale:) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:27 haha..ale jeśli upoluje dzikiego zwierza to nie zamieni go w pluszaka..szkoda by było ;) a z dzikimi zwierzętami..jak wiadomo..nigdy nie jest do końca bezpiecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:32 tylko pluszaki wchodza w gre, bo jak wiadomo, zawsze lepiej bezpiecznie:D Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:34 > tylko pluszaki wchodza w gre, bo jak wiadomo, zawsze lepiej bezpiecznie:D i być może to jest recepta na szczęście :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:56 Widzę, że w plebiscycie biorą udział głównie Trypel i Konrado. Pozdrawiam finalistów. Ja mam swojego finaliste. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:01 cóż za wybór, biję się z myślami od wczoraj na którego oddać swój głos :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:04 Nie ma innej rady niż ene due rabe... Wybór jest zbyt trudny.;))) I jak tu mam się skupić na nauce do jutrzejszego egzaminu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 15:33 a z czego egzamin? nie ucz się, dzień przed już nie warto. chociaz jestem nerwus, to przestrzegam tej jednej podstawowej zasady higieny psychicznej i nie ucze sie dzien przed. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 15:45 Z francuskiegi;(((( Nic nie umiem...powinnam odpuścić i po prostu przygotować się na wrzesień. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 17:42 a to wy już macie sesję? u nas dopiero za tydzień się zaczyna, choć mnie już to i tak nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 17:53 U nas też 18.00. Ten egzamin jest wcześniej, ale ja ostatni i tak mam w piątek. Trzy egzaminy w tym tygodniu. :( Wyjeżdżam na praktyki i muszę pozaliczać wszystko w zerówkach. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
napaja Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:24 ktory umie kochac nie odchodzi po polowie roku i nie zdradza po 7 latach nie boi sie slubu i chce miec dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:28 To kazdy taki jest. No moze prawie kazdy bo wyjatki sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:58 Nie, nie zartuje. Oczywiscie jesli obracasz sie w towarzystwie 20 latkow to wtedy moja odpowiedz moze z pewnoscia byc nietrafna i mozna mowic ze zartuje. Ale popatrz na przecietnego 30 latka lub troche wiecej. Kazdy z nich raczej kochac umie i kocha. Jest zonaty, ma dzieci, nie odchodzi od swojej kobiety (raczej ona od niego chcialaby odejsc). Z ta zdrada to roznie bywa. Tu nie wchodze glebiej, bo duzo facetow dzisiaj zdradza swoje kobiety, ale zdrada ze strony kobiet ma chyba tez rowne pokrycie. Odpowiedz Link Zgłoś