Dodaj do ulubionych

Ideał faceta :D

09.06.07, 23:32
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:32
      Konrado80
      • wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:34
        Mysle ze idealny facet to taki ktory ma idealna kobiete. Bez niej idealem byc
        nie moze.
        • silic Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 12:10
          > Mysle ze idealny facet to taki ktory ma idealna kobiete. Bez niej idealem byc
          > nie moze.

Nie ma to jak definiować mężczyznę za pomocą kobiety....
          • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:55
            jasne, ze nie, i na odwrot. tylko nie wiem, czemu tak wiele kobiet dosc czesto
            to robi...
          • wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:17
            silic napisał:

> Nie ma to jak definiować mężczyznę za pomocą kobiety....
            Niestety ale kobieta jest podstawa mezczyzny. Co to za mezczyzna ktory nie ma
            kobiety? Palant albo pedal.

• sonia.t1 Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:35
        a zeby taki byl...
      • atiuqalop83 Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:36
        tak powiem skrycie, że uwielbiam Cię ... tryplu
        • trypel Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:51
          byle z daleka... jak mnie dostaniesz to bedzie placz i zgrzytanie zębów
      • sonia.t11 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 10:24
        konrado to moj ideal
    • atiuqalop83 Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:34
      ach enterek za szybko....
      tak więc dziewczyny, mamy misję :D
      Musimy sprawić,żeby ten oto młody człowiek znalazł swoją miłość-którąś z nas :D
      "www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E
      obiecuje kwiaty, wieczory przy świecach i inne bardzo romantyczne rzeczy... o
      których wciąż marzymy
      • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 09.06.07, 23:47
        nie bądź okrutna, każdy orze jak może ;-)
    • grogreg J 09.06.07, 23:42

• grogreg Re: JA!!!!! 09.06.07, 23:42
        No dobra, zartowalem.
    • iberia.pl Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 09.06.07, 23:51

• znowuwzyciuminiewyszlo wątpię :-) n/t 09.06.07, 23:54

• wielo-kropek Re: wątpię :-) n/t 09.06.07, 23:58
          Tu na forum moze byc idealny forumowicz, ale czy idealny facet, w to tez
          watpie. Za duzo tu kobiet by takim swietym idealem tu byc. Ale grac ideala
          zawsze mozna, prawda?
          • znowuwzyciuminiewyszlo Re: wątpię :-) 09.06.07, 23:59
            oj, od razu grać? o co Ci chodzi?
            • wielo-kropek Re: wątpię :-) 10.06.07, 00:16
              Chyba zle napisalem i tymsamym pomylke najwieksza w zyciu zrobilem. Idealni
              nie musza grac idealow. Oni nimi poprostu sa. Takie cos naturalne,
              przylepione mocnym idealnym klejem jest do nich.
      • trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:17
        Iberia - też Cie kocham :) ale na razie tylko platonicznie OK??
        • iberia.pl Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:38
          trypel napisał:

> Iberia - też Cie kocham :) ale na razie tylko platonicznie OK??

no ba, lepszy rydz niz nic:-)))),darowanemu sie nie zaglada...:-P a poza tym
          to"na razie" hmm daje nadzieje? :-DDDD
        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:46
          a czemu Ty taki rozchwytywany jesteś? Nawet zmywać Ci się nie chce ;-)
          Nie no, poważnie, czy ja coś przeoczyłam? skąd ta opinia?
          • trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:52
            naprawde nie wiem :) moze dlatego że zawsze pisze co mysle ale zachowuje przy
            tym podstawy dobrego wychowania :D a jedno z drugim rzadko tu w parze idzie...
            • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:54
              no proszę jak niewiele trzeba żeby zostać ideałem ;-) to może ja też spróbuję?
              eee... nie! ;-)
              • trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:57
                poza tym rewelacyjnie masuję stopy w czasie kiedy naczynia myją sie w
                zmywarce :)
                może to to?
                :D
                • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 00:59
                  to też do mnie nie przemawia, kiedyś chinczyk-fachowiec robił mi masaz stop,
                  moze i ostatecznie bylo to relaksujące, ale te łaskotki i autentyczny ból jak mi
                  paluch nie wiadomo gdzie wciskał :-)
                  poza tym, skad panie z forum wiedzą o tych zdolnosciach? chyba ze umawiasz sie z
                  niektorymi na masaze przy akompaniamencie szumu zmywarki :-)
                  • trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:00
                    po kolei ze wszystkimi. Ty jestes 437 w kolejce ale kolejka szybko się heh
                    posuwa :D
                    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:02
                      nie chce! nie znosze masazu :-)
                      z reszta, mam swojego masazyste jakby co! moze nie ideała, ale chyba to i
                      lepiej, przynajmniej nie jest nudno :-)
                      • trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:10
                        spadasz o 100 w dół... na 537. Za karę. Odwolań nie przyjmuje ;P
                        • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:12
                          ale za co ta kara? za to ze nie lubie czy za mojego nieideała? :-)
                          a gdzie mozna oberwowac mój status w kolejce? bo nie chce mi sie stac z
                          numerkiem pod drzwiami :-)
                          • trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:17
                            kara za całoksztalt ;P
                            spokojnie pare lat poczekasz i przyjdzie na Cię kolej
                            • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:18
                              też mi ideał, jaki marudny! a co ja robię?
                              w takim razie wolę konrada, może i malutki i pewnie na motocyklu nie jezdzi, ale
                              przynajmniej pracowity i prostolinijny! ot co!
                              ;-)
                              • trypel Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:23
                                ależ dlatego ja go od razu wysunąłem :) bo ma dwie ręce i wszystko nimi sam
                                potrafi zrobić... a ja sam nie lubie :D
                                • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:31
                                  jak sie nie ma co się lubi, to sie lubi co się ma.
                                  wciąz nie wiem, czemu Ty za ideła robisz, ale cóz, chyba w niewiedzy pojdę spac.
                                  moze odpowiedz na to pytanie spłynie ma mnie we snie, podobnie jak kiedys
                                  splyneło na mnie olsnienie na temat dowodu jednego z twierdzen na analizie IV.
                                  ;-)
        • sonia.t1 idealny 10.06.07, 00:59
          to ten ktory jest obok...
          • slodkie_pomarancze Re: idealny 10.06.07, 01:00
            o dokladnie, ktory zawsze jets obok, rozumie, wspiera i zawsze przytuli:)
          • wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:02
            Moze ktorego chce sie miec obok, bo rozni sa w koncu faceci przy boku roznych
            kobiet.
            • sonia.t1 Re: idealny 10.06.07, 01:08
              o wlasnie tak! poza tym idealem dla niektorych jest ten co przytuli i wyslucha
              a dla czesci ten co tlucze i wrzeszczy, o gustach sie nie dyskutuje
              • wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:15
                Oj, co ty mowisz. Nie wiedzialem ze idealem moze byc z rozdarta geba i w
                dodatku babski bokser. Slabo jednak sie znam na kobietach. A moze tylko pewien,
                nieliczny "gatunek" was poznalem, bo nie sposob w koncu wszystkie poznac.
                • sonia.t1 Re: idealny 10.06.07, 01:22
                  ,,gatunek,, ha ha ha no wiec ja jestem z ,, gatunku,, nietolerujacego damskich
                  bokserow
                  • wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:28
                    sonia.t1 napisała:

> ,,gatunek,, ha ha ha no wiec ja jestem z ,, gatunku,, nietolerujacego
                    damskich
                    >
                    > bokserow
                    I slusznie. Ja ich tez nie toleruje. Jak mozna dla faceta tak splamiac rece.
                    Naprawde nie rozumiem tego.
          • cala_w_kwiatkach Re: idealny 10.06.07, 01:18
            a moj nie jest obok, a i tak uwazam go za idealnego (prawie)
            • wielo-kropek Re: idealny 10.06.07, 01:24
              Jest obok czy nie jest, to nie jest najwazniejsze. Wazne ze czujesz sie jakby
              on byl obok. Uczucie do niego jest wazne, nieprawdaz?
              • cala_w_kwiatkach Re: idealny 10.06.07, 01:29
                prawdaz, niemniej wazne niz jego uczucie :D
            • sonia.t1 Re: idealny 10.06.07, 01:25
              ,,obok,, to przenosnia tak jak ,,nie siedz mi na glowie,,
              ale chyba nie jest ci smutno ze nie ma go obok, wcale nie musi, zeby byc
              idealem :)!!
              • cala_w_kwiatkach Re: idealny 10.06.07, 01:30
                jest mi potwornie smutno!:(
      • anahella Re: Ideał faceta - TRYPEL ? :-),n/t 10.06.07, 01:40
        Trypel to fajny gosc, ale czegos mu do idealu brakuje. Moze chodzi o to, ze
        pomimo ze go nigdy nie widzialam, zdaje sobie sprawe, ze jest czlowiekiem z krwi
        i kosci?
    • anahella Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:27

• wielo-kropek Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:30
        To i ty masz swojego bozka? On tam pewnie przez te gwiazdy do ciebie sie
        wdarl, co?
        • anahella Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:32
          wielo-kropek napisał:

> To i ty masz swojego bozka? On tam pewnie przez te gwiazdy do ciebie sie
          > wdarl, co?

Kocham go z "Desperado", gdy byl piekny i mlody. Obecny mnie nie kreci. Facet ma
          takie spojrzenie, ze miekna kolana. NO i ma ladne dlonie. I niewazne ze jest
          naprawde wzrostu siedzacego psa.
          • wielo-kropek Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:35
            Ja zawsze uwazalem ze kobiety kochaja wszystko i wszystkich. Ty to potwierdzasz.
            • anahella Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:39
              Alez oczywiscie! Ale i tak najbardziej kocham mojego kota mimo ze jest
              najgorszym stworzeniem na swiecie: musze go karmic, sprzatac po nim, dbac by sie
              nie nudzil, spycha mnie z lozka, obraza sie, olewa, strzela fochy, skacze po
              glowie i inne straszne rzeczy.
              • sonia.t1 no to 10.06.07, 01:40
                ja jestem wyjatkiem, nie kocham wszystkich i wszystkiego :)jestem wybredna
                • wielo-kropek Re: no to 10.06.07, 01:48
                  sonia.t1 napisała:

> ja jestem wyjatkiem, nie kocham wszystkich i wszystkiego :)jestem wybredna
                  Zadna tam wybredna. Zadna nie kocha wszystkich i wszystkiego. W pojedynke, z
                  osobna kochacie swoje i swoich, ale wszystkie razem kochacie wszystko i
                  wszystkich. Teraz jasne? Czasem kiedy pisze "kobieta" mam na uwadze wszystkie
                  kobiety. Caly gatunek w kupie.
              • wielo-kropek Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 01:45
                Pewnie niejeden facet ktory chcialby byc kochany przez kobiete, chcialby teraz
                byc kotem.
                • anahella Re: Antonio Banderas :PPPPPP 10.06.07, 02:06
                  facet, nawet zwiniety w klebek nie zmiesci mi sie na kolanach;)
    • izabellaz1 Nie chciałabym ideału:) n/t 10.06.07, 10:35

• krystkaoj Re: Nie chciałabym ideału:) n/t 11.06.07, 17:37
        zgadzam sie! Bo im więcej sie wybiera, tym gorszego sie dostaje!
    • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 12:00
      to ja mam takie pytanko w temacie :)

czy Wasze "ideały" zmieniają się z wiekiem? inne cechy stają się ważniejsze, bardziej kuszące? z niektórych rezygnujecie, bo i tak są zbyt nierealne i nie warto stawiać takiej poprzeczki? :)

i co jeśli spotkałyście Wasz ideał ale z różnych przyczyn nie jesteście razem? czy wtedy nikt już jemu nie dorówna? żaden związek nie będzie w pełni satysfakcjonujący?
      • slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:30
        u mnie zmienia sie z czasem (teraz mysle ze juz sie ustabilizowal).

ale w zyciu nie szukam idealu, i nigdy nie spotkalam idealu na 100%, tylko
        kogos zblizonego, wiec nie mam takiego problemu, moze moj ideal ideal nigdzie
        nie istnieje:)
        • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:45
          ja myślę, że nie chodzi o szukanie..ale zwykle jest tak, że pewne cechy są wyjątkowo kuszące.. i w sumie dopiero gdy spotykasz ów "ideał" widzisz, że ktoś jest spełnieniem tych niewypowiedzianych pragnień :) że jest lepiej niż mogłabyś sobie wyobrazić

• slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:47
            w moim przypadku jest zawsze gorzej niz moglabym sobie wyobrazic:(
            • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:51
              a chciałabyś kogoś kropka w kropkę zgodnego z tym co sobie wymyśliłaś? ;)

pewne różnice i jego charakter wnoszą właśnie coś interesującego, z czym czasem trzeba się zmierzyć :)
              • slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:55
                no wiadomo ze nie chcialabym idealu, zreszta mysle ze unikam podswiadomie
                mezczyzn zblizonych do swojego idealu.
                ale byloby milo gdyby sie okazalo ze ktos spelnia chocby 50%. Ale ja mam
                tendencje do spotykania dziwnych ludzi, wiec nigdy sie nie okazuje ze sa
                fajniejsi niz myslalam:( choc to musi byc bardzo mile uczucie:) zazwyczaj ja
                sobie wyobrazam ze sa fajniejsi niz sa rzeczywiscie i zyje swoimi iluzjami (o
                matko, ale zagmatwalam:) )
                • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:00
                  no ale właśnie..może to życie weryfikuje te nasze podświadome "ideały" :) może spotykani ludzie powodują, że następują pewne mhm..modyfikacje? sama nie wiem jak to jest

> zazwyczaj ja sobie wyobrazam ze sa fajniejsi niz sa rzeczywiscie i zyje swoimi iluzjami (o matko, ale zagmatwalam:) )

iluzje i różowe okularki to dość charakterystyczne dla etapu zauroczenia ;)
                  ale chyba lepiej mieć dobre nastawienie do ludzi niż zakładać, że kazdy jest na pewno draniem ;)
                  • slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:09
                    hehe, ale przeciez i tak sie na koncu okazuje ze wszyscy to dranie:-) czyz nie?
                    <mruga oczkami> :)
                    • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:13
                      ja myślę, że nie..może się po prostu okazać, że trudno wytrzymać razem :)

mam tylko nadzieję, że nie jest to cecha "ideałów" - jest tak doskonale, że aż nie do zniesienia :lol: ;)
                      • slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:15
                        czyli jak w zyciu i tak zle i tak nie dobrze. jak jest za malo idealny to
                        fatalnie, a jest za bardzo idealny to jeszcze gorzej:-) (kobieca logika!!:)
                        • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:17
                          może w życiu chodzi o to, żeby gonić króliczka..a nie złapać ;)
                          • slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:23
                            ale podswiadomie kazda z nas chyba mysle ze marzy zeby cos upolowac na stale:)
                            • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:27
                              haha..ale jeśli upoluje dzikiego zwierza to nie zamieni go w pluszaka..szkoda by było ;)
                              a z dzikimi zwierzętami..jak wiadomo..nigdy nie jest do końca bezpiecznie ;)
                              • slodkie_pomarancze Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:32
                                tylko pluszaki wchodza w gre, bo jak wiadomo, zawsze lepiej bezpiecznie:D
                                • obca1 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:34
                                  > tylko pluszaki wchodza w gre, bo jak wiadomo, zawsze lepiej bezpiecznie:D

i być może to jest recepta na szczęście :lol:
    • avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 13:56
      Widzę, że w plebiscycie biorą udział głównie Trypel i Konrado. Pozdrawiam
      finalistów. Ja mam swojego finaliste. :)))
      • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:01
        cóż za wybór, biję się z myślami od wczoraj na którego oddać swój głos :-)
        • avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 14:04
          Nie ma innej rady niż ene due rabe...
          Wybór jest zbyt trudny.;)))
          I jak tu mam się skupić na nauce do jutrzejszego egzaminu. :(
          • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 15:33
            a z czego egzamin? nie ucz się, dzień przed już nie warto. chociaz jestem
            nerwus, to przestrzegam tej jednej podstawowej zasady higieny psychicznej i nie
            ucze sie dzien przed.
            • avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 15:45
              Z francuskiegi;((((
              Nic nie umiem...powinnam odpuścić i po prostu przygotować się na wrzesień. ;)
              • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 17:42
                a to wy już macie sesję? u nas dopiero za tydzień się zaczyna, choć mnie już to
                i tak nie dotyczy.
                • avital84 Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 17:53
                  U nas też 18.00. Ten egzamin jest wcześniej, ale ja ostatni i tak mam w piątek.
                  Trzy egzaminy w tym tygodniu. :( Wyjeżdżam na praktyki i muszę pozaliczać
                  wszystko w zerówkach. :/
                  • napaja Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:24
                    ktory umie kochac
                    nie odchodzi po polowie roku
                    i nie zdradza po 7 latach
                    nie boi sie slubu
                    i chce miec dzieci
                    • wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:28
                      To kazdy taki jest. No moze prawie kazdy bo wyjatki sie zdarzaja.
                      • napaja Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:36
                        chyba zartujesz....
                        • wielo-kropek Re: Ideał faceta :D 10.06.07, 23:58
                          Nie, nie zartuje. Oczywiscie jesli obracasz sie w towarzystwie 20 latkow to
                          wtedy moja odpowiedz moze z pewnoscia byc nietrafna i mozna mowic ze zartuje.
                          Ale popatrz na przecietnego 30 latka lub troche wiecej. Kazdy z nich raczej
                          kochac umie i kocha. Jest zonaty, ma dzieci, nie odchodzi od swojej kobiety
                          (raczej ona od niego chcialaby odejsc). Z ta zdrada to roznie bywa. Tu nie
                          wchodze glebiej, bo duzo facetow dzisiaj zdradza swoje kobiety, ale zdrada ze
                          strony kobiet ma chyba tez rowne pokrycie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka