sottobosco 12.06.07, 22:43 2 piwa (słownie: dwa piwa) i normalnie czuję się pijana... Albo świat sie kończy, albo pogoda nie ta. I co najgorsze to czuję potrzebę szczerej rozmowy :)). Mam nadzieję że szybko mi przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e1982 Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:44 a po co ma przechodzić...;) czasem lepiej troszkę w takim stanie nieważkości.. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:44 lepiej się wyloguj, zanim cię zbierze na dalszą szczerość :-). Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:45 Jak mi się skończy sesja, to normalnie będę tydzień chodziła pijana i nie trzeźwiała. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:45 po dwóch piwach to standard :) i pijaność i szczerość - lepiej wyłącz kompa Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:47 eeee szkoda wieczoru lepiej zrobie jak wyciągnę jeszcze jakieś napoje :) może przynajmniej ta szczerość mi przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:47 sottobosco napisała: > 2 piwa (słownie: dwa piwa) i normalnie czuję się pijana... Albo świat sie > kończy, albo pogoda nie ta. I co najgorsze to czuję potrzebę szczerej rozmowy > :)). > Mam nadzieję że szybko mi przejdzie hmmmm no ja nie wiem jak to jest czuć się pijaną po dwóch piwach:D Ale szczerej rozmowy na forum to lepiej unikaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:50 no tak, w realu tzreba uwarzać, tutaj też... to gdzie można się wywewnętrzyć w miarę swobodnie? namiary poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:54 sottobosco napisała: > no tak, w realu tzreba uwarzać, tutaj też... > to gdzie można się wywewnętrzyć w miarę swobodnie? namiary poproszę :) Namiary znasz jakby coś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:56 mam :)) poczekaj mam gdzieś jeszcze łiski, dopiero będzie się działo :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:00 sottobosco napisała: > mam :)) No! To jakby coś to wiesz gdzie masz się zgłosić;) > poczekaj mam gdzieś jeszcze łiski, dopiero będzie się działo :D Ułaaaa no ja już dzisiaj sobie daruję whisky:D Wypiłam z kumplem 3 piwa 0,5 l jak wróciliśmy do Wawy dzisiaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:02 wiem wiem, złota zasada, nie mieszać :) ale jakby tak zmiksować, to juz chyba nie to samo :D? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:06 sottobosco napisała: > wiem wiem, złota zasada, nie mieszać :) Nie nie to ze względów ekonomicznych:D Już późno i szkoda mi tracić rozkoszy smaku whisky bo już śpiąca jestem trochę:) Spałam dzisiaj 3 godziny;) > ale jakby tak zmiksować, to juz chyba nie to samo :D? Dawaj do miksera!...tylko pamiętaj żeby szczerości w to nie mieszać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:15 ok, jakoś zduszę w sobie tą szczerość tylko nie wiem czy to jest zdrowe, takie tłumienie uczuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:20 sottobosco napisała: > ok, jakoś zduszę w sobie tą szczerość > tylko nie wiem czy to jest zdrowe, takie tłumienie uczuć :) Uczuć:)??? No no no...robi się ciekawie:D Jakby coś to priv masz do dyspozycji a szczerości na forum unikaj jednak...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:28 :))) gdyby nie to że bardzo lubię swojego nicka to może poszalałabym sobie dzisiaj :) ale człowiek to taka dziwna istota że przywiązuje się do naprawdę dziwnych rzeczy :) no i dobre imię-ważna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:51 sottobosco napisała: > 2 piwa (słownie: dwa piwa) i normalnie czuję się pijana... Albo świat sie > kończy, albo pogoda nie ta. I co najgorsze to czuję potrzebę szczerej rozmowy > :)). > Mam nadzieję że szybko mi przejdzie > oo jaka ekonomiczna:D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:55 prawda? aż sama się dziwię czemu tak Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:55 nutopia napisała: > sottobosco napisała: > > > 2 piwa (słownie: dwa piwa) i normalnie czuję się pijana... Albo świat sie > > kończy, albo pogoda nie ta. I co najgorsze to czuję potrzebę szczerej roz > mowy > > :)). > > Mam nadzieję że szybko mi przejdzie > > > > > oo jaka ekonomiczna:D No nie? Dla mnie dwa piwa to na dobry początek:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 22:57 Oj, to jest straszne po pijaku - że człowiek ma potrzebę szczerości. Mnie wtedy trzeba odcinać od klawiatury, gg, komórki - bo potem rano jest problem :) Z samym telefonem pół biedy, ale jak jakieś takie rzeczy zostają na piśmie... Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:02 no to jeszcze paluszek i bedzie dobre spanko Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Wypiłam dziś 12.06.07, 23:18 no tak, w pp musialby zrobic kolacje - przechadzac w bieliznie przybierac rozne pozycje, brac do buzi na koniec udac orgazm niekt nie zna lepiej potrzeb kobiety jak ona sama Odpowiedz Link Zgłoś