minasz 13.06.07, 13:01 dzis o mało nie miałem 2 wypadkow -patrzyjcie jak zmieniacie pasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:03 minasz napisał: > dzis o mało nie miałem 2 wypadkow -patrzyjcie jak zmieniacie pasy przepraszam więcej nie bedę Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:07 lupus76 napisał: > No Ty, to szczególnie :D przecież ja jeżdżę jedyne 100km/h, prz takiej prędkości nie sposób nie zachamowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:20 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > No Ty, to szczególnie :D > > > przecież ja jeżdżę jedyne 100km/h, I nie zauważasz ograniczenia do 20 :D prz takiej prędkości nie sposób nie > zachamowac :D "zachamować" - czy to znaczy wyciągnąć przed siebie zaciścniętą w pięść rękę, a potem wysunąć środkowy palec? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 14:07 lupus76 napisał: > > "zachamować" - czy to znaczy wyciągnąć przed siebie zaciścniętą w pięść rękę, a > > potem wysunąć środkowy palec? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:07 hehe, przyznaję się bez bicia - dla mnie zmiana pasa to najtrudniejszy manewr. nie mam wyczucia kiedy jeszcze mogę się wciskać, a kiedy już nie powinnam :-) W zwiazku z tym nie trąbię specjalnie na tych, którzy dopuszczją sie podobnych błedow na drodze i chcą mnie staranowac w malenkim seicento :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:10 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > hehe, przyznaję się bez bicia - dla mnie zmiana pasa to najtrudniejszy manewr. > nie mam wyczucia kiedy jeszcze mogę się wciskać, a kiedy już nie powinnam :-) > W zwiazku z tym nie trąbię specjalnie na tych, którzy dopuszczją sie podobnych > błedow na drodze i chcą mnie staranowac w malenkim seicento :-) miałam taki dylemat w pierwszym tygodniu samodzielnej jazdy :D teraz może i jestem zbyt pewna siebie na drodze ale sygnalizuję olłejs :D poza tym czasem nie ma innej możliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:26 też nienawidze. Tyle, ze mnie sie zawsze wydaje, ze sie nie zmieszcze i zdarza mi sie, ze jak nie zmienię pasa to jadę dalej nie tam, gdzie bym chciała a potem zawracam. Czego zresztą tez nienawidze. Ale ja jeżdzę od niedawna Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:36 robię dokładnie to samo. gorzej jak na Twoim pasie rozkraczy się jakiś zdechlak i musisz pas zmienić, albo stać jak cielę do zakończenia godzin szczytu :-) Ja mam prawko od lutego, czuję się już nieco pewniej, ale wciąż moje umiejętności kuleją :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:07 dziwnym trafem mnie się nieraz pod koła pchali faceci zmieniający pas przede mną bez sygnalizowania i liczący na moje dobre hamulce. Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 13:30 jesli w Wawie w centrum to moglam byc ja - dzis wlasnie sobie pierwszy raz podlaczylam kubek termiczny do gniazdka zapalniczkowego aby miec ciepla kawke na droge i na skrzyzowaniu mlynarska-leszno wtyczka wypadla z gniazda i kawie grozilo wystygniecie a ja tym zaaferowana wjechalam na skrzyzowanie bez mozliwosci sprzatniecia z niego swojego odwloka przez zmiana swiatel - ratunkiem byl skok na lewy pas, na kierunek nie bylo czasu bo tam tramwaj tez jezdzi minasz napisał: > dzis o mało nie miałem 2 wypadkow -patrzyjcie jak zmieniacie pasy Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 17:57 zaskoczyl_mnie napisała: > jesli w Wawie w centrum to moglam byc ja - dzis wlasnie sobie pierwszy raz > podlaczylam kubek termiczny do gniazdka zapalniczkowego aby miec ciepla kawke > na droge pracujesz jako PH? Goraca kawa w upal??? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 14:11 AAA to Ty jesteś tym niedzielnym kierowcą? weź juz nie pij lepiej jak jedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 14:16 butterflymk napisała: > AAA to Ty jesteś tym niedzielnym kierowcą? > > weź juz nie pij lepiej jak jedziesz... Ja tam, jak se nie golnę- nie siądę za kółkiem. Normalnie brak mi odwagi. Zwłszcza, jak wsiadam fdo karetki :D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: ale wy jezdzicie 13.06.07, 17:55 minasz napisał: > dzis o mało nie miałem 2 wypadkow -patrzyjcie jak zmieniacie pasy ??? rownie dobrze taki apel moglaby wystosowac do pseudofacetow za kolkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś