betti22 14.06.07, 11:47 ...dieta kopenhadzka...czy ktos ja stosowal i moze sie wypowiedziec? ja zamierzam dzis zaczac...chce troszke schudnac...niewiele co prawda ale tak troszke..dla lepszego samopoczucia:) prosze o jakis opinie..rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 11:49 powiedz mi czy mozna tak schudnać na tej diecie, z eoprócz brzuszka odchudzą się również nogi (konkretnie uda). Przepraszam za naiwne pytanie :] Zycze wytrwałosci. W temacie: moja koleżanka stosowała te dietę, ale szczegółów niestety nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 11:59 :) wiesz wydaje mi sie ze tak...to jest podobno bardzo "mocna" dieta gdzie mozna sporo schudnac i co najwaznejsze trwale!! bez efektu jojo...i chudnie sie "colosciowo" :) wiec na udach tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 11:51 hej, wejdzcie na forum e-mama tam duzo dziewczyn wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 11:52 To jest taka dieta...? To juz teraz wiem dlaczego w Kopenhadze wszyscy szczupli.Zaobserwowalam bedac tutaj, ze wszyscy biegaja, biegaja i biegaja czy snieg, deszcz czy zar z nieba, wiec moze RUCH...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 11:56 alpepe napisała: > chyba kopenhaSka przegladdiet.w.interia.pl/dieta_kopenhadzka.html i taka i taka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter schudłam na niej 7 kg 14.06.07, 11:57 po pierwszej ciąży. Tak się cieszyłam...Dwa tygodnie później zaszłam drugi raz:(. Wrrrr...Ale przynajmniej startowałam z wagą z niższego pułapu:P. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 12:02 o tak, w Kopenhadze pyszne steki podaja, zwlaszcza z sosem pieprzowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 12:12 a jakie macie najlepsze sprawdzone metody na szczupla i zdrowa sylwetke?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
loli5 Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 12:56 Ja ja stosowalam przez 3 dni mialam tak: kolotanie serca w nocy,straszne oslabienie organizmu(rano nie moglam wstac),brak okresu(nie ciaza),bole glowy,czytalam ze niektorym wypadaja wlosy,a po skonczeniu diety tyjeszz podwojna sila!Tak wiec ja po 3 dniach przeszlam na South Beach i jestem zadowolona,bo sie dobrze czue i chudne.Nie rob tej diety,zniszczysz sobie organizm! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 na szczupłą i zdrowa 14.06.07, 16:11 ograniczyc chipsy i slodycze, w miare regularne posilki, ale przede wszystkim ruch, bieganie, basen,itd. co wolisz Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 14:47 Ja stosowałam ale wytrzymałam na ścisłej diecie tylko tydzień. Dość trudno wytrzymać przez pierwsze dni, bo cały czas czuje sie głód, no i trzeba sie zaopatrywać w odpowiednie produkty, przez ten tydzień i następny kiedy jadłam te same produkty tylko trochu więcej niż w diecie schudłam 3 kg więc ok, tyle co chciałam, jak narazie nie tyje.jem dalej takie posiłki jak w diecie, nie jem ziemniaków, mało chleba ( czasem 2 grzanki rano) w pracy serki i jogurty, owoce albo pomidory. Pewnie jeszcze spróbuje wytrzymac na tej diecie za jakiś czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
velika Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 16:43 To nie dieta tylko głodówka. Jojo gwarantowane. Sprawdziłam na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoee Re: cudowna kopenhadzka....... 14.06.07, 17:10 taaak, cudowna... Kilka moich koleżanek próbowało na sobie. Każda wróciła w krótkim czasie do swojej wagi. Pomimo tego, co piszą, ta dieta wcale nie przyspiesza metabolizmu, ale najzwyczajniej w świecie go spowalnia. Po powrocie do normalnego jedzenia efekt jojo jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa-mama ja 8 kilo 14.06.07, 21:43 ja schudłam osiem na kopenhadzkiej ale do tej pory unikam chleba ziemniaków kasz i makaronu napoje, owoce i warzywa a i owszem mięso staram się oszczędzać yoyo nie mam z rozmiary 42 weszłam w 38 (od ograniczania się schudłam kolejne 70) w sumie z 72 schudłam do 57 w ciągu pół roku tzrymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa-mama Re: ja 8 kilo 14.06.07, 21:43 przepraszam za pomyłke nie koljen 70 a 7 oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: ja 8 kilo 14.06.07, 23:14 jagodowa-mama napisała: > > w sumie z 72 schudłam do 57 w ciągu pół roku > tzrymam kciuki dziekuje bardzo :) ja chcialabym tak chociaz z 6 kilo schudnac :) mam rozmiar 38 ale tu i owdzie (szczegolnie owdzie hehe) mam nadmiar tej nieprzychylnej mi tkanki ktorej popropstu musze sie pozbyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa-mama im chudsza tym mniej 15.06.07, 23:20 z ta dieta jest tak że im jesteś większa tym więcej schudniesz...i to prawda kumpeli mąż schudł na niej jakies 15 kilo Tobie pewnie tyle nie zleci, zresztą zawsze możesz przerwać w trakcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: cudowna kopenhadzka....... 15.06.07, 23:41 Moja Mama zaczęła tę dietę we wrześniu zeszłego roku. Wytrwała w niej, ale co najważniejsze - na jej podstawie zmieniła nawyki żywieniowe. Ograniczyła słodycze i "zapychacze". Je mniej, ale bardzo różnorodnie; dużo spaceruje. Efekt - cały czas traci na wadze, choć oczywiście wolniej, niż na początku. Czuje się świetnie i coraz lepiej wygląda. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa-mama Re: cudowna kopenhadzka....... 15.06.07, 23:57 > Moja Mama zaczęła tę dietę we wrześniu zeszłego roku. Wytrwała w niej, ale co > najważniejsze - na jej podstawie zmieniła nawyki żywieniowe ja mam dokładnie to samo, chudłam powoli i nie pożeram tylko jem Odpowiedz Link Zgłoś