Dodaj do ulubionych

trafiło mni

18.06.07, 12:17
Obserwuj wątek
    • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:17
      rykoszetem czy bezpośrednio?
      • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:18
        widzę, że ciężko dziś pracujesz od rana :DDD

--
        Life's a journey, not a destination.
        • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:20
          taki jakis niewyraźny dzien... niby dużo roboty i niby wszystko OK ale jakis
          podkur*iony łaże... u Was to sie chyba PMS nazywa :)
          • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:22
            trypel napisał:

> u Was to sie chyba PMS nazywa :)

tia... skrót od Potential Murder Suspect ;))

--
            • krzysiek1042 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:24
              a może ADHD?:)
              • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:25
                u kobiet to już nie w tym wieku, krzysiu...
                ale u facetów - jak najbardziej ;pp

--
                • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:33
                  ...u mnie bardziej PMS niz ADHD :)
                  ogólnie siedze spokojny tylko wkurzony na cały swiat...
                  • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:34
                    trypel napisał:

> ...u mnie bardziej PMS niz ADHD :)

Aaa bo my znamy Twoją prawdziwą naturę! Tylko czekać wpisu kontika...

> ogólnie siedze spokojny tylko wkurzony na cały swiat...

rozwal coś. od razu Ci pomoże :D

--
                    • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:37
                      Kontik sie do mnie przytuli?? myslisz?? gdzie on?!?!?!?!?!?!?!

nie pomaga rozwalanie - pomógła by jazda na moto ale do wieczora bez szans
                      • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:39
                        Kontik pewnie nogi goli. Dla Ciebie :)

W 2 części Matrixa jest taka fajna scena pogoni na motorze. Ewentualnie polecam
                        Advent Children - też fajnie pomykają :)

--
                        • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:46
                          i.nes napisała:

> Kontik pewnie nogi goli. Dla Ciebie :)

Kosiarką????????????????? kochany jest

>
                          > W 2 części Matrixa jest taka fajna scena pogoni na motorze. Ewentualnie polecam
                          > Advent Children - też fajnie pomykają :)

Wiesz jednak wole samodzielnie... jak z sexem - oglądanie to nie do końca to
                          samo ;P
                          • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:48
                            trypel napisał:

> Kosiarką????????????????? kochany jest

Jestem przekonana, że takie docenienie poświęcenia go ucieszy! :)

> Wiesz jednak wole samodzielnie... jak z sexem - oglądanie to nie do końca to
                            > samo ;P

Ja nie mówię, że zamiast. To chwilowa pomoc. Żebyś przetrwał do wieczora. A
                            potem seks, seks, se... znaczy, motor :D

--
                            • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:51
                              i.nes napisała:

> Ja nie mówię, że zamiast. To chwilowa pomoc. Żebyś przetrwał do wieczora. A
                              > potem seks, seks, se... znaczy, motor :D

To prawie to samo wiec spoko :) zasadniczo to nawet wole motocykl... moge
                              pojezdzić na kolegi sprzecie bez tłumaczenia sie że mam ochote na trójkąt
                              chociażby ;P
    • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:19
      sorry za szybko mi się wysłało. Trafiło mnie. Ja stateczna mężatka zakochałam
      się w chłopaku, którego widziałam na oczy tylko kilka razy. Nie mogę spać,
      pracować, jeść. cały czas o nim myslę :( Zaraz oszaleję
      • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:24
        To mija. Każda fascynacja mija. Poza moją. Johnnym Deppem ;)

--
        • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:27
          może, ale na chwilę obecną nie mogę wytrzymać :(
          • alpepe Re: trafiło mni 18.06.07, 12:28
            ordynuję ci obowiązkowo pięć orgazmów dziennie. Nieważne, jak do nich dojdziesz.
            Po miesiącu przejdzie.
            • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:36
              > ordynuję ci obowiązkowo pięć orgazmów dziennie. Nieważne, jak do nich dojdziesz
              > .
              > Po miesiącu przejdzie.

od kiedy to leczy z miłości? :) jeśli będzie myślała o nim to będzie jeszcze gorzej ;)
          • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:29
            > może, ale na chwilę obecną nie mogę wytrzymać :(

i przyszłaś na to forum? gdzie namiętności i wyuzdanie to przewodni temat rozmów? :) biedactwo..
            • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:30
              :)
            • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:31
              obca1 napisała:
              > i przyszłaś na to forum? gdzie namiętności i wyuzdanie to przewodni temat rozmó
              > w? :) biedactwo..

nie zapominaj o gejach, alkoholizmie i zboczeniach! :D

--
      • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 12:28
        Pomysl sobie, że wcale nie jest taki fajny i pierdzi pod kołdrą.
        • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:30
          nie mogę zrobić ani jednego ani drugiego
          • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 12:31
            Pomyslenie to jedno a drugie to co???
            Ja Ci nie mówiłam żebys sprawdziła co będzie pod kołdrą.
            • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:32
              5 orgazmów dziennie
              • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:34
                no to nie takie trudne :D

--
                • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:35
                  ale ja chcę te orgazmy mieć z nim
                  • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:38
                    ale jesteś mężatką
                    więc orgazmy albo sama, albo z mężem

--
                    • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:39
                      mąż wyjechał
                      • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:40
                        czy to zmieniło Twój status?
                        bo jeśli tak...

--
                        • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:42
                          nie
                          • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:04
                            a tak swoją drogą - jakiej rady oczekiwałaś na FK?

bo ja tu widzę 2 wyjścia:
                            - nic nie robić i przeczekać aż samo przejdzie
                            - pójść na całość i zaakceptować wszelkie konsekwencje tego czynu

Co wybierasz?

--
                            • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:18
                              ja chce pójśc na całość, tylko nie mam jak
                              • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:29
                                gratuluję wyboru i współczuję mężowi :/

--
        • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:33
          mala_mee napisała:

> Pomysl sobie, że wcale nie jest taki fajny i pierdzi pod kołdrą.

nie zawsze działa :)
          • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 12:38
            Kwestia wyobraźni.
            • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:41
              i ekstrapolacji :D

--
            • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:49
              mala_mee napisała:

> Kwestia wyobraźni.

aha
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=64025781&a=64029594
              • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 12:51
                Ty złośliwa cholero!!!!!!!
                • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 12:56
                  odbieram to jako komplement :)
                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:02
                    Dobrze, tak sobie to tłumacz :))))
                    • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:04
                      nie zmieniaj tematu ;P jak widzisz nie zawsze można sobie wyobrazić takie
                      paskudne rzeczy żeby sobie pomóc ;P
                      • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:07
                        Wszystko zależy od tego czy chce się sobie pomóc czy nie.
                        Bo jak się ie chce to nic nie pomoże.
                        • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:13
                          a dlaczego Klara ma sobie chciec pomóc skoro stan w jakim sie znajduje jest taki
                          dla niej przyjemny?
                          • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:18
                            Bo nie żyje sama na tym świecie. Jest obok niej ktoś, kogo (istenija szanse)
                            rani.
                            • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:21
                              ..i to jest racja. A nie jakies bajki o sterowaniu wyobraźnią ;P
                              • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:24
                                Ale to jest pierwsza i podsatwowa rzecz.
                                A myślę, że autorce potzrebne są inne argumenty niż podstawowe.
                                • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:26
                                  Poczytaj ciut wyżej: ona chce iść na całość ;)

prowokacja z rana?
                                  i tak o suchym pysku?
                                  nieładnie...

--
                                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:29
                                    Wiesz co, sory, to niech idzie na całość, nie zawraca ludzion dupy, byleby
                                    potem nie pisała na forum, "zdradzilam męża, on się dowiedziałi chce odejść, co
                                    dalej"
                                    Ma ochotę, niech mu przyprawia rogi ale musi sie liczyć z konsekwencjami.
                                    Nawet jak się mąż nie dowie to musi sie liczyć z tym co będzie.
                                    Jak jest za słaba to niech sobie odpuści bo psychicznie nie da razy.
                                    Aha, Ines - -to nie jest wywód personalnie do Ciebie :):)
                                    • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:30
                                      zgadzam się w pełnej rozciągłości ;) dlatego węszę trolla...

--
                                      • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:31
                                        Nie czytałam wszystkiego :)))
                                        A nie musi byc to troll. Takich rzeczy jest pełno i wszędzie.
                                        • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:39
                                          nie musi byc troll.
                                          Dzisiaj sie dowiedziałem że bliska znajoma ma kochanka a ja znam jej męza. I
                                          chyba to mnie tak wk*rwia. On ją zdradził w zeszłym roku a ona sie teraz mści.
                                          Ludzie mają po*bane we łbie.
                                          Mają dzieciaka i są 5 lat po slubie. I po ch*j ja sie tak przejmuje?
                                          • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:40
                                            Ale wiesz co - to nie Twoja brocha. Daj im się pławić w tym co sobie narobili.
                                          • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:40
                                            trypel napisał:
                                            > I po ch*j ja sie tak przejmuje?

... bo ich schemat moralny odbiega od Twojego?

--
                                            • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:43
                                              Nie bo zeszłym roku ona walczyła o niego posuwajac sie do dzwonienia do laski i
                                              jezdzenia za nimi, a ja wszystkiego wysłuchiwałem, udało sie - wrócił (jej
                                              decyzja że tak chciała) a teraz głupia p*nda mówi że nie ma wyrzutów bo jej sie
                                              należy. Taka przyjemna zemsta. Ch*joza nie?
                                              • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:46
                                                ano... to bądź tym razem mądry i nie wcinaj się między wódkę a zakąskę...

--
                                                • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:49
                                                  nie moge sie nie wcinać bo słucham jej usprawiedliwiania sie co 15 minut. I
                                                  gadania że jej sie należy. A jak znam ich to za tydzien zadzwoni on i sie zapyta
                                                  czy o niczym nie wiem bo ona jakas dziwna. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                                                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:53
                                                    A po nagła cholerę ona trąbi o tym na prawo i lewo???
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:56
                                                    Nie jestem "na prawo na lewo" - na razie wiem o tym ja i jej przyjaciólka.
                                                    Trąbi bo zrzuca z siebie częśc winy... prawda?
                                                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:58
                                                    Trzeba być twardym a nie miętkim. Jak się zdradza to nie ma miejsca na
                                                    rozczulanie się.
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 14:04
                                                    Nie ma że "jak sie zdradza to coś" - nie zdradza sie i już. Prosta zasada. Nie
                                                    zabija sie, nie kłamie i nie zdradza.
                                                    I nie popija wódki napojami gazowanymi.
                                                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 14:06
                                                    To jest zupełnie inna sprawa, że się NIE zdradza.
                                                    A co ma wódka do napojów gazowanych????
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 14:11
                                                    głowa boli bardziej - lepiej soki
                                                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 13:58
                                                    No i nie obrażaj się za "na prawo na lewo" :)))))
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 14:01
                                                    Czy ja sie na Ciebie obrażam? no wiesz ;P bardziej jestem na lewo zasadniczo...
                                                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 14:03
                                                    A czemu na lewno??
                                                    Tak wygodniej???
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 14:12
                                                    mala_mee napisała:

> A czemu na lewno??
                                                    > Tak wygodniej???

popatrz na maila służbowego - już wiesz czemu na lewo?
                                                  • mala_mee Re: trafiło mni 18.06.07, 14:14
                                                    Eeeee, nieeee...
                                                    Mówiłam, że przygłupia jestem ...
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 14:17
                                                    na mojego maila a nie Twojego :)
                                                  • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 14:33
                                                    abstrahując od prywaty, którą co poniektórzy się tu publicznie chwalą (ekhem,
                                                    ekhem), to myślę, że jak na faceta z Twoją inteligencją to w tej sytuacji
                                                    wykazujesz za mało asertywności - powiedz tej panience, że nie życzysz sobie
                                                    tego typu informacji, bo nie czujesz się na siłach ją rozgrzeszać. I sru! Gdzie
                                                    to wiadro?

--
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 16:18
                                                    nie moge tak - ja jej mędziłem przez rok czasu jak mi było źle i zawsze miała
                                                    czas i wysłuchała. Jak ona ma zgryz to nie moge sie odwrócić - to nie fair.
                                                  • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 21:00
                                                    hm... no też fakt... to chyba jednak musisz zjeść tę żabę...

--
                                              • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:48
                                                a powinni spokojnie porozmawiać i bez złych emocji zajać się wspólnym swingowanie..

nie mogłam się powstrzymać :)0
                                • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:27
                                  Wszystkie inne przemawiają za. Niestety jest tylko jedno pytanie na które trzeba
                                  sobie odpowiedzieć - czy chcę dalej być z mężem czy nie. Jesli chcę to nie mogę
                                  posunąc sie dalej niż teraz a najlepiej zerwać kontak, zmienić prace, wyjechać.. itd
                                  • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:29
                                    Jesli chcę to nie mogę
                                    > posunąc sie dalej niż teraz a najlepiej zerwać kontak, zmienić prace, wyjechać.
                                    > . itd

najlepiej gdzieś do Ameryki Południowej :lol:
                                    • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:32
                                      są jeszcze bazy na Spitsbergenie takie gdzie tylko niedźwiedzie wokół
                                      • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:34
                                        > są jeszcze bazy na Spitsbergenie takie gdzie tylko niedźwiedzie wokół

i tam nie ma szans na spotkanie przystojnego słowianina? :)
                                        • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:35
                                          niewielka. Ew. Wania z sąsiedniej bazy przyjdzie z wiadrem samogonu i kawałkiem
                                          wędzonej foki
                                          • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:42
                                            > niewielka. Ew. Wania z sąsiedniej bazy przyjdzie z wiadrem samogonu i kawałkiem
                                            > wędzonej foki

w takim to od razu można się zakochać na zabój :D
                                          • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:46
                                            trypel napisał:

> kawałkiem wędzonej foki

chlip... jeszcze wczoraj figlowała w morzu... :_(

--
                                            • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:50
                                              no to tłustą rybę..a fokę zje miś :)
                                              • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 13:53
                                                a wiadro dla mnie zostanie (pełne!!)
                                                • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:59
                                                  jak dla mnie wystarczy szklanka..no chyba, że nic nie oddasz :)
                                                  • trypel Re: trafiło mni 18.06.07, 14:17
                                                    odleje Ci z pół litra
                                                  • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 14:31
                                                    nienawidzę Was :DDD

--
                                      • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 13:36
                                        trypel napisał:

> są jeszcze bazy na Spitsbergenie takie gdzie tylko niedźwiedzie wokół

jak nie dźwiedzie, to co???

--
      • ania.silenter Re: trafiło mni 18.06.07, 12:44
        klara801 napisała:

> sorry za szybko mi się wysłało. Trafiło mnie. Ja stateczna mężatka zakochałam
        > się w chłopaku, którego widziałam na oczy tylko kilka razy.

To się zdarza - w sobotę byliśmy z małżem na "Ocean's 13" i stwierdziłam, że
        Matt Damon jest przystojny:P. Różne rzeczy zdarzają się statecznym mężatkom:P.

Nie mogę spać,
        > pracować, jeść.

ja niestety mogę:(
        • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:47
          Matt Damon?? No prroooszę Cię ;)

--
          • ania.silenter Re: trafiło mni 18.06.07, 12:50
            i.nes napisała:

> Matt Damon?? No prroooszę Cię ;)

to przez ten upal, złamaną nogę i tygodniową wizytę teściów, przez którą nie
            mogliśmy być tak swobodni jak zazwyczaj:P.
            • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:50
              No, Twoje szczęście. Uznam to za chwilową niepoczytalność :DD

--
        • klara801 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:47
          ale to jest co innego. ja go czasem spotykam i z nim rozmawiam, a
          prawdopodobieństwo spotkania i porozmawiania z Damonem jest bliskie zero
    • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 12:31
      jedyne co pozostaje to dorwać Amorka i załatwić drania!
    • butterflymk Re: trafiło mni 18.06.07, 12:46
      Piorun zaraz mnie trafi, bo burza idzie :D
      już grzmi, a ja mam tyle w sobie prądu i energii
      że przyciągam .... :p
      • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:49
        Aaaaa... <śmiga jak po maśle ;pp >

--
      • ania.silenter Re: trafiło mni 18.06.07, 12:51
        butterflymk napisała:

> Piorun zaraz mnie trafi, bo burza idzie :D

już grzmi, błyska się i leje (oberwanie chmury).
        • i.nes Re: trafiło mni 18.06.07, 12:53
          o, rany jak ciemno... lecę zamykać okna, bo jak pieprznie... to się tylko o
          jedno biurko pomyli ;)

--
          • obca1 Re: trafiło mni 18.06.07, 13:07
            > o, rany jak ciemno... lecę zamykać okna, bo jak pieprznie... to się tylko o
            > jedno biurko pomyli ;)

szczęściara..tyle emocji :)
    • nemo1968 Re: trafiło mni 18.06.07, 14:00
      Albo rozum albo serce. Sama zdecyduj :). A cóż wybranek - świadomy chociaż ???:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka