ofiaralosu Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE 11.06.03, 15:07 Czasem o wszystkim i to są fajne pierwsze randki, a czasem nie da się o niczym porozmawiac i to jest koszmarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE 11.06.03, 16:58 Ja o polityce :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE 11.06.03, 20:09 Jeśli jest nudno, lub, co gorsze, zaczynają się historyjki o dolegliwościach w jamie u, odwdzięczam się tematem rzeką - opowiadam o wyjazdach w plenery, w których kręcone było "Ogniem i mieczem". Jeśli nie jest nudno i mam ochotę o sobie poopowiadać... hehe ten sam temat. A na drugą lub trzecią randkę, jeśli jest, przynoszę zdjęcia z tychże wojaży ;))) Nie mam znajomych, którzy przez to nie przeszli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE IP: Anonymous:* 11.06.03, 23:21 raszefka napisała: > Jeśli jest nudno, lub, co gorsze, zaczynają się historyjki o dolegliwościach w > jamie u, odwdzięczam się tematem rzeką - opowiadam o wyjazdach w plenery, w > których kręcone było "Ogniem i mieczem" (...) Smolniki? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE 12.06.03, 14:13 Gość portalu: tomek napisał(a): > > Smolniki? Nie, tam akurat nie... ojej, nawet nie kojarzę miejscowości :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoBi Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE IP: *.telkab.pl 11.06.03, 23:33 raszefka napisała: > Jeśli jest nudno, (...) odwdzięczam się tematem rzeką - opowiadam o wyjazdach w plenery, w których kręcone było "Ogniem i mieczem". > Jeśli nie jest nudno i mam ochotę o sobie poopowiadać... hehe ten sam temat. Hmmm to zabilas mi cwieka... ;) Po czym poznac, kiedy bylo Ci strasznie nudno... a kiedy rozmowa byla dla Ciebie czyms przyjemnym i ciekawym. A moze po prostu sa dwie wersje na temat wyjazdow plenerowych: 1. straaaaaaaaasznie nudna, rozwlekla, i chaotyczna. Na zasadzie, ja sie mecze to i ty musisz cierpiec. 2. przyjemnie i zainteresowaniem sie jej slucha i czeka na wiecej... hmm na trzecia randke ;) > Nie mam znajomych, którzy przez to nie przeszli :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE 12.06.03, 14:15 A którą wersję słyszałeś??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoBi Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE IP: *.telkab.pl 12.06.03, 15:09 raszefka napisała: > A którą wersję słyszałeś??? ;P ---------- Czy bede nieskromny, jesli powiem ze droga?? (chociaz generalnie rzecz ujmujac to nie byla randka...) ;P Hmm ale pewnie zaraz sie dowiem, ze to byla wersja 1... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: O CZYM ROZMAWIACIE NA PIERWSZEJ RANDCE 11.06.03, 23:44 Z każdym rozmawiam o czymś innym i róznymi językami wszyscy sa ciekawi tylko ich otworzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś