princessa29 20.06.07, 11:41 kiedys mówiłam ,że nigdy sobie nie zrobie. Poszłam do salonu (4 lata temu) i zrobiłam , potem jeszcze wrócilam i zrobiłam nastepny, to wciaga jak chodzenie po bagnach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: tatuaże... 20.06.07, 11:42 Naprawdę ? Zaskakujesz mnie Dziewczyno :D jakie i gdzie masz te tatuaże? jeśłi to nie tajemnica?! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: tatuaże... 20.06.07, 11:43 tribal nad posladkami (tu nie byłam zbyt orginalna) i ponizej biodra, wystaje znad spodni Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: tatuaże... 20.06.07, 11:45 nie wiem co one mają w sobie, że są takie pociągające :) ja nie mam..ale ile razy widzę dziewczynę z tatuażem czuję lekką zazdrość ;) widziałam ostatnio z głową tygrysa..wcześniej jaszczurkę na brzuchu..różę na łopatce..i cały wielki wzór na całą szerokość pleców..nad pośladkami.. no i fajne są na rękach w postaci takich jakby..kolczastych branzoletek Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: tatuaże... 20.06.07, 11:52 mam i chcę jeszcze... :) niedawno tu był podobny temat... Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: tatuaże... 20.06.07, 11:57 mój mąż nie ma, ale uwielbia ten co mam na plecach, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: tatuaże... 20.06.07, 12:11 myszz napisała: > no... co chcesz przez to powiedzieć:))))) > hehe, własciwie to nic :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: tatuaże... 20.06.07, 12:23 he he, to chodzenie po bagnach wciąga? A tak a propos tatuaży, to jakieś 6-7 lat temu miałam taki pomysł, aby sobie zrobić. Więc pojechałam po pracy do studia tatuażu, a zima to była, więc ciemno już było. No i widzę przez witrynę, że robią jakiejś dziewczynie na ramieniu, więc już szukuję się do wejścia... a tu drzwi znaleźć nie mogę:DDD Więc tak się zniechęciłam, że pojechałam do domu. Ufff, mój anioł stróż widać był wtedy na dyżurze, bo inaczej teraz bym sobie w brodę pluła:P Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: tatuaże... 20.06.07, 12:22 Moze kiedys sie zdecyduje...ale nie wiem, natomias namawiam swojego faceta na zrobienie sobie fajnego tatuazu na lydce...nie wiem czemu ale tatuarze na lydkach strasznie mnie pociagaja:)ja eraz mysle o kolczyku nad gorna warga... Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: tatuaże... 20.06.07, 12:23 mloda.kobietka23 napisała: > Moze kiedys sie zdecyduje...ale nie wiem, natomias namawiam swojego faceta na > zrobienie sobie fajnego tatuazu na lydce...nie wiem czemu ale tatuarze na > lydkach strasznie mnie pociagaja:)ja eraz mysle o kolczyku nad gorna warga... fiu, fiu Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: tatuaże... 20.06.07, 12:30 Tylko nie wiem co na to moje szefostwo powie w pracy:)choc ja nie jedna jestem z kolczykami, a raczej bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: tatuaże... 20.06.07, 12:31 dobrze, że twoim szefem nie jest wesoły Romek, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: tatuaże... 20.06.07, 12:33 dzieki Bogu hehehe chyba to zrobie w sobote....juz sie napalilam...a co tam, do kolesia w parcy co ma kolczyki w szyji nie czepiali sie ... Odpowiedz Link Zgłoś