Dodaj do ulubionych

oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzacie sie

29.06.07, 22:31
nie tylek wbrew powszechnej opinie, nie cyce,nie h.., nie ci.., nie usta ,
ale wlasnie oczy u obu płci, zgadzacie sie?
Obserwuj wątek
    • obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:33
      tak :)
    • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:34
      tak oczywiscie ze oczy to istotny element
      chyba najwazniejszy,bo glebia pozostanie,a cyce przemina:(

Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń
      • obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:35
        wszystko przeminie :)
      • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:35
        nie wiem dlaczego ale zawsze zwracam uwage na oczy u kobiet

Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń
    • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:37
      NIestety nie... dlonie... i nogi :)
      • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:38
        zartujesz chyba,to jak o kims myslisz to widzisz te detale,lepiej widziec oczy
        a nie skore:)

"Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń"
      • obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:39
        jak nogi to i brzuch..i cały tors :D
        • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:40
          Na Obca zawsze mozna liczyc :)
          • obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:42
            :P
    • minasz Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:38
      dla mnie zdecydowanie tak - w ogole buzia jest dla mnie wazniejsza niz nogi czy
      du--pa
    • obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:40
      ale czy po oczach jesteście w stanie okreslić czyjąś płeć? :D
      • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:41
        no zalezy ile ktos ma lat:)w stu procentach raczej nie!!!

• minasz Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 23:01
        po oczach wiem czy jestes mokra czy nie wiec uwazaj jak sie komus w oczy patrzysz :)
        • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 23:03
          jak to robisz-zdradz ta tajemnice

• obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 23:06
          hah..słyszałam kiedyś podobną teorię..ale nie tak obcesowo przedstawioną :D
    • izabellaz1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:42
      Nie. Dla mnie to cały zespół cech w wyglądzie. Nigdy nie zwracam uwagi na jedną
      część ciała (jeśli o atrakcyjność fizyczną) chodzi:)
      To dla mnie połączenie i kompatybilność wielu cech osoby. Oczy, usta, dłonie,
      ruchy mięśni, mimika twarzy, gesty...no i to co kręci mnie niesamowicie - ZAPACH
      SKÓRY.
      • kornelka21 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 23:12
        izabellaz1 zgadzam się z Tobą w stu procentach. Oczy są wazne tak samo jak
        usta, sposób poruszania się, ton głosu, nie da się odzielić tego wszstkiego od
        siebie, bo tylko współgranie tych wszystkich cech daje prawdziwy obraz tej
        drugiej osoby.
        pozdr.
    • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 29.06.07, 22:47
      Ja się zgadzam..
      To tam jest ukryta.. dusza:)
      • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 15:47
        Tam jest ukryty nerw wzrokowy i jakie zylki :P
        • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:21
          kontik_71 napisał:

> Tam jest ukryty nerw wzrokowy i jakie zylki :P

Nie tylko :)) Tam jest ukryta dusza :) Trzeba tylko patrzeć nieco inaczej.. nie
          anatomicznie ;)
          • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:23
            dusza to podobno w brzuchu siedzi.. Za okiem jest mozg czyli inteligencja
            (przynajmniej u niektorych)... Ale ja wiem czemu Ty tak oczy lubisz :)
            • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:35
              kontik_71 napisał:

> dusza to podobno w brzuchu siedzi.. Za okiem jest mozg czyli inteligencja
              > (przynajmniej u niektorych)... Ale ja wiem czemu Ty tak oczy lubisz :)

;)) inteligencja zalezy jaka ;)
              No to napisz.. dlaczego lubię oczy? :>
            • tengoku77 wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 16:40
              :))
              • kontik_71 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 16:41
                Ano oczy lubisz bo sama masz takie specjalne :) Takie wielokolorowe paseczk i
                kropki. wiec sila rzeczy sprawdzasz czy inni tez tak maja :)
                • tengoku77 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 17:27
                  :)) Tak myślisz, że to dlatego? A może to swego rodzaju test..?
                  A dlaczego w takim razie uwielbiam zerkać w niebo? Dlaczego mnie ono tak
                  fascynuje?

• kontik_71 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 18:35
                    bo szukasz obcych :)
                    • tengoku77 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 18:37
                      A po co mi oni? ;) Wolę dać pole do popisu mojej wyobraźni.. i pozwolić płynąć
                      myślom :)
                      • kontik_71 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 18:43
                        A obcy sa napewno swietni :) Ja chcialbym miec z nimi do czynienia :)
                        • tengoku77 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 19:04
                          Tak? A co jesli okazaliby się mało sympatyczni?
                          • kontik_71 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 19:09
                            Myslisz, ze mogliby byc gorsi od dajmy na to takiego Giertycha?
                            • tengoku77 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 19:13
                              Głupi raczej nie są :P ale mogliby być gorsi od Hitlera, wrogo nastawieni a do
                              tego jeszcze te ewentualne testy.. :P
                              • kontik_71 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 19:21
                                Eee.. podobno im bardziej rozwinieta rasa tym mniej jest sklonna do agresji :)
                                Ja tam jestem przekonany, ze oni istnieja :)
                                • tengoku77 Re: wrócę tu za jakieś pół godzinki.. :) 02.07.07, 19:30
                                  Spójrz na ludzi :) Kiedyś ich agresja ograniczała się do zdobywania posiłków,
                                  im wyższy stopień rozwoju tym większa agresja.. żądza pieniądza, władzy..
                                  A Obcy moze i istnieją.. oby byli mili :))
    • michalina_kowalczyk Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 15:38
      Mi się wydaje że całe ciało jest ważne bo jak ktoś ma ładne oczy a nos jak
      wiedźma i warzy 100 kilo to ładny nie jest.
      • obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:29
        > Mi się wydaje że całe ciało jest ważne bo jak ktoś ma ładne oczy a nos jak
        > wiedźma i warzy 100 kilo to ładny nie jest.

no ale oczy ma wtedy najbardziej atrakcyjne..a o to chodzi :)
        • michalina_kowalczyk Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 04.07.07, 07:49
          obca1 napisała:

> > Mi się wydaje że całe ciało jest ważne bo jak ktoś ma ładne oczy a nos ja
          > k
          > > wiedźma i warzy 100 kilo to ładny nie jest.
          >
          > no ale oczy ma wtedy najbardziej atrakcyjne..a o to chodzi :)

No tak chi chi.
    • butterflymk Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 15:47
      tak zwłaszcza z zezem;D
      • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:48
        czasem zez moze miec urok,zalezy od wady,a poza tym jak ktos ma cos w oczach to
        moze byc zez badz inna wada

• kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:49
          No chyba to juz lekka przesada.. jakos nie udalo mi sie w ciagu 36 lat zycia
          zobaczyc pociagajacego zeza... :)
        • butterflymk Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:51
          np wytrzeszcz :P
          • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:06
            nie mozna sie smiac,ma ktos chorobe i trzeba ja jakos zaakceptowac

• kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:07
              Zaakceptowac tak, ale zeby od razu mowic, ze to jest atrakcyjne???
              • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:09
                chyba jestes jakis wymodelowany,zbytnio ukierunkowany na piekno zawarte w
                pismakach,krzywizna badz odmienosc jest o wiele pieknijesza niz szablonowa
                panienka-nawet nie trzeba akceptowac-jesli ktos ma cos w sobie to wada bedzie
                urokiem

• kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:11
                  Oj latwo oceniasz... zbyt latwo :(
                  • tengoku77 Kontik.. 02.07.07, 18:05
                    Ludzie zazwyczaj szybko oceniają innych.. często patrząc zbyt płytko..
                    Znasz takie powiedzenie "jak Cię widzą, tak Cię piszą?".. Tutaj jest
                    odwrotnie.. :) Jak piszesz tak Ciebie widzą.. :) Chociaż tak czy siak to zbyt
                    powierzchowne..

• butterflymk Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:14
                  ciekawe czy jakby miała platfusa, krzywy zgryz, zeza z wytrzeszczem to czy byś
                  był taki za...
                  ale to co mówisz jest sweet :D
                  • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:17
                    wiesz,wszystko zalezy kiedy by taki stan rzeczy zaistnial,ale teraz technika
                    tak poszla do przodu,ze wszystko teoretycznie da sie zniwelowac,poza tym mowie
                    o fakcie ze ktos ma w sobie cos,moze to nawet byc mala ryska na twarzy i inne
                    duperele nie sa istotne

• jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:20
                      wytrzesz jest zwiazany z tarczyca,wiec to juz powazny stan chorobowy,natomisat
                      zez ,jak to zez,ma czasem swoj urok,mam znajoma co ma problemy z oczami,ma nie
                      odpowiednio nasaczona soczewke i z tego tytuly ma problemy zdrowotne,czy jest
                      brzydka,ladna mimo swojej wady,tylko pech cial ze ode mnie zbyt mlodsza:(fajna
                      dziewczyna

• tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 18:17
                      Potrafisz zdefiniować to 'coś'? Bo ja nie.. :) To chyba zależy od osoby..
                      • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 18:46
                        I zanim sie odkryhje to "cos" to wlasnie wyglad gra role i albo przyciaga nas
                        albo wlasnie odpycha. Tylko wyjatkowo wyglodnialy czlowiek nie zwraca uwagi na
                        to czy ta osoba sie im podoba czy nie i rzuca sie na dana "ofiare" by odkryc
                        wnetrze :)
                        • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:08
                          Nie zawsze :) Czasem ktoś kto wydaje się być średnio atrakcyjny fizycznie ma
                          np. tak wspaniałe poczucie humoru, że tym niebywale zyskuje.. ale jak pisałam..
                          to zalezy od osoby. Czasem ktoś przystojny okazuje się nie wart zainteresowania
                          bo ma się za Bóg wie kogo, a ten mniej atrakcyjny jest super.

• kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:11
                            Ja pisalem o sytuacji w ktorej nie znasz danej osoby i musisz podjac
                            decyzje "zagadac czy nie".. Wtedy nie wiesz, ze ma wspaniale poczucie humoru,
                            nie wiesz, ze ma takie same przekonania i system wartosci jak Ty.... Widzsz
                            tylko i wylacznie zewnetrzna powloke i np okropne zeby....
                            • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:16
                              Hmm.. No tak.. Wtedy teoretycznie decyduje wygląd..
                              Czasem jednak kogoś nie znasz, nagle spotykacie się gdzieś w grupie i wtedy
                              jest inaczej, chyba łatwiej..
                              Trzeba tylko pamiętać o tym, że nie ma ludzi idealnych :)
                              • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:20
                                I tez nie o ideal chodzi.. to co sie nam podoba lub nie, jest zalezne od bardzo
                                wielu czynnikow.. Ostatnio byl program na Discovery gdzie pokazywali co jest
                                wazne i jak to sie dzieje, ze ktos sie nam podoba.

Oczywistym jest, ze duzo latwiej jest gdy ma sie juz jakis kontakt z dana
                                osoba.. wtedy mozna sie skoncentrowac na tym "czyms". To forum np.. rozmawiamy,
                                pokazujemy swoje mysli i przy spotkaniu live byloby wszystkim duuzo latwiej :)
                                • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:24
                                  Niestety nie oglądałam tego, a szkoda:) Dowiedziałes się czegoś ciekawego? :)
                                  A kwestia kontaktu.. forum.. W sumie to masz rację.. Tutaj poznajesz osobę od
                                  innej strony.. tej, którą masz okazję poznać nieco później :)

• jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:26
                                    niby gdzie,w snach:))))

• tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:34
                                      Ale co w snach? :P
                                      • jablko_adama Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:41
                                        no spotkanie

• tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:49
                                          Aaaa.. :) Sorry, nie 'zajarzyłam' ;)
                                          Takie spotkanie.. wbrew pozorom trudna sprawa, ale kto wie?
                                  • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:27
                                    Fajny program byl :) Powinni jeszcze powtarzac :)
                                    A co do forum i spotkania ludzi piszacym na nim.. co bys powiedziala na
                                    spotkanie forumowe? za tydzien, gora dwa chce zaapelowac na forum o spotkanie :)
                                    • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:33
                                      A jak się nazywał? Pamiętasz? Zerknęłabym w 'rozkład' :))
                                      Spotkanie forumowiczów.. Z ciekawości, zastanawiałeś się nad tym gdzie i kiedy?
                                      Pomijam, że mało ludzi stąd znam, ale co tam.. ;)
                                      • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:03
                                        Obawiam sie, ze nie pamietam jak sie nazywal, ale jesli znowu na to wpadne to
                                        dam Ci znac :)A co do spotkania to raczej warszawa i ok 3-4.08. A nieznaniem
                                        ludzi to nie nalezy sie przejmowac bo czy ktokolwiek jest w stani epwoiedziec,
                                        ze naprawde zna ludzi z forum?
                                        • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:22
                                          Ok.. W razie czego daj znać.. Ja sobie przejrzę program, może się natknę..
                                          3-4.08? A nie 4-5.08 w weekend? Teoretycznie Wawka to centrum kraju. Ciekawa
                                          jestem reakcji hihih
                                          A forumowicze.. Wiesz.. Nie chodzi mi tu o znajomość taką powiedzmy dogłębną z
                                          kimś konkretnym, ale nawet tą powierzchowną. Ja tu 'znam' tylko Ciebie i Obcą
                                          tyci.. Inne osoby kojarzę po nickach. W końcu od niedawna tu zaglądam.. Ciekawa
                                          jestem co z tego by wyszło ;):)

• kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:28
                                            Dokladnie o ten weeknd mi chodzi :) A Ty jestes z Warszawy?
                                            Bardzo chcialbym aby takie spotkanie doszlo do skutku :) Nic tak nie zbliza jak
                                            wspolne pieo i patrzenie sobie w oczy )
                                            • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:34
                                              Do Wawki mam 'tylko' ok. 420km :P
                                              A patrzenie w oczy.. no nie wiem, nie wiem ;) Łatwo pisać :)

• kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:35
                                                To gdzie Ty mieszkasz? Slask?
                                                • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:38
                                                  Pomorze Zachodnie :)
                                                  • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:39
                                                    O matko to faktycznie straaasznie daleko.. pociagiem to prawie tydzien
                                                    podrozy :(
                                                  • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:46
                                                    :)) To zależy.. Czas jazdy waha się między 7 a 9h :P

• kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:47
                                                    Wiem bo gdy w zimie musialem jechac do Szczecina na rozmowe to jednak wolalem
                                                    poleciec niz spedzic dobe w pociagach :)
                                                  • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:49
                                                    :)) no trudno..
                                                    Zerkałam teraz.. 7,5h w pociągu..
                                                  • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 20:48
                                                    Wyjeżdżając w piątek po 13 byłabym ok. 20-21 na miejscu..
                                                  • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 21:17
                                                    A to akurat dobry czas.. impreza wlasnie by sie rozkrecala :)
                                                  • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 21:27
                                                    Już w piątek? No no ;):) A jak z lokalizacją.. imprezy rzecz jasna?
                                                  • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 04.07.07, 08:43
                                                    Osobiscie uwazam, ze piatki sa najpelsze na imprezy bo mozna rozciagnac impreze
                                                    na caly weekend :) A co do lokalizaji.. poczatek w knajpce a potem.. hmm :)
                                                  • tengoku77 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 04.07.07, 13:53
                                                    Ale ja nie mam zamiaru wejść w połowie imprezki, bo.. bo nie :P

PS. Tylko nie pisz, że planujesz zrobić (niekoniecznie) mały harem hahaha ;P

• obca1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:58
                  jablko_adama: rzadko spotykam się na forum z tak otwartym podejściem do estetyki i urody :) czasem mam wrażenie, że dusza wlecze się gdzieś na samym końcu za ustami, piersiami/klatą, włosami, rzęsami, udami, stopami, paznokaciami, zębami, nosem, pupą, uszami..
    • simon_r Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:44
      nie.. nie zgadzam się..
      to jest rozważanie typu czy lepiej być pięknym czy bogatym

moim zdaniem najważniejsza jest harmonia... to aby wszystkie elementy do siebie
      pasowały... czasem spotyka się kobietę, która niby jest piękna ale np. fatalnie
      sie rusza, garbi albo coś jeszcze innego psuje harmonię jej urody.... i kicha.

Innym razem zupełnie przeciętne dziewczę (takie jak Kasia Zeta Jones) coś w
      sobie ma... a oczy to tylko element całości

-------------------
      Pomóżcie w projekcie - Klik TU
      A TU - wieczorne marudzenia zgreda
      • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:47
        Kasia Z. J. jest boska.. :)
      • butterflymk Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:53
        Kasi Tobie w głowie?! Zapomnij...
        spójrz na około ile masz śłicznych dziewczyn...a nie jakies fantazje...
        • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:54
          Pofantazjowac zawsze mozna :)
          • butterflymk Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 16:55
            a potem sie dziwić że tacy rozpiesczeni i wymagający...:p
            • kontik_71 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 17:00
              ja nie jestem rozpieszczony.. milo jest gdy rozmiar ubrania jest w okolicach
              36, duuze oczy, mila buzia, zgrabne nozki i wyleczek i biust w okolicach 75 B
              lub C.. Czy to aztak wiele?
              A tak swoja droga.. TVN Meteo ma nowa redaktorke (chyba w zastepstwie ciezarnej
              Agnieszki).. matko jedyna ale ona jest sliczna.. chyba sie zakocham :)
            • izabellaz1 Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 18:43
              butterflymk napisała:

> a potem sie dziwić że tacy rozpiesczeni i wymagający...:p

Może wymagający to tak ale chyba niedopieszczeni skoro czekają na Kasie Zety
              etc.;)))
            • simon_r Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 19:31
              e tam... moja ładniejsza od Kasi... :P

-------------------
              Pomóżcie w projekcie - Klik TU
              A TU - wieczorne marudzenia zgreda
              • panigazeta Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 02.07.07, 23:31
                odnosnie tego tematu wczesnij na innymn teamcie odpowiedizlm ze lubie meski
                tylko ale szczerze mowiac co rusz pierwsze co to gsapie sie facetwoi w oczy i
                to tak nachalnie :D zeby wiedizla o co mi chdozi
    • nutopia Re: oczy sa najatrakcyjnieszym elemenem -zgadzaci 04.07.07, 13:54
      ...przyczepię się do nicku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka