nutopia 05.07.07, 14:26 mam czekoladę z truskawkami jakby co to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia96301 Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 14:27 ja chce ja...jakiś fatalny nastrój mam...wczoraj jędza...dziś smutas :-( nielekko ze mną, niestety...teraz sie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 14:28 no to ja się łapię na czekoladke zwłąszcza z truskawkami :D Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 14:32 czy to może mrożona czekolada a w niej zanurzone truskawki? ;) właśnie się rozglądam za czymś słodkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 14:34 To ja sięteż dołączam. I w ten sposób macie więcej słodkości :P A w radio sweet child o' mine Gunsów. To już powoli ulep jakiś :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 14:43 no co z tym dzieleniem się? czekam na swoja porcję :DDD czyżby przeraziła CIę ilość chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 14:44 ja jestem super słodka, moge kogoś poczęstować hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Zanim zjecie 05.07.07, 14:47 I póki w papierku, to niech mnie ktoś tą czekoladą w łeb walnie. Niczym innym walenie nie pomaga, a z czekoladą nie próbowałam, bo nie mam. Ona się tak ładnie od razu w kostki połamie, więc przyjemne z pożytczenym będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Zanim zjecie 05.07.07, 15:07 funny_game napisała: > I póki w papierku, to niech mnie ktoś tą czekoladą w łeb walnie. > Niczym innym walenie nie pomaga, a z czekoladą nie próbowałam, bo nie mam. > Ona się tak ładnie od razu w kostki połamie, więc przyjemne z pożytczenym będzi > e. czekoladą nie ale mam tu zszywacz to co? przypier*****ć?:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zanim zjecie 05.07.07, 15:09 nutopia napisała: > funny_game napisała: > > > I póki w papierku, to niech mnie ktoś tą czekoladą w łeb walnie. > > Niczym innym walenie nie pomaga, a z czekoladą nie próbowałam, bo nie mam > . > > Ona się tak ładnie od razu w kostki połamie, więc przyjemne z pożytczenym > > będzi > > e. > > czekoladą nie > ale mam tu zszywacz > to co? przypier*****ć?:D A jakby co, to będzie można zszyćrozciętą skórę:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zanim zjecie 05.07.07, 15:46 :D Przeca ja biurwa jestem, zszywacz był wypróbowany jako pierwszy. Krakersy za lekkie, kalkulator jest głupi, a linijka mi się ze szkołą kojarzy, a ja nie popełniam błędów szkolnych, tylko życiowe :/ No dobra, klawiaturą jakoś dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Zanim zjecie 05.07.07, 15:48 funny_game napisała: > :D > Przeca ja biurwa jestem, zszywacz był wypróbowany jako pierwszy. > Krakersy za lekkie, kalkulator jest głupi, a linijka mi się ze szkołą kojarzy, > a > ja nie popełniam błędów szkolnych, tylko życiowe :/ > No dobra, klawiaturą jakoś dam radę. wiem! wentylatorkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Zanim zjecie 05.07.07, 15:51 On duży jest, jak się zamachnę, to znowu coś zepsuję, a sama mądrzejsza z tego nie wyjdę :D Liczyłam na tą czoklę, nawet na odłamki truskawek w oku. Trudno. Może klapa od sedesu mi dobrze zrobi? Idę sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 15:41 nutopia napisała: > mam czekoladę z truskawkami > jakby co to zapraszam Kurdę zjadłam już dzisiaj serek homogenizowany z maślanym rogalikiem...hmmmmmmmmmmmmmmmm...kusisz Nutka...dobra dawaj tylko szybko zanim sie rozmyślę!:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 15:48 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > mam czekoladę z truskawkami > > jakby co to zapraszam > > Kurdę zjadłam już dzisiaj serek homogenizowany z maślanym > rogalikiem...hmmmmmmmmmmmmmmmm...kusisz Nutka...dobra dawaj tylko szybko zanim > sie rozmyślę!:D > > jedz jedz dziecko widziałam cię możesz takich pięć dziennie zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 15:51 nutopia napisała: > jedz jedz dziecko > widziałam cię > możesz takich pięć dziennie zjeść hahahaha dobre!;P Wcale nie mogę...ale teraz uległam:D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:11 nie lubie, ja mam delicje z nadzieniem pomaranczowym, mniaaaam swiezutkie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:12 a ja wpieprzam toffifee i juz mi nie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:24 wziąłem sobie biszkopciki sana i bardzo słodką kawkę i bedę maczał i ciamkał ;P Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:25 ojejku jak słodko ciamkaj sobie ciamkaj tylko żeby Ci się buźka nie skleiła... bo czym będziesz masował?! :p Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:45 Ja tak specjalnie... coby na słodko masować :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:50 no zapowiada się na masaż... idealny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:54 no i nie ograniczamy sie do plecków :) ja tam lubie zjezdzać nieco nizej ;P na słodko.... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 16:57 nie ograniczamy się? :D no to jak plecki i niżej... to może też masaż z przodu brzuszka? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 17:00 Koniecznie.. ale dopiero jak tył bedzie już całkowicie wymasowany... dokładnie i w każdym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 17:03 aaaaaaaa to już terz nie tylko plecki i niżej tylko już w każdym miejscu? hoho... niz tylko się uzależnić.... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 17:04 no niżej plecków... a potem nóżki... dokładnie... stópki :D a potem przewracamy i zaczynamy od dołu... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 17:08 już czuję że mi się ten masaż przyśni :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 17:14 ja nie czuje... ja wiem ;P jakbym za długo sie stopami zajmował to wal w łeb... bo moge sie zapomnieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 21:57 no ładnie!!!! zeżarliście całą czekoladę beze mnie??!!! Wy wsręciuchy jedne no! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 22:23 Moge sie podzielic z Toba.. do wyboru jest z orzechami lub mleczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
traicionera Re: coś słodkiego.. 05.07.07, 22:16 jednej kostki dla mnie nie było z tej czekolady, ale słodko się czytało;na dziś najlepiej na tym forum;ja sobie gofry z bitą śmietanką, dżemikiem i czekoladką zagryzałam w trakcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Wszystko przez Ciebie Nutka!!! 05.07.07, 22:32 Wiesz co ja teraz robię?!!! Wpieprzam czekoladę truskawkową Wedla! O tej godzinie! Będziesz za mnie zrzucała te kalorie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wszystko przez Ciebie Nutka!!! 05.07.07, 22:33 Bedziemy Izabelke toczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wszystko przez Ciebie Nutka!!! 05.07.07, 22:41 kontik_71 napisał: > Bedziemy Izabelke toczyli :) Dokładnie...będziecie toczyli Izę-belkę;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wszystko przez Ciebie Nutka!!! 05.07.07, 22:43 Izabelko ile masz wzrostu :)?? Pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wszystko przez Ciebie Nutka!!! 05.07.07, 22:44 kontik_71 napisał: > Izabelko ile masz wzrostu :)?? Pytam powaznie 170cm:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wszystko przez Ciebie Nutka!!! 05.07.07, 22:46 To musisz duzo tej czekolady zjesc aby bylo latwiej Cie przeskoczyc niz obejsc :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wszystko przez Ciebie Nutka!!! 05.07.07, 23:01 kontik_71 napisał: > To musisz duzo tej czekolady zjesc aby bylo latwiej Cie przeskoczyc niz > obejsc :) Zjadłam połowę:D Może nie przytyję tak dużo żebyście mnie nie poznali:D Odpowiedz Link Zgłoś
ctz1 Ja też zapraszam 05.07.07, 22:37 Dla każdego coś miłego www.swiatowid.fora.pl/rozmowy-o-literaturze-muzyce-sztuce-podrozach-dalekich-bliskich-co-mnie-kreci-i-bawi-f4.html www.swiatowid.fora.pl/jak-to-sie-stalo-jak-sie-dzieje-dlaczego-i-jaki-ma-wplyw-na-nasze-zycie-f5.html www.swiatowid.fora.pl/aktualnosci-polityczne-co-mnie-cieszy-wkurza-martwi-bulwersuje-f2.html Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś