sweetsusana 12.07.07, 15:07 nie maci co robic, ze tak cale dnie na forum spedzacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: a wy .... 12.07.07, 15:16 sweetsusana napisała: > nie maci co robic, ze tak cale dnie na forum spedzacie mamy mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: a wy .... 12.07.07, 15:21 sweetsusana napisała: > nie maci co robic, ze tak cale dnie na forum spedzacie ja w taki sposób zawsze urlop spędzam- na forum. po co mi zimny bałtyk, po co skwar i pot w tropikach. siedzę sobie, kawę piję, za noclegi nie muszę płacić.. a i umysł intelektualnie odpocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: a wy .... 12.07.07, 15:23 umysł odpocznie? Dzieki że za podsumowanie w sumie .. :p Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: a wy .... 12.07.07, 15:26 > umysł odpocznie? Dzieki że za podsumowanie w sumie .. :p no, całek tu nie rozwiązujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: a wy .... 12.07.07, 15:27 racja... dobrze że nie powiedziałaś ze się cofamy w rozwoju :D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: a wy .... 12.07.07, 15:31 butterflymk napisała: > racja... dobrze że nie powiedziałaś ze się cofamy w rozwoju :D jeszcze nic straconego! :) jeszcze parę wątków w stylu "jak zjem to mam zimny brzuch" "jak podnoszę lewą rękę to kłuje mnie w prawym kolanie, panie doktorze, kiedy umrę" , a kto wie, moze i ewolucja wsteczna zajdzie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś