Dodaj do ulubionych

Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen !

21.07.07, 16:10
Napiszcie mi prosze szczerze czy jestem nienormalna czy jednak sa osoby,
ktore maja podobnie, ale ja nie lubie kiedy moj facet chodzi na basen. Ja nie
chodze, bo najzwyczajniej sie brzydze tych publicznych kapielisk i samo
plywanie uwazam za przyjemne, ale nie chodze na baseny i juz. Facet to lubi i
znowu sie o to droczymy - on chce chodzic a mi sie to nie podoba - i to z
zenujacego powodu ale tak mam i juz - bo nie podoba mi sie mysl ze beda kolo
niego gdzies sie rowniez pluskac jakies "rozebrane" panienki. Jestem
straaaasznie zazdrosna i nie toleruje kolo mojego faceta obcych panienek w
majtkach. Wiem ze to lekka paranoja ale moze ktos czuje tutaj podobnie?
Obserwuj wątek
    • cioccolato_bianco Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:13
      ja tez sie brzydze basenow. co do tych obcych panienek przesadzasz, troche
      wiecej zaufania! w koncu jesli bedzie chcial cie zdradzic, to moze poznac kogos
      wszedzie.
    • iberia.pl Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:13
      szczerze?PRZESADZASZ....On idzie tampoplywac, a Ty do tego dorabiasz
      ideologie...Rownie dobrze, On moglby zalozyc watek: "nie lubie gdy moja
      dziewczyna upublicznia nasze zycie".
    • dzika.orchidea Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:14
      Jak to dobrze,ze mamy wlasny basen.Przynajmniej wiem gdzie plywam:P
    • izawawa Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:14
      I zero wakacji nad morzem w kraju i zagranicą przez całe życie ..?????
      Czy te baby już do reszty pogięło ..?? Zazdrość świadczy o niskim poczuciu
      własnej wartości , musisz chyba nad tym sporo popracować.
    • dziewice Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:15
      80-90% to faceci :) na duzych basenach plywa niewiele Kobiet, nic sie
      szczegolnego nie dzieje, ludzie plywaja i raczej ze soba nie rozmawiaja, jak w
      kosciele :) wchodzisz plywasz wychodzisz, koniec :)
      • margulinka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:18
        no nie no bylismy na wakacjach nad woda itp, gdybym ja chodzila z nim to moze
        bym patrzyla na to inaczej a tak nie podoba mi sie ze on bedzie sam. Nie chodzi
        mi o zdrade a o to ze np trafilaby sie jakas polnaga niunia ktora przykulaby
        jego uwage, no ogolnie tak, pisalam ze nie toleruje innych panienek w majtkach
        w okolicy , nie dotyczy to zdrady sensu stricto.
        • izawawa Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:21
          A to, że na ulicy przechodzą obok niego półmagie niunie w spodniech założonych
          tak, że juz niżej się nie da i w bluzeczkach, że już wyżej się nie da Ci nie
          przeszkadza..??
          • margulinka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:24
            izawa szczerze? a przeszkdza, przeszkadza, a przynajmniej nie cieszy i zaloze
            sie, ze tobie w jakims stopniu tez, cokolwiek powiesz, no chyba ze jednak
            nalezysz do tych wogole nie zazdrosnych kobiet.
            • izawawa Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:30
              Nie przeszkadza, zresztą i tak nie mam na to żadnego wpływu. Zaufanie się ma
              lub się go nie ma i to wszystko :) A zresztą ... niech sobie popatrzy ;)
        • dziewice Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:21
          no czasem tak jest - plyniesz sobie plyniesz a tu ciach jakis zerowiasty stroj
          od ktorego koloru wypadaja oczy widzisz przed soba, zmieniasz tor i cya :)
    • seth.destructor To sobie nie lub 21.07.07, 16:22
      Masz kompleks nizsosci, czy co?
      • dziewice Re: To sobie nie lub 21.07.07, 16:28
        szczerze seth? :) ja mysle, ze to ty masz :) i to jakis wiekszy problem z tego
        co cie czytalem :)
    • lilivampire Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:23
      ja nie czuję podobnie
      • ex.pertka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:24
        Ta dziewczyna ma niezle nasrane w glowie.Wspolczuje temu facetowi.Pewnie
        ucieknie predzej czy pozniej od ciebie gdzie pieprz rosnie:D
        • margulinka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:25
          jasne, kiepawa z ciebie ekspertka ;] on trzyma sie mnie bardziej niz ja jego,
          hehe, i to juz 5 lat !
          • kedrok1 Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 17:24
            ło jezu, ale długo....
    • alpepe Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 16:27
      musisz mieć jakieś niewyobrażalne zalety, skoro twój facet jest z tobą pomimo
      twojej fobii i paranoi.
      Współczucie dla tego pana.
      • novalijka1 Re: Przywiaz go do kaloryfera! 21.07.07, 16:51
        Nie wierze,ze ten twoj macho tyle by z toba wytrzymal gdyby byl calkowicie
        normalny.Widocznie z nim tez jest cos nie tego.Albo wali inne na boku.
        Moze przywiaz go do kaloryfera na smycz.Wtedy w ogole nie bedzie mial kontaktu
        z zadna osoba plci przeciwnej.
        • dziewice Re: Przywiaz go do kaloryfera! 21.07.07, 16:53
          ale kaloryfer jest przy oknie :)
          • virtual_woman Re: Przywiaz go do kaloryfera! 21.07.07, 16:55
            haha, zabić okna dechami...
          • margulinka Re: Przywiaz go do kaloryfera! 21.07.07, 16:56
            > ale kaloryfer jest przy oknie :)
            aaaahahahahha to bylo dobre
            przynajmniej smieszne a nie chamskie
            napisac cos tutaj co odbiega od normy a okaze sie ze forum to banda chamow
            ktorzy swoja droga na sto procent rowniez maja swoje odchyly
            tyle ze boja sie do nich przyznac
            • camilia.z.truskawkami margulinka 21.07.07, 17:06
              Odpowiedzi są moze malo wyrozumiale ale musisz zrozumiec ze to nie jest
              normalne. Tak, kazdy ma odchyly. Tylko ze wazne jest zeby nad tymi odchylami
              pracowac a nie zameczac nimi wszystkich i jeszcze oczekiwac potwierdzenie ze to
              jest w porządku.
              Powinnas wybrac sie do psychologa jesli sama nie umiesz nad tym pracowac. Nie
              zyjemy na pustyni, otaczają nas ludzie. Czesto ladni, fajni i interesujący. Nie
              mozna miec kontroli nad czyims wzrokiem, myslami i czynami.Skoncentruj sie na
              sobie, jakoscią waszej relacji a inne kobiety zostaw w spokoju. Jak facet będzie
              chcial i tak Cie zdradzi, i tak odejdzie. Basen, dyskoteka czy nawet kobieta
              ktora ma na niego ochote nie bedzie dla was/ciebie zagrozeniem jesli on nie
              bedzie chcial nic z tym zrobic. A jesli bedzie chcial to zrobi gdziekolwiek.
            • alpepe Re: Przywiaz go do kaloryfera! 21.07.07, 18:05
              oczywiście laska, tak sobie to tłumacz, albo następnym razem zatytułuj swój
              wątek o fobiach i paranoi: pocieszcie mnie, że jestem normalna, wtedy większość,
              zgodnie z twoją intencją będzie cię pocieszać, nawet za cenę prawdy.
    • kedrok1 Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 17:23
      rozwiódł bym się z tobą, poważnie

TO PARANOJA I TYLE
      • dziewice Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 17:24
        ale wskoczyliscie na Kobiete, luzik :)
    • heart_of_ice Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 17:45
      pomijajac niechec ze wzgledow sanitarnych (co rozumiem) to masz paranoje i
      cierpisz na jakas chora zazdrosc, moim zdaniem to juz nalezy leczyc...

jak facet bedzie chcial pogapic sie na rozebrane dziewczyny, to sobie je
      pooglada na stosownym filmie
      a laski na basenie zazwyczaj sa malo atrakcyjne, bo wszystkie maja na glowach
      czepki:)

Pauli
      --
      Jeśli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego, co mówi - patrz
      na nią"
    • bitch.with.a.brain Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 17:46
      Ja się zastanawiam czy na fk działa jakaś tajna organizacja mająca na celu
      udowodnienie,że kobiety są idiotkami.Normalnie jakaś piąta kolumna!
      Czy naprawdę nie ma już kobiet,które potrafią zyć w zwykłym, udanym, partnerskim
      związku.Takich które mają zaufanie do partnera i szanują jego odrębność?

Gdybym trafiła na kogoś, kto zachowywałby się tak, jak panie prezentujące tu
      swoje "problemy" to nie wytrzymalabym nawet jednego dnia.
      • gweeny Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 18:01
        też mnie to nurtuje....

pamiętam taki wątek, dziewczyna opisywała, że pokłóciła się z facetem w kinie
        bo jakaś laska wyciągnęla nogi na fotelu a on popatrzył się w tą stronę, boskie
        to było!

z drugiej strony, fajnie mieć tylko takie problemy...
        • bitch.with.a.brain Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 18:02
          tamto było na innym forum:)Ale najlepsze,że ona uznała,że sa dwie kategorie
          dziewczyn: takie,które myślą jak ona i takie, które się do tego nie przyznają:)
          Ja myslę,że tak naprawdę to te wątki piszą geje.Chcą,żeby faceci zniechęcili się
          do kobiet i oni będa mieli większy wybór:)
      • iberia.pl Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 22:43
        bitch-dobry tekst:-DDDDD, a za jakis czas przeczytamy kolejny watek
        margulinki: "Zostawil mnie bo...".
      • aquira Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 16:55
        >Czy naprawdę nie ma już kobiet,które potrafią zyć w zwykłym, udanym, partnerskim
        > związku.Takich które mają zaufanie do partnera i szanują jego odrębność?
        No co Ty! Takie rzeczy to tylko w erze;)
    • yagiennka Owszem paranoja 21.07.07, 22:46
      Ja też chodze na basen bo lubię, baseny sa czyste, odkażane i ty masz normalnie
      fobię. I powiem ci że na basenie spotkac można głównie mężów i żony w wieku
      przeróżnym i tuszy przeróżnej, mnóstwo dzieciaków, troche chłopaków koło 20stki
      a lasek prawie nie ma. Oczywiście ja mówię o basenach krytych bo jak jest na
      tych otwartych gdzie są miejsca do opalania to nie wiem.
      A tak poza tym jestes okropnie zaborcza i egoistyczna baba. Od takich kobiet
      faceci uciekają i wcale się nie dziwię.
    • merediith Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 23:53
      Moja rada jest taka:
      nie myśl o tym dużo.Nie roztrząsaj "swojej paranoiki".Jak będziesz tak o tym wciąż myślć to tylko Ty na tym stracisz a raczej Twoje nerwy.
      Powtarzaj sobie,że on tam "tylko płwya"!I nie myśl o innych babkach bo tylko w kompleksy wpadniesz.
      Pozdrawiam ciepło.
    • obca1 Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 21.07.07, 23:56
      > Napiszcie mi prosze szczerze czy jestem nienormalna czy jednak sa osoby,
      > ktore maja podobnie, ale ja nie lubie kiedy moj facet chodzi na basen

bo nie podoba mi sie mysl ze beda kolo
      > niego gdzies sie rowniez pluskac jakies "rozebrane" panienki. Jestem
      > straaaasznie zazdrosna i nie toleruje kolo mojego faceta obcych panienek w
      > majtkach

czy naprawdę chcesz dostać szczerą odpowiedź na to pytanie? :)
      • margulinka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 00:22
        skoro ty nie masz nic przeciwko innym polnagim panienkom krecacym sie wokol
        twojego faceta - dawaj :) jesli faceta nie masz - raczej daruj sobie :P i jesli
        jestes typem ktory zaprasza swoje kochanie na tance go - go z okazji urodzin to
        raczej tez sobie daruj :)
        • obca1 Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 00:27
          > skoro ty nie masz nic przeciwko innym polnagim panienkom krecacym sie wokol
          > twojego faceta - dawaj :) jesli faceta nie masz - raczej daruj sobie :P i jesli
          >
          > jestes typem ktory zaprasza swoje kochanie na tance go - go z okazji urodzin to
          >
          > raczej tez sobie daruj :)

mogłaś od razu napisać, że interesują Cię tylko opinie takich samych osób jaką Ty jesteś :LOOL: byłoby prościej :)
          • margulinka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 01:22
            nie, po prostu uwazam, ze jesli ktos nie jest w zwiazku to niech lepiej nie
            wypowiada sie na temat zazdrosci...
            • margulinka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 01:44
              chcialam opinii ludzi, ktorzy sa w zwiazku (o tych, ktorzy nie sa pisze wyzej,
              po prostu uwazam ze nie ma sensu aby sie wypowiadali...) i ktorzy
              maja "normalne", "przecietne" zasady w zwiazku, czyli bez ekstremalnych
              wyzwolen bo wiadomo, jaka bedzie opinia takich ... zreszta bylismy dzisiaj nad
              woda i wiem, ze sie nie zmienie - chlopakowi ofc nic nie mowilam ale wku... sie
              w duchu jak szla jakas za bardzo "wyszlifowana" i "nasolariowana" niunia w
              miniowce i staniku. Wiem ze to kompleksy, i co z tego. Przestalam robic
              facetowi sceny bez powodu bo w koncu doszlo do mnie ze wygladam wtedy w jego
              oczach naprawde zalosnie, wiec przynajmniej tyle.
              • bitch.with.a.brain Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 01:45
                ja jestem w związku.Szczęśliwym.Pewnie dlatego,ze nie jestem zakompleksioną
                histeryczka.
              • tracer81 Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 10:27
                Ahahaha- możesz powiedzieć skąd się takie indywidua jak Ty biorą? Dziz, ja przy swojej obecnej mogę się obejrzeć za kobietą na ulicy i problemów mi nie robi.
                • bitch.with.a.brain Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 15:45
                  i dlatego jest obecną a nie byłą:)
                  mój męzczyzna też jest na tyle mądry,że nie czepia się o ogladanie się za
                  innymi.I tak wie,że kocham tylko jego,a na innych sobie najwyżej popatrzę.
    • nadinka_nadinka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 07:27
      ja tez sie brzydze basenow i kapielisk.a rozebrane panienki przy dzisiejszych
      temperaturach to mozna spotkac nawet smieci wynoszac. i co? tez ci to bedzie
      przeszkadzac?
    • kajlanka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 10:47
      "skoro ty nie masz nic przeciwko innym polnagim panienkom krecacym sie wokol
      twojego faceta"

naprawdę myślisz, ze wszystkie dziewczyny na basenie to:
      1."panienki".. to normalne dziewczyny mające swoich mężów czy facetów z domu nie
      wychodzą..?
      2.każda przedstawicielka płci żeńskiej przychodzi na basen by kręcić się wokół
      Twojego faceta???

Inna sprawa, że trudno aby występowały na basenie w dresie, nie uważasz?
      Słuchaj, z Twoich postów wnioskuję, ze ten Twój facet to prawdziwy adonis..
      jeśli tak jest faktycznie to troszkę mogę zrozumieć Twoją histerię, ale tylko
      troszkę..
      Skoro sama masz wątpliwości co do swojej"normalności" w tym temacie to już coś,
      dobry objaw. Tylko teraz pomyśl co z tym zamierzasz zrobić?
      Takim postępowaniem możesz stracić swojego adonisa na własne życzenie..
    • nogidonieba to mu kup 22.07.07, 11:08
      małe kąpielówki,
      bedzie się musiał ogramiczać:)

sweetcherry.blox.pl/html
      • dziewczynaartura Re: to mu kup 22.07.07, 11:47
        szczerze to ci powiem ze to droga donikad-jak juz ktos napisal otaczaja nas
        zewszad ludzie i czesto ladni,zadbani.nie da rady zamknac oczy facetowi-a
        zreszta niech sie pogapi,oni sa wzrokowcami i cenia piekno.
        masz kompleksy jak cholera-i nie pisze zlosliwie -ale naprawde to sie rzuca w
        oczy.pomysl ze np supermodelkitez sa zdradzane-a one maja akurat wszystko na
        miejscu grubo powyzej sredniej:)
        wiec nic nie jest regula jesli facet chce zdradzic.
    • 83kimi Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 12:56
      Kochana, ja jestem w związku, przez ostatnie pół roku mój facet chodził na
      basen, ja w tym czasie miałam angielski i w życiu nie przyszłoby mi na myśl, że
      jest w tym coś nieodpowiedniego. A gdy wyjeżdżamy np. nad morze, to chyba
      normalne, że inne dziewczyny są tam w kostiumach kąpielowych, czasami tylko w
      majtkach. Ja rozumiem, że byłby to prywatny basen i on by tam pływał sam na sam
      z koleżanką, ale normalny, ogólnodostępny basen?
      A powiedz jak Ty byś się czuła, gdybyś np. wybrała się na siłownię i Twój facet
      zrobiłby Ci awanturę, bo instruktor jest facetem, do tego przystojnym???
      Związek to nie więzienie. A pójście na basen nie jest zdrada. Wyluzuj trochę.
    • cala_w_kwiatkach Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 16:30
      a juz myslalam ze nie lubisz jak tam chodzi z powodu tego, ze moze przyniesc do
      domu jakiegos grzyba albo cus
      jakas paranoja cie ogarnela chyba, bo latem prawie gole laski chodza ulicami
      wiec nawet na basen wybierac sie nie trzeba aby zobaczyc spodenki bardziej
      wykrojone niz niejedne majtki;) albo bluzeczki bardziej skape niz stanik;)

najlepiej go kiedys utop jak obejrzy sie za jakas laska w bikini
      • feenstra Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 16:46
        Jestem w związku, pewnie że oboje stawiamy granice (nie zgodzę się na
        romantyczną kolację przy świecach z byłą np:-) ale Twojego problemu, daje
        słowo, nie rozumiem. Czyżbyś brała pod uwagę że jesteś dla własnego faceta tak
        mało atrakcyjna że zostawiłby Cię dla spotkanej na basenie dziewczyny tylko
        dlatego że miał okazję zobaczyć jej pupę w stringach? Jeśli to rzeczywiście
        możliwe to uciekaj z tego związku jak najszybciej! A jeśli nie, poszukaj
        pomocy, kompleksy potrafią zatruć życie i rozbić najbardziej nawet udany związek
    • pianazludzen Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 17:02
      w ogole nie rozumiem twojego problemu, i gdybym byla twoim facetem to by mnie
      irytowalo ze takie problemy mi robisz.

mysle ze problem masz glownie ty. nie ufasz swojemu facetowi? nie chodzicie
      razem na plaze? do sauny? po drugie w miejscach gdzie wszyscy sa polnadzy
      golizna jest moim zdaniem aseksualna, duzo bardziej kusic moze piekna kobieta w
      seksownej sukience, niz polnaga na basenie.
    • jo.anna22 Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 18:23
      Jak dla mnie jestes calkiem normalna ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • tezromantyczka Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 18:50
      A ja tam lubię, kiedy mój chodzi na basen. :) Dzięki temu jest pięknie
      zbudowany. :)
    • 77misia1 Re: Nie lubie gdy moj facet chodzi na basen ! 22.07.07, 20:50
      hahaha ja mam podobnie dlatego moj chlopak chodzi na base tylko ze mna...wiec
      chyba musisz sie przelamac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka