Gość: sisley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:39 czy jestescie zazdrosne jak np wasz facet oglada wybory miss lub tym podobne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka.nad.zet nie 25.04.06, 13:43 po pierwsze - naprawdę trzeba go namawiać, żeby chociaż rzucił okiem po drugie - kiedy już rzuci tym okiem, to wiecznie słyszę komentarze: "ale pasztet, musimy to oglądać? przerzucam na TVN Turbo" :D Odpowiedz Link Zgłoś
funnykate Re: nie 25.04.06, 13:46 Oglądamy razem, chociaż to ja wydaję się bardziej zainteresowana niż on. W naszym związku nie mamy problemu z tego typu sprawami, mówimy głośno o tym kto nam się podoba, licytujemy, kłócimy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nie 25.04.06, 13:48 ani ja nie ogladam takich rzeczy ani moj facet natomiast jak gdzies jest jakas ladna kobieta to na ogol ja zwracam uwage i mowie do niego: zobacz jaka fajna Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 13:50 Mój nie ogląda.Na ulicy tez się za babkami nie ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
k.anklewicz Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 13:51 Mój zdecydowanie woli TVN Turbo:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 14:07 Pewnie zaraz zostane wyzwana od zazdrosnic itd. ale co mi tam;P Kropka_nad_zet i Twoj facet ma racje! JA rowniez nie jestem zwolenniczka tego typu "rozrywki" - i nie chodzi tu (jak juz wyzej)wspomnialam o zazdrosc itp. Te wszystkie miski na ogol sa przecietne, ot! zwykle dziewczyny, ktore spotyka sie na co dzien. W mniemaniu niektorych pan i panow aby z kaczatka przerodzic sie w "labedzia" wystarczy utlenic wlosy (albo przejechac po wlosach smola), zalozyc tipsy i regularnie 7 dni w tygodniu odwiedzac solarium. Wtedy kazda dziewczyna stanie sie wzorcem piekna... Bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina23-20 Re: pytanie do dziewczyn IP: 195.205.160.* 25.04.06, 14:34 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: pytanie do dziewczyn IP: 212.182.126.* 25.04.06, 19:04 No to jestem pierwsza- mimo ze ani ja ani moj maz nie ogladamy takich programow- to ja zawsze jestem zazdrosna, kiedy patrzy na inne kobiety, nawet gdzies przypadkowo w telewizji...Coz, nie jestem idealem, a te dziewczyny czesto sa swietnie "zrobione"- mezczyzni nie zawsze za to zdaja sobie sprawe z tego, ile pracy wymagalo ich przygotowanie do konkursu np, i jak one wygladaja na codzien. Zwykla kobieca zazdrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: pytanie do dziewczyn 25.04.06, 20:41 Nie sądzę, żeby mój facet chciał oglądać takie pierdoły... Jak będzie chciał obejrzeć się za ładną dziewczyną, to więcej znajdzie ich na ulicy.. więc w czym problem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisley Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:51 a ja wim... nie wiem, one tam zrobione na maksa, wypindrzone i lataja prawie gole, zazdrosna jestem strasznie tak ogolnie a ze ta kiczowata impreza sie zbliza to sie tak tylko pytam, w sumie nie wiem czy on by to tak sam z siebie ogladal czy nie. A poniewaz organizowane to jest w warszawie, to jakbyscie mialy okazje to poszlybyscie z chlopakiem do kongresowej na taka impreze? Odpowiedz Link Zgłoś