sagan2 24.06.03, 02:04 napiszcie, co robicie na forum o tej nieludzkiej godzinie?... (2:02 u mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 02:42 Dla mnie jest całkiem ludzka 8:42 PM ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 02:48 a gdzie Ty jestes? nie bardzo chce mi sie liczyc, ale 6 godzin to moze byc wschodnie wybrzeze? ja jestem w hamburgu i naprawde chce juz spac... ... a nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: hej, nocne marki... :) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 02:59 A ja mogę spać, ale mi się nie chce. Ta bezsenność kiedyś mnie wykończy. Nie pomaga ani liczenie baranów ani tym bardziej uczenie się do czegokolwiek A co ja robię? Siedzę i myślę Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:01 jejku, jak ja bym chciala moc... ... mam nocny dyzur w pracy i musze doczekac do 8 rano... a potem jeszcze 3 nocki... kto mi zaspiewa kolysanke?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: hej, nocne marki... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 03:05 Huueh...Zieeeeeewww.Pora spać. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:13 dla kogo pora, dla tego pora... ... dla mnie jak na razie pora na telesfora... albo na pora smietanie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: hej, nocne marki... :) IP: *.02-29-74686e1.cust.bredbandsbolaget.se 24.06.03, 03:20 arkroyal.kropka.pl/go2bed/ miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:17 NIe spimy, a co mamy robic?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 03:22 Dla mnie calkiem fajna godzina, 9 wieczor. Jem sobie wegetarianskie sushi o tej pieknej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:28 anahella napisala: > NIe spimy, a co mamy robic?;) spac :) czemu nie spicie? lubicie noca? ja nie lubie, ale musze (przez kilka dni tylko, na szczecie) Odpowiedz Link Zgłoś
lashana Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:25 Witaj :))) A ja właśnie obejrzałam pocztówki z Dolnego Śląska na allegro i wpadłam tu poczytać nowe wpisy.. Trzymaj się, do rana już niedaleko :))) Serdecznie pozdrawiam Lashana Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:27 do rana niedaleko??? jeszcze 4.5 godziny :( i nuuuudzi mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:28 sagan2 napisała: > do rana niedaleko??? jeszcze 4.5 godziny :( i nuuuudzi mi > sie... Hm... to mam tylko 4,5 godziny snu przed soba. Zmykam spac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 03:28 a co Ty tam robisz? Masz po prostu siedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:30 Gość portalu: lolyta napisał(a): > a co Ty tam robisz? Masz po prostu siedziec? no... mam siedziec i co godzina-dwie robic "obchod". czasem dzieja sie ciekawe rzeczy, ale teraz nie. jestem na nogach od wczoraj od 6 rano, po ciezkim dniu, wiec ledwo zyje... mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej - pospie sobie przez cale przedpoludnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 03:33 To prawie jak warta na obozie harcerskim, ale na warcie zabawniej... Odpowiedz Link Zgłoś
lashana Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:37 Na warcie można poplotkować (hmm, może należy powiedzieć podyskutować ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 03:42 Ja pamietam ze na warcie przedsiebralismy wyprawy do kuchni po chlebek i serek i nad ranem kiedy sie zaczynalo w piecu rozpalac coby sie zdazylo te kilkadziesiat litrow wody na herbatke zagotowac robilismy sobie grzanki Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:42 e tam na obozie... ja siedze ponad 20 metrow pod ziemia... ... a poplotkowac - i owszem, tylko z kim? ludzie na ogol teraz spiom :) jak zapytalam "mojego" czy moge zadzwonic, jak mi sie bedzie nudzilo, to mail mine zbitego psa... ... ale sie zgodzil ;) (jeszcze nie dzwonilam...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 03:43 no my nie spimy... ale zawsze mozesz pograc w klipy. Odpowiedz Link Zgłoś
lashana Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:51 A co to są klipy? już nieraz czytałam w ksiązkach o grze w klipy ale nigdzie nie było napisane co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 03:53 kwadrat o 100 polach (10 x 10 jak sie latwo domyslec) i robisz krzyzyk w rogu a potem poruszajac sie ruchami konika szachowego masz zapelnic wszystkie pola. Zdaje sie ze jesli w ogole jest na to jakis sposob, to jeden, gora dwa, a moze zaden :) ale zabawa przednia Odpowiedz Link Zgłoś
lashana Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:01 Dzięki. Spróbuję w ciągu dnia,bardzo lubię takie łamigłówki. Moją ulubioną jest taka - nie wiem jaką ma nazwę - na podstawie cyferek z boku i nad diagramem trzeba się domyśleć, które pola w diagramie zamalować. Z zamalowanych pól powstaje obrazek. Znacie to? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:04 znamy :) ale ja w pracy musze myslec, w wolnym czasie juz mi sie nie chce... ;)) ... boli... Odpowiedz Link Zgłoś
lashana Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:15 Oj , przepraszam Cię, ale popatrzyłam na zegarek i muszę iść spać- o 9 do syna przychodzą kumple,więc powinnam już być "na nogach", a nie plątać się po mieszkaniu w koszuli i z błędnym wzrokiem. :))) Nie mówię Ci dobranoc, bo to w tej sytuacji byłoby okrutne. Trzymaj się!!! Serdecznie pozdrawiam Lashana Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:55 Gość portalu: lolyta napisał(a): > no my nie spimy... a poplotkujecie ze mna? :) w nic grac mi sie nie chce, nawet w tetrix ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 04:35 wlasnie sobie ogladnelam kreskowke na cartoon network - mojego ulubionego Samuraja Jacka - ale nie moj ulubiony odcinek, bo dzisiaj mial biedak same wtopy:( Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:33 Wlasnie pisalam do Ciebie...Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:53 nie wiem, czy jeszcze jestes, ale odpialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:54 sagan2 napisała: > nie wiem, czy jeszcze jestes, ale odpialam :) ^^^^^^^^ odpisalam, oczywiscie ;) to ta pora... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 03:58 zrobilam obchod, nc sie nie pali, gazy nie ciekna, moze plotkowac dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: hej, nocne marki... :) IP: *.tnt2.lafayette.in.da.uu.net 24.06.03, 04:13 Sagan Margaretki przekwitaja, czy mam je zamrozic. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:44 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Margaretki przekwitaja, czy mam je zamrozic. zamrazaj i przysylaj! ... ile kosztuje taka "zimna" poczta??? a Ty czemu nie spisz?... :) PS. jeszcze nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: hej, nocne marki... :) IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 24.06.03, 04:51 sagan2 napisała: > Gość portalu: J.S. napisał(a): > > > > Margaretki przekwitaja, czy mam je zamrozic. > > zamrazaj i przysylaj! > ... ile kosztuje taka "zimna" poczta??? > > a Ty czemu nie spisz?... :) > > PS. jeszcze nie ;) ******** Nie przejmuj sie kosztami, musisz je tylko wolno odmrazac rankiem w dniu uroczystym. A nie spie bo dopiero co przyczlapalem "po nocy" z ogrodu. Starszna susza u nas. Ale faktycznie to teraz 10:00PM. :) J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 05:02 a u nas leje... i wichry wieja okropne... jak jechalam do pracy rowerem, to mialam wrazenie, ze mnie pcha do tylu (wiatr ;) i tylko nadludzkim wysilkiem stoje w miejscu ;) a ile one sie odmrazaja? bo dzien uroczysty zaczyna sie wczesniej... czy musze wstac o 3 rano, zeby zaczac odmrazac??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 04:36 a tak z ciekawosci, gdyby gazy ciekly, to co bys zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:43 Gość portalu: lolyta napisał(a): > a tak z ciekawosci, gdyby gazy ciekly, to co bys > zrobila? to zalezy, ktore gazy... niektore sie zakreca, jak ciekna, a niektore zostawia, ale dzwoni po eksperta. teraz to bym na pewno do kogos zadzwonila - ja nie spie, to dlaczego spac ma ktos??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 04:46 To zaczyna byc strasznie tajemnicze. Co to za miejsce w ktorym te gazy tak bulgoca i nie ma z kim plotkowac? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:49 gazy nie bulgocza... bulgocze woda we "flowmeters". a jak nie bulgocze, to zle i trzeba po kogos dzwonic! :) poplotkowac moze by sie i dalo - oprocz mnie jest jeszcze jedna osoba. ale to przydzial "z grafika" i dzis niezbyt ciekawy... zamienic dwa slowa mozna, ale cala noc??? wole na forum :) miejsce wcale nie tajemnicze :) ale moze tak brzmiec... ... a gazy to tylko maly pikus, teraz ide sprawdzac, czy sie kable nie pala... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 04:54 no, ale forum i w ogole caly polski internet jest zawalony RU cos tam i nie da sie nic normalnego poczytac a podobno do Wladyslawowa zajechal sam posel Gietrych i myslalam ze w koncu mi sie uda zobaczyc na jakiejs fotce jak ta mityczna postac wyglada a tu nic... tylko na wszystkich zdjeciach bum tralala chlapie fala po glebinie statek plynie... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 05:00 ja wiem jak posel giertych wyglada, ale o statku czytam tylko na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 05:01 no to jak on wyglada? lepszy niz poslanka Beger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Aaaaaaaa IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 05:07 skonczylam sie grzebac w komputerze i juz myslalam ze sobie pojde spac a tu z sypialni wylazl bardzo zadowolony z siebie dzidzius z jakas piszczaca i gadajaca zabawka i wcale nie jest spiacy.... chyba nie pojde spac tak predko... no chyba ze go zmorzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 05:15 Gość portalu: lolyta napisał(a): > no to jak on wyglada? lepszy niz poslanka Beger? na to nie odpowiem, bo ja za to nie widzialam poslanki beger... ale o to jest calkiem okropeczny... taki niesympatyczne lico ma ze hoho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 05:21 a, to poslanka wprost przeciwnie, jest taka... rubaszna .... i ze tak powiem mocno rustykalna... Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 05:27 a jest gdzies fotka na sieci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 05:31 byla na stronie periodyku superekspress czy jakiegos takiego - to ta gazetka od kultowego wywiadu z kurwikami. Moze jutro znajde to Ci na nastepny dyzur podrzuce. A moze jest to do wygrzebania w archiwum FK - EWOK zalozyla kiedys watek "ktora z Was ma to co pani Beger" czy jakos tak i tam byly linki. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 05:31 zagladnij tutaj, oto posel g ... brzmi niemal jak punkt g, hm... :) www.biuletyn.lpr.net.pl/aktualnosci/Ulotki/kampania_informacyjna/kampania_informacyjna.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 05:33 O rany, no teraz to on mi sie przysni jak nic.... ide uspic potomstwo, do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 05:27 no ja zmykam spac bo mlodziez wyglada na zmeczona i czas mi pogasic swiatla... rozumiem ze nastepnej nocy znow tu kiblujesz? na razie papa moze mi sie Gietrych przysni Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 05:32 papa! jutro znow kibluje... ... ale Ci zazdroszcze lozka... ale jeszcze "tylko" 2.5 godziny i do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:22 sagan2 napisała: > napiszcie, co robicie na forum o tej nieludzkiej > godzinie?... (2:02 u mnie :) siedze tu pograzona w depresji bo nie mam ochoty na nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: hej, nocne marki... :) 24.06.03, 04:41 moniorek1 napisała: > siedze tu pograzona w depresji bo nie mam ochoty na nic > innego nie masz ochoty spac??? nie wierze... ja zawsze mam ochote spac i jesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: hej, nocne marki... :) IP: *.bct.bellsouth.net 24.06.03, 04:57 znaczy masz depresje bo nie mozesz spac czy nie mozesz spac bo masz depresje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: hej, nocne marki... :) IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 04:28 w koncu w domu, ale u mnie dopiero po 10 p.m. Odpowiedz Link Zgłoś