lykaena 27.07.07, 17:15 Fajnie się czuję , spoglądam w dal i to nawet nie przez ramię,kończy się wolne.... Mam ochotę na piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lykaena Re: Zajrzyj.... 27.07.07, 17:32 Ja pijam zbója,bo jestem pogromcą promocji ;) A,że szczęście mi sprzyja to się nie waham tylko kupuję, kupuję ,kupuję.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Zajrzyj.... 27.07.07, 17:34 Mi też się konczy:((( ,ale w sierpniu jeszcze będe miała dwa tygdnie urlopu i to mie pociesza:)) Ohhh na piwo, może coś mocniejszego?:)JA mam ochtę na Tequile z cynamonem:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Zajrzyj.... 27.07.07, 18:00 ja tez finiszuje na urlopie. Jutro wieczorem albo w niedziele rano do Warszawy. Chwilka na żaglach na Zegrzu i do pracy. Po dwóch tygodniach wolnego, nawet mam ochotę popracować. i ludzie tacy fajni mi sie wydają. Ale oczywiscie sie napije równiez. Ja piweczka, bo lubie. Tyskie ostatnio mi sie wkręca Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Zajrzyj.... 27.07.07, 18:09 nie ukrywam,że zazdroszczę....zazdroszczę DZIKO....;) Odpowiedz Link Zgłoś