Dodaj do ulubionych

Moje życie...

12.08.07, 17:40
Czasami myślę aby skończyć z nim. Mam 26 lat i męża tyrana a najśmiszniejsze jest to że wszyscy myślą że jesteśmy idealną parą. oboje dobrze zarabiamy, on nie pije, mieliśmy wspaniały ślub i wesele... Nikt nie wie że moja "wspaniała" druga połowa mnie bije (on nazywa to inaczej twierdzi że tylko mną wstrząsa). Nie mam odwagi powiedzieć komukolwiek o tym(to by zabiło mojego ojca bo kolejnej córce by nie wyszło), nie potrafię...ale nie wiem jak długo zniosę męża. Coraz bardziej go nienawidzę, nie mamy dzieci bo nie chcę mieć ich z nim.
Obserwuj wątek
    • kotkaaaa Re: Moje życie... 12.08.07, 17:41
      a co ci przeszkadza rzucic drania?
      • ehlanna Re: Moje życie... 12.08.07, 17:54
        rzuć dziada w cholerę!!! zycie jest za krótkie, żeby tracić czas na jakichś
        debili, pokaż mu co potrafisz! Jakby mnie facet uderzył to chyba bym zabiła, ale
        nawet bym się przez chwilę nie zastanawiała czy mu wybaczyć! raz facet w złości
        gdy się kłociliśmy nazwał mnie "szmatą"-od razu go rzuciłam, błagał, prosił,
        kupował kwiaty, nawet nie przyszło mi do głowy, żeby do niego wrócić. Jeśli raz
        to zrobił będzie to robił zawsze, tak samo jak u Ciebie. TO dobrze, że nie macie
        dzieci. Zwiewaj od niego! A tatą się nie przejmuj, będzie właśnie z Ciebie
        dumny, że ma mądrą córkę, której się ułoży. Nie marnuj sobie życia, nie warto.
        Jesteś młodą kobietą. Gdzieś czeka mężczyzna wart Ciebie. Pozdrawiam Cię
        serdecznie. A gdzie jest teraz Twój mąż? Za co zdarza mu się Ciebie bić? Później
        pewnie przeprasza. To przecież wariat. On ma poważne problemy ze swoją psychiką,
        jest zaborczy i zazdrosny. Powiedz coś przed ślubem wskazywało na to, że jest
        taki? Ile lat jesteście po małżeństwie?
    • merediith Re: Moje życie... 12.08.07, 17:50
      Uwierz mi:To napewno by nie zabiło Twojego ojca.Kto Ci takich bzdur
      naopowiadał?Sam tata czy mąż Tyran?
      Pozatym najczesciej jest tak,że najbliżesze otoczenie nie zdaje
      sobie sprawy z jakim potworem zyje bliska im sercu
      osoba.Dreczyciele "psychiczni i fizyczni" potrafią się rewelacyjnie
      maskowac-przez co ofiara nie jest wiarygodna w oczach osób trzecich.

I jeszcze jedno-masz 26 lat -czy chcesz zmarnowac całe swoje życie
      na to aby byc z kimś kto za nic ma Twoją godnosc?

Jeśli chcesz napisz do mnie na priv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka