eluch_a 20.08.07, 12:20 Odpowiadajcie na chybił trafił, bo nie potrafię podjąć decyzji, która w konsekwencji może być dość ważna. A nie za bardzo mogę mówić o szczegółach. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Tak czy nie?Nie wiem:-), n/t 20.08.07, 12:25 No, właśnie ja też nie wiem. Wy macie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: Tak czy nie? 20.08.07, 12:25 TAK !!! tez kiedys zadalam takie enigmatyczne pytanie i poniekąd dzięki temu, że ktos doradził mi na "tak", jestem teraz z miłością mojego życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Tak czy nie? 20.08.07, 12:43 A później jakby co będzie na nas ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Tak czy nie? 20.08.07, 16:56 Tak ;) Nie, no, decyzja jest o tyle trudna, że prowadzi do sytuacji: WSZYSTKO ALBO NIC. Chodzi o kwestie raczej zawodowe: jeśli to zły ruch, to najprawdopodobniej w "swojej" branży nie będę miała czego szukać. Ale jeśli się uda: to wiele zyskam. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Tak czy nie? 20.08.07, 17:03 Elka, chcesz mieć ciastko, czy je zjeść? Ja bym wolała zjeść... Najwyżej upiekę sobie następne :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Tak czy nie? 20.08.07, 17:05 Ech, nie mam w dziedzinie zawodowej na razie wiele do stracenia, ale to niewiele to i tak wszystko, co mam ;) A mogę komuś napisać na priva dokładnie, o co biega, licząc na dyskrecję? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Tak czy nie? 20.08.07, 17:49 "Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić." pasuje do mojej odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Tak czy nie? 20.08.07, 17:55 w takiej sytuacji to tak. bez ryzyka nie ma sukcesow :) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Tak czy nie? 20.08.07, 18:11 Mysle, ze TAK. A jak masz ochote to pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Tak czy nie? 20.08.07, 17:07 moja odpowiedź brzmi: być może... nie wiem, jak chcesz to na priv :-) Odpowiedz Link Zgłoś