myszz 23.08.07, 18:58 muszę przeżyć tydzień bez internetu... czy będę miała te wszystkie objawy odtruwania organizmu, jak dreszcze, omamy i próby samobójcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:00 A nie masz jakiejs kafejki kolo siebie? ja bym nie ryzykowal takiego naglego wstrzasu... moze byc niebezpieczny i zdecydowanie niebezpieczny dla zdrowia i zycia Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:01 jade nad morze:) i chyba nie wytrzymam bez choćby sprawdzenia poczty... pees możesz mi wysyłać co ciekawsze wątki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:02 Eee ja myslalem, ze Ci kable ze sciany beda wyrywali.. Nad morzem to Ty bedziesz miala inne zajecia niz siedzeine w sieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:07 picie wina na ten przykład:) i pumeksowanie stóp Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:08 I flirtowanie z jakimis pieknymi tubylcami. Nawet o nas nie pomyslisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:10 jakie flirtowanie z małżem jadę. mogę poflirtować jedynie przy zamawianiu rybki coby starej nie dostać Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:11 To malz moze sobie poflirtowac a Ty sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:02 aaaa bo to na okolicznosc urlopu?Spoko, dasz rade, nawet sie nie obejrzysz a nie bedzie Ci go brakowac :-). Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:05 ale ja jestem internetowym alkoholikiem mam nadzieje, ze pogodę będę miała /znaczy nie bedzie padać/. na bulgarię już sie nie załapałam, wszystko wykupione chcialam popłynąć na 3dn ze swinoujścia na fiordy ale z powodu braku chętnych odwołali a cena taka atrakccyjna 600zł! i fiordy bardzo chcę zobaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:19 myszz napisała: > ale ja jestem internetowym alkoholikiem nie Ty jedna :-) > mam nadzieje, ze pogodę będę miała /znaczy nie bedzie padać/. na bulgarię już sie nie załapałam, wszystko wykupione > chcialam popłynąć na 3dn ze swinoujścia na fiordy ale z powodu braku chętnych o dwołali a cena taka atrakccyjna 600zł! i fiordy bardzo chcę zobaczyc... co sie odwlecze to nie uciecze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 21:05 ... niestety wcześniej nie wiedziaam, że w ogóle będe mogla wyjechać:) ale na następny rok wyrabiam paszport i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:07 Teraz wszędzie są kafejki internetowe,będziesz pod naszą kontrolą >;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:11 ale ja chcę zaliczyć detox. rano pierwsze co to zamiast się wyszorować lece kawe zrobić i siadam przed monitorem Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:16 Potrzebujemy Cię...nie opuszczaj nas...razem z nami jest tak fajnie...lepiej niż na zaśmieconej plaży,śmierdzącej wędzoną rybą,przesiąkniętej deszczem,z możliwością poślizgnięcia o zdechłą meduzę >:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: muszę przeżyć 23.08.07, 21:25 Zostań z nami x) zostań z nami x) zostań z nami x) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 22:00 hehe nie ma mowy... ale ja tu jeszcze wróce ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: muszę przeżyć 23.08.07, 22:07 Wrócisz.Szukaj kawiarenek,kawiarenek,kawiarenek...x) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: muszę przeżyć 23.08.07, 19:19 Tydzien przeżyjesz. Dasz rade. Przy dwóch tygodniach najgorszy był 6 dzien... ale pod pozorem sprawdzenia konta polazłem do kafejki. Ale miałem jeszcze 10 dni przed sobą... po dwóch tygodniach już luzik był i nawet po wejsciu do domu nie rzuciłem sie na komputer z łapami od razu tylko najpierw kąpiel... :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 21:08 wiem wiem, że nadawałeś z banku , czytałam:) ja pewnie pod pozorem zrzucenia zdjeć z zapchanej karty też się gdzieś zabunkruje... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: muszę przeżyć 23.08.07, 21:45 detox jest straszny nie poznajesz znajomych i żądasz okazania wizytówek www nowym znajomym chcesz się wpisywać w książkę gości sama ze sobą dyskutujesz a najgorsze jest to, że wino nie smakuje tak dobrze bez monitora Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: muszę przeżyć 23.08.07, 22:02 wino pite na plaży o zachodzie słońca smakuje najlepiej /tylko kto mnie potem z leżakiem i kocem odtranspotruje do pokoju/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: muszę przeżyć 23.08.07, 22:03 myszz napisała: > wino pite na plaży o zachodzie słońca smakuje najlepiej ale nie na detoxie... Odpowiedz Link Zgłoś