Gość: J.S. IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 22:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. Re: Jest na tym forum IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 22:59 Gosc.., ktory chyba zaniedbuje zone. W tropiciela sie bawi a to moze zle wrozyc malzenstwu. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. julla IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 04.07.03, 03:46 Polecam twojej uwadze kropki. No badz dedektywem. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: julla IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 04.07.03, 04:03 Ty J.S od kropek sie od....ol. Od mojej zony tez. Zajmij sie soba lepiej i nie pij do mnie, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: julla IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 04.07.03, 05:48 Gość portalu: .................. napisał(a): > Ty J.S od kropek sie od....ol. Od mojej zony tez. Zajmij sie soba > lepiej i nie pij do mnie, OK? **** Julla!!! Juz odezwal sie wezwany. Kurcze a mnie sie kropki podobaja. Nawet nie tylko. Twoje Gosciu wypowiedzi tez, chociaz czasami sa moim zdaniem troche zbyt wygladzone. Aby byc dobrze zrozumialym, nie lubie chamstwa ale doceniam gdy kazdy z nas mocno sie okresla. Twoja zone szanuje tak samo jak i moja. A ty k...a na zartach sie nie znasz. pozdr. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 04.07.03, 08:20 to mowcie "odpierdol sie" i "kurwa"... a nie jakies takie niedomówienia... co to ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 04.07.03, 08:22 bukowski27 napisał: (...) co to ma byc? > Ring. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella a bedzie walka na gole klaty? ;) 04.07.03, 10:23 zajmuje sobie miejsce w pierwszym rzedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 04.07.03, 10:12 bukowski27 napisał: > to mowcie "odpierdol sie" i "kurwa"... a nie jakies takie niedomówienia... co > to ma byc? > > To są dżentelmeni i nie wyrażają się przy kobietach. Wypadałoby się uczyć od innych. Dlatego lubię J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 04.07.03, 20:15 Moze bys tak raczyl napisac dlaczego zaniedbuje zone? Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 05.07.03, 03:51 Gość portalu: .................. napisał(a): > Moze bys tak raczyl napisac dlaczego zaniedbuje zone? ***** A skad ja wiem czy zaniedbujesz. Pewno nie. Zreszta czasami piszesz ze jest fajowo miedzy wami. Juz raz napisalem, na zartach sie nie znasz. Jak chcesz mozemy nastawiac nasze "klaty". Pomysl watku zrodzil sie z obserwacji twoich licznych odpowiedzi ukierunkowanych tematycznie. Stad zart troche skierowany w strone twojej drugiej polowy (jesli cie urazilem, mocno zaluje)i okreslenie ciebie jako tropiciela co dalej bylbym sklonny potrzymywac, w kontekscie raczej pozytywnym. Pozdr. jan33 (J.S.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 05.07.03, 05:47 OK, rozumiem. Myslalem, ze cos cierpisz do mnie. Troche dziwne, ze musiales przez to az watek otwierac, ale kazdemu wolno. Klaty zostana nienaruszone. Bic sie nie lubie, choc jestem prawie ze wykapanym Terminatorem. Niektore kobiety tu sie tego dopominaja, ale beda musialy poczekac na cos podobnego duzo dluzej, a moze nawet sie nie doczekaja spektaklu. Dla tych bym proponowal wybrac sie na walke bokserska wagi ciezkiej. Jak tam Golota, tlucze sie jeszcze, czy przestal? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 06.07.03, 04:09 Gość portalu: .................. napisał(a): > OK, rozumiem. Myslalem, ze cos cierpisz do mnie. Troche dziwne, ze > musiales przez to az watek otwierac, ale kazdemu wolno. Klaty > zostana nienaruszone. Bic sie nie lubie, choc jestem prawie ze > wykapanym Terminatorem. Niektore kobiety tu sie tego dopominaja, ale > beda musialy poczekac na cos podobnego duzo dluzej, a moze nawet > sie nie doczekaja spektaklu. Dla tych bym proponowal wybrac sie na > walke bokserska wagi ciezkiej. Jak tam Golota, tlucze sie jeszcze, > czy przestal? Pozdrawiam **** Ja Goloty nie cierpie bo to "damski bokser". A tobie z taka aparycja proponowalbym start w wyborach na Gubernatora Kalifornii. Tam jest jakas "zadyma" bedzie chyba wczesniejsza elekcja i jak wiesc nisie "Terminator" ma startowac. Wlasnie udal sie do Iraku by budowac swoj "image". pozdrwiam rowniez J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 06.07.03, 07:45 Co do aparycji, subowtora Terminatora, niestety taka ja mam. Tu mi juz nie jeden o tym mowil. Najlepszym przykladem ktory pamietam byl fakt, kiedy jakis 7 latek na rowerze przemknal obok mnie wykrzykujac: " I'll be back". Nawet nie moglem gowniarzowi nic odpowiedziec, bo zwial szybko. Teraz mam troche dluzsze wlosy, i niby mam spokoj. Schwarzenegger wydaje mi sie byc niezlym kandydatem na gubernatora. Niezbyt podoba mi sie jego pokaz w Iraku, ale ktos w koncu musi podtrzymywac duch w ich wojsku. On ma okazje pokazac sie z tej "patriotycznej" strony, szczegolnie by zdobyc cos dla siebie na opinii przed wyborami. Golota ponoc uchodzi, tak jak piszesz za takiego wlasnie boksera. Wazne jednak, ze chcieli sie z nim oficjalnie najmocniejsi spotkac w walce. To tez trzeba uwzglednic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 06.07.03, 07:50 Nie wiem jak pisze sie jego dokladnie nazwisko. Wydaje mi sie, ze zrobilem pomylke. Raczej Schwarzenegeer, byloby poprawnie, choc to nie jest najwazniejsze. Wiadomo o kogo chodzi. W koncu to jego nazwisko, nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś