Dodaj do ulubionych

Jest na tym forum

IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 22:57
Obserwuj wątek
    • Gość: J.S. Re: Jest na tym forum IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 22:59
      Gosc.., ktory chyba zaniedbuje zone. W tropiciela sie bawi a to moze zle wrozyc
      malzenstwu.
      J.S.
      • julla kto? kto? kto? n/t 03.07.03, 23:00

• anahella No jestem;) n/t 03.07.03, 23:02

• Gość: J.S. julla IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 04.07.03, 03:46
        Polecam twojej uwadze kropki. No badz dedektywem.
        J.S.
        • Gość: .................. Re: julla IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 04.07.03, 04:03
          Ty J.S od kropek sie od....ol. Od mojej zony tez. Zajmij sie soba
          lepiej i nie pij do mnie, OK?
          • Gość: J.S. Re: julla IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 04.07.03, 05:48
            Gość portalu: .................. napisał(a):

> Ty J.S od kropek sie od....ol. Od mojej zony tez. Zajmij sie
            soba
            > lepiej i nie pij do mnie, OK?
            Julla!!! Juz odezwal sie wezwany.
            Kurcze a mnie sie kropki podobaja. Nawet nie tylko. Twoje Gosciu wypowiedzi
            tez, chociaz czasami sa moim zdaniem troche zbyt wygladzone. Aby byc dobrze
            zrozumialym, nie lubie chamstwa ale doceniam gdy kazdy z nas mocno sie okresla.
            Twoja zone szanuje tak samo jak i moja. A ty k...a na zartach sie nie znasz.
            pozdr.
            J.S.
            • bukowski27 hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 04.07.03, 08:20
              to mowcie "odpierdol sie" i "kurwa"... a nie jakies takie niedomówienia... co
              to ma byc?
              • drzazga1 Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 04.07.03, 08:22
                bukowski27 napisał:

(...) co to ma byc?
                >

Ring.
                • anahella a bedzie walka na gole klaty? ;) 04.07.03, 10:23
                  zajmuje sobie miejsce w pierwszym rzedzie;)
              • pajdeczka Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 04.07.03, 10:12
                bukowski27 napisał:

> to mowcie "odpierdol sie" i "kurwa"... a nie jakies takie niedomówienia... co
                > to ma byc?
                >
                >
                To są dżentelmeni i nie wyrażają się przy kobietach. Wypadałoby się uczyć od
                innych. Dlatego lubię J.S.
                • Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 04.07.03, 20:15
                  Moze bys tak raczyl napisac dlaczego zaniedbuje zone?
                  • jan33 Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... 05.07.03, 03:51

> Moze bys tak raczyl napisac dlaczego zaniedbuje zone?
                    A skad ja wiem czy zaniedbujesz. Pewno nie. Zreszta czasami piszesz ze jest
                    fajowo miedzy wami. Juz raz napisalem, na zartach sie nie znasz. Jak chcesz
                    mozemy nastawiac nasze "klaty".
                    Pomysl watku zrodzil sie z obserwacji twoich licznych odpowiedzi
                    ukierunkowanych tematycznie. Stad zart troche skierowany w strone twojej
                    drugiej polowy (jesli cie urazilem, mocno zaluje)i okreslenie ciebie jako
                    tropiciela co dalej bylbym sklonny potrzymywac, w kontekscie raczej pozytywnym.
                    Pozdr.
                    jan33 (J.S.)
                    • Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 05.07.03, 05:47
                      OK, rozumiem. Myslalem, ze cos cierpisz do mnie. Troche dziwne, ze
                      musiales przez to az watek otwierac, ale kazdemu wolno. Klaty
                      zostana nienaruszone. Bic sie nie lubie, choc jestem prawie ze
                      wykapanym Terminatorem. Niektore kobiety tu sie tego dopominaja, ale
                      beda musialy poczekac na cos podobnego duzo dluzej, a moze nawet
                      sie nie doczekaja spektaklu. Dla tych bym proponowal wybrac sie na
                      walke bokserska wagi ciezkiej. Jak tam Golota, tlucze sie jeszcze,
                      czy przestal? Pozdrawiam
                      • Gość: J.S. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 06.07.03, 04:09

> OK, rozumiem. Myslalem, ze cos cierpisz do mnie. Troche dziwne, ze
                        > musiales przez to az watek otwierac, ale kazdemu wolno. Klaty
                        > zostana nienaruszone. Bic sie nie lubie, choc jestem prawie ze
                        > wykapanym Terminatorem. Niektore kobiety tu sie tego dopominaja, ale
                        > beda musialy poczekac na cos podobnego duzo dluzej, a moze nawet
                        > sie nie doczekaja spektaklu. Dla tych bym proponowal wybrac sie na
                        > walke bokserska wagi ciezkiej. Jak tam Golota, tlucze sie jeszcze,
                        > czy przestal? Pozdrawiam
                        Ja Goloty nie cierpie bo to "damski bokser". A tobie z taka aparycja
                        proponowalbym start w wyborach na Gubernatora Kalifornii. Tam jest
                        jakas "zadyma" bedzie chyba wczesniejsza elekcja i jak wiesc nisie "Terminator"
                        ma startowac. Wlasnie udal sie do Iraku by budowac swoj "image".
                        pozdrwiam rowniez
                        J.S.
                        • Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 06.07.03, 07:45
                          Co do aparycji, subowtora Terminatora, niestety taka ja mam. Tu mi
                          juz nie jeden o tym mowil. Najlepszym przykladem ktory pamietam byl
                          fakt, kiedy jakis 7 latek na rowerze przemknal obok mnie wykrzykujac:
                          " I'll be back". Nawet nie moglem gowniarzowi nic odpowiedziec, bo
                          zwial szybko. Teraz mam troche dluzsze wlosy, i niby mam spokoj.
                          Schwarzenegger wydaje mi sie byc niezlym kandydatem na gubernatora.
                          Niezbyt podoba mi sie jego pokaz w Iraku, ale ktos w koncu musi
                          podtrzymywac duch w ich wojsku. On ma okazje pokazac sie z tej
                          "patriotycznej" strony, szczegolnie by zdobyc cos dla siebie na
                          opinii przed wyborami. Golota ponoc uchodzi, tak jak piszesz za
                          takiego wlasnie boksera. Wazne jednak, ze chcieli sie z nim
                          oficjalnie najmocniejsi spotkac w walce. To tez trzeba uwzglednic.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: .................. Re: hej chłopaki... jak juz sie boksujecie... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 06.07.03, 07:50
                            Nie wiem jak pisze sie jego dokladnie nazwisko. Wydaje mi sie, ze
                            zrobilem pomylke. Raczej Schwarzenegeer, byloby poprawnie, choc to nie
                            jest najwazniejsze. Wiadomo o kogo chodzi. W koncu to jego nazwisko,
                            nie moje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka