lupus76 31.08.07, 14:21 ... udanego urlopu? Tak, Drogie Forumki i Wy - Rodzynki - macie ode mnie 2 tygodnie odpoczynku :) Wykorzystajcie dobrze ten czas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessa29 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:23 lupus76 napisał: > ... udanego urlopu? Tak, Drogie Forumki i Wy - Rodzynki - macie ode > mnie 2 tygodnie odpoczynku :) Wykorzystajcie dobrze ten czas > Życzę Ci udanego urlopu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek_85 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:24 baw się dobrze i wypoczywaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:26 miłego i udanego, oby pogoda Wam dopisała :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:27 baw się dobrze :) Ja jeszcze 3 tygodnie musze wytrzymać..a potem ciepłe morze..plaża...cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:30 polla.k napisała: > Ja jeszcze 3 tygodnie musze wytrzymać..a potem ciepłe morze..plaża...cudnie pochwal sie gdzie sie bedziesz byczyc?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:30 ja pożycze..ale musisz mi oddac 7 września ok?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:33 skitelsowa napisała: > ja pożycze..ale musisz mi oddac 7 września ok?:) No to życzę z góry, bo 7 będę odcięty od sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 15:11 ok:) to życze z całego serca!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:31 Ja Ci pożyczę. Już jestem po, a Ty baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:32 Udanego urlopu pożyczę! (ciesz się szybko, bo teraz każdy dzień zbliża Cię do końca urlopu..) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:33 lupus76 napisał: > ... udanego urlopu? Tak, Drogie Forumki i Wy - Rodzynki - macie ode > mnie 2 tygodnie odpoczynku :) Wykorzystajcie dobrze ten czas Udanego urlopu to mogę życzyć Lupus!!! Ale udanych dwóch tygodni na forum bez Ciebie to nie będzie:* Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:27 izabellaz1 napisała: > Ale udanych dwóch tygodni na forum bez Ciebie to nie będzie:* a co to za ostatni znak?Juz Ci Trypel nie wystarcza, ze zarzucasz siec az na Slasku ? :-DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:36 iberia.pl napisała: > izabellaz1 napisała: > > Ale udanych dwóch tygodni na forum bez Ciebie to nie będzie:* > > > a co to za ostatni znak?Juz Ci Trypel nie wystarcza, ze zarzucasz > siec az na Slasku ? :-DDDDDDDDDDDD Wiesz...Trypel coraz starszy....trzeba za młodszymi się rozejrzeć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:37 izabellaz1 napisała: > Wiesz...Trypel coraz starszy....trzeba za młodszymi się rozejrzeć :DDD o cwaniaro :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:40 iberia.pl napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Wiesz...Trypel coraz starszy....trzeba za młodszymi się > rozejrzeć :DDD > > > o cwaniaro :-DDDD No co...trza se radzić w życiu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:46 izabellaz1 napisała: > No co...trza se radzić w życiu ;P ok, zapamietam sobie :-) p.s. na Twoje urodzinki nie wpadne do Wawy, bede w drugiej polowie pazdziernika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:47 iberia.pl napisała: > izabellaz1 napisała: > > > No co...trza se radzić w życiu ;P > > ok, zapamietam sobie :-) I zapisz w kajeciku! :D > p.s. na Twoje urodzinki nie wpadne do Wawy, bede w drugiej polowie > pazdziernika :-) Luzik. Ważne, że w ogóle będziesz!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 14:49 No pewnie że pożyczę, w końcu psem ogrodnika nie jestem :)) Baw się dobrze i wracaj w swej świetnej formie ;P Szukam też kogoś kto chciałby pożyczyć ode mnie straaszny ból gardła, ale Ty pewnie nie będziesz chciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackzahir Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 15:18 lupus76 napisał: > ... udanego urlopu? Tak, Drogie Forumki i Wy - Rodzynki - macie ode > mnie 2 tygodnie odpoczynku :) Wykorzystajcie dobrze ten czas Lupus, widze ze nie lubisz cieplego piwa i spconych kobiet, stad urlop we wrzesniu... Jedziesz nad Baltyk? To takie romantyczne, ino nieco capi: - Na kwaterze - brudem - na ulicy - olejem, na krtorym na przemian samza frytki i ryby - Na wydmach - moczem i kałem - na lazy - olejkami do opalania - w wodzie - glonami i ropa :) Udanego wypczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 15:20 blackzahir napisał: > lupus76 napisał: > > > ... udanego urlopu? Tak, Drogie Forumki i Wy - Rodzynki - macie > ode > > mnie 2 tygodnie odpoczynku :) Wykorzystajcie dobrze ten czas > > > Lupus, widze ze nie lubisz cieplego piwa i spconych kobiet, stad > urlop we wrzesniu... > Jedziesz nad Baltyk? > To takie romantyczne, ino nieco capi: > - Na kwaterze - brudem > - na ulicy - olejem, na krtorym na przemian samza frytki i ryby > - Na wydmach - moczem i kałem > - na lazy - olejkami do opalania > - w wodzie - glonami i ropa > > :) > > Udanego wypczynku! > > Czy Twoja wyobraźnia dopuszcz możliwośc wakacyjnych wojaży poza granice Kaczystanu? Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackzahir Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 15:54 Dopuszcza, dopuszcza, ale wlasnie gadalem o tym, ze wielu Polakow jezdzacych poza, teraz wrca do polskich kurortow. Milego - i odklej sie od tego, co masz tutaj, z FORUM wlacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 21:29 blackzahir napisał: > Lupus, widze ze nie lubisz cieplego piwa i spconych kobiet, stad > urlop we wrzesniu... > Jedziesz nad Baltyk? > To takie romantyczne, ino nieco capi: > - Na kwaterze - brudem > - na ulicy - olejem, na krtorym na przemian samza frytki i ryby > - Na wydmach - moczem i kałem > - na lazy - olejkami do opalania > - w wodzie - glonami i ropa > rece opadaja jak sie to czyta.Dziwne, bo znam wiele osob, ktore czesto urlop spedzaja w cieplych krajach a i tak raz w roku wracaja nad nasze morze...."cudze chwalicie...", znasz li to? Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 15:50 Udanego!!!!!!! i żeby nie padało.... i masz ostatnią szansę żeby spytac i uzyskac odpowiedź jesli jedziesz tam gdzie mówiłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 18:11 Bułgaria jesli mnie moja pamięc nie zawodzi - jestem specem od Bułgarii raczej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 18:29 trypel napisał: > Udanego!!!!!!! i żeby nie padało.... i masz ostatnią szansę żeby spytac i > uzyskac odpowiedź jesli jedziesz tam gdzie mówiłeś :) Pytam więc druhu o Obzor.Jedziemy z biurem Skarpa Travel :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz obzor 31.08.07, 18:47 o specem od obzoru jest moja koleżanka, jeżdzi tam co rok od 5 lat do zaprzyjaźnionych tubylców Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 19:03 Obzor mówisz :) OK. Jeden bankomat. Plaża wąska ale ładny piasek i wystarczy odejsc ze 300-500 metrów od głównych wejsc zeby znaleźć spokój. Na plaży bary. Nie warto nosic nic do picia bo butelka niezłego wina w baraczku na plaży kosztuje 5 lewa :) i jeszcze facet jest tak mily że trzyma w lodówce i dolewa jak sie kieliszek opróżni :) W centrum jest jedna sprawdzona knajpa. Jak stoisz przy fontannie i patrzysz w kierunku morza to idziesz tam i ostatnia przed skrzyżowaniem i przed skończeniem strefy dla pieszych po prawej. Nazywała sie Palma albo jakoś tak . Super żarcie. Dobre ceny. Menu po polsku. 100 m od knajpy w kierunku morza, na tym skrzyżowaniu stoi obleśny barak pomalowany na zielono. Tam są boskie sniadania :) tradycyjne bulki na słono z serem, ciepłe + kawa lub ajran. Za jakies 1,5 lewa komplet. I facet puszcza niezłego rocka na pobudzenie poranne. Poza tym w maisteczku nic nie ma. Targ owocowo-warzywny. Pare sklepów z pamiatkami. Pare knajp. Od fontanny na lewo idziesz w kierunku mega budowy... kilkanascie nowych hoteli. Od fonatnny do tyłu trafisz na dworzec autobusowy :) I to tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 18:20 Udanego urlopu! Jak najdalej od kompa,choć one są wszędzie:)Wrócisz głodny wątków i postów oblanych tłustą zdradą i pachnącą intrygą. Popijając wytrawnym humorem z lekką nutą erotyki naszych wspaniałych forumowiczek. Czasem znajdzie się smrodliwy kawałeczek trollowatego grzybka ale od czego mamy kosz,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 18:22 masz super tez bym chciala miec urlopik zycze Ci zebys spedzala te dni w pelni usmiechnieta i chwytaj z tego urlopu wszystkie dobre rzeczy baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kto mi pożyczy... 31.08.07, 18:28 modliszka24 napisała: > masz super tez bym chciala miec urlopik zycze Ci zebys spedzala te dni w pelni > usmiechnieta i chwytaj z tego urlopu wszystkie dobre rzeczy baw sie dobrze Dzięki serdeczne, acz chyba mnie właśnie znaturalizowałaś :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kto mi pożyczy...Ja!Ja!JA! 31.08.07, 19:46 pogody, odpoczynku,relaxu i samych milych wrazen :-) Odpowiedz Link Zgłoś