minasz 04.09.07, 16:50 kurcze jestem jedynym facetem ktory sam łazi z wozkiem patrza sie na mnie ze wspołczuciem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: facet z wozkiem 04.09.07, 16:53 oo jaki spokojny temacik :) to chyba fajny widok?! facet z wózkiem i raczej patrzą na dzidzię a nie na Ciebie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
waszunia Re: facet z wozkiem 04.09.07, 16:54 Faceci z wozkami sa bardzo sexy:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: facet z wozkiem 04.09.07, 21:04 Bo wiadomo, że gościu ma jaja. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arszana piekny widok 04.09.07, 16:58 po prostu super, dla mnie mezczyzna jadacy z wozkiem, ktory wedlug co poniektorych macho i piotrusiow panow jest oznaka slabosci i nie wiem jakiego jeszcze bardziej debilnego pierda, dla mnie taki mezczytzna ktory pcha z duma i radoscia cud ktory stworzyl to tylko powod do zazdrosci dla innych mezczyzn, dupkiem i skrajnym bufonem jest ten, ktory tego sie wstydzi! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: facet z wozkiem 04.09.07, 17:56 raczej na quene speede mamy na to leca dzieci tez hehe Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: facet z wozkiem 04.09.07, 16:54 To pocieszę Cię, mój przyjaciel też jest na "tacierzyńskim"...i całkiem nieźle mu to wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: facet z wozkiem 04.09.07, 17:58 ja nie jestem na tacierzynskim jezdze w weekendy w ramach odciazenia Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: facet z wozkiem 04.09.07, 18:44 minasz napisał: > ja nie jestem na tacierzynskim jezdze w weekendy w ramach odciazenia no widzisz, to w sam raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek nakładz do wózka katronów 04.09.07, 16:54 i pustych puszek po piwie to ci zaczna drobne dawać. Przynajmniej bedziesz mial z tego jakąś korzyść :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: facet z wozkiem 04.09.07, 16:54 Dziwne, mój mąż też chodził. W dziwnym mieście najwyraźniej mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: facet z wozkiem 04.09.07, 18:05 minasz napisał: > ja mieszkam w kilu miastach :) o prosze :O Odpowiedz Link Zgłoś
ala-38 Re: facet z wozkiem 04.09.07, 18:00 nie ty pierwszy i ostatni Wielu jest takich mieczkow ale jak im dobrze to nie mozna zabraniac! hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: facet z wozkiem 04.09.07, 18:02 dobrze czy niedobrze dziecko musi byc duzo na dworzu i to nie tylko w ogrodzie inaczej wyrosnie na taka łamage jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes wózek - może sprecyzujmy... 04.09.07, 19:54 dziecięcy sklepowy widłowy paletowy manewrowy ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredddna Re: facet z wozkiem 04.09.07, 20:39 > patrza sie na mnie ze wspołczuciem :) ???????????????????????????????????????????? Wiesz...ja czasem zajmuje się siostrzenicą, która jest bardziej podobna do mnie niż do własnej matki. Ludzie na osiedlu mają fajne miny, bo nigdy nie widzieli mnie w ciąży, a tu paraduje z dzieckiem. Tylko słysze za plecami "to ona ma dziecko?"...heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
wredddna Re: facet z wozkiem 04.09.07, 20:40 Jeszcze jedno- to chyba nie współczucie- to zdziwienie (w Polsce to raczej rzadki widok). Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: facet z wozkiem 04.09.07, 21:02 Co Ty wygadujesz? Patrzą na Ciebie z zazdrością. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: facet z wozkiem 05.09.07, 00:06 Ale mowa o takim wózku? Kobiety to patrzą na takich facetów z błyskiem w oku. Nie sądzę aby jednka o taki wózek chodziło.;) Generalnie to o czym ja myślę jest słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: facet z wozkiem 05.09.07, 10:34 nieprawda. tam, gdzie mieszkam, wielu mezczyzn chodzi w wozkami. ile razy widze jakies malzenstwo badz pare z dzieckiem, to wozek zawsze prowadzi mezczyzna. kobieta idzie obok. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: facet z wozkiem 05.09.07, 13:32 to ciekawe, u mnie na osiedlu widziałam wielu facetów z wózkiem,` mojego męża też posyłałam na spacer z dzieckiem w wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi1 Re: facet z wozkiem 05.09.07, 20:10 Jak juz widze takiego faceta, to rzeczywiscie zwracam na niego uwage. Dlatego, ze to dla mnie bardzo sexy i dobrze swiadczy o mezczyznie bo nie zwala wszystkiego na kobiete :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: facet z wozkiem 05.09.07, 22:07 chyba źle odczytujesz te spojrzenia jako matka mówię CI , że widok ojca z wózkiem jest bardzo chwytajacy za serce, oczywiscie im mniejszy brzdąc w wóku tym bardziej chwytajacy :)) że tez u mnie po parku tylko matki sie włóczą :))) Odpowiedz Link Zgłoś