Dodaj do ulubionych

wstydliwe rytualy kobiecosci

14.09.07, 13:13
Drogie dziewczyny! Jakie przybory higieniczne / kosmetyki chowacie gleboko w szafkach lazienkowych, a ktore moga byc "na widoku"? Chodzi mi o to, czy uwazacie, ze w dzisiejszych czasach zmienila sie hierarchia wstydliwosci zwiazana z "dbaniem o siebie" - kiedys to np. podpaski byly totalnym tabu, a dzis chyba bardziej przeraza nas mysl, ze ktos odkryje w naszej kosmetyczce wosk do depilacji wloskow na twarzy. Zgadzacie sie? Jak myslicie, od czego to zalezy?
Obserwuj wątek
    • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:17
      u mnie schowane są gumki. Wszystko inne lezy na widoku - i podpaski
      i wosk i krem przeciwzmarszczokwy ;)
    • rasgeea Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:18
      u nmnie to samo:)))
      • anavampire Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:21
        ale gumki do wlosow czy prezerwatywy?
        • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:25
          grzebieni bym raczej nie chowała. To nie wstyd, ze się ktoś czesze ;)
          • siostra_siostry Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:27
            a seks to wstyd?
            • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:29
              gumki nie powinny leżec na słońcu :)
              • kolorowaona Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:30
                i sie wygrzewac ha ha ha
                • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:32
                  Chyba, że ktoś jest bardzo oszczędny i akurat suszy po praniu ;)
                  • kolorowaona Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:34
                    no i jesli lubi zycie na krawędzi :DD
                    • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:34
                      seks z adrelinowym dopalaczem ;)
                      • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:35
                        Dopalacz wypłukany w kokolino nie mięknie? :D
                        • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:37
                          ale wypłukany w czarnym lenorze mam dodatkowy aspekt zmysłowy ;)
                          • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:37
                            Luksusik, można jeszcze cyrkoniami ozdobić :D
                            • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:38
                              A wtedy tylko w ramke bo szkoda używać.
                              • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:39
                                polityka prorodzinna
                            • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:39
                              albo kryształami Svarowskiego ;)
                              bedzie modnie
                              • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:40
                                I wygodnie :D
                • prom_do_szwecji Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:35
                  nie dla przyjemności w koncu je mamy ;))))
    • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:19
      Mieszkam sama, wiec tak naprawde nie musze nic chować. Wizytacje
      osób, przed którymi nie chciałabym sie skompromitować, są zawsze
      zapowiedziane.
      Ale jeżeli traktujemy sytuacje hipotetycznie, to chowałabym gumki i
      żel przeciw rozstepom ;)
    • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:24
      Niczego nie chowam, ale też specjalnie tym nie epatuję ;)
      Oduczam się powoli rzucać bielizny, gdzie popadnie, bo mi jedne majtki zginęły
      (!!!) ;)))
      • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:25
        To gdzie Ty je rzucasz? Idac np przez centrum handlowe :)?
        • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:26
          :D
          Nie pisałabym, że zginęły, a że zgubiłam ;)
          • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:29
            To masz jakiegos lokatora w domu, ktory kradnie Ci uzywane majtki :)
            Pewnie ma juz cala kolekcje :P
            • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:30
              Aaaa! Nie roztaczaj mi takich wizji przed oczami, bo się na barchany przerzucę,
              albo jednorazówki :D
              • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:32
                To dopiero bedzie uzupelnienie kolekcji :) Majty Funny z owczej
                welny.. hmm dla kolekcjonera to bylby genialny kasek :)
                • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:33
                  To mam chodzić bez?
                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:35
                    A wiesz, ze jest to calkiem fajny pomysl :)
                    • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:36
                      Jak fajny, to zacznij pisać bloga, jak chadzałeś zimą bez ;P
                      • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:37
                        To ja mam chodzic bez majtek? Ja nie gubie bielizny gdzie popadnie :)
                        • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:38
                          Moja chawira to nie jest gdzie popadnie! :D
                          • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:40
                            NO wiesz.. takie wrazenie powstalo :) Funny, rzucajaca majtkami w
                            srodkach masowej komunikacji, Funny zostawiajaca bielizne w centrach
                            miast.. itp :)
                            • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:40
                              Takie tam hobby dla zuchwałych ;)
                              • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:42
                                A tak swoja droga.. dostalas linka do fotek?
                                • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:43
                                  Tak, odpisałam Ci :)
                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:44
                                    No to nic jeszcze nie doszlo :(
                                    • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:45
                                      Na gazetową nic a nic?
                                      • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:48
                                        Nic a nic :(
                                        • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:52
                                          Może teraz się udało :)
                                          • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:56
                                            Juz odpowiedzialem :)
                                            • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:02
                                              Ja też :)
      • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:26
        wpuściłaś fetyszyste do mieszkania ;)
        • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:27
          Wszyscy są podejrzani ;)
          • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:29
            ja tez? :)
            • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:30
              a miałeś do czynienia z jej majtkami? :P
              • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:31
                No wlasnie nie przypominam sobie, ale kto tomoze tak na 100%
                wiedziec :)
              • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:31
                Ej, drodzy państwo!
                Za szybko to napisałam, za wolno się w palec ugryzłam :D
                • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:32
                  Trudno :) Dalas nam niechcacy pole do ploteczek :)
                  • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:33
                    Zgłoszę swój post do usunięcia :P
                  • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:33
                    a pamietasz, jakie to były majtki? może drobne ogłoszenie...? ;)
                    • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:36
                      Kogo Ty się pytasz? :D
                      • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:37
                        hmmm...czyżby sie źle podpieło...?
                        Zawsze można zorganizować akcje społeczną w celu odnalezienia - miłe
                        urozmaicenie rzeczywistości :D
                        • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:39
                          wywiesmy ogloszenia na slupach :) Wyszly z domu i nie wrocily..
                          Majtki funny.. wroccie, czekamy na was :)
                        • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:39
                          Bieg na orientację. Dobra, czarne były :PPP
                          • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:40
                            Stringi czy pelniejsze?
                            • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:41
                              Milcz :D
                              • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:41
                                Musisz nam to powiedziec do portretu pamieciowego :)
                                • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:42
                                  a może wystosować list gończy? np. ze zdjeciem?
                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:43
                                    No chyba, ze za porywaczem.. :)
                                • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:44
                                  Od doopy strony ten portret powstaje :D
                          • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:40
                            Typu stringi, figi czy bokserki???
                            • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:42
                              Nie no... Znajdźcie obojętnie jakie, ja się przyznam...
                    • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:36
                      Prawie niewidoczne, siateczkowe, bardzo kuse :) Pewnie takie musialy
                      byc bo ich nie widzi :)
                      • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:37
                        Aaaaaaaaaaaaaaa!!!
                        • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:38
                          No co? Nie lubisz takiej bielizny? :)
                          • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:39
                            <Zszywa usta zszywaczem>
                            • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:41
                              Znaczy, ze wlasnie taka powiadasz i nosisz :) To sa takie w
                              stylu "niby sa a jednak ich nie widac" :))
                              • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:42
                                ......i dlatego łatwo zgubić?
                                • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:42
                                  Same wrecz spadaja :)
                                • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:43
                                  A wiecie, że jest też bielizna do jedzenia? Może ktoś myślał, że one były jadalne?
                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:44
                                    Hmmm.. chcesz man przekazac, ze juz takowa mialas na sobie:)?
                                    • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:45
                                      !!!
                                      Chcę tylko nastawić się na to, że już ich nie odzyskam :P
                                      • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:46
                                        Myślisz, że złodziej dostał niestrawności po spożyciu? Ha, cóż za
                                        wyrafinowana kara!
                                        • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:48
                                          matko jak to musi bolec gdy sie robi kupe z majtkami Funny w
                                          srodku.. !! :O
                                          • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:49
                                            Dobra, zesikałam się ze śmiechu, już wystarczy :D
                                          • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:50
                                            może zwracał drugą stroną?
                                            • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:51
                                              Blleeee... to mu sie mogly dookola migdalkow obwinac :(
                                              • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:53
                                                Udusił sie niechybnie i teraz gnije gdzieś z majtkami wokół
                                                migdałków. Cóż za śmierć....
                                                • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:54
                                                  :DDD
                                        • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:49
                                          I dobrze mu/jej tak ;)
                                          • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:50
                                            Wiesz.. te majtki to zginely tak jak Twoj mail do mnie :( Straszne..
                                            moze wspolnie gdziec sie placza i szukaja drogi do domu :(
                                            Biedactwa :((
                                            • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:53
                                              No ale to biedactwa będą musiały się rozdzielić, bo każde powinno podążać w
                                              innym kierunku ;)
                                              • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:56
                                                You never know.... nadal nie odkryłaś, kto Ci zwinął te majtki :P
                                              • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:56
                                                Wiesz.. ..nieee.. przyjme oba biedactwa :) Niech sie juz lepiej nie
                                                rozdzielaja :)
                                                • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:57
                                                  Dobra, tylko się nie śmiej :D
                                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:00
                                                    mam sie nie smiac gdy zobacze Twoje majteczki :)???
                                                  • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:03
                                                    Yhy, masz zachować powagę, powitać je godnie i zapewnić wygodną szufladę! ;)))
                                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:04
                                                    A tam szuflada.. pod moja poduszka beda mialy legowisko :)
                                                  • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:05
                                                    Nie czytam tego.
                                                    Nie czytam tego.
                                                    Nie czytam tego.
                                                    :P
                                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:07
                                                    Mowilem, ze beda mialy legowisko pod moja poduszka :) Przeciez mialy
                                                    byc godnie przyjete.. wiec to uczynie :)
                                                  • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:09
                                                    Miejsce majtek jest na tyłku. Może jeszcze zamierzasz je nosić???!!! ;)))
                                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:12
                                                    NIe, nie moglbym ich nosic bo stracilyby Twoj zapach :P
                                                  • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:16
                                                    Zabiję z uśmiechem i śpiewem na ustach...
                                                    Może ktoś inny już je nosił? Np. pani z mięsnego na rogu? Ta z wąsem?
                                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:17
                                                    NIe, za cala pewnoscia nie pozwoliy na to.. z piskiem uciekaly spod
                                                    lap pani z warzywnego, rybnego i mieskego :)Tak wiec caly zachowuja
                                                    Twoj zapach :)
                                                  • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:20
                                                    Boże uchowaj mnie przed piszczącymi majtkami :D
                                                    Jeszcze jest taki arcyciekawy czynnik jak CZAS na szczęście moje i nieszczęście
                                                    Twoim zakusom ;PPP
                                                  • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:56
                                                    jakim zakusom?? Czyzbs byla wstydliwa przedstawicielka Waszego
                                                    rodzaju :)??
                                                  • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 15:13
                                                    Nie wiem, czy to wstyd, czy tylko przywiązanie do majtek, ale jakoś nie skaczę z
                                                    radości, że ktoś je ma pod poduszką ;)
                • kurpianeczka Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 15.09.07, 17:23
                  Hmm....chyba nie powinnyśmy się niczego wstydzić..
                  Każda z nas ma okres, zbędne owłosienie tu i ówdzie, cellulit, pryszcze, jakieś
                  rozstępy...
                  Także musimy użyć plastrów, golarek, wosków, kremów, balsamów, przyrządów do
                  masażu, peellingów, podpasek, wkładek, tamponów itp. i chyba nie ma potrzeby
                  ukrywania się z tym przed facetem...

On też się goli, używa kremów, czesze włosy, obcina paznokcie itd :)))
    • ansag Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:51
      Ja mam wszystko na wierzchu :) Nawet tampony ;)
      A wosków nie używam, więc nie mam z tym problemu :P
      • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:52
        Nosisz jes przylepine o okrycia wierzchniego:)??
    • butterflymk Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:52
      lepiej miec wzytsk na wierzchu niz np nie miec zabezpieczenia w
      nieodpowiednim momencie jak sie dostanie okres...
      • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:55
        I wtedy wosk do depilacji jak znalazł! ;)
        • butterflymk Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:57
          no właśnie przychodzi do Ciebie super przystojniak,
          zapowada sie gorąca noc
          a tu sie okazuje że masz 3 tygodniowy zarost
          i ani jednego tampona :D
          • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:59
            Rzucam się wtedy z balkonu na kostkę brukową i trę zarostem, aż zetrę. Następnie
            wracam z miną jak gdyby nigdy nic i kontynuuję gorącą noc ;)
          • anavampire Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:01
            I teraz kwestia kluczowa: co bardziej zniecheci przystojniaka - pudelko tamponow na widoku w lazience czy zarost na nogach i strategicznych okolicach ewentualnej kochanki?
            • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:04
              Oczywiscie, ze to drugie.. dobry przystojniak powinien nie tylko
              znosic widok tamponow (nawet zuzytych) ale tez umiec je kupic i
              wybrac odpowiednie :)
              • anavampire Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:23
                a co z wloskami na twarzy? czy dziewczyny, ktore walcza z wasikiem przyznaja sie do tego, ze go usuwaja (a wiec, ze go rowniez posiadaja)? Czy to juz jest absolutna tajemnica? Czyli jesli przystojniak wchodzi do lazienki to pierwsza rzecz, ktora laduje za pralka to preparat do usuwania wasika? Co jest waszym zdaniem najwiekszym tabu wsrod sekretow kosmetycznych?
                • kontik_71 Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:57
                  Wasik pod noslkiem to jest natura i tyle... Skoro jest to sie go
                  usuwa lub traktuje woda utleniona i tyle.. sam fakt posiadania
                  takiego owlosienia nie jest dla mnie jakims szokiem.. szokiem byloby
                  ignorowanie tego i hodowanie wasa przez pania X :)
            • funny_game Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:04
              Dupełko tamponów można zawsze szybko zrzucić za pralkę :)
              • hepatique Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:08
                Zarostu sie szybko zrzucić nie da ;) można spróbować wylinieć.
    • sundry Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 13:58
      Ja mam na widoku,z tym że podpaski chowam,jak okres się kończy.
      Przypomniało mi się jak w liceum na wycieczce klasowej w jednej szafce z
      koleżankami trzymałyśmy wódkę,wino,piwo,fajki i podpaski(taka ocenzurowana):)
    • zwroclawianka Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 14:52
      ja to bym chyba maść na wszy schowała.. ale to chyba nie jest typowo
      kobiecy sprzęt..
      wibratora raczej też na wierzchu bym nie trzymała (wszyscy pewnie
      chcieliby pomacać i pobawić się)
      tampony, depilatory, prezerwatywy leżą na półeczkach- ani je chowam,
      ani się z nimi afiszuję

o,a jak z farbami do włosów, chowacie?
      • 83kimi Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 15:02
        Ja akurat mam w łazience szafkę, więc tam trzymam większość rzeczy,
        a na wierzchu tylko to, co używam najczęściej np. krem do twarzy.
        Nie wstydzę się swojej kobiecości, ale nie mam też potrzeby, by
        trzymać na widoku podpaski czy informować cały świat, że właśnie
        wyregulowałam sobie brwi, a teraz będę depilować nogi. Co nie
        znaczy, że jakoś specjalnie się z tym kryję.
    • trusia29 nie widze w tym nic wstydliwego 14.09.07, 15:00
      moja łazienka jest moją własnoscią, całe szczęście mam ten komfort,
      że wc mam oddzielnie i goscie mi po łazience nie łażą

a nawet jesli - nie widze nic wstydliwego w paczce tamponów na
      wierzchu czy maszynce do golenia
      wosku na szczescie używać nie muszę:)

• anavampire Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 15:42
      A co w takim razie lubicie eksponowac? perfumy, balsamy do ciala, plyny do kapieli? Co decyduje o tym, czy cos chowacie czy zostawiacie na wierzchu (oczywiscie oprocz kryterium czestosci uzywania)?
      • yagiennka Też masz problem 14.09.07, 16:27
        Ja wszystko trzymam gdzie popadnie, część na wierzchu a cześc w szafce i nie
        widze nic co by miało być wstydliwe. Tampony trzymam w szafce ale to dlatego że
        tak mi wygodniej. Dużó rzeczy trzymam na wierzchu w łazience i nie dlatego że
        mam je niby eksponowac tylko dlatego, że są pod ręką w wtedy.
        • 83kimi Re: Też masz problem 14.09.07, 16:36
          Popieram. Ja nie trzymam na wierzchu danych kosmetyków, żeby inni
          zobaczyli, jakie to fajne perfumy mam. Tak samo jak i nie chowam
          niczego, żeby ktoś nie zobaczył. O tym co gdzie jest decydują
          jedynie względy praktyczne.
          A gdy wyjeżdżam z facetm na wakacje, nie mam problemu, gdy on
          zobaczy moje podpaski czy maszynki do golenia. I dla niego to też
          nic nadzwyczajnego, chyba każdy facet wie, że kobiety miesiączkują,
          depilują się, malują, miewają pryszcze czy cellulit. Życie.
    • bitch.with.a.brain Re: wstydliwe rytualy kobiecosci 14.09.07, 16:59
      Wszystko zostawiam na widoku,bo mi się chować do szafki nie chcę.Nie mam tam
      niczego wstydliwego.
    • koala_tralalala Pracujemy dla dziennikarki? 14.09.07, 21:43
      Wyglada na to, ze watek jest zalazkiem artykulu, wiec przykladajacie
      sie dziewczyny! ;)
      • anavampire Re: Pracujemy dla dziennikarki? 15.09.07, 17:15
        :)Nie jestem dziennikarka, ale Wasze komentarze pomoga mi w sformulowaniu tezy artykulu badawczego. Bardzo dziekuje za wszystkie posty! Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka