Dodaj do ulubionych

Męski problem intymny

29.11.24, 11:59
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma podobny problem do mojego. Od zawsze mam problem z utrzymaniem czystości intymnej. Po oddaniu moczu zawsze po kilku-kilkunastu minutach kilka kropel wylatuje w majtki, czasem jest to po prostu bardzo krótkie oddanie moczu. Mam też problem z preejakulatem bo według mnie w ciąu dnia leci go ze mnie bardzo dużo. To akurat pewnie wiąże się z tym, że się nie masturbuje i współżyję przez 2 tygodnie w miesiącu (praca partnerki). Po seksie gdy się umyje i przebiorę jest taka sama sytuacja, że sperma mi wypływa do majtek. Gdy spędzam cały dzień gdzieś poza domem to jest dramat, bo ciągle czuje wilgoć. Gdy mam cienkie spodnie to czasami mam plamy na zewnątrz. Wszystkie te problemy powodują u mnie dużą flustracje. Moja partnerka wielokrotnie namawiała mnie bym używał wkładki lub podpaski, szczególnie gdy jej nie ma bo wtedy jest najgorzej... W końcu wypróbowałem wkładki, okazały się za wąskie i wielkim zaskoczeniem były dla mnie podpaski na noc które zakładałem dłuższym pasem do przodu, w pełni spełnił moje oczekiwania. No ale noszenie podpasek jest dla mnie wstydliwe. Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Męski problem intymny 29.11.24, 14:10
      fruster napisał(a):
      > Czy ktoś ma jakiś pomysł?
      ---------------------
      Ma. Wizyta u urologa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka