pani.kierowniczka 10.07.03, 12:31 "piękna jestem niesłychanie najpiękniejsze mam ubranie jak coś powiem to roztropnie w szkole mam najlepsze stopnie" hej boicie sie mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.kierowniczka Re: rekomendajca 10.07.03, 12:33 tak wiec rekomendajca to inaczej rekomendacja Odpowiedz Link Zgłoś
agick jest takie przysłowie... 10.07.03, 12:33 które mówi, że krowa, która dużo ryczy mało mleka daje..... pani kierowniczko, chcieć a móc to spora różnica - niby dlaczego miałabyś kogokolwiek lękiem napawać..? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.kierowniczka Re: jest takie przysłowie... 10.07.03, 12:34 Juz ci, ktorych napawam, wiedzą, o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jest takie przysłowie... 10.07.03, 12:36 z całą pewnością. aaa.. i jeszcze jedno - w szkole mnie uczyli, że nie zaczyna się wypowiedzi od "więc"... ale dawno temu było, może coś się zmieniło.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Czy to prawda??? 10.07.03, 12:58 Źle się w oliwie poczuły szprotki. Cukier się martwił, że jest za słodki, Czapla wzdychała: "Mam grube nogi", Mól na suficie szukał podłogi. Kreda się gryzła, że taka biała, Krowa nad własnym mlekiem biadała, Sól uważała, że jest nie słona, Wąż biegł i wołał: "Nie mam ogona!" Atrament płakał, że jest w żałobie, Zegar rzekł stojąc: "Pójdę już sobie", Ślimak zapewniał, że nie jest brzydki, Woda jęknęła: "Zmokłam do nitki". Wierzba zdębiała. Dąb się zaperzył. Jeż się okocił, a kot najeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
mha1 Re: Czy to prawda??? 10.07.03, 13:47 hahaha, dobre będę powtarzać swoim dzieciom :) Odpowiedz Link Zgłoś