anahella 16.07.03, 01:32 Otwieram szampana i pije Twoje zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capa_negra Re: 100 lat soczewka! 16.07.03, 07:51 czyżbyś dzisiaj była jubilatką .....:-)) a więc dużo szczęścia pomyślności, aby ci się dobrze działo a że działo to armata żeby ci sie armaciło :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: 100 lat soczewka! IP: 62.233.250.* 16.07.03, 08:06 a co mi tam:) też dołączam się do życzeń. wszystkiego najlepszego, uśmiechu i szczęścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: 100 lat soczewka! 16.07.03, 09:34 I nieustajacego poczucia humoru przez te sto lat!!! Wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka No to chluśniem, bo uśniem! 16.07.03, 09:54 Drogiemu Raczkowi-Nieboraczkowi zdrowia, uśmiechów losu i talii osy:))) życzy również Raczek-Nieboraczek Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: No to chluśniem, bo uśniem! 16.07.03, 10:01 O! Witaj Pajdeczko, dawno Cię nie widziałam. Jak się czujesz? Soczewico życzę Ci wszystkiego co się Tobie marzyć może i niech Ci się darzy :)))) Ile to już lat Ci stuknęło? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No to chluśniem, bo uśniem! 16.07.03, 10:17 olinka_z_olinkowa napisała: > O! Witaj Pajdeczko, dawno Cię nie widziałam. Jak się czujesz? > > Soczewico życzę Ci wszystkiego co się Tobie marzyć może i niech Ci się > darzy :)))) Ile to już lat Ci stuknęło? Dzięki, mogło być lepiej. Ale nie chcę , by ten wątek zarezerwowany dla naszej kochanej jubilatki zamienił się w rozmowę na inne tematy niż urodziny. A co do jubilatki to jeszcze młoda, jak wiosenna trawa.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: 100 lat soczewka! 16.07.03, 09:58 Oby Ci się darzyło, Soczewico, zawsze i wszędzie! Mam nadzieję, że kiedyś kupię sobie Twoją książkę :-). Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica ale fajnie, jak w kombajnie :) 16.07.03, 12:10 dziękuję paniom za życzenia. może dzięki nim jakoś ten dzień przebrnę :) bo w zasadzie nie lubię go od prau lat. wcale nie z powodu upływu czasu zresztą. dzięki raz jeszcze :) soczew (prukwa) Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: jo tysz!!! 16.07.03, 13:06 soczewica napisała: przyłącz robię do życzeń i dorzucam virtualnego buziaka - w które miejsce na twym ciele wybierz sama. ja 14 lipiecia czyli w poniedzielnik tysz miałem urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 13:36 Mimo wcześniejszych naszych pyskówek:))) Mój mąż też spod Raka i ja.... A moja mam z 14 lipca. Składam więc zaległe, ale jeszcze nie zleżałe, życzenia:)))) (I buźka) crunchips napisał: > soczewica napisała: > > przyłącz robię do życzeń i dorzucam virtualnego buziaka - > w które miejsce na twym ciele wybierz sama. > > ja 14 lipiecia czyli w poniedzielnik tysz miałem urodziny. > > Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 13:46 pajdeczka napisała: > Mimo wcześniejszych naszych pyskówek:))) > Mój mąż też spod Raka i ja.... > A moja mam z 14 lipca. > Składam więc zaległe, ale jeszcze nie zleżałe, życzenia:)))) > (I buźka) aaaa to wszystko wyjaśnia!!! a te nasze pyskówki to taki pic na wodę. rakowe badanie terenu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 13:50 crunchips napisał: > aaaa to wszystko wyjaśnia!!! a te nasze pyskówki to taki > pic na wodę. rakowe badanie terenu... :))) Nie wiem czy badanie, ale na pewno przejaw przypisanej nam przez gwiazdy nadwrażliwości na własne ego:)))) Łatwo się irytujemy, ale też łatwo nas obłaskawić. Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 13:51 pajdeczka napisała: > Nie wiem czy badanie, ale na pewno przejaw przypisanej nam przez gwiazdy > nadwrażliwości na własne ego:)))) Łatwo się irytujemy, ale też łatwo nas > obłaskawić. co widać i słychać - a raczej czytać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 13:55 crunchips napisał: > > > co widać i słychać - a raczej czytać :))) I czuć, bo lubimy, jak mało kto, pachnieć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 13:59 pajdeczka napisała: > crunchips napisał: > > > > > > co widać i słychać - a raczej czytać :))) > > I czuć, bo lubimy, jak mało kto, pachnieć:))) heh... może da się zreformować smrodziuszków tego forum? trza pouprawiać rakotwórstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 14:16 crunchips napisał: > może da się zreformować smrodziuszków tego forum? trza > pouprawiać rakotwórstwo. Paru "śmierdziuszków" już przepędziłam, a nie wiem, czy się orientujesz, jest tu nas więcej raczków-nieboraczków. Na samej Pajdokracji ze trzy, albo cztery. Generalnie wszystkie dmuchamy w jedną trąbkę, oprócz takiej jednej, Lastki, ta ma zawsze inne zdanie i trzyma z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 14:21 pajdeczka napisała: >, Lastki, ta > ma zawsze inne zdanie i trzyma z innymi. > może to taki farbowany raczek? tak jak bywają farbowane liski? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 14:45 crunchips napisał: > pajdeczka napisała: > > >, Lastki, ta > > ma zawsze inne zdanie i trzyma z innymi. > > > > może to taki farbowany raczek? tak jak bywają farbowane > liski? Albo wyjątek potwierdzający regułę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Czips - wiem dlaczego mnie tak pociągasz! 16.07.03, 15:21 pajdeczka napisała: > Paru "śmierdziuszków" już przepędziłam, a nie wiem, czy się orientujesz, jest > tu nas więcej raczków-nieboraczków. Na samej Pajdokracji ze trzy, albo cztery. > Generalnie wszystkie dmuchamy w jedną trąbkę, oprócz takiej jednej, Lastki, ta > ma zawsze inne zdanie i trzyma z innymi. Jesteś pewna, że Lastka jest na Pajdokracji...? To dlaczego mnie tam nie ma...? - pytanie raczej retoryczne... ;))) Lastka jest the best :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wachlarz raczymy się urodzinami! 16.07.03, 13:09 Ale fajnie, Soczewico! U nas w firmie osoby pracujące i blisko zaprzyjaźnione zaczynają właśnie serię urodzin: 17, 18 i 19 lipca. (Jedne z nich to moje!) No to mamy jeszcze do kompletu bliską osobę 16-lipcową! Wirtualne uściski Soczewko! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Przyłączam się do wiwatów i życzeń :))) 16.07.03, 13:08 Spełnienia marzeń i... nowych marzeń do spełnienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: 100 lat soczewka! 16.07.03, 13:20 wszystkiego najlepszego, Soczewko Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamagochino1 Re: 100 lat soczewka! IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 16.07.03, 13:30 Od jutra nie będę mogła was już podczytywać, ciesze się więc, ze "rzutem na taśmę" mam okazję złożyć życzenia Najdzielniejszej Pogromczyni Wirtualnych Przygłupów @->->->- sto lat i jak najmniej okazji do treningu w poskramianiu tych łepków, najciekawszych filmów, najlepszej zabawy i jakegos cudownego i niespodziewanego zdarzenia dziś wieczorem, które sprawi, ze Ten dzień nie bedzie Ci się już kojarzył z niczym mniej przyjemnym niż lampka szampana :) Sto Lat (a co mi tam ) Dwieście Lat ( w sumie;) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Ja tez sie przylaczam!!! :))) 16.07.03, 14:41 Zycze samych fantastycznosci :))) nie wiem,czy taki wyraz istnieje-jak nie,to stworzylam w prezencie dla Soczewicy!! :))) Wszystkiego naj!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jubilatka zapiwszy? 16.07.03, 14:46 Bo ni widu ni słychu, a należałoby coś grzecznościowo wtrącić, że nie powiem przetrącić. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: 100 lat soczewka! 16.07.03, 15:20 Sto lat, sto lat! Dziś masz dyspensę :-))) w urodziny nie przybywa:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica dzięki ponownie wszystkim 16.07.03, 18:10 zupełnie się tego nie spodziewałam - tym bardziej jest mi miło. tyle osób... wzruszyłam się. zwłaszcza że dzień urodzin mało radosny :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andros Do wszystkich szczerych życzeń...jeszcze moje! n/t IP: 195.136.67.* 16.07.03, 18:53 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 100 lat soczewka! 16.07.03, 21:22 soczewka kurcze, no to wszystkiego dobrego od ellenai,cmoki,serdecznosci,sto lat,niech ci sie kochana darzy, cmooooooooooooooooooooooook :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Ooo, imprezka. Zostawilyscie troche tortu? 16.07.03, 21:53 Soczewiczko, :)) wszystkiego najlepszego zycze z wiadomej okazji. Niech Ci sie forumuje w naszym towarzystwie jak najdluzej, jak najmilej i jak najowocniej. Buzka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai anahello, a jak tam z utrzymaniem pionu? 16.07.03, 23:32 --po tej kolejnej butelce?,a tak przy okazji to tez sie wpraszam impre z okazji urodzin soczewki,humor mi sie poprawi bo cos skopany dzis mam cmoooooooook:))))))) "I am an old man have known great many troubles,but most of them have NEVER happened" "Jestem juz starym czlowiekiem,doswiadczylem wielu trosk ale wiekszosc z nich nigdy sie nie wydarzyla" Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: 100 lat soczewka! 17.07.03, 00:40 Tak sobie myślę czy ja Ciebie znam w znaczeniu(czy kiedyś z Tobą dyskutowałem) Czy tylko czytałem Twoje wątki- nie wiem Nieważne. Życzę Ci zrealizowania większości planów które założyłaś sobie na ten rokl:)) PS A ta Twoja wyprawa wakacyjna z Krakowa do Gdańska to rowerami czy samochodem Wszedłem na tą stronę którą ostatnio podałaś- i mam 2 pytania Tam jest Twoje zdjęcie Dlaczego Ci wasi faceci są tacy chudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukiecik Re: 100 lat soczewka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 09:39 Sto lat sto lat nie zyje zyje nam nam! niech Jej gwiazdka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy nie zagasnie A kto z nami nie wypije niech sie pod stol skryje A kto z nami nie wypije niech sie pod stol skryje :))))))))))))) Wszystkiego najlepszego Soczewico. Z glowy moge wymienic jeszcze 8 adekwatnych do okazji zwrotek, ale mam cicha nadzieje, ze jedna wystarczy na podkreslenie donioslosci slow.... Pozdrawiam tez osoby, ktore uwazaja Soczewice za kogos wyjatkowego i Ja bardzo, bardzo lubia: m.in. cape_negre, oke5, crunchipsa, melina itd. Przepraszam, ze wszystkich nie ujelam, ale to przez pospiech... b. --- Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: 100 lat soczewka! 17.07.03, 11:21 Soczewko skladam Ci zyczenia troche spoznione ale szczere:)) Wszystkiego naj naj najlepszego , zdrowka szczescia radosci oraz mnostwa radosci ,ananasa i niech Ci facet na stole zatanczy rozebrany wiecej niz do pasa ,zebys czesto tu bywala oto prosba moja mala :))))) Pozdrowionka serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś