tralalumpek 24.07.03, 22:50 .. niedobrze sie juz robi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa jakaś nowa moda / mania ?? 24.07.03, 22:52 czy już inne chłopy się nie nadają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jakaś nowa moda / mania ?? 24.07.03, 22:53 naprawde ida mi juz te tematy na system nerwowy Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: jakaś nowa moda / mania ?? 24.07.03, 22:57 tralalumpek napisała: > naprawde ida mi juz te tematy na system nerwowy to nie czytaj.ja jak cos mi nie odpowiada,po prostu omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jakaś nowa moda / mania ?? 24.07.03, 22:58 jackie.brown napisała: > > to nie czytaj.ja jak cos mi nie odpowiada,po prostu omijam. nie czytam ale niestety erotomani gawedziarze uparcie te watki do gory podciagaja i w efekcie wisi to caly czas na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: jakaś nowa moda / mania ?? 24.07.03, 22:58 Na uspokojenie poczytaj więc wątek o prasowaniu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jakaś nowa moda / mania ?? 24.07.03, 23:00 julla napisała: > Na uspokojenie poczytaj więc wątek o prasowaniu;)) wiesz ja moge nawet i o d...m... czytac ale sa pewne granice przyswajalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: islam, arabowie.... IP: 217.7.150.* 24.07.03, 23:01 Mnie tez, szczegolnie jak se pomysle, jak te polskie kobiety na taka a nie inna opinie zsluzyly! Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: islam, arabowie.... 24.07.03, 23:20 tralalumpek napisała: > .. niedobrze sie juz robi A w przerywniku dziewice :(( Jakis nietypowy sezon ogórkowy (no własnie trzeba sie wziąć za kiszenie! Cały dzień jutro będzie z głowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: islam, arabowie.... IP: *.chello.pl 29.07.03, 09:15 tralalumpek napisała: > .. niedobrze sie juz robi A przecież znów o tym sama piszesz. Igrasz z ogniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: islam, arabowie.... IP: 217.7.150.* 29.07.03, 10:21 tak to juz dziala ta zaraza :o) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: islam, arabowie.... 31.07.03, 06:52 Arabstwo to sa cholery Dzikusy Terorysci mordercy i polki ich kochaja wola bic zle przez araba traktowani niz przez polaka. Ja rabow znam i tlucze sie z nimi pare dekay Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Moze zmienic temat na "katolicyzm, polacy" 31.07.03, 07:53 ...i w ten sposob dac odpor zalewowi islamu? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s to interesujacy watek 31.07.03, 17:49 podciagam do gory::::::::::::::::)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: islam, arabowie.... dla durnech polek 01.08.03, 06:04 W Imię Boga Miłosiernego Litościwego! Fatwa nr 33 Pytanie: Czy kobieta może jeździć na rowerze? Jak się ma ta sprawa z dziewicą, skoro istnieje prawdopodobieństwo utraty błony dziewiczej? Odpowiedź: Ze swej istoty jazda rowerem, samochodem lub innym środkiem transportu jest uznawana przez islam. Kobiety arabskie przed islamem i po czasach Proroka jeździły na wielbłądach. Posłaniec Allaha (s) był mówił: "Najlepsze kobiety, dosiadające wielbłądy, to Kurejszytki. Są poza tym delikatne dla swych dzieci i najmniej uciążliwe finansowo dla mężów"85. Gdy nieposluszne ,mozna je bic i zamykac. Podczas jazdy należy zachować etykietę szariacką: ubiór islamski, unikać dotykania się ciał. Prawdopodobieństwo utraty przez dziewczynę błony dziewiczej musi być dokładniej zbadane dla poznania czy jest realne. Jeśli byłoby rzadkie (nadir), to w zgodzie z regułą szariatu: Nietypowe i rzadkie nie podlega ocenie. Ocenie podlegają wypadki i zdarzenia częste i powszechne. Wtedy, gdy dochodziło by do takich wypadków, a nie byłoby możliwości ochrony, winno się zabronić korzystania z roweru, aby nie doszło do przypadkowej defloracji. Taki wypadek wpłynąć bowiem może na ocenę dziewczyny: myślano by o niej źle i posądzano o to, czego się nigdy nie dopuściła. Są sytuacje, że korzystanie z roweru jest konieczne, aby dotrzeć do szkoły lub pracy, która jest źródłem utrzymania, wtedy nie ma zakazu. Reguła szariacka głosi: Konieczność dozwala rzeczy normalnie zabronionych. Allah mówi: "A kto jest zmuszony, a nie jest przy tym buntownikiem, ani grzesznikiem - nie ma grzechu. Allah jest przebaczający, miłosierny"86. Tak samo z zabijaniem kto jest zmuszony niech to robi i nie bedzie grzesznikiem bo Allah jest przebaczajacy i milosierny. Odpowiedz Link Zgłoś