filut Re: zdradziłam męza 13.11.07, 14:16 Żeby zupełnie zasługiwać na swego nicka, to wyznaj mężowi o swych wyczynach!!! Koniecznie wyznając mu miłość i wyrzuty sumienia [które zmusiły cię do tych wyznań]. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: zdradziłam męza 13.11.07, 14:28 widocznie jestes latwa i kazdy moze Cie miec Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: zdradziłam męza 13.11.07, 16:45 Stało się i już. Nie wiesz dlaczego? A może nie chcesz tego wiedzieć, odsuwasz tę myśl od siebie? Wszyscy popełniamy błędy, najważniejsze to czy potrafimy z nich wyciągnąć konstruktywne wnioski na przyszłość. Myślę, że Ty już swoją karę odbyłaś, same wyrzuty sumienia są dla Ciebie karą wystarczającą. Najważniejsze jest to, że wiesz, co zrobiłaś i cierpisz za to. Czasem robimy głupoty, wbrew sobie, raniąc bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
pieknaksiezniczka Re: zdradziłam męza 13.11.07, 17:40 nie mowilabym ale bedzie cie zzerac, wiem cos na temat mysli i wspomnein ktore systematycznie wyjadaja od srodka. Druga osoba wyczuwa w ktoryms momencie ze "cos" sie dzieje, a nie wie o co chodzi.. Domysly, kaszana itp. Radzilabym pojsc na konsultacje do POLECONEGO psychoterapeuty. Po wsparcie, obgadanie, zeby pomogl Ci sie uporac z sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś