lunatix 03.09.11, 18:52 www.gmx.net/themen/nachrichten/panorama/42832yu-love-parade-gedenken-illegal Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Polski chłop pańszczyźniany decyduje sam... 12.09.11, 08:09 Era chłopa pańszczyźnianego definitywnie należy do przeszłości. Polski chłop pańszczyźniany decyduje sam o swoim losie! Ot co... PS Każdy Polak, bez żadnego wyjątku, może żyć, gdzie mu się spodoba... Także na zamglonych wyspach brytyjskich... Angole bardzo kochają Polaków, pamiętają z wdzięcznością bohaterską obronę angielskiego nieba, przed hitlerowskimi hordami... Tak ogólnie mówiąc gdzie byłaby Anglia bez Polaków? O podobnych przypadkach donoszono mi z Bella Italia, także ulubione miejsce dla uwolnionego polskiego chłopa pańszczyźnianego... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Polski chłop pańszczyźniany decyduje sam... 12.09.11, 08:34 Fünf Personen - vier Männer und eine Frau aus Polen und Rumänien - wurden laut BBC festgenommen. A tego w angielskim oryginale nie mogłem wyczytać... Zna tu może ktoś angielski i jeszcze raz przejrzy angielski tekst? Tak dla dobra sprawy... Aby nie było, że Polacy wszędzie winni... Wprowadzają niewolnictwo w Wielkiej Brytanii... Ja tego DER SPIEGELA już od dawna podejrzewałem o antypolskie tendencje... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Alles verboten. 12.09.11, 09:11 Bardzo proszę o mały datek dla głodnych dzieci izraelskich... Odszkodowania Niemiaszków nie wystarczają... I Niemiaszki nie chcą więcej płacić... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Alles verboten. 12.09.11, 09:37 Mam takie wrażenie, jakoby w rządzie australijskim siedziały same rasisty... A premierem jest niewiasta, a mówi się, że niewiasty mają większe serce... Będę musiał pogadać z moim deputowanym do Reichstagu, aby tych nieszczęśników powitać w Niemczech... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Ostatnie godziny w Białym Domu... 14.09.11, 07:57 >>Even if theres not room in the bomb shelter in the White House. I just want to be with you, and I want to die with you, and the children do, too - than live without you.<< Przypomina mi to nieco panie Magdę Goebbels Ewę Braun-Hitler... Niewiasty mają jakiś taki niewytłumaczalny ciąg do nieuzasadnionej histerii... O ile wiem, Czerwonoarmiści nie byli kanibalami... Dzieci Goebbelsów dostałyby wzorowe wychowanie jako Młodzi Pionierzy i zrobiliby zawrotną karierę polityczną w NRD... A następnie w Niemieckiej Republice Rewizjonistycznej... Miały bardzo wysoki IQ... (Definicja Inteligencji: Bardzo szybkie dostosowywanie się do ciągle zmieniających się warunków zewnętrznych...) PS Na ten przykład dzieci Martina Bohrmanna, zdrowo przeżyły koniec wojny i większość z nich zrobiło karierę w św.Kościele Katolickim, poniektórzy nawet w stanie kapłańskim... Nigdy nie należy tracić nadziei... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Ostatnie godziny w Białym Domu... 14.09.11, 08:08 Orientuje się może kto, czy rodzina Lunatyków dostała już wizę wjazdową do Izraela? Dawno Ich tu już nie widziałem, także kuzyna Januszka... (Patriotę polskiego z nad Łaby w St.Pauli, Hamburg...) Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Ostatnie godziny w Białym Domu... 14.09.11, 08:18 pierwszy-donosiciel napisała: Nigdy nie należy tracić nadziei... A nie mówiłem? Odpowiedz Link