Dodaj do ulubionych

Alles verboten.

03.09.11, 18:52
www.gmx.net/themen/nachrichten/panorama/42832yu-love-parade-gedenken-illegal
Obserwuj wątek
    • pierwszy-donosiciel Polski chłop pańszczyźniany decyduje sam... 12.09.11, 08:09
      Era chłopa pańszczyźnianego definitywnie należy do przeszłości.

Polski chłop pańszczyźniany decyduje sam o swoim losie!

Ot co...

PS

Każdy Polak, bez żadnego wyjątku, może żyć, gdzie mu się spodoba...

Także na zamglonych wyspach brytyjskich...

Angole bardzo kochają Polaków, pamiętają z wdzięcznością bohaterską obronę angielskiego nieba, przed hitlerowskimi hordami...

Tak ogólnie mówiąc gdzie byłaby Anglia bez Polaków?

O podobnych przypadkach donoszono mi z Bella Italia, także ulubione miejsce dla uwolnionego polskiego chłopa pańszczyźnianego...
      • pierwszy-donosiciel Re: Polski chłop pańszczyźniany decyduje sam... 12.09.11, 08:34
        Fünf Personen - vier Männer und eine Frau aus Polen und Rumänien - wurden laut BBC festgenommen.

A tego w angielskim oryginale nie mogłem wyczytać...

Zna tu może ktoś angielski i jeszcze raz przejrzy angielski tekst?

Tak dla dobra sprawy...

Aby nie było, że Polacy wszędzie winni...

Wprowadzają niewolnictwo w Wielkiej Brytanii...

Ja tego DER SPIEGELA już od dawna podejrzewałem o antypolskie tendencje...

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel Re: Alles verboten. 12.09.11, 09:11
      Bardzo proszę o mały datek dla głodnych dzieci izraelskich...

Odszkodowania Niemiaszków nie wystarczają...

I Niemiaszki nie chcą więcej płacić...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Re: Alles verboten. 12.09.11, 09:37
        Mam takie wrażenie, jakoby w rządzie australijskim siedziały same rasisty...

A premierem jest niewiasta, a mówi się, że niewiasty mają większe serce...

Będę musiał pogadać z moim deputowanym do Reichstagu, aby tych nieszczęśników powitać w Niemczech...

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel Ostatnie godziny w Białym Domu... 14.09.11, 07:57
      >>Even if theres not room in the bomb shelter in the White House. I just want to be with you, and I want to die with you, and the children do, too - than live without you.<<

Przypomina mi to nieco panie Magdę Goebbels Ewę Braun-Hitler...

Niewiasty mają jakiś taki niewytłumaczalny ciąg do nieuzasadnionej histerii...

O ile wiem, Czerwonoarmiści nie byli kanibalami...

Dzieci Goebbelsów dostałyby wzorowe wychowanie jako Młodzi Pionierzy i zrobiliby zawrotną karierę polityczną w NRD... A następnie w Niemieckiej Republice Rewizjonistycznej...

Miały bardzo wysoki IQ...

(Definicja Inteligencji: Bardzo szybkie dostosowywanie się do ciągle zmieniających się warunków zewnętrznych...)

PS

Na ten przykład dzieci Martina Bohrmanna, zdrowo przeżyły koniec wojny i większość z nich zrobiło karierę w św.Kościele Katolickim, poniektórzy nawet w stanie kapłańskim...

Nigdy nie należy tracić nadziei...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Re: Ostatnie godziny w Białym Domu... 14.09.11, 08:08
        Orientuje się może kto, czy rodzina Lunatyków dostała już wizę wjazdową do Izraela?

Dawno Ich tu już nie widziałem, także kuzyna Januszka... (Patriotę polskiego z nad Łaby w St.Pauli, Hamburg...)
      • pierwszy-donosiciel Re: Ostatnie godziny w Białym Domu... 14.09.11, 08:18
        pierwszy-donosiciel napisała:

Nigdy nie należy tracić nadziei...

A nie mówiłem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka