romantycznyrosyjskiwentylator 31.07.03, 00:13 To jest KOBIETA!!!Uroda,elegancja,klasa,niesamowicie inteligentny wyraz twarzy,inteligencja sama w sobie(cokolwiek to znaczy),aksamitność,mógłbym bez końca o niej.Ahh i ehh The way she looks... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:14 uważaj, bo Ci się druciki przegrzeją :) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:26 Uroda to tylko 51%,ja tu o osobowości mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:29 romantycznyrosyjskiwentylator napisał: > Uroda to tylko 51%,ja tu o osobowości mówię! ------------ Oj nie znam jej z podworka wiec mowie o urodzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:36 Ona nie może być sztuczna,ona nie gra;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 01:15 daffne napisała: > Oj nie znam jej z podworka wiec mowie o urodzie :)) No bo mieszkala w sasiedniej dzielnicy;) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:24 Ja romantyczny to mi cały czas na czerwonym polu kreska termometra stoi Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:26 fakt. klasyka+współczesność najwyższej próby... ale na rozdaniu oskarów troszkę przesadziła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:28 a może ktoś złośliwie tę szatkę jej przygotował ? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Gwyneth Paltrow 31.07.03, 00:38 szatka szatką... ale to przemówienie, histeria, łzy szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: To dobrze,że tego nie widziałem:) 31.07.03, 00:37 oj! poleciała! oropnie! te łzy, spazmy, histerie... przykro było patrzeć - być może nagroda amerykańskiej akademii filmowej jest w stanie wywołać zachowania o jakich nam szaraczkom się nie śniło... ja ją uwielbiam w "utalentowanym panu ripley'u", a może to ze względu na kreowaną postać. sama nie wiem.ale Marge Sherwood to jedna z moich ulubionych bohaterek... nie wspominając już o jej towrzyszu... Jude'a Law uważam z męskiego odpowiednika pani G.P. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Nie przeczytam bo pewno napiszesz co nabroiła! 31.07.03, 00:54 Wy to jednak naprawde jesteście wścibskie(patrz wątek anahelli) lunatica napisała: > oj! poleciała! oropnie! te łzy, spazmy, histerie... przykro było patrzeć - > być może nagroda amerykańskiej akademii filmowej jest w stanie wywołać > zachowania o jakich nam szaraczkom się nie śniło... Naprawdę tego nie przeczytałem! ja ją uwielbiam > w "utalentowanym panu ripley'u", a może to ze względu na kreowaną postać. sama > nie wiem.ale Marge Sherwood to jedna z moich ulubionych bohaterek... nie > wspominając już o jej towrzyszu... Jude'a Law uważam z męskiego odpowiednika > pani G.P. :-) Ja ją uwielbiam w każdym filmie,ale to jeszcze nie zauroczenie.A po raz kolejny obejrzałem ją wczoraj w "Przypadkowej dziewczynie".Po prostu niesamowita kobieta. Ciesze się,że jest i męski odpowiednik:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ale to przeczytaj :-) 31.07.03, 00:57 czytaj, czytaj... "przypadkowa dziewczyna'??? nie koniecznie, ale w "siedem" i "morderstwie doskonałym" + viggo mortensen. a widziałeś film "płytki facet" nie kojarze oryginalnego tytułu... gdzie Gwyneth ma jakieś 100 kg nadwagi? polecam... z przymróżeniem oka... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: ale to przeczytaj :-) 31.07.03, 01:06 "shallow hal" - tak chyba brzmi oryginalny tytuł tego filmu... gwyneth w zupełnie innym wymiarze... rozmiarze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Przeczytałem:-) 31.07.03, 01:06 lunatica napisała: > czytaj, czytaj... "przypadkowa dziewczyna'??? nie koniecznie, ale w "siedem" > i "morderstwie doskonałym" + viggo mortensen. a widziałeś film "płytki facet" > nie kojarze oryginalnego tytułu... gdzie Gwyneth ma jakieś 100 kg nadwagi? > polecam... z przymróżeniem oka... Widziałem "Siedem" daaawno temu,tak samo jak "Morderstwo doskonałe".I w obu tych filmach była klasycznie DOSKONAŁA!Nawet w trillerach potrafi być elegancka. A "Płytki Facet"(Shallow Hall) jakieś pół roku temu oglądałem.No i jak ma to skomentować?Rewelacyjna dziewczyna,a sam obraz też mimo że lekki to interesujący. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Przeczytałem:-) 31.07.03, 01:20 dobrze ;-).czekajmy cierpliwie na kolejny film z jej udziałem. ma chyba zagrać sylvie plath... ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink szop pracz z golymi cyckami 31.07.03, 02:59 No ja tam nie wiem czy taka przecudna. Dla mnie troche wyblakla. No i cielesnie cos nie tak. Chyba dwa lata temu podczas Oskarow miala na sobie przezroczysta szyfonowa bluzke i dosc nieapetyczny i raczej smutny biust pod nia.Niestety, w pelni widoczny. Moze chodzilo jej o zademonstrowanie, ze nie robi sobie silikonu, ale wyszlo to dosc nieciekawie. Miala silny makijaz, moim zdaniem interesujacy, ale prasa ochrzcila go mianem "oczu szopa pracza" (raccoon's eyes) i zjechala ja jak bura suke. Az mi jej bylo zal. Rok temu byla na rozowo. Srednio elegancko. Moim zdaniem, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: szop pracz z golymi cyckami 31.07.03, 03:04 szyfonowa - czarna była w zeszłym roku, a różowa w stylu grace kelly była wtedy, kiedy miss G.P. dostała oscara - sukienka oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koneserkameskichposladkow w ciemnych wlosach 31.07.03, 03:04 wygladala o wiele lepiej. te blon sa kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: w ciemnych wlosach 31.07.03, 03:05 jasne, jasne... ale dłuższ niż krótsze rules ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koneserkameskichposladkow piec lat temu 31.07.03, 03:08 miala bardzo ciemne i wygladala naprawde interesujaco. a tyeraz chyba jest moda na swinski blond w roznych odcieniach, o bosshhhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: piec lat temu 31.07.03, 03:10 z aktualnych zdjęć spogląda G.P. blond ale dalko mu do świńskiego... musisz ją sobie zaktualizować... Odpowiedz Link Zgłoś
koneserkameskichposladkow Re: piec lat temu 31.07.03, 03:12 wiem- napisalam swinski w roznych odcieniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: piec lat temu 31.07.03, 03:13 ;-0 to znaczy, że według ciebie blond jest generalnie świński??? ale nie o tym było... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koneserkameskichposladkow Re: piec lat temu 31.07.03, 03:16 lunatica napisała: > ;-0 to znaczy, że według ciebie blond jest generalnie świński??? jesli chodzi taka jasnosc to troche tak. poza tym co widze niemke to prawie platyna, to juz przesada!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: piec lat temu 31.07.03, 03:18 dzięki bogu ja nie mam częstych kontaków z blondynkami/blondynami... węszę spisek blondynów. musimy byc czujni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Gwyneth 31.07.03, 06:46 Mi sie ona nie podoba. Jej wyraz twarzy przypomina mi mordke zbitego kundla,co do osobowosci to nic nie powiem bo z nia nie rozmawialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gwyneth Paltrow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 07:55 Ale Chrisa Martina mogłaby mi odstąpić:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica fanki chrisa martin'a i coldplay jednoczą siły 31.07.03, 11:24 przepraszam za błąd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: fanki chrisa martin'a i coldplay jednoczą sił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 11:46 Ma się rozumieć:) Ech, cóż ja bym dała za te oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina252 Re: Gwyneth Paltrow IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:38 hm..tak,tak to jest prawdziwa kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: Gwyneth Paltrow 17.08.03, 22:58 Oj,ktoś przypomniał moją Ode do Głinet, fajnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś