Gość: Xanatos IP: 195.92.39.* 31.07.03, 14:50 Some say the end is near. Some say we'll see armageddon soon. I certainly hope we will. I sure could use a vacation from this dlaczego w tym kraju cały czas pada he?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Armageddon soon... 31.07.03, 14:51 Przelotne burze - jeżeli chodzi Ci o przyrodę, to nie ma się czego obawiać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Armageddon soon... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 14:52 aguszak napisała: > Przelotne burze - jeżeli chodzi Ci o przyrodę, to nie ma się czego obawiać ;))) > No nie wiem, to wszystko takie podstępne. Uderza znienacka - niczym kobieta... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Armageddon soon... 31.07.03, 14:54 A co to jest "nienacek" i dlaczego kobieta niby by miała uderzać z niego? To taki cios karate, może...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Armageddon soon... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 14:57 aguszak napisała: > A co to jest "nienacek" i dlaczego kobieta niby by miała uderzać z niego? To > taki cios karate, może...? > ;) > Może za dużo sumo się naoglądałem... coś w pamięci zostaje, coś wypada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Armageddon soon... 31.07.03, 15:24 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Może za dużo sumo się naoglądałem... coś w pamięci zostaje, coś wypada :)) Ale z tego, co wiem, to dyscyplina zastrzeżona wyłącznie dla płci brzydszej (zauważ, że nie napisałm samo: brzydkiej)... Więc kobieta nie może znienacka uderzyć w sumo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Armageddon soon... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:27 aguszak napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Może za dużo sumo się naoglądałem... coś w pamięci zostaje, coś wypada :)) > > Ale z tego, co wiem, to dyscyplina zastrzeżona wyłącznie dla płci brzydszej > (zauważ, że nie napisałm samo: brzydkiej)... Więc kobieta nie może znienacka > uderzyć w sumo ;))) > To sumo jest uprawiane w USA. 80% kobiet - sport narodowy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:31 aguszak napisała: > ... a burza już przeszła :))) > ...a miałem takie piękne plany z nią związane... ach wredna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: My tu gadu-gadu... 31.07.03, 15:43 A co? Myślałeś, że jakieś zmoknięte dziewczę schroni sie pod Twoim dachem? hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:46 aguszak napisała: > A co? Myślałeś, że jakieś zmoknięte dziewczę schroni sie pod Twoim dachem? > hihihihihihi > Mógłbym uzyczyć parasola jakiejś obcej by nie była juz obca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: My tu gadu-gadu... 31.07.03, 15:56 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Mógłbym uzyczyć parasola jakiejś obcej by nie była juz obca :)) Widzę, że się nieźle rozmarzyłeś... Poczekaj na następną burzę i... działaj sprawniej zanim się skończy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:59 > Widzę, że się nieźle rozmarzyłeś... Poczekaj na następną burzę i... działaj > sprawniej zanim się skończy ;))) > Łapię parasol, biegnę do drzwi pokoju, a szef woła "gdzie!!!". Patrze na niego jak zbity pies i pokazuję na parasol. On patrzy na mnie, mówi "wracaj, masz robotę". "Ale szefie...". On groźnie "bez dyskusji!!!" i tak to się skończyło... ten weekend w plecy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: My tu gadu-gadu... 31.07.03, 16:08 A może po godzinach tez będzie padało...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 16:11 Po godzinach LECH... Była to reklama komercyjna... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: My tu gadu-gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 16:14 bo bynajmniej nie spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 16:19 Rozpatrując to kolejno, po części, patrząc na to całościowo oraz z boku stwierdzam co następuje - świadek mataczy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 16:21 ...albowiem społeczeństwo pije piwo, więc jest to reklama społeczna. Proszę pokazać biling... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: My tu gadu-gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 16:28 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > ...albowiem społeczeństwo pije piwo, więc jest to reklama społeczna. Proszę > pokazać biling... :)) czkolwiek poniekad moge sie z przedmowca zgodzic, to slusznosc lezy.. w korytarzach pionowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 16:31 > czkolwiek poniekad moge sie z przedmowca zgodzic, to slusznosc lezy.. w > korytarzach pionowych. Ja się nie mogę z panią zgodzić. Pani chyba owies uderzył do głowy... my bloody valentine :)) Ciekawe kiedy puszczą następny przebój, bo kicha... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: My tu gadu-gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 16:35 > Ja się nie mogę z panią zgodzić. Pani chyba owies uderzył do głowy... my bloody > > valentine :)) > > Ciekawe kiedy puszczą następny przebój, bo kicha... :)) gdybys zobaczyl co mam w oczach, zgodzilbys sie napewno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 16:39 > gdybys zobaczyl co mam w oczach, zgodzilbys sie napewno ;)) A co masz w oczach skarbie? Powiedź, bo ja tępy, czytać, pisać nie umiem i w ogóle jestem poyebany? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 16:46 No nie płacz. Dam Ci białą chusteczkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: My tu gadu-gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 16:49 kurwiki. a co moze miec w oczach dama, co jej owies ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: My tu gadu-gadu... IP: 195.92.39.* 31.07.03, 16:51 Gość portalu: suri napisał(a): > kurwiki. a co moze miec w oczach dama, co jej owies ... ;)) Hesus - jakie zaćmienie umysłu - mówiłem, że pogoda działa na mnie źle... :/ Całuję Cię mój skarbie najsłodszy ponieważ zwolnili mnie i zaraz ochrona wyprowadzi mnie za teren biura... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: My tu gadu-gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 16:53 dalam sie podpuscic. no coz, inteligentna kobieta musi wiedziec kiedy inteligentna nie byc ;)) nie daj sie, wyjdz dobrowolnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: Armageddon soon... 31.07.03, 16:12 Ich jest siedmiu, same głupki!!! Chyłek, Ciemek, Ciszek, Ciurek, Nienacek, Omacek i Ukradek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Co ty, jesteś w Anglii? Bo w Polsce mamy klęskę... IP: *.chello.pl 31.07.03, 14:59 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Some say the end is near. > Some say we'll see armageddon soon. > I certainly hope we will. > I sure could use a vacation from this > > > dlaczego w tym kraju cały czas pada he?! ...suszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Co ty, jesteś w Anglii? Bo w Polsce mamy klęs IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:00 > ...suszy. Kogo suszy? Jakaś imprezka była wczoraj? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri nie swirój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 15:07 przeciez jest pieknie. letnie burze. jak w strefie monsunow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: nie swirój IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:12 Gość portalu: suri napisał(a): > przeciez jest pieknie. > letnie burze. > jak w strefie monsunow. Jestem bardzo podatny na zmiany pogody... a z resztą to co jest codzienne jest nudne. Mnie juz nudzą te burze... "...bo nie ma słońca, siedem miesięcy w roku"... jakie siedem miesiecy ja się pytam? Wynoszę się z tego kraju... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri świruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 15:08 a rob, co chcesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: świruj IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:12 Gość portalu: suri napisał(a): > a rob, co chcesz:))) wrrr... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: świruj IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:17 Gość portalu: suri napisał(a): > a rob, co chcesz:))) ...a mogę Cie amore? Aaa to już robię? hyhy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: świruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 15:24 no. i od razu humor lepszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: świruj IP: 195.92.39.* 31.07.03, 15:26 Gość portalu: suri napisał(a): > no. i od razu humor lepszy :))) Jak się polepszy to się popieprzy - standardy światowe... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Armageddon soon... 31.07.03, 17:23 dlaczego w tym kraju cały czas pada he?! îo matko gdzie jest tak dobrze ? :))) U mnie ciagle slonce na topie .... Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś