trypel 27.11.07, 11:55 mały test :) Czy tak chętnie kupowana marka butów pochodzi: - z północnych Włoch - z południowych Włoch - ze Słupska ??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Gino Rossi 27.11.07, 11:56 trypel napisał: > mały test :) > Czy tak chętnie kupowana marka butów pochodzi: > - z północnych Włoch > - z południowych Włoch > - ze Słupska > > ??:) > jak gino rossi jest z Włoch to ja jestem Turczynka Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gino Rossi 27.11.07, 12:55 trypel napisał: > a ja pamiętam :) A będzie to w tym roku? :-) Już po Fuerte?Bo jakoś kartki nie dostałam:-P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gino Rossi 27.11.07, 12:58 Niestety to nie zalezy ode mnie tylko od wyższych czynników :( Jeszcze przed. 2 tyg przed. I tym razem GC Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gino Rossi 27.11.07, 13:16 trypel napisał: > Jeszcze przed. 2 tyg przed. I tym razem GC ooo cos pozno, i czemu taka zmiana na GC?Czekam na kartke:-P Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Gino Rossi 27.11.07, 12:20 to polska firma :) ale z jakościa to czasami róznie u niej bywa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gino Rossi 27.11.07, 12:26 ze Słupska ze Słupska... ciekawe że jakoś tego nie pokazują zbyt szeroko :) A Słupsk powinien byc dumny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Gino Rossi 27.11.07, 12:27 a kurczę, a ja myślałam, że to zagramaniczna fima :-) już więcej nie dam się nabrać :-D Odpowiedz Link Zgłoś
80kicia Re: W szczecinie w Ch Rondo mają włoskie buty 27.11.07, 13:12 prawdziwe włoskie od prawdziwych włoskich producentów, jak zakupiłam sobie i mężowi i naprawdę polecam buty pierwsza klasa, sklep mieści się w CH rondo na krzyżówce w Zdrojach Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Gino Rossi 27.11.07, 16:42 no to pytanie dodatkowe do Trypla... jak ta firma się nazywała zanim stała się Gino Rossi??? ------------------- SuDoKu... wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gino Rossi 27.11.07, 16:43 a to juz za trudne jest :) ale pewnie jakoś mniej włosko :) Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: Gino Rossi-polskie badziewie! 27.11.07, 18:08 Jedne z gorszych butow jakie mialam to wlasnie nasze Gino Rosii. To jest badziwie nie buty.Ale czego spodziewac sie mozna po polskiej firmie.Mysla,ze jak wymysla sobie wloska nazwe to ludzie chetniej kupia bo dadza sie nabrac,ze zagraniczne,hahaha. Ale nigdy wiecej tej firmy itp.polskiego badziewia. Ceny sa zupelna pomylka co do jakosci.Buty za 600zl powinny byc sredniej jakosci co najmniej a nie shite. Odpowiedz Link Zgłoś
brelaa Re: Gino Rossi 27.11.07, 20:24 a to juz za trudne jest :) > ale pewnie jakoś mniej włosko :) To ja podpowiem, bo się biedak męczy ... Alka Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Gino Rossi 27.11.07, 22:39 brawo !! ------------------- SuDoKu... wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Gino Rossi 28.11.07, 08:17 simon_r napisał: > brawo !! ALKA?? ale ja to pamietam z dawnych czasów :):):) nie ma co - mają niezłego speca od marketingu :) Odpowiedz Link Zgłoś