zoja_13 10.12.07, 20:18 To ma byc pierwsza randka z pojsciem do lozka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_err Re: W co sie ubrac na randke? 10.12.07, 21:04 Spodnica do kolan, ponczochy, brak majtek i bluzka z malym dekoltem. I kilka kropel perfum;) Odpowiedz Link Zgłoś
mareg1980 Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 07:27 ewa_err napisała: > Spodnica do kolan, ponczochy, brak majtek i bluzka z malym dekoltem. > I kilka kropel perfum;) > super stroj musze przyznac.... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 08:27 a czemu brak majtek??... dlaczego chcecie odbierać chłopu przyjemność ściągania majteczek koleżance??? ------------------- SuDoKu... wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 14:38 simon_r napisał: > a czemu brak majtek??... Bo to moze byc podniecajaca niespodzianka przy malo wyzywającym ubraniu? No na jednych dzialają guziczki;) a na innych brak majtek;) >dlaczego chcecie odbierać chłopu przyjemność ściągania > majteczek koleżance??? Niech dziewczyna zrobi research ktorą opcje woli ten facet;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W co sie ubrac na randke? 10.12.07, 21:08 Ja ostatnio założyłam bardzo gruby i duży golf, a do tego szkolną spódniczkę żeby się nie przyzwyczajał za bardzo do dekoltów. Tak dla odmiany. Hmmm...i właśnie to chyba go podkręciło. Od razu skomentował. Niby było grzecznie, ale obcisło dość i kusząco i czułam się bardziej seksi niż w wersji harcorovej. No i działo się. Męczył się trochę z tym moim wdziankiem, ale o to chodziło. Także...tak żeby było seksi, ale niekoniecznie jak lafirynda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: W co sie ubrac na randke? 10.12.07, 21:08 Jeżeli nie masz 13 lat, to ubierz się w coś co się łatwo zdejmuje. A jesli masz 13 lat to wracaj do lekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczunia Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 18:28 sorrento_8 a ty masz 8 lat ;]? Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 21:17 szczunia napisała: > sorrento_8 a ty masz 8 lat ;]? czasami czuję sie jakbym miała 8 lat ;) a tak naprawdę mam 88 :) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka2001 Re: W co sie ubrac na randke? 10.12.07, 21:12 Kobieco. Jakaś fajna, dopasowana sukienka jest O.K:) Odpowiedz Link Zgłoś
neomena Re: W co sie ubrac na randke? 10.12.07, 21:12 Klasycznie, prosto, ale sexownie. Nic wyzywajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 08:30 no i nie zakładaj gumowych pushupo'ów bo się cycki pocą i przestają być fajne.. Generalnie pończochy zawsze mile widziane :)) Osobiście lubioę również dużo guzików... genialne sa takie sukienki proste coś jakby biurowe zapinane od góry do dołu na guzicznki... no ale to takie moje pomysły :P ------------------- SuDoKu... wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 14:19 guzikowo- pończochowy fetyszysta :-P Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy W czyste ubranie. 11.12.07, 10:17 I umyj się. Na normalnych facetów działa jak magia fakt, że kobieta jest czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 14:11 seksowna bielizna jakies eleganckie spodnie i rozpinana koszula zeby latwiej sie do Ciebie dostal Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 16:14 eee... ze spodniami za dużo kłopotów... dlatego zresztą też sugeruję pończochy a nie rajstopy a nie z powodów fetyszyzmu :P ------------------- SuDoKu... wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 14:15 jak jesteście na siebie napaleni to zapomnij o pończochach, chyba ze ci nie szkoda jak się podrą ;) Chociaż o tej porze roku pończochy.... no żeby się zapaleniem pęcherza nie skończyło. Spodnie też są gites, tylko wtedy dopasowana góra z dekoltem :) a tak na marginesie - w zyciu sie nad tym nie zastanawiam, a juz na pewno nie planowalam tak seksu... ja po prostu brałam kiedy mi sie chciało i tylko w pamięci szukałam czy majtki pasują do stanika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sznytka.pl Re: W co sie ubrac na randke? 11.12.07, 15:42 W cos co latwo (prawie samo) z ciebie spada. Wiecej spontanicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś