Dodaj do ulubionych

rozmiar 36.

21.12.01, 17:49
to duzo czy mało?
Obserwuj wątek
    • Gość: dziecko Re: rozmiar 36. IP: *.*.*.* 21.12.01, 17:52
      rozmiar odziezy 36 nosza 15 latnie lolitki
      • Gość: dala Re: rozmiar 36. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 17:56
        to rozmiar dla szczupłej i filigranowej kobiety, jak np. Edyta Górniak
      • Gość: hania Re: rozmiar 36. IP: 195.217.253.* 21.12.01, 17:58
        Hm.... 15 lat temu skonczylam wiele lat temu a jakos mam taki rozmiar...
        • Gość: ... Re: rozmiar 36. IP: *.*.*.* 21.12.01, 18:04
          Gość portalu: hania napisał(a):

> Hm.... 15 lat temu skonczylam wiele lat temu a jakos mam taki rozmiar...

to chyba jestes krasnoludkiem bez biustu
          • Gość: Nell Re: rozmiar 36. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 18:17
            Ja tez mam rozmiar 36 i biust 70 C,chyba nie jestem bez biustu?
            • Gość: Hania Re: rozmiar 36. IP: 195.217.253.* 27.12.01, 16:25
              Gość portalu: Nell napisał(a):

> Ja tez mam rozmiar 36 i biust 70 C,chyba nie jestem bez biustu?

Witaj w klubie 70C przy rozmiarze 36.
              • Gość: kasia Re: rozmiar 36. IP: *.acn.waw.pl 29.12.01, 22:41
                Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: Nell napisał(a):
                >
                > > Ja tez mam rozmiar 36 i biust 70 C,chyba nie jestem bez biustu?
                >
                > Witaj w klubie 70C przy rozmiarze 36.

hej Kobietki. Witam też w klubie, ale niestety przy roz. 36 biust 75D, a ostatnio
                już się robi biustonosz za mały:-(

• Gość: Nell Re: rozmiar 36. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:07
                  To rzeczywiscie przykre:)))
                  ps. faceci to za toba chyba szaleja.:)
    • Gość: kwik Re: rozmiar 36. IP: 10.47.3.* 21.12.01, 17:56
      oraz odchudzone 43-letnie zołzy
    • Gość: hania Re: rozmiar 36. IP: 195.217.253.* 21.12.01, 17:57
      To moj rozmiar i mysle, ze jest w sam raz.
      • Gość: Justynka Re: rozmiar 36. IP: 212.160.236.* 28.12.01, 11:28
        I mój też - również w sam raz!
    • bukowski27 no to jest git rozmiar w takim razie... 21.12.01, 18:02
      wrecz idealny... tak sobie pisze...
      • Gość: uńka Re: no to jest git rozmiar w takim razie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 18:10
        a co powiesz na 34?
        • bukowski27 a to musisz mi powiedziec kto ma 34... 21.12.01, 18:12
          bo do mnie górniak przemówiła dopiero...
          • Gość: dala Re: a to musisz mi powiedziec kto ma 34... IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 18:16
            wiedziałam, że moja odpowiedź przyćmi pozostałe:-)
          • Gość: uńka Re: a to musisz mi powiedziec kto ma 34... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 18:16
            co pomiędzy Ally McBeal (nie pamiętam jak się ją pisze) , która jednak zdaje się walczy z
            anoreksją, a Jolantą Pieńkowską. No i ja, oczywicie.
            • bukowski27 no to tez git.. 21.12.01, 18:18
              ale musze powiedziec ze 36 bardziej git... bo w takim razie jezeli o mnie
              chodzi to bardziej niz 36 nie moze byc git... fajnie... wreszcie dowiedziałem
              sie czegos pozytecznego z internetu...
            • Gość: fanny Re: a to musisz mi powiedziec kto ma 34... IP: *.chello.pl 21.12.01, 18:37
              Gość portalu: uńka napisał(a):

> co pomiędzy Ally McBeal (nie pamiętam jak się ją pisze) , która jednak zdaje si
              > ę walczy z
              > anoreksją, a Jolantą Pieńkowską. No i ja, oczywicie.

Zarowno jedna i druga to mi wygladaja bardziej na 34.
              Sama nosze 36 i mam wrazenie, ze sa ode mnie, jakby tu powiedziec, mniejsze
              gdzieniegdzie.
    • Gość: Cool Re: rozmiar 36. IP: *.vc.shawcable.net 21.12.01, 20:26
      Rozmiar 36? a czego?
    • Gość: ikk Re: rozmiar 36. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 20:32
      To zależy od wzrostu i od budowy.Ja mam 167 i jestem delikatnej budowy.To
      właśnie mój rozmiar.Nikt nie uważa mnie za chudą,może z tego powodu,że górę
      muszę czasem kupować ciut większą...
      • kasiulek Re: rozmiar 36. 22.12.01, 00:32
        Ja taki nosze! Dodam, ze mam 172 cm wzrostu. I 15 lat skonczylam pare lat
        temu...
        • Gość: leziox Re: pogratulować IP: *.arcor-ip.net 22.12.01, 01:44
          Rozmiar pomiędzy 34-40 jest rozmiarem jak najbardziej sensownym,na który
          napalają się wszyscy panowie.Kobiety w tym wymiarze,niezależnie od ilości
          posiadanych lat są określane przez panów jako "laski".
          Moja że tak powiem znana mi od lat 11-tu Pani posiada rozmiar 36 i narzeka że
          chce się odchudzać,co oczywiście w jej przypadku nie ma sensu.
          Chyba chce utrzymywać dobrą o sobie opinię,hehe.
          Kobiety w tym wymiarze nie mają się o co martwić.Jesteście wszystkie zgrabne i
          wspaniałe,faceci za wami szaleją,nie przesadzajcie z tym odchudzaniem,czasem
          też chce się mieć w ręku kobietę,a nie kościotrupa.
          • Gość: anna Re: pogratulować IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 02:08
            Mój też tak mówi , a zresztą sama uważam , że taki rozmiar jest w sam raz.
            Kobieco. Nie za duzo nie za mało. Tak akuratnie.
            • Gość: Cool Re: pogratulować IP: *.vc.shawcable.net 22.12.01, 03:07
              He he he, rozmowa zaczyna byc coraz ciekawsza!
            • Gość: toska Re: No, bez przesady IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.12.01, 16:06
              Ludzie, 36 to naprawdę MAŁO. Nie mówię, że za mało, ale są przecież Panie,
              które mogą o tym rozmiarze tylko pomarzyć, a do kaszalotów czy grubasów im
              jeszcze daleko. Tak czy nie? Rozmiar 36 to naprawdę filigranowa kobietka.
              • Gość: elve Re: No, bez przesady IP: *.devs.futuro.pl 06.01.02, 16:41
                Ależ ja nie jestem filigranową kobietką! 170 cm i 57 kilo to filigran? Moj
                chłop jest innego zdania, i dlatego nie codzień nosi mnie na rękach.
    • Gość: Bambi Re: rozmiar 36. IP: *.man.polbox.pl 27.12.01, 13:59
      dla mnie mało. taki rozmiar mam w dobrych czasach, a w gorszych 38 lub (wstyd
      przyznać) 40.
    • mag_nolia Re: rozmiar 36. 27.12.01, 14:29
      cześć bukowski!
      ...jeśli to Twój rozm. to za mało...
      • mag_nolia Re: rozmiar 36. 27.12.01, 14:33
        ...acha...a właściwe to o rozmiar czego...chodzi...bo skojarzyło mi się z
        garderobą...ale może jestem...w błędzie...???
        • pomeranka Tak a proposik 36... 27.12.01, 14:42
          Dziewczyny, czy Wy też macie problemy z dobraniem marynarek w tym rozmiarze?
          • ksywa Re: Tak a proposik 36... 27.12.01, 16:19
            pomeranka napisał(a):

> Dziewczyny, czy Wy też macie problemy z dobraniem marynarek w tym rozmiarze?

Oj tak, tak. Bardzo często ta góra niby-36 wyglada mi na 38. Przeważnie w talii i
            za duzo luzu. A jak góra jest za luźna to rezygnuję z zakupu. No chyba że zwężają
            na miejscu... A tak w ogóle to mam taką jedną firmę, że jak jest rozmiar 34 to
            mogę brać w ciemno, bez mierzenia. Po prostu te rozmiary to są przedziały od-do,
            a czasami rozrzut bywa spory. pozdr

• Gość: Hania Re: Tak a proposik 36... IP: 195.217.253.* 27.12.01, 16:32
            Marynarek, jak marynarek - najgorsze sa spodnie....
            • Gość: Kati Re: Tak a proposik 36... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 18:12
              Ja tez nosze 36 i nie uwazam sie za osobe filigranowa :) a do tego mam 172 i 75
              C.
              • Gość: toska Re: Tak a proposik 36... IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.12.01, 12:20
                Gość portalu: Kati napisał(a):

> Ja tez nosze 36 i nie uwazam sie za osobe filigranowa :) a do tego mam 172 i 75
                >
                > C.

Musisz być straszna szprycha :)
                • Gość: Kati Re: Tak a proposik 36... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 12:48
                  Tzn?
                  Jesli chodzi Ci o te 75 C, to od zawsze mam kompleks zbyt duzych piersi. A we
                  wszystkich sklepach z bielizna czuje sie jak w sklepach dla dzieci.
                  Najladniejsza bielizna jest do B :(
                  Ale ogolnie to nie narzekam :)
                  • Gość: toska Re: Tak a proposik 36... IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.12.01, 13:20
                    Nie chodzi mi o biust, tylko o całokształt. Jeśli Ty miałabyś narzekać... To
                    byłby chyba koniec świata.
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: Kati Re: Tak a proposik 36... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 14:29
                      Naprawde? Dzieki !! :)))
                      Rzeczywiscie czasami narzekam, ale swoim postem bardzo poprawilas mi humor!
                      Pozdrawiam
                      Kasia
            • Gość: ikk Re: Tak a proposik 36... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 18:27
              Zgadzam się. Zwłaszcza gdy ma się 62 w pasie i 90 w biodrach.Ostatnio szukałam
              ładnie leżących czarnych spodni z cienkiej wełenki i musiałam kupić cholernie
              drogie Hexeline w rozmiarze 34.Innych firm były za luzne w pasie.
    • Gość: brn Re: rozmiar 36. IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 20:42
      Ten rozmiar jest "w sam raz".
      Aczkolwiek jeśli chodzi o marynarki ... przy staniku 70 F mam problem, bo jak
      góra jest OK, to u dołu tworzą się "słoniowe uszy" , a jak dół jest OK - to nie
      mogę się dopiąć u góry.
      Kupno marynarki wymaga cierpliwości i ... przymierzania, przymierzania,
      przymierzania...
      • Gość: maruda Re: rozmiar 36. IP: *.nyc.rr.com 29.12.01, 21:12
        70 F ???!!!!????? To cos takiego istnieje????
        Boze swiety...moje kondolencje....
        • brn Re: rozmiar 36. 29.12.01, 23:26
          Tak Maruda - istnieje.
          Natomiast słowo "kondolencje" mogło paść tylko z ust kobiety.
          • Gość: Maruda Re: rozmiar 36. IP: *.nyc.rr.com 31.12.01, 05:42
            Bez obrazy, poczatkowo myslalam, ze te F to byla literowka... Przepraszam
            za te 'kondolencje' - nie chcialam byc zlosliwa (no moze troszeczke:-)
            A nie trudno dostac stanik na taki rozmiar???
    • Gość: Dorota Re: rozmiar 36.-42 IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 09:43
      Akurat w tym momencie ułożyła sie tak liczba postów na temat rozmiaru 36
      I to odpowiada moim rozmiarom. 36 w biodrach i talii a 42 w biuście.
      Koszmar. Od wieków nic nie mogę kupić gotowego w sklepie by pasowało. Nie
      mówiąc o staniku miseczki DD a 70cm pod biusem.
      • Gość: E@ Re: Do szczęściar z roz.36-38 IP: *.fnet.pl 31.12.01, 17:36
        Jak to robicie,że macie takie rozmiary?Poradźcie jakiś skuteczny sposób.Życzę
        WAM,żeby w 2002 roku wasze rozmiary nie powiększyły się i szczęścia.
        • Gość: Kasia Dziekujemy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 17:57
          Dziekuje i rowniez zycze Ci wszystkiego naj, najlepszego w nowym roku :)!
          A co do utrzymania wymiarow to chyba sprawa genetyczna. jak bylam mlodsza, to
          wazylam prawie 70 kg (!!!) i wszyscy w szkole wolali na mnie pre "slon"... A
          potem nagle zaczelam chudnac, tak gdzies w polowie liceum. Az schudlam do 36 i
          tu sie zatrzymalam. fakt, ze moj tata jest strasznie chudy (wazy ok. 58 przy
          178) a ja jestem z wygladu troszke bardziej podobna do niego. na szczescie nie
          wygladam jak szczapa, po prostu jestem szczupla i tyle. za to duzy biust mam po
          mamie. ot i tyle.
        • Gość: ikk Re: Do szczęściar z roz.36-38 IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 19:11
          Ja zawsze byłam szczupła.W okresie dojrzewania pojawił się biust(w mojej
          rodzinie kobiety maja pokazny więc to sprawia,że mam kobiecą sylwetkę).Mój
          rozmiar to 34-36 przy wzroscie 167.Podobno zbliżając się do 30-tki trudno
          zachować figurę,ale to nieprawda.Ja wcale nie stosuję diety,ale rzeczywiście
          lubię zdrowe rzeczy,smakują mi gotowane warzywa,nie lubię
          słodyczy,wieprzowiny,nie opycham się chipsami i orzeszkami.Mam nienormowany
          czas pracy i często obiadokolację jem o 19,20.I wcale nie tyję.Z potraw
          kalorycznych uwielbiam wędzonego łososia.
          • Gość: Anna27 Re: Do Bukowskiego IP: *.tnt1.ashland.oh.da.uu.net 01.01.02, 20:47
            Niepotrzebnie zaczynales taki watek. Od razu bylo wiadomo, ze forumowiczki
            zaczna sie licytowac rozmiarami. Pare miesiecy temu mielismy licytacje cipek
            wygolonych, dzisiaj zas rozmiary poszly w ruch. (Ja sama nawet tez kiedys
            popelnilam blad i podalam swoje wymiary na forum i to bylo chyba zacmienie
            mozgu i zupelnie nie w moim stylu.)

Drogi bukowski, po kilku Twoich ostatrnich postach dotyczacych kobiecej urody i
            Kylie Minogue kwestionuje Twoj udzial w nazym "antycosmo". Ty chyba grasz w
            druzynie przeciwnika.

Wedlug moich osoatnich obserwacji rozmaira rozmiarowi nie rowny i na przyklad w
            Stanach ta sama kobieta moze nosic rozmiar 2,4 i 6 w zaleznosci od tego, kto
            robi ciucha. Wiec prosze skonczyc te glupawe licytacje.

W solidarnsci z grubymi pozostajaca -Anna27 bez rozmiaru.

• Gość: ikk Re: Do Bukowskiego IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 21:38

> Niepotrzebnie zaczynales taki watek. Od razu bylo wiadomo, ze forumowiczki
              > zaczna sie licytowac rozmiarami. Pare miesiecy temu mielismy licytacje cipek
              > wygolonych, dzisiaj zas rozmiary poszly w ruch. (Ja sama nawet tez kiedys
              > popelnilam blad i podalam swoje wymiary na forum i to bylo chyba zacmienie
              > mozgu i zupelnie nie w moim stylu.)

Za to tą wypowiedzią powracasz do swojego znakomitego stylu i tonu nie znoszącego
              sprzeciwu(cytuję:"Bukowski niepotrzebnie zaczynałeś taki wątek").Ja podałam w
              poprzednim poście jedynie rozmiar(34-36),ale skoro Anna kiedys wymiary to ja też
              podam swoje 167(wzrost),51(waga),90(biust)62(talia)88(biodra).I teraz mogę
              oczekiwać na parametry mojego móżdzku.Czyż nie Anno 27?

>
              > Drogi bukowski, po kilku Twoich ostatrnich postach dotyczacych kobiecej urody i
              >
              > Kylie Minogue kwestionuje Twoj udzial w nazym "antycosmo". Ty chyba grasz w
              > druzynie przeciwnika.
              >
              > Wedlug moich osoatnich obserwacji rozmaira rozmiarowi nie rowny i na przyklad w
              >
              > Stanach ta sama kobieta moze nosic rozmiar 2,4 i 6 w zaleznosci od tego, kto
              > robi ciucha. Wiec prosze skonczyc te glupawe licytacje.
              >
              > W solidarnsci z grubymi pozostajaca -Anna27 bez rozmiaru.
              >

• Gość: Dororta Re: Do Anny rozmiar? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 15:36
              Chyba za bardzo lubisz filozofować. Temat jak każdy. Zwykła wymiana doświadczeń
              lub uwag. Może powinnaś otwożyć prywatne forum i go ocenzurować?
    • Gość: Senin Re: rozmiar 36. IP: *.mega.tmns.net.au 03.01.02, 00:19
      bukowski27 napisał(a):

> to duzo czy mało?

Zalezy dla kogo.
      Moj rozmiar 46. Dwa lata temu 38. Spie swietnie, o antydepresantach czytam w
      gazetach.
      Acha... moj wiek o dwa lata wiecej od rozmiaru. (zgadnijcie ile???)

A Zycie??? ...Ach!!! Jest PIEKNE!!!
      A moje tematy do rozmow, jakze inne (poza teraz). Dzieki Ci Boze!!!

Buzka !!
      Senin

• bukowski27 anna27 06.01.02, 16:31
        mimo, ze w jakims sensie cie lubie i cenie to że masz swoje zdniae chociaz
        niekoniecznie zgodne z moim, musze powiedziec że napisałas najbardziej
        niezrozumiały post jaki był adresowany do mnie kiedykolwiek... niezrozumiały
        dla mnie oczywoscie... nic to sa ludzie i ludzie... nie bede ci sie narzucał
        ani w acosmo, ani gdzie indziej... tyle.
    • Gość: Anna27 Re: rozmiar 36. IP: *.215.156.248.Dial1.Washington1.Level3.net 07.01.02, 02:31
      Drogo Bukowski,
      Ja tez Ciebie lubie i Twoje posty o literaturze i zyciu wiele razy
      podziwialam. Ale gdy zapytales o rozmiar 36 to zwatpilam. Albo sie
      wyglupiales albo prowokowales? Widzac licytacje 36 i 34 po Twoim poscie rece
      mi opadly.

Nigdy nie uwazalam, ze sie narzucasz. Mnie na pewno nie. Tylko troche smutno
      ze zamiast Twoich madrych postow o sparwach waznych i sredno waznych schodzisz
      do rozmiaru 36.
      • bukowski27 anna27 07.01.02, 11:55
        wiesz, w przypadku tego watku ani sie wygłupiam ani prowokuje... prowokacja
        jest mi organicznie obca... tak samo jak agresja... nie rozumiem na ten
        przykład ludzi, ltórzy podszywaja sie w internecie pod innych i próbują kogos
        skłocic albo sprowokowac... ale do meritum do meritum... wiedza co do rozmiaru
        36 była mi z pewnych wzgledów potrezbna... i pozadaną informacje tu zdobyłem...
        co sie działo pozniej nie mi to kontrolowac, ale akurat osobiscie nie mam nic
        przeciwko temu... cechą chcrakterystyczna mnie jest to że mam cholernie duzo
        dystansu do tego co sie dzieje w internecie... i nie zamierzam tego zmieniac...
        nie ma dla mnie watków głupich, mądrych, wulgarnych, niesmacznych... są po
        prostu watki... generalnie prawie w kazdym jestem w stanie napisac cos głupiego
        albo (moim zdaniem) smiesznego... jezeli cos mi nie odpowiada to po prostu tam
        nic nie pisze... oczywiscie czasami bardzo trudno nie ulec pokusie
        uswiadomienia komus pewnych rzeczy wykazując przy tym troche złosliwosci... ale
        staram sie tego nie robic... bo absolutnie nie o to mi chodzi... wiec dziekuje
        za dobre słowa:) i cos tam jeszcze... aha.. przyjmuje twoje zdanie do
        wiadomosci...

:)
        • Gość: soso Przestancie juz z tym 75C bo sie nie mozna skupic IP: 195.41.66.* 07.01.02, 13:58
          Przestancie juz z tym 75C bo sie nie mozna skupic na pracy!!!!!!!
          • kasiulek Re: Przestancie juz z tym 75C bo sie nie mozna skupic 07.01.02, 14:02
            No wlasnie!Myslalby kto, ze wszystkie macie takie biusty!!!
            • Gość: Anna27 Re: Przestancie juz z tym 75C bo sie nie mozna skupic IP: *.244.215.25.Dial1.Washington2.Level3.net 07.01.02, 20:03
              Nosze rozmiar 88/100 i biust moj to 200A.
    • kobietka30 Re: rozmiar 36. 07.01.02, 21:31
      bukowski27 napisał(a):

> to duzo czy mało?

Nie wiem dlaczego nurtuje Cie akurat to pytanie ale odpisze tylko, ze rozmiar 36
      jest w sam raz, a propos - to takze moj rozmiar :)) Pozdrawiam,

Kobietka30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka