Gość: ktos IP: *.lub.pl 08.08.03, 14:45 dlaczego niektorzy kolesie wolaja tak na dziewczyny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: kszszykszyy 08.08.03, 15:02 to ci, ktorzy sie jakaja i chcieliby powiedziec: krzy...krzy...krzycze przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: jak tak strasze kota:P n/t IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 18:19 a ja robię dokładnie tak samo! :-))) jak włazi gdzie nie wolno, albo jak chce się wymknąc na zewnątrz A Odpowiedz Link Zgłoś
filroska Re: kszszykszyy 08.08.03, 18:15 Nie umieją inaczej wyartykułować swego zachwytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: kszszykszyy IP: *.crowley.pl 12.09.03, 11:52 Gość portalu: ktos napisał(a): > dlaczego niektorzy kolesie wolaja tak na dziewczyny?? Własnie, jakaś moda czy co? Na kota nie wyglądam, na "kociaka" też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica najpiękniejszy odzew... 12.09.03, 12:06 idzie subtelna dziewczynka w spódniczce (tak!) i butach na delikatnym obcasiku (tak!!), a na ławce siedzi mniej wiecej pięćdziesięcioletni lokalny pijaczek, który "cwaniakuje" do młodszych, słabszych od siebie, oraz uważa się za wielkiego konesera i znawcę kobiet. i jest pewien swojego uroku. pijaczek: kszykszykszyksz! subtelna dziewczynka: A DAWNO CI NIKT RYJA NIE OKLEPAŁ? i poszła dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
agick zastanawiam się soczew... 12.09.03, 16:24 czy ta dziewczynka to nie moja koleżanka...:)) jako żywo mi ją przypomina. wygląda jak anioł - nie daj Bóg, ust korale otworzy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: kszszykszyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 12:23 kszy kszy kszymajcie mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia greckie prostaki sycza na ładna dziewczyna pssss.. IP: *.ath.spark.net.gr 12.09.03, 17:44 co kraj to obyczaj Odpowiedz Link Zgłoś