Dodaj do ulubionych

Watek zabawowo-sylwestrowy

• kitek_maly bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:09
      • lacido w koońcu czas na bioderka n/tx 01.01.08, 00:11

• anulickaa Re: bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:11
        c nowym godom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pawel1940 Re: bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:11
        Jaja :-)
        • anulickaa Re: bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:13
          a to Ty, Pawel, co mi nie wierzy, ze sama a szczesliwa :))))))))))
          • pawel1940 Re: bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:15
            Ja wierze. Ino wyganialem do nas do watku :D
            • anulickaa Re: bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:19
              wyglada na to, ze przenieslismy sie razem do innego pokoju!hehe
      • shayah Re: bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:22
        Kitek, jak nastrój?
        • kitek_maly Re: bajlamos kompanieros :-))))) n/tx 01.01.08, 00:24
          póki co ok.
          zgłodniałam, muszę iść coś zjeść :-)
    • pawel1940 Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:18
      Dzien jak kazdy inny :-)

To tak cytujac kolezanke :D
      • white.angel Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:20
        Dzień lepszy od innych, bo pierwszy w Nowym Roku, wolny od błędu z
        prodnozą wielu radości:)
        • shayah Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:22
          Święte słowa :)
      • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:20
        e tam
        drugiego drinka piję - święto jak nic :PPP
        • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:22
          A sluchajcie, ma ktos moze choc czesc tych nutek co leca w Radiu Zet dzis?
          Chetnie bym sobie zachowal, bo fajnie przy tym poszalec :D A ja niestety takiej
          muzy njet...
          • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:26
            no niestety u mnie tylko .... niech spojrzę akuraci happysad coma tradycyjna
            piżamka czasem U2 grabaż ee chyba nie ma nic takiego co by spasiło
            • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:27
              :-) :-)
              No wlasnie to tez mam :-(
              • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:29
                no to nici z wymiany
          • shayah Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:28
            Ja mam jakieś fiki miki do tańcowania, ale nie wiem, co leci na
            Zetce, więc nie wiem co chcesz :)
            • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:56
              No jaaaak to? To nie bawisz sie z nami? :-(
      • kitek_maly Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:22
        >
        > To tak cytujac kolezanke :D

która to taka mONdra była? ;-)
        • white.angel Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:24
          Normalnie za to karniaka jej polać proszę!!!!
          DUŻEGO;)
          • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:24
            Hehehe, nie ma. Bede bronic. Jak lew. Fajnej kolezanki :-).
            • white.angel Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:26
              Ooo, ta zdrada krwi wymaga;)
              I jemu karniaka ;)))
              • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:28
                no nie, staję w obornie
                • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:31
                  Ty stajesz? :P W czyjej? :P
                  • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:32
                    eeeeeeeee
                    nie Twojej czasem?
                    • kitek_maly Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:33
                      coś też mi się tak wydawało, że to Lacido rzuciła to hasło a teraz
                      się nie przynaje ;-))
                      • shayah Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:35
                        Tak w ogóle, bo skoro zezwolił co bym sama siedziała o 12, to chyba
                        wszystko jasne:)
                        • kitek_maly Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:36
                          nie przylazł był?...
                          nie wie co stacił!!! :-)
                          • kitek_maly a tak w ogóle to: 01.01.08, 00:44
                            ten Twój to jakiś nowy obiekt?
                            czy tak jak u mnie, już sprawdzony i przechodzony? ;-)
                            • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 00:49
                              Chodzony przez 3 miesiące więc stosunkowo (sic!) świeży. A drugi
                              były, wyemigrowany.
                              • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 00:51
                                aha.
                                u mnie też dwóch, jeden poznany jakieś 2 tyg temu, ale w przelocie.
                                były to już stara sprawa i chyba powinna być zamknięta dawno :-/
                                ale fajnie by było, gdyby któryś z nich tu był. obojętnie który ;-)

bliźniacto jak nic :-)
                                czy też masz imię na A.? :-)
                                • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 00:55
                                  No właśnie. Dziś zamykamy.:)
                                  Padniesz. Mam na A. :D
                                  A znak zodiaku?
                                  • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 00:58

a może ja mam rozwojenie jaźni i piszę w dwóch osobach :-DDDDD
                                    na szczęście imion na A. jest duuużo. moje jest długie. czy Twoje
                                    też aby? ;-)
                                    znak zodiaku - strzelec.
                                    • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:01
                                      A czy Twoje skraca sie do trzyliterkowego?
                                      • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:02
                                        I ma 10 liter w wersji dlugiej?
                                        • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:05
                                          Cóż za przenikliwość. Chylę czoła ;D
                                        • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:06
                                          tak, do najkrótszego zdrobnienia skraca aż do 3 liter.
                                          w wersji podstawowej ma 9 liter (oj, Pawełku za dużo szampana!) ;-)
                                          a poza tym ma wieeeele różnorakich zdrobnień i chyba tylko za to je
                                          lubię :-))
                                          • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:07
                                            Nie, jak 9 to inne. To jak moja kolezanka.
                                            Jest tez takie z 10 do 3 :-)
                                            • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:10
                                              No, moje znaczy się.
                                              Myślałam, że to do mnie było :)
                                              • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:15
                                                Do obojga :-)
                                                A dokladnie zapamietalem ilosc literek, bo na uczelni w pierwszym dniu od razu
                                                na dzien dobry (jeszcze pamietam stalismy na korytarzu nikt zadnego planu nie
                                                znal, nic) zapoznajac sie z kolezankami dostalem zagadke o imie na 10 liter
                                                skracajace sie do 3. Jak widzicie od pierwszych slow wtedy kolezanka mi sie
                                                bardzo spodobala :-). Ale na rozwieniecie znajomosci przyszlo mi poczekac 2 lata.
                                                • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:18
                                                  Bo one wszystkie na A. na dziesięć liter co się do 3 skracają,
                                                  jakieś takie nieogarnięte są ;))
                                                  Swoją drogą męskie imię na P., na 5 liter nosi mój ex. Przemiły
                                                  człowiek :)
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:19
                                                    Ale tych na P na 5 liter jest wiecej niz jedno ;-).
                                                    Nieogarniete... Hmm... Rozwin, bo nie wiem czy przytaknac ;P.
                                                  • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:23
                                                    > Ale tych na P na 5 liter jest wiecej niz jedno ;-).
                                                    Mnie idzie o tego na P. co się kończy na eł :D

> Nieogarniete... Hmm... Rozwin, bo nie wiem czy przytaknac ;P.
                                                    Przytaknij w ciemno :) Wiem co mówię :D Z nimi to nigdy nic nie
                                                    wiadomo, acz urokliwe niezmiernie. I skromne też ;D
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:25
                                                    > Przytaknij w ciemno :) Wiem co mówię :D Z nimi to nigdy nic nie
                                                    > wiadomo, acz urokliwe niezmiernie. I skromne też ;D

Hehehe, lepiej, zebym na podstawie znanej mi A/O nie generalizowal ;P
                                                  • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:28
                                                    O, kurza twarz :D
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:31
                                                    Troche nabroila. Poza tym byla cudowna ;-).
                                                  • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:34
                                                    Bo one takie zbrojne ;)
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:41
                                                    Tak czy siak jedno przyznam, ale tak po cichu, bo inne nie uwierza potem jak
                                                    bede bajerowac ;P Ze to najfajniejsze imie zenskie, ktorej wlascicielke bylo mi
                                                    dane poznac :-).

Ale jest tez troche innych imion, ktore mi sie podobaja.
                                                    Ale tamto szczegolnie.
                                                  • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:47
                                                    Zwłaszcza zdrobnienie użyte przez pana Henryka S. w Potopie.
                                                    Uwielbiam :)
                                                    Obiecuję, nikomu nie powiem ;)
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:55
                                                    A to moja A/O akurat tej wersji jakos nie lubila, a ja nagminnie uzywalem :P Bo
                                                    tez mnie sie podobalo :P Ale potem sie jakos przestawilem na inne ;-).
                                                  • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 02:00
                                                    Ja się jeżę na 3 literowe z końcówką u. Brrr...
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 02:07
                                                    Czyli tak zwany wolacz ;-).
                                                    Wolacze ogolnie maja specyficzne uzycie ;-).
                                                    Ale uzywalem czasem. Ale rzadko. Najczesciej szly zdrobnienia.
                                                  • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 02:19
                                                    Ano wołacz, Pawle ;)
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 02:27
                                                    :-)
                                                    Ja tam do swego wolacza nic nie mam :P Ale uzycie wolacza jest obecnie dosc
                                                    oficjalne, lekko juz staroswieckie :-).
                                                • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:19
                                                  oł dżiz... w życiu nie wpadłabym na pomysł takiego podrywu ;-) to
                                                  koleżanka nieźle pojechała :-)
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:20
                                                    Fakt, musze jej to przyznac. Urzekla mnie uroda i zagadka jednoczesnie :D
                                                  • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:24
                                                    Oj, zaraz pojechała. Toż to sylwestrowa życzliwość ino. ;)
                                                    I święta prawda :)
                                                  • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:26
                                                    Ojej, musze pozyczyc od nuovy linijke, bo mi sie mieszjaa odpowiedzi :P
                                            • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:12
                                              dla imienia Twojej koleżanki częściej używam zdrobnienia na O. i
                                              właściwie to traktuję jako zdrobnienie podstawowe. natomiast to na
                                              A. to raczej dla mnie skrót od Alicja :-))
                                              • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:15
                                                Chyba sie pogubilem :P Ale masz racje ze skrotem O. :-).
                                                • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:20
                                                  nie szkodzi, ja się pogubiłam przy pisaniu :-D
                                              • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:20
                                                Alicja to Alicja. A A. na 10 liter to O. na 3.
                                                Całe szczęście, że nic nie piję ;))))
                                          • pawel1940 Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:08
                                            Wroc. TA wersja z 9 liter to mialo byc przede wszystkim jak kuzynka :-). Ale o
                                            kolezance tez pomyslalem ;-).
                                      • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:04
                                        A i owszem :)
                                    • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:03
                                      > a może ja mam rozwojenie jaźni i piszę w dwóch osobach :-DDDDD
                                      > na szczęście imion na A. jest duuużo. moje jest długie. czy Twoje
                                      > też aby? ;-)
                                      Aby również. Nazwisko takoż:D

> znak zodiaku - strzelec.
                                      Zdrowaś, bom panna :)

A miasto?
                                      • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:08
                                        Aby również. Nazwisko takoż:D
                                        >

moje nazwisko też również długie jak cholera. i zaczyna się na K :->

miasto:
                                        wolne miasto ;-)
                                        • shayah Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:11
                                          Ufff... Zdrowie psychiczne ocalało. Ja mam na Ł. :D
                                          • kitek_maly Re: a tak w ogóle to: 01.01.08, 01:12
                                            > Ufff... Zdrowie psychiczne ocalało. Ja mam na Ł. :D

ale było blisko ;-)
                          • shayah Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:44
                            No, nie był, durny. Pies go drapał.
                            A wiesz, że faktycznie mamy podobnie, bo u mnie w sumie też dwóch i
                            jeden to były on jest :)
                            Bliźniactwo forumowe :D
                      • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:37
                        eeeeeeeeee jaaaaaaaaaaaaaaa????????????
                        czyżby już film mi się urwał????
                    • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:34
                      Aaaa, to sie ciesze :D
                      Bo tak wlasnie nie zczailem do konca :D

No to stoimy tacy dwoje przeciw calemu swiatu ;-).
                      • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:38
                        widzisz jakim jestem wsparciem .. ups chwiejnym troszkę :P
                        • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:52
                          Bo jeszcze wpadniesz w moje objecia ;-).
                          • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:54
                            to by chyba nie było takie złe, masywna nie jestem :P
                            • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:59
                              Czy ja mowie, ze zle? ;-).
                              • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 01:04
                                no własnie nie wiedziałam czy to źle czy mozę być :)
                                • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 01:10
                                  Aaaaa ujdzie ;P
            • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:27
              czerwona kartkę jej za to, no dobra niech bedzie żółta jako ostrzeżenie
              • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:31
                Czerwona! Wezme, wytne serduszko i jak znajde chetna to bede mogl wreczyc :P
                • kitek_maly Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:33
                  coż za romantyzm ;-)
                • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:34
                  to będzie musiała być duuuuuuuża płachta czerwona :P
                  • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:35
                    Nie, jak plachta na byka sam moge dzialac ;-)
                    • lacido Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:39
                      taaaaaaaaaa??
                      tylko na kogo?
                      • pawel1940 Re: Z czego Wy tu halo robicie? 01.01.08, 00:43
                        Tez sie wlasnie zastanawiam ;P.
    • pawel1940 A jak mi wlasnie doniesiono 01.01.08, 00:29
      Mamy rok przestepczy i rok Zbigniewa Herberta.
      Nie ma to jak czujna ekipa gazety :-).
    • kitek_maly 1wszy posiłek w NRoku - śledzie :-D n/tx 01.01.08, 00:29
      • lacido Re: 1wszy posiłek w NRoku - wiśnówka n/tx 01.01.08, 00:31

• pawel1940 A u mnie niezmiennie Царское 01.01.08, 00:33
          • pawel1940 Ucielo 01.01.08, 00:34
            Mialo byc:
            Царское Игристое
          • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:35
            to coś słabo ciągniesz jak jeszcze masz :)
            • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:36
              Nie no, to chwile trwa. Ale dam rade ;P
              • kitek_maly Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:39
                że też nie pomyślałam o żadnym alku!! <głupek>
                jutro skoro świt lecę po szampana, żeby mieć na imprezę za rok :-)
                • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:43
                  W moim sklepie juz jak bylem to sie zaczela przecena Царское Игристое (madry
                  jestem, bo sobie skopiowalem i tylko wklejam nazwe :P), jutro pewnie bylby
                  jeszcze tanszy ;P

Mam tylko zla wiesc... Wciaz jestesmy w poprzednim systemem prawnym. W swieta w
                  dalszym ciagu sie nie handluje.
                  • kitek_maly Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:46
                    spoko, spoko.
                    mam 3 stacje benz rzut beretem :-))
                • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:43
                  mądry Polak po szkodzie ja od urodzin zachomikowałam flaszeczkę i sie raczę :P
                  polewam jakby co :))))))))))
              • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:40
                do dna do dna do dna :PPPPPPPPPP
                • kitek_maly Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:42
                  ona temu winna, ona temu winna....! ;-)
                  • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:46
                    Kitek bajki Ci sie pomyliły.. ale ja na to jak na lato :P musze zdybać prawie
                    meza :P
                    • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:52
                      Przepraszam, co ze mna zrobic? :P
                      • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:56
                        hmmm
                        no zaskoczyć w ciemnym kaciku(żebys nie miał możliwości ucieczki) w wiadomym celu :P
                        • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:59
                          Musisz czesciej pic szampana ;P.
                          • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 01:06
                            w sekrecie Ci zdradzę ze ja nie musze pić żeby tak robić :P
                        • kitek_maly Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:59
                          no dajcież spokój! nie przy ludziach ;-)
                          &*^%@#!$ tu porządne ludzie forumują ;-)
                          • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 01:06
                            Kitek monitor oplułam przez Ciebie
                            już nie mów ze taka zgorszona jesteś :))))
                • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:43
                  Prawie zono, ale jak teraz bedzie do dna to na dzis skoncza sie juz punkciki ;P.
                  • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:48
                    to dawaj te butelkę zrobię to za CIebie :P - poświecę się
                    • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:51
                      Hmmm :> :>
                      <lap>

Mam nadzieje, ze zachowasz resztki swiadomosci na pozniej ;P
                      • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 00:58
                        a będą potrzebne?
                        • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 01:03
                          Smutno by mi bylo, gdybys nic nie pamietala ;P
                          • lacido Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 01:07
                            e tam
                            byłoby z cyklu
                            przezyj to jeszcze raz <rotfl>
                            • pawel1940 Re: A u mnie niezmiennie Цар 01.01.08, 01:11
                              Tez prawda :P
        • shayah Re: 1wszy posiłek w NRoku sałatka z tuńczyk n/tx 01.01.08, 00:33

• kitek_maly Re: 1wszy posiłek w NRoku sałatka z tuńczyk n/tx 01.01.08, 00:35
            no no, niektórym to się powodzi :-))
            • shayah Re: 1wszy posiłek w NRoku sałatka z tuńczyk n/tx 01.01.08, 00:36
              A jak! I z ananasem też mam. Zapraszam :)
        • white.angel Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:34
          "Nie no, odchudzac się będę" <zagryzając rogalika z marmoladką>
          • kitek_maly Re: Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:35
            hehe, no pewnie, pierwszy dzień NR się nie liczy ;-P
            • pawel1940 Re: Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:37
              Oczywiscie. Takie rzeczy to od jutra :P
              • white.angel Re: Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:41
                No i rzucam palenie!

Kto ze mną?
                • pawel1940 Re: Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:44
                  Od jutra? ;-)

Proponuje na poczatek rzucac paleniem.
                  Po kazdym papierosie. Tylko nie w pokoju, to na dworze raczej.
                • kitek_maly Re: Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:44
                  ja mogę :-)
                  co prawda nie palę i nigdy nie paliłam, ale będę Ci baaaaardzo
                  gorąco kibicować :-)
                  fuuuuuuj. palenie jest passe ;-)
                  • pawel1940 Re: Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:46
                    > fuuuuuuj. palenie jest passe ;-)

Bez dwoch zdan :-).
                  • white.angel Re: Pierwsza głeboka myśl 01.01.08, 00:48
                    No od jutra, bo zostało jeszcze półpaczki;)
                    Czyli trzeba wypalić, zniechęcić się rzucaniem (petów;)) isć spać,
                    wstac i nie palić:)

No proste, nie?
    • kitek_maly ajm soł eksajted :-) and aj dżast kent hajd yt :-) 01.01.08, 00:40
    • kitek_maly uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:41
      parę min temu przyszły życzenia od byłego:
      Wszystkiego najlepszego w 08! Dużo miłości A. :)

co takiemu na to odpisać?..
      • white.angel Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:43
        Miłosci mi nie zbraknie, ale nie z Tobą;))))
        • kitek_maly ale ja nie chcę złośliwie :-) 01.01.08, 00:48
          miało być tak sztampowo - do wszystkich to samo tj. wszystkiego naj
          bla bla bla.
          ale mnie wyprzedził ;-/
      • lacido Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:45
        proponuję: "miłości to ja mam w nadmiarze, mogłabym obdzielić 5 osób ale dziękuję"
        • kitek_maly Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:49
          hihi ;-)

> proponuję: "miłości to ja mam w nadmiarze, mogłabym obdzielić 5
          osób ale dzięku
          > ję" + ale dla Ciebie nie starczy ;-)

• lacido Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:52
            a pewnie, niech żałuje
      • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:45
        Podziwiam, ze chcesz odpisac. Nie zawsze mam tyle szczescia ;-).
        • kitek_maly Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:49
          w sensie?
          że nie zawsze Ci odpisują?
          czy brzydko do Ciebie piszą byłe? ;-)
          • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:54
            Jedna nie odpisala przed swietami. I w ogole unika jak ognia ;-). Malo
            sympatyczne :P Ale coz poradze. Niewazne, nie bede sie uzewnetrzniac :P
            • kitek_maly Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:56
              może jej mocno zalazłeś za skóre?
              i do teraz ją piecze :-)
              • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:58
                Mniejsza o to. Nie miejsce to i czas na takie rozwazania :P
                • kitek_maly Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:01
                  pewnie, że nie <ajm_sorry> ;-)
                  ale to mnie zawsze bardzo interesuje, wiesz czasem myślę, że na
                  historiach innych też można się czegoś nauczyć.
                  a poza tym, chciałam tylko Cie pocieszyć mówiąc, że może w pewnym
                  stopniu miała rację lub prawo o takiego zachowania :-)
                  • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:05
                    Haha :P
                    To nie byloby akurat pocieszenie :P

Uczyc na pewno ucza. Ale ten typ tak ma, uzewnetrznia sie strasznie trudno, a
                    jesli juz to w sprzyjajacych okolicznosciach i w zadnym wypadku nie publicznie :P
                    • kitek_maly Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:15
                      phi, przecież ten typ jest prawie (ulubione słowo) anonimowy w
                      necie :-)
                      • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:17
                        Nie jest taki anonimowy, wielki brat patrzy :-).
                        Poza tym ma zasady. I juz :-).
                    • lacido Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:29
                      znaczy na priv??
                      • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:34
                        Hehe, raczej osobiscie, ogolnie ja nie lubie maili stukac, nuova potwierdzi ;-).
            • lacido Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:00
              nie?????
              a szkoda
              znalazłbyś pocieszycielki :P
              • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 01:06
                Podryw na watek biednego boractwa to w inny dzien, dzis nie przystoi ;P ;P
      • shayah Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:45
        Ja od byłego dostałam punkt 12. Mam jeszcze chwile na odpowiedź, bo
        on w Anglii :)
        Dumną i bladą bądź. Odpisz "dziękuję i wzajemnie".
        • pawel1940 Re: uwaga, oto jest pierwszy noworoczny dylemat! 01.01.08, 00:48
          No to samba!!!!
      • kitek_maly czy może być tak??... 01.01.08, 00:55
        Wszystkiego naj w 2008 roku :-) żeby był jeszcze lepszy niż ten,
        który się właśnie skończył :-D
        A.

proszę o akcept :-)
        PS. może też mu coś walnąć o miłości?
        • shayah Re: czy może być tak??... 01.01.08, 00:59
          Zależy jak to tam między Wami. Generalnie o.k:)
          • kitek_maly Re: czy może być tak??... 01.01.08, 01:01
            między nami różnie.
            ostatnio stosunki się dość ociepliły ;-)
            • shayah Re: czy może być tak??... 01.01.08, 01:06
              To wal z miłością. Raz kozie śmierć, jak mawiają starzy Górale ;)
              • kitek_maly ale co o tej miłości? ;-) n/tx 01.01.08, 01:13
    • dobra_mysl Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 00:48
      Wpisujcie swoje postanowienia www.postanowienia2008.pl/
      • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:02
        wpisałeś ? ;>
      • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:03
        ta sikorka podoba mi sie naj naj naj :))
        • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:08
          Nuova, klamka ocalała. A ja wraz z nią ;)
          • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:09
            ekhm.... to nie wiem czy gratulować czy nie? ;> niby szczęście w nieszczęsćiu,
            nieeee? ;)
            • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:12
              Słusznie i naukowo.:D
              Mimo wszystko wolę Nowego Roku nie witać na izbie przyjęć :D
              • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:13
                nie wiedziała, ze tak szybko po magistrze zrobię następny tytuł naukowy!!! :D
                to mi sie podoba!!! :)))
                • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:16
                  Gratuluję doktoratu :D
                  • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:20
                    dobrze było by gdybym wiedziała z jakiej dziedziny mam ten doktorat, bo pozniej
                    ktoś mi zarzuci, że dyplom kupiłam u ruskich ;DD
                    • pawel1940 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:23
                      O, to prawie tak jak ja Царское Игристое :P :P Oj no musze jeszcze sie
                      pochwalic, ze tak ladnie udalo mi sie zorganizowac ten cudaczny napis z butelki :D
                      • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:27
                        no już sie tak nie rozpływaj nad sobą ;))
                        • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:28
                          on to ma fajnie.
                          też chciałabym być rodzynkiem :-)
                          • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:30
                            rodzynkiem w babce ;))))))
                            • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:31
                              a nawet w babkach ;-))
                            • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:31
                              nuova napisała:

> rodzynkiem w babce ;))))))

sorencja za mono skojarzenia ;PP
                              • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:33
                                dobre kosmate skojarzenia :-)
                                taka pora, takie towarzystwo ;-)
                                • nuova ewribadi dens nał 01.01.08, 01:35
                                  wjeżdża dj tiesto "traffic" ;))))
                                  • kitek_maly Re: ewribadi dens nał 01.01.08, 01:37
                                    kurka, ja mam tylko to co w zetce i co w winampie.
                                    sprawdzono - traffic nie ma ;-(
                                    • nuova kalwi i remi imagination 01.01.08, 01:41
                                      chesz "korek uliczny"? to podeśle pocztą/kurierem/gołębiem :))
                    • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:23
                      z dziedziny 'gdybania' ;-)

(co by było gdyby wzięła i połknęła była ;-) )
                      • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:26
                        to dość szeroka dziedzina, mogę na to przystać :D ...przynajmnije wyjdzie, że
                        mam szerokie zainteresowania ;))))))))
                        • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:28
                          tak :-)
                          i bardzo szeroką wiedzę.
                          a co najważniejsze - nigdy się nie mylisz :-)
                          pod warunkiem, że na każdy temat będziesz duuuużo gdybać ;-)
                      • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:27
                        Oplułam się tuńczykiem. :D
                        • pawel1940 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:28
                          A co na to tunczyk?
                          • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:30
                            Wszystko mu jedno, jak mniemam :)
                          • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:30
                            myślę, że nie miał zbyt wiele do powiedzienia na ten temat. ;-)
                            jak wiadomo, dzieci i ryby... ;-))
                            ale dajmy mu szansę :-)
                        • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:29
                          było tyle nie ładować do buzi? :PPP
                          • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:31
                            Rekompensuje sobie braki, po klamce :D
                            • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:32
                              hihihi..
                              wcześniej zostawiłaś miejsce? na wypadek, gdyby przyszedł? ;-)))
                            • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:32
                              to ciekawe jakie braki ja sobie rekompensowałam, jak wchłonęłam opakowanie
                              Delicji Toffi ? ;]
                              • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:35
                                A mi mówi, że się nie dzielę, no!
                                • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:36
                                  no a jak ja cie z tym gąszczu miałam znaleść? :P
                                  • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:40
                                    Jakbym miała delicje, to też bym tak ściemniała :D
                                    • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:42
                                      :D
                                      [dobrzez, ze użuyłaś czasu przeszłego] :DD
                                      • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:43
                                        Pudełko byś chociaż polizać dała ;)
                                        • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:47
                                          za pozno, wyrfunęło do kosza :D ...no chyba, że lubisz wycieczki na smietnik ;DD
                                          • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:56
                                            To ja sobie pójdę łyknąć cukru :D
                          • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:31
                            było się podzielić, nie? ;-)
                            • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 01:32
                              Ależ! Dużo zrobiła, więc zaprasza, żreć można do woli :)
    • nuova normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:08
      masakra, ile można napłodzić w jednym watku podczas jednego wieczoru ;)))))
      • pawel1940 Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:12
        Spoko, jak dobrze pojdzie to zblizymy sie jeszcze blizej 1000 :P
        • nuova Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:15
          rozumiem, ze napoje energetyzujace trzymasz w lodówce :D ...tak co by nasze
          zwoje mózgowe ozreźwiły ;))
        • nuova Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:21
          pawel1940 napisał:

> Spoko, jak dobrze pojdzie to zblizymy sie jeszcze blizej 1000 :P

do 500tki dobijemy i tyle ;P
          • pawel1940 Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:23
            Ale powyzej 500tki bedzie juz blizej 1000 :P
            • kitek_maly Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:26
              ja do 2.500 dobiję na pewno. a jeśli nie, to mnie proszę dobić ;-)
              • nuova Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:28
                ta pani kce, aby jom pobić!! ;))))))))
              • pawel1940 Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:29
                Kitku, ale ja przedtem zartowalem z tym, ze znajde i ucisze ;P
                • kitek_maly Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:34
                  ale tu żadnego doła nie ma :-)
                  ja szukałam i nie znazałam ;-)
                  • pawel1940 Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:36
                    I dobrze dobrze dobrze :D
                    Choc za poszukiwania ta zolta kartka co zostala, bo sie do wycinanek nie nadawala :P
      • lacido Re: normalnie nie mogę :P 01.01.08, 01:14
        zalezy czy ma się dni płodne :))))))))))))))))))
        • pawel1940 Gdzie moja prawie zona 01.01.08, 01:32
          Hmmm? Ostatni raz widziano ja jak wziela reszte mojego trunku...
          • lacido Re: Gdzie moja prawie zona 01.01.08, 01:34
            no włąsnie
            i siedze sama w tym kąciku a Ty sie gdzieś szlajasz po wątku :///////
            • kitek_maly Re: Gdzie moja prawie zona 01.01.08, 01:35
              ehh a ja właśnie tak patrzę, że Cię nie ma i nie pomagasz w
              dobijaniu do tysiąca postów ;-)
              a Ty biedulko w kątku się schowałaś?..
              trza było krzyczeć, by ktoś przyszedł do Cię ;-)
              • lacido Re: Gdzie moja prawie zona 01.01.08, 01:38
                ejże to nie Ty byłąś taka zgorszona???
                siedź w kacie-znajdą Cię jak mówi stare porzekadło :PPP
            • pawel1940 Re: Gdzie moja prawie zona 01.01.08, 01:36
              :D :D No bo kitek sie zgorszyl nooo...
              • kitek_maly Re: Gdzie moja prawie zona 01.01.08, 01:38
                bo kitek jest grzecznym kitkiem ;-)
              • lacido Re: Gdzie moja prawie zona 01.01.08, 01:39
                no jasne, myślałby kto że taka niewinna <rotfl>
      • kitek_maly prawda?? ;-) 01.01.08, 01:16
        ale powiem Wam, że imprezy u Pawła są najlepsze z najlepszych :-))
        • nuova Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:18
          ...w dobrym towarzystwie zawsze zabawa jest przednia :D
          • pawel1940 Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:30
            Co racja to racja, kolezanka nadaje sie do zorganizowania nastepnej imprezy ;P
            • nuova Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:34
              a która koleżanka? <oglądam sie za siebie> ;DD
              • pawel1940 Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:37
                Narrator:
                Masz pecha dzis dziewcze. Za Toba jest lustro :P
                • nuova Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:39
                  zawsze sie nadawałam do Alicji w krainie... krainie... krainie. Qrde, ona chyba
                  nie przechodziła przez lustro ;/
                  • pawel1940 Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:43
                    W sumie nie pamietam :P Tak czy siak przepadlas ;-).
                    • nuova Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:45
                      no ale jak to tak? nie można tak ludzi w nowy rok traktować ;)) ...powiedz, że
                      nie przepadłam ;)
                      • pawel1940 Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:49
                        Ale to tak pozytywnie przepadlas. Przepadlas noooo... No czy kurde wszystkie tu
                        o tym wlasnie nie marza ;P ;P

No, ale dobra, nie o to mi akurat chodzilo :P
                        Nie przepadlas :P
        • pawel1940 Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:18
          Sie wie :P
          • nuova Re: prawda?? ;-) 01.01.08, 01:19
            <cwaniaczek>

;))
    • pawel1940 Bajlando bajlando n/t 01.01.08, 01:38
      • nuova amigos adios n/t 01.01.08, 01:40

• kitek_maly komu śledzika? ;-) n/tx 01.01.08, 01:39
      • nuova Re: komu śledzika? ;-) n/tx 01.01.08, 01:40
        że co proszę? :P
        • kitek_maly śledź, po raz pierwszy!.. n/tx 01.01.08, 01:42
        • pawel1940 Re: komu śledzika? ;-) n/tx 01.01.08, 01:42
          Alleeee... My dopiero zaczynamy karnawal. Zglaszam protest :P
      • pawel1940 Forum... 01.01.08, 01:44
        A w ogole to zauwazyliscie jak szybko dzis forum smiga? :P
        • kitek_maly Re: Forum... 01.01.08, 01:46
          racja, i to taki długi wątas jak się szybko otwiera ;-)
          jak w mordkę szczelił ;-)
        • nuova Re: Forum... 01.01.08, 01:46
          :/
          miałam pytać właśnie czy tylko mnie tak zamula? A ten tu wykluł się , że
          "szybko"... ;|
          • pawel1940 Re: Forum... 01.01.08, 01:48
            Noooo, chyba normalnie administratorzy maja wolne i nie graja na tych serwerach :P
            • nuova Re: Forum... 01.01.08, 01:50
              Co prawda teraz mi śmiga :))

...A;LE DOSTAłAM MMS'a i nie chce mi go pokazać ten durny erkan komórki :(
              ...piszą, że mam zalogować sie na orange.pl... Ale ja juz jestem tam daaawno
              zalogowana! ;] co robić? co robić?
              • kitek_maly Re: Forum... 01.01.08, 01:53
                ehh kiedyś mi kolega przysłał wygaszasz ze skaczącym na ogonie
                tygryskiem i też kazali mi się gdzieś logować.. a ja w ogóle w
                Plusie jestem :-) także się obeszłam smakiem :-)
                • nuova Re: Forum... 01.01.08, 01:55
                  noooo...a to od fajnego kumpla, i też obejdę się smakiem :/
                  • kitek_maly Re: Forum... 01.01.08, 01:58
                    ehh a tak byś sobie chociaż popatrzyła na 'coś' ładnego ;-)
              • pawel1940 Re: Forum... 01.01.08, 01:53
                Do poczty / wiadomosci trzeba wejsc. Tak jakos to sie robilo. I tam gdzies sa
                mmsy, ale dokladnie nie pamietam :-(.
                • nuova Re: Forum... 01.01.08, 01:59
                  hehe, mms na poczcie jest [tak jak mowiles], ale znowu wind mi nie odtworzy, bo
                  cośtam... wrrrr [postanowienie noworoczne: zarobić na nowy tel.] :P
                  • pawel1940 Re: Forum... 01.01.08, 02:02
                    Sprzedam Motorole K1, nowa nierozpakowana i w ogole lezy odkad kurier ja
                    przywiozl ;-).
                    • nuova Re: Forum... 01.01.08, 02:03
                      yyyy
                      ja jestem zadowolona z mojej N 6020 :)) ...tylko czasami [raz na ruski rok] ktoś
                      pośle mi MMS z nowoczesnego komorczaka i potem ja w główę zachodzę jak tę
                      wiadomość zobaczyć ;/
                    • kitek_maly Re: Forum... 01.01.08, 02:03
                      a po co kupiłeś? ;-)
                      • nuova Re: Forum... 01.01.08, 02:05
                        zeby lezała na półce ;)
                      • pawel1940 Re: Forum... 01.01.08, 02:10
                        E tam zaraz kupilem ;-). Orange czasem rozdaje to biore ;P.
    • avital84 A Wy nadal siedzicie? 01.01.08, 01:43

• shayah Re: A Wy nadal siedzicie? 01.01.08, 01:44
        No w końcu impreza sylwestrowa:D
        • pawel1940 Raczej juz noworoczna :P 01.01.08, 01:45
          • shayah Re: Raczej juz noworoczna :P 01.01.08, 01:47
            Jak zwał, tak zwał. Ale za to jaka :D
          • nuova :DDD n/t 01.01.08, 01:49
    • nuova a teraz się bujamy na lewo i prawo ;) 01.01.08, 01:43
      jamal "Policman"
      • avital84 Modjo...;) 01.01.08, 01:50
        I tancujemy, a ja nawet wcinam w nocy.
        Wiecie co calkiem fajnie sie zaczal rok. ;)
        A teraz juz Rythem is a dancer. ;)
        • nuova Zmiennicy :D 01.01.08, 01:51
          "Jedno życie a spraw tyle sam nie jestes w stanie..."
          • pawel1940 Re: Zmiennicy :D 01.01.08, 01:57
            Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            Zmiennicy!!!!!!

Te piosenke ostatni raz slyszalem 2 lata temu na sylwku. Takim megazajefajnym!!

Kocham te piosenke :D
            • nuova :D n/t 01.01.08, 01:59

• kitek_maly Re: Zmiennicy :D 01.01.08, 02:01
              zmiennicy z tego serialu zmiennicy? ;-))))
              • nuova taaaak :P 01.01.08, 02:01

• kitek_maly Re: taaaak :P 01.01.08, 02:03
                  kurka, nie mogę zaczaić melodyjki ;-)
                  za to pamiętam, że jedną z głownych ról grał tam bodajże zielony
                  fiat 125p ;-)
                  • nuova Re: taaaak :P 01.01.08, 02:05
                    kobieto, to był "kanciak" :D i z dodaktu zółty :PP
                    • pawel1940 Re: taaaak :P 01.01.08, 02:09
                      No kanciak, czyt kredens to wlasnie fiat 125p, zwany tez przez krotki okres FSO
                      1500. Ale kolor faktycznie nietrafiony :P
                      • nuova Re: taaaak :P 01.01.08, 02:13
                        zaraz, kolor - kto nie trafił z kolorem? kitek czy ja? :))
                      • kitek_maly Re: taaaak :P 01.01.08, 02:15
                        uff, ale chociaż coś w tej pustej głowie zostało ;-)
                        ale to był taki zgniły żółty chyba ;-) taki prawie zielony ;-))
                    • kitek_maly Re: taaaak :P 01.01.08, 02:10
                      kanciak, co to? :-)
                      wartburg? ;-)
                      • pawel1940 Re: taaaak :P 01.01.08, 02:16
                        Niieee, wlasnie wspomniany kredens :P
    • avital84 Wszystkiego naj w Nowym Roku!!! 01.01.08, 01:43

• kitek_maly Re: Wszystkiego naj w Nowym Roku!!! 01.01.08, 01:45
        Avi, żałuj. taką imprezę przegapić ;-)
        Paweł jako organizator spisał się na 5+ :-)
        • pawel1940 Re: Wszystkiego naj w Nowym Roku!!! 01.01.08, 01:46
          Tym razem bedzie <skromnis>
          Jak juz powiedziano, nie organizator sie liczy, a doborowe towarzystwo :P
          • kitek_maly Re: Wszystkiego naj w Nowym Roku!!! 01.01.08, 01:47
            to też :-)
            ale widziałam, jak z innych wątków towarzycho kręciłeś ;-))
            • pawel1940 Re: Wszystkiego naj w Nowym Roku!!! 01.01.08, 01:52
              To moj brat blizniak ;P Bo my tu z dwoch komputerow stukamy na jednym nicku.
      • pawel1940 Re: Wszystkiego naj w Nowym Roku!!! 01.01.08, 01:45
        Nooo, powrocila zaginiona owieczka :-).
        Masz spoooro do nadrabiania :D

Wszystkiego naj
        <toast> <przytul>
        • avital84 Re: Wszystkiego naj w Nowym Roku!!! 01.01.08, 01:51
          No juz lekko zakcona, a teraz zagryza. ;)
          <przytul>
    • nuova Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 01:47

• shayah Lets get lałd :) n/t 01.01.08, 01:54

• nuova sylver "turn the tide" n/t 01.01.08, 01:54

• kitek_maly Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 01:55
        Nuova, nie alienuj się tam z tą swoją muzyką, bo kiwasz w inny rytm
        i po palcach depczesz :-P
        choooo na zetkę :-)
        • shayah Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 01:58

• kitek_maly Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:00
            Shayah, skoro trochę wątek zwolnił, to czas na ploty ;-)
            to powiedz co tam jest z tym Twoim księciem ;-)
            wszystko od początku poproszę :-))
            • shayah Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:07
              Ale któren? Przechodzon ten czy świeży? :D
              • kitek_maly Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:16
                może najpier ten świeżak, bo miał się dziś zjawić, tzn. że bardziej
                na topie aktulanie :-)
                • shayah Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:22
                  On taki trochę niezdecydowan. Raz tak, raz tak. Zgłupieć idzie, ale
                  tym, że nie przyszedł dał mi wyraźnie do zrozumienia co jest na
                  rzeczy :) Starszy un trochę ode mię. Duże trochę :)
                  • kitek_maly Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:26
                    yhy.
                    DUŻE duże trochę? ;-)
                    a Ty raczej zdecydowana?

a z tym byłym jak sytuacja?
                    pozamiatane całkowicie? ;-)
                    • shayah Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:34
                      > yhy.
                      > DUŻE duże trochę? ;-)
                      ćwiartkę :D

> a Ty raczej zdecydowana?
                      Tak i un wie o tym :)

> a z tym byłym jak sytuacja?
                      > pozamiatane całkowicie? ;-)
                      Siedzi zagramanicą. Widzieliśmy się wczoraj, bo był w Polsce. A
                      potem napisał, że szkoda, że tak mało czasu mieliśmy. Ale wiesz, jak
                      to jest na odległośc ;/
                      • kitek_maly Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:43
                        > DUŻE duże trochę? ;-)
                        > ćwiartkę :D

uuuuuu :-)

> > a Ty raczej zdecydowana?
                        > Tak i un wie o tym :)

ah, ten un... a jak bardzo jest zaawansowana Wasza znajomość? ;-)

> Siedzi zagramanicą. Widzieliśmy się wczoraj, bo był w Polsce. A
                        > potem napisał, że szkoda, że tak mało czasu mieliśmy. Ale wiesz,
                        jak
                        > to jest na odległośc ;/

ehh a poza tym to były, prawda?
                        a z Twojej strony to już zamknięta sprawa?
                        • shayah Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 02:56
                          > uuuuuu :-)
                          Ano uuuuuu :)

> ah, ten un... a jak bardzo jest zaawansowana Wasza znajomość? ;-)
                          A co konkretnie masz na myśli? :D

> ehh a poza tym to były, prawda?
                          > a z Twojej strony to już zamknięta sprawa?
                          Niby tak ,ale cholernie żałuję, że go zostawiłam. On przez to
                          wyjechał a ja teraz tęsknię. Ot, rozchwianie emocjonalne :)
                          • kitek_maly Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 03:08
                            > A co konkretnie masz na myśli? :D

hehe sama nie wiem :-)
                            oboje wiecie, że chcecie, ale on się waha ;-)
                            ale randkujecie sobie czy jak to tam z Wami jest? ;-)

> Niby tak ,ale cholernie żałuję, że go zostawiłam. On przez to
                            > wyjechał a ja teraz tęsknię. Ot, rozchwianie emocjonalne :)

uuuuu, niedobra dziewczyna z Ciebie ;-(
                            a długo byliście razem?

• shayah Re: Popieram. la kamisa negra n/t 01.01.08, 03:18
                              > hehe sama nie wiem :-)
                              > oboje wiecie, że chcecie, ale on się waha ;-)
                              > ale randkujecie sobie czy jak to tam z Wami jest? ;-)
                              No niby tak, ale ostatnio coraz rzadziej. Ale mi w głowie mąci,
                              jełop jeden.

> uuuuu, niedobra dziewczyna z Ciebie ;-(
                              > a długo byliście razem?
                              3 lata :)
        • pawel1940 Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:00
          To toto co leci?
          Fajne... Ale sie bujam :D
          • kitek_maly % ;-) n/tx 01.01.08, 02:01
          • nuova Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:02
            u mnie juz leci pusikatdols :)
          • shayah Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:02
            To super jest :)
            Timbalandy :D de łej aj ar ;)
            • nuova Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:07
              shayah napisała:

> To super jest :)
              > Timbalandy :D de łej aj ar ;)
              >
              normalnie mnie zaskoczyłaś :)) też to lubię - leciało na placu o północy
              • shayah :D:D:D n/t 01.01.08, 02:16

• nuova Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:01
          <pszam>
          <pszam>
          ...
          ciszaj, poszpanować winampem chciałam :P
          • shayah Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:04
            A niektórym się przykro robi bo nie mają sterowników i łinamp nie
            działa ;)
            • nuova Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:08
              no mnie tez przykro, bo MMS'a nie mogę odczytać :/
            • kitek_maly Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:09
              chorerka, ale jak mają net i google to chyba mogą SE ściąC
              sterowniki, co? ;-)
              • shayah Re: Loft "majorka" :) n/t 01.01.08, 02:15
                Jakby mogli to by ściągnęli. Ale jak ściągnęli i zainstalowali to
                system wziął i padł. Wolę nie ryzykować ponownie :)
    • lacido to ja wszystkim merci 01.01.08, 02:01
      i udaję się w kierunku łóżeczka, muszę je najpierw zlokalizować ;///
      dobrej nocki
      • nuova Re: to ja wszystkim merci 01.01.08, 02:04
        paaaa :)

...tylko nie budź mnie zbyt wcześnie :P
      • kitek_maly gudnajt! i merci ju tu :-) n/tx 01.01.08, 02:04
      • pawel1940 Re: to ja wszystkim merci 01.01.08, 02:05
        Merci, obiecuje za niedlugo dolaczyc :-).
        • nuova a teraz bujamy sie... 01.01.08, 02:06
          "paris paris" Deneuve & mcLaren
          • kitek_maly oooo to ładne ;-) i na tą godzinę idealne :-) n/tx 01.01.08, 02:12
    • avital84 Ejj...czuję się lekko wstawiona...ale... 01.01.08, 02:07
      szczęsliwa w NR. Czy to dobrze wróży? ;P
      • kitek_maly Avi, najlepiej! ;-)))) n/tx 01.01.08, 02:13
    • avital84 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 02:09
      Napisałam gdzieś, ze jestem lekko wstawiona i szczęsliwa w NR i nie mogę tego
      znalezc. ;)
    • avital84 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 02:10
      a może mi się forum wiesza, bo mam postow 500 zamiast 510
      czy juz sie wcielam? ;p
      • pawel1940 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 02:13
        Hehe, przy wiekszej ilosci postow forum troche opoznia wstawianie nowych :-).

Ale owszem, wczesniej juz to pisalas :-)

Szczesliwa z okazji alkoholu czy stalo sie cos o czym jeszcze nie wiemy? :>
      • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 02:14
        wszystko ok ;-)
        z opóźnieniem wyświetla :-)
        koło 24 też się mocno wieszało ;-)
    • kitek_maly strasznie się wiesza... ;-( nie ma kilku moich odp 01.01.08, 02:17
      • pawel1940 Re: strasznie się wiesza... ;-( nie ma kilku moic 01.01.08, 02:19
        Hehehe, forum tak czasem ma. Nalezy mu wybaczyc :D
      • avital84 Re: strasznie się wiesza... ;-( nie ma kilku moic 01.01.08, 02:19
        Za jakiś czas wyświetli pewnie.
        Ja tam widzę ciemność. Jakieś jestem opóźniona teraz 30postów do tylu. ;P
      • kitek_maly Re: strasznie się wiesza... ;-( nie ma kilku moic 01.01.08, 02:19
        hehe najpierw trzyma w niepewności a potem buuuum wywala na raz 20
        nowych postów :-D
      • kitek_maly serwer oszalał ;-) 01.01.08, 02:25
        wstrzymuje chyba z 15 min moje posty.
        a wyświetla czasem dziwne godziny, np. 15.25 :-)
        • pawel1940 Re: serwer oszalał ;-) 01.01.08, 02:34
          Chwilowe nagiecia cyberprzestrzeni przez forum sa dosc normalne :P
          Natomiast czkawke faktycznie dzis ma lekka ;-).
          Ale jak mowie, wybaczcie, to jakby nie patrzec najwieksze forum w polskim
          internecie ;P
          • nuova Re: serwer oszalał ;-) 01.01.08, 02:36
            a ja myślałam, z emam zaćmienia , bo nie widziałam swoich postów dość długo :))
            • kitek_maly Re: serwer oszalał ;-) 01.01.08, 02:39
              ja też swoich długo nie widzę :-(
              parę min.
          • kitek_maly Re: serwer oszalał ;-) 01.01.08, 02:39
            oł dżiz, nie wiedziałam, że udzielam się na największym forum w
            Polsce :-))))
            alem dumna z siebie :-)))
            • nuova Re: serwer oszalał ;-) 01.01.08, 02:46
              no patrz, jakie znane jestesmy :DD
        • nuova paweł nadał zbyt szybkie tempo ;) 01.01.08, 02:40
          i serwer nie nadąża :P
          • pawel1940 Re: paweł nadał zbyt szybkie tempo ;) 01.01.08, 02:49
            Hehe, cos w tym jest :P
            Dziwne zachowanie. Doprawdy :P
            • nuova Re: paweł nadał zbyt szybkie tempo ;) 01.01.08, 02:52
              hehhh, ja wybaczam - w koncu po takiej imprezie kazdy pada z nóg ;)))
              • pawel1940 Re: paweł nadał zbyt szybkie tempo ;) 01.01.08, 03:01
                Hehehe. Bo zapomnielismy sie z forum szampanem podzielic :-(.
                Ale moze prawie-zona jeszcze cos zostawila ;P
    • kitek_maly jedna z piękniejszych piosenek: 'ONE' U2 mmmm n/tx 01.01.08, 02:20
      • pawel1940 Re: jedna z piękniejszych piosenek: 'ONE' U2 mmmm 01.01.08, 02:25
        Nooo baaa... Mowisz a wiesz... :D
        O U2 to bysmy mogli tutaj do rana dyskutowac. To byl kiedys moj ulubiony zespol :-).

Pozniej mi sie w koncu przejadl, ale do dzis jest w scislej czolowce :-).

Pytanie - ile powstalo teledyskow do One? :>
        • kitek_maly Re: jedna z piękniejszych piosenek: 'ONE' U2 mmmm 01.01.08, 02:32
          >
          > Pytanie - ile powstalo teledyskow do One? :>

nie mam zielonego ;-)
          ale podejrzewam, że pytanie z typu podchwytliwych. zatem szczelam,
          że żaden ;-)
          choć coś mi się kojarzy jakiś z ogniem, ale to może nie ten utwór.
          • pawel1940 Re: jedna z piękniejszych piosenek: 'ONE' U2 mmmm 01.01.08, 02:43
            :-) Podchwytliwe, ale w druga strone. Byly trzy wersje teledyskow (tzn. wiecej
            nie znam). Najpopularniejsza z trabantami. U2 bardzo duza role przywiazuje do
            symboliki, znaczen, ukrytego przekazu (dlatego tak strasznie mnie krecil ten
            zespol, istna kopalnia swietnego przekazu).

Najwyrazniej uznali, ze w jednym teledysku nie przekazali wszystkiego, czego
            chcieli :-).

U2 to genialny zespol. Ten zespol jest po prostu niesamowity. Nie do powtorzenia.
            • kitek_maly Re: jedna z piękniejszych piosenek: 'ONE' U2 mmmm 01.01.08, 02:49
              > U2 to genialny zespol. Ten zespol jest po prostu niesamowity. Nie
              do powtorzeni
              > a.

zgadzam się.
              niektóre ich kawałki są po prostu nieśmiertelne :-)
              • pawel1940 Re: jedna z piękniejszych piosenek: 'ONE' U2 mmmm 01.01.08, 02:53
                Ojjj, moglbym do rana opowiadac na ten temat :D
                A musisz kiedys zobaczyc video z koncertu. Tak naprawde ten zespol zaczyna sie
                rozumiec dopiero na koncertach. Przebrania, inscenizacje, telebimy (to
                nieodlaczna czesc koncertow), przekaz na telebimach w tle. Symbolika. Slowa
                piosenek, czasem celowo przekrecane, komentarze w przerwach.

Moge kiedys udostepnic :-).

Jest tylko jeden zespol rockowy, ktory na koncertach robi prawdziwe show.
              • nuova Re: jedna z piękniejszych piosenek: 'ONE' U2 mmmm 01.01.08, 02:57
                "sweetest thing"
                "new year's day" <--
      • pawel1940 RadioZet wraca do wyklego programu 01.01.08, 02:39
        Nareszcie piosenka w jezyku polskim :P
        Feel.

Jakos dlugo nie moglem sie przekonac do tej piosenki.
        Ale teraz mi sie podoba.
        • kitek_maly Re: RadioZet wraca do wyklego programu 01.01.08, 02:52
          > Nareszcie piosenka w jezyku polskim :P
          > Feel.

a mnie się ona kojarzy z byłym ;-(

ja mam odpalone radio zet, radiostację i swoją listę w winampie i
          jak coś mnie nudzi to puszczam sprawdzam co jest w innym źródle :-)
          obecnie radiostacja - j. lopez, tu dalej grają sylwestrowo. zresztą
          tu to tak zawsze :-))
          • pawel1940 Re: RadioZet wraca do wyklego programu 01.01.08, 02:59
            No mnie z byla ;-).
            Ale jakos tak w koncu dzieki niej polubilem. A jakos mi sie kojarzy cieplo, moze
            dzis tak akurat :-).
            • kitek_maly Re: RadioZet wraca do wyklego programu 01.01.08, 03:05
              mi jakoś za ciepło zwykle, więc wolę się nie katować :-)
          • pawel1940 Re: RadioZet wraca do wyklego programu 01.01.08, 03:00
            A co do Radiostacji jeszcze, nie mam dobrej wiesci ;-). Wkrotce grupa Eurozet
            zamyka Radiostacje, a dokladniej zmienia branding i format na znane z poludnia
            Polski Radio Planeta. Jesli lubisz muzyke taneczna to moze Ci sie spodoba ;-).
            • kitek_maly Re: RadioZet wraca do wyklego programu 01.01.08, 03:05
              eee wszystko mi jedno :-)
              niech robio co chco :-)
    • kitek_maly Avital... 01.01.08, 02:41
      z Kinderniespodzianką??..
      tzn. że będziesz miała młodszą siostyczkę or braciszka ;-)
      jakaś taka zrelaksowana wróciłaś z tej popijawy z rodzicami ;-))
      • avital84 Re: Avital... 01.01.08, 02:56
        Nie no lepiej patrzę na świat...chyba to dobrze nie. ;)
        Ale relaks jest pełen. ;)
        • pawel1940 Re: Avital... 01.01.08, 02:57
          Taka wiadomosc moze tylko cieszyc :-)
          Naprawde :-)

Mam nadzieje, ze ten pozytywny nastroj nieco Cie potrzyma :-).
          • avital84 Re: Avital... 01.01.08, 03:05
            Jakieś 365 dni przynajmniej. ;)
            • pawel1940 Re: Avital... 01.01.08, 03:11
              366 :-).
              Mamy rok przestepczy :-).
              • avital84 Re: Avital... 01.01.08, 03:12
                O dobrze wiedzieć. Miss Polski będzie obchodziła w takim razie urodziny. ;)
    • nuova Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 02:53
      Bo mamy Nowy 2oo8 Rok :)))

Jak będzie 666 post, to pojde spać. A na razie trzeba zdzierżyć moje towarzystwo ;))
      • kitek_maly Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 02:56
        w ogóle to chyba tylko 3 niedobitki zostały w tym wątku + shayah -
        dochodząco ;-)
        • shayah Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:00
          Jakie "dochodząco"?? Toż ja jestem i czuwam!
        • shayah Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:02
          Jakie "dochodzącp"? Toż ja jestem i czuwam!
          :D:D:D
          • kitek_maly Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:05
            oj bo tak słabo się udzielasz ;-)
            • nuova Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:10
              tzn, ze Shayah jest ta "dochodzącą" ? ;))))))))))))))
              • shayah :P n/t 01.01.08, 03:15

• kitek_maly Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:17
                tak :-)
                a Ty jesteś moją stałą partnerką ;-))
                • shayah Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:19
                  Ja to wszystko widzę :D
                  Ale moge sobie dochodzić, phi ;)
                  • nuova Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:24
                    shayah napisała:

> Ja to wszystko widzę :D

na zdrowie! :D

> Ale moge sobie dochodzić, phi ;)

...a długo tak umiesz? ;>
                    • kitek_maly Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:26
                      > > Ale moge sobie dochodzić, phi ;)
                      >
                      > ...a długo tak umiesz? ;>

właśnie.
                      ile razy w ciągu nocy?
                      bo my tu długodystansowce wszyscy jesteśmy ;-)))
                      • shayah Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:33
                        Jak widać, długo :D
                        Wyszkole się i będę dochodzić jak szatan :D
                        • nuova so sweet n/t :))) 01.01.08, 03:38

• nuova Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:25
                  > a Ty jesteś moją stałą partnerką ;-))

tak czułam ;))))
                  • kitek_maly Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:38
                    mmmmmmrrrr czujesz to?... :->
                    • nuova Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:47
                      aż mi ciary po plecach przechodzą z prędkością swiatła ;]
      • pawel1940 Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 02:58
        Oooo, tez sie wlasnie zastanawialem kiedy isc spac, ale ok, fajny cel
        wyznaczylas :-).
        • kitek_maly Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:07
          właśnie, bo tu już po 3 :-)
          ale musimy się jakoś umówić, kto pisze ostatniego posta. zwłaszcza,
          że po kilka postów na raz wywala :-)
          bo przekroczymy i trzeba będzie do 1tys gonić :-))
          • nuova Re: Watek zabawowo-noworoczny 01.01.08, 03:11
            a mówiłam, żeby dobić tylko do 500ki :P w końcu na czym jak na czym, ale na
            500tkach trochę sie znam ;)))
    • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:00
      to tylko ten wątek chodzi tak opornie. krótkie śmigają jak należy ;-)
      ciekawe dlaczego <drapie się po głowie> ;-))))
      • pawel1940 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:07
        Tak naprawde to normalne w dlugich watkach, we wszystkich. Tylko normalnie tyle
        osob nie siedzi i nie wyczekuje odpowiedzi i tak tego nie widac :P
      • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:08
        zobacz do wątku tego wilka czy jak mu tam - noo tego od smsów ;)
        • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:16
          Oj, bo mi się wolno ładuje i tracę wątek Ci ja:D
          Ale czuwam.
          • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:24
            czuj czuj, czuwaj!!!
            • shayah Hołk :D n/t 01.01.08, 03:30

• nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:23
      no a ja nadal swoich postów nie widzę - posty widmo
      <zieeew>
      • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:27
        kurka, nie damy rady 666 zrobić przed pójściem spać :-)
        zwłaszcza, że znowu we trzy zostałyśmy.
        tym razem Paweł dochodzi :-)))))
        • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:32
          spoko, wilk też dochodzi. tylko ze wilk dochodzi w innym miejscu :DDD

moze zawołamy pawła, to wróci i pomoże słabym kobietkom ;P
          • wilk11 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:40
            Na dochodzenie nie powiem nie ;)

Udzielam się, żeby Wam się spełniło.
            • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:47
              wilk11 napisał:

> Na dochodzenie nie powiem nie ;)
              >
              > Udzielam się, żeby Wam się spełniło.

normalnie juz cie kocham ;)))
            • kitek_maly Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:51
              lubimy tu takich uczynnych chłopców :-)
              niekoniecznie bezinteresownych :-D
              • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:54
                nooo tak, lubimy dopływ świezej krwi :))
          • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:41
            Pawle! Hop, hop!
          • wilk11 Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:44
            Już raz tu doszedłem, ale nawet sam wątek tego nie zauważył.
            Dochodzę więc ponownie, pomożecie-pomożemy.
            • nuova Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:49
              wilk11 napisał:

> Dochodzę więc ponownie, pomożecie-pomożemy.

szatańsko!
              buhahaha

;))))
              • rasgeea Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 02.01.08, 16:45
                oooo jaaa pierdzieleeeeeeeee :O
                i mnie tu nie było?? :O
        • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:36
          Damy, damy, co nie damy :D
        • shayah Re: Watek zabawowo-sylwestrowy 01.01.08, 03:39
          A jak się ukażą widmo-wątki to dopiero sę zrobi :d
    • kitek_maly Paweł, dojdź już! Bo już nie mam siły.. :-D n/tx 01.01.08, 03:39
      • nuova Re: Paweł, dojdź już! Bo już nie mam siły.. :-D n 01.01.08, 03:48
        kitka, mówże Ty za siebie :PP
        • kitek_maly Re: Paweł, dojdź już! Bo już nie mam siły.. :-D n 01.01.08, 03:56
          przecież mówie tylko za siebie :-)
          jednoosobowo ;-) i do tego pierwszoosobowo ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka