nemo1968 25.01.08, 12:48 Czy może znacie jakieś wiersze - erotyki autorstwa kobiet. Czy coś macie ulubionego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 12:55 Tak swoje...ale się nimi nie dzielę.;))) A tak naprawdę faktycznie bardziej przemawiają do mnie te męskie. Sama czasem jak pisze to jest mi łatwiej z perspektywy mężczyzny. No cóż ale może Pawlikowska Jasnorzewska. ;))) Tak bardzo standardowo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 12:59 No podziel się :). Możesz mi przysłac i napisac, że to jakaś mało znana autorka....:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:07 To prywatna korespondencja była, więc zachowam mimo wszystko dla siebie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:23 Jaka mila rozmowa zielonych nickow :-). Przylacze sie do prosbe o erotyki Avi, ale wtedy rozmowa przestanie byc taka zielona ;-). Z reszta Avi juz napisala, ze nie przesle to pewnie nie przesle :-). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:25 Jeden wierszyk kiedyś na forum rzuciłam, ale nie pod moim nickiem. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:30 Hmm. Ja pamiętam tylko jeden wierszyk, ale to na pewno nie byłaś Ty. I tamten był romantyczny, ale nie erotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:32 Dawno to było. Jakoś w lutym chyba. A i Scandia kiedyś dla mnie wierszyk napisał na forum.:) Także jest wierszykowo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:37 Ale pod innym nickiem, to my nie znajdziemy. Ja póki co wyśledziłam Twoje dwa inne nicki. O jednym odkryciu już Ci mówiłam, o drugim nie. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:41 Czyli wyśledziłaś Kitka Małego??? A pamiętam...kiedy była mowa o kwestiach politycznych przed wyborami udzielałam się pod innym nickiem i głośno głosowałam i Kitek mnie wtedy chyba wyczaił. ;) A drugi...??? Ostatnio nie używam innych nicków. Raz mi się zdarzyło. ;) Na literkę L...? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:47 > A pamiętam...kiedy była mowa o kwestiach politycznych > przed wyborami udzielałam się pod innym nickiem i głośno > głosowałam i Kitek mnie wtedy chyba wyczaił. ;) Nie, nie. Tego NIE wyśledziłam. Chodzi mi o ten, który przyszpiegowałam na Mężczyźnie. Pamiętasz? Potem wydawało mi się, że do tego nawiązałaś przy jakiejś rozmowie. > A drugi...??? Ostatnio nie używam innych nicków. > Raz mi się zdarzyło. ;) Na literkę L...? ;P :-DD Svi, my musimy jakąś agencję detektywistyczną wspólnie założyć, będziemy w tym naprawdę dobre! Tak, zawierający cyferkę. ;-) Ja nie wiem, Ty masz coś takiego charakterystycznego w stylu, że nie potrafię tego nie zauważyć, bo przecież umyślnie Ciebie nie tropię. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:52 Wychodzi na to, że Cottage miał rację. Jestem pierwszym trollem forumowym. ;))) Nie no, czasem coś napiszę jako nie ja, ale rzadko. ;) A charakterystyczny styl? Hmmm...Bravo Girl i te sprawy chyba. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:03 A to Cottage twierdził czy ten Ab? ;-) Coś musi być w tym Twoim pisaniu. Raczej nie Bravo Girl. ;-) Jak tamto przeczytałam to byłam na 99% pewna, że to Ty. Tylko taki dziwaczny nick mnie zmylił. Nawet chciałam z kimś to skonsultować, dobrze, że tego nie zrobiłam. :-)) Svi, czas zacząć stosować kamuflaż. ;-) Może na priv Ci napiszę później co mi się w oczy rzuciło. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:06 Wiesz mój były był forumowym trollem. Świetnie pisał. Super miał styl i to mnie zaciekawiło, więc go zaczęłam tropić. Myślę, że był tak charakterystyczny sama pisując z nim nabawiłam się kilku charakterystycznych cech. Ale jego nic nie przebije jednak. Aż szkoda, że go z forum spławiłam. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:26 Aż szkoda, że go z forum > spławiłam. ;P Szkoda, bo tylko Ty zostałaś na celowniku. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:31 No szkoda: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=58867144&s=0 Kilka razy się pojawia w tym wątku. Fajnie się śledziło i pisało. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:35 :-) Ooo to już wiem, co będę dzisiaj w pracy czytać. :-) Bo wczoraj wieczorem mi się książka skończyła. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=59608420&a=59608420 Niestety ciężko mi coś znaleźć, bo codziennie był inny nick. ;) I już jakoś nie pamiętam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:45 Rzeczona Pawlikowska-Jasnorzewska. Mój ulubiony. Proszzzz: Zanurzcie mnie w Niego jakby różę w dzbanek, po oczy, po czoło, po snop włosa jasnego - niech mnie opłynie wkoło, niech się przeze mnie toczy jak woda całująca Oceanu Wielkiego. Niech zginie noc, poranek, blask księżyca czy słońca, lecz niech on we mnie wnika jak skrzypcowa muzyka - gdy mi do serca dotrze, będę tym co najsłodsze, Nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:50 Mmmmmraaauu. :-) Shajek, to ja się już teraz w ogóle nie dziwię skąd się bierze Twoja skuteczność na randkach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 13:53 Kitek, chyba nie sądzisz, że ja się na randkach recytacjami zajmuję? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:32 Ja już sama nie wiem co ja sądzę, jak czytam jak te facety tak po kolei wpadajo w Twe zasadzki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:34 Kitek, nie rozśmieszaj mnie:D Jakie facety, jakie po kolei i jakie zasadzki? :P Póki co jeden tylko i tak wpadł, że się nie odzywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:37 Dobra, dobra. My już wiemy jak wpadł! :-) A facet porzucony i wyjechany z naszego pięknego kraju, to też facet. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 14:39 Ja już nie wiem, co z nim. A o tym wyjechanym z kraju Kitek pamiętał? Oj, Kitku, przerażasz mię :d Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Erotyki autorstwa kobiet 25.01.08, 15:16 Ehh niestety, Kitek ma zadziwiająco dobrą pamięć jeśli chodzi o takie bzdury. Tak nimi głowę zaprząta, że nie ma w niej już miejsca na mądre rzeczy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Długodystansowcy. 25.01.08, 14:03 Czuć jak rośniesz pod opuszkami moich palców Dojrzewasz w cieple objęć Rozpływasz się w pościeli z pajęczyny Sam dałeś się w nią wplątać Mimo upodobania do nieskrępowanych ruchów Może Cię dogonię w tej pogoni za dojrzałością Lubię przyjemny wysiłek Trzymaj mnie jednak za rękę Wolę kiedy prowadzisz Obiecuję, że będę Cię wspierać Przyjemnie zaplątani Spojeni Upojeni Zatracamy się w tym wyścigu Pozwolę Ci wygrać i dojść do mety Wystarczy mi uśmiech na Twojej twarzy I okrzyk zwycięzcy autor: Avital84 ;PPP Proszę się nie śmiać. To już kiedyś się pojawiło na forum i było po prostu częścią pewnej gry. ;))) Z założenia jest banalne. Innych nie wklejam. ;))) Fajny dialog też mi się kiedyś udało tu wkleić. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:10 ;D Dodam, że wtedy byłam jeszcze niepokalaną dziewicą. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:25 :-) Ładne. Jak pierwszy raz przeczytałam, to trochę nie grała mi końcówka, ale im dłużej to czytam, tym bardziej się przekonuję. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:28 Nauczę się na pamięć i będę miała nowy as w rękawie na randki :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:28 Czy ja mogę se go kopiuj - wklej do folderu z wierszami? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:38 Tylko nie rozsyłaj esemesem na walentynki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:42 > Tylko nie rozsyłaj esemesem na walentynki. ;) Ooooo, świetny pomyśł. Dzięki, Svi! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:44 Ale to strasznie dugi sesemes bendzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:46 A w 3 nie wejdzie? ;-) Najwyżej obetnę końcówke. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:48 Albo pisz skrótami :D A tak z ciekawości...do kogo Kitek będzie słał te walentynkie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:51 Jeszcze nie ustalono. ;-) Mam nadzieję, że do 14/02 namierzę jakiegoś wrażliwca, co pojmie te słowa. :-) Jakby co wykorzystam któregoś pewniaka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:52 W razieco, jest jeszcze czas na przeprowadzkę. Ustalono, że najlepsze będo Ateny tudzież Warszawa, gdzie czeka melina u Szajki :D Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:40 A coś Ty myślała. Svi tworzy, my płacim :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:48 O to fajnie. :-) Znaczy się na zamówienie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:50 No, no :D Ja będę tworzyć oprawę graficzną, Ty stworzysz muzyczną. I interes się kręci:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:53 O jeżżżu, czemuż to mi się nutki dostały w obowiązku? ;-) Nie wiesz co robisz, Shajku. ;-) Kitekowi słoń nadepnął na ucho, bolało. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Długodystansowcy. 25.01.08, 14:56 Nie szkodzi. Będzie alternatywnie a to zawsze modne i takie niszowe:D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Halina Poświatowska. 25.01.08, 15:15 members.chello.pl/j.uhma/poswiatowska.html Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Gdy pochylisz się nade mną... 25.01.08, 15:16 www.poezja.org/index.php?akcja=wierszeznanych&ude=5934 Odpowiedz Link Zgłoś