shayah 02.02.08, 18:54 Mam trzy egzaminy w ten weekend, toteż proszę Szanowne Forumowstwo o trzymanie kciuków ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoofka Re: Proszę o wsparcie duchowe! 02.02.08, 18:56 gdybyś mnie prosiła o to, żeby uczyć się za Ciebie to mogłabym się zastanawiać. Ale jeśli chodzi o kciuki, to oba będą trzymane :) powodzenia i nie dziękuj Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Proszę o wsparcie duchowe! 02.02.08, 21:16 No problem ;) Good luck! Powodzenia! nie dziękuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Proszę o wsparcie duchowe! 03.02.08, 01:21 bede trzymal tego, no... oburacz... to przynosi szczescie (moze nie tobie, ale mi zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Proszę o wsparcie duchowe! 03.02.08, 03:23 Az mi kostki dloni zbielaly...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Proszę o wsparcie duchowe! 03.02.08, 12:47 nie chce sie czepiac, ale jesli pisalas w sobote wieczorem, to masz 3 examy w niedziele, a nie przez caly weekend? Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Proszę o wsparcie duchowe! 03.02.08, 13:10 shayah napisała: > Mam trzy egzaminy w ten weekend, toteż proszę Szanowne Forumowstwo o trzymanie > kciuków ;))))))) trzymam kciuki. dasz rade, a potem daj znac jak ci poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 01:11 Dziękuję serdecznie za wsparcie :) Odczuwalne było intensywnie :D O efektach poinformuję oczywiście :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 01:36 Znaczy siem, że od jutra znów uprawiamy trolling offtopping? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 10:27 Jak to znów? Ja widzę, że to hobby uskutecznianie codziennie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 10:29 shayah napisała: > Mam trzy egzaminy w ten weekend, toteż proszę Szanowne Forumowstwo o trzymanie > kciuków ;))))))) to znaczy co?:? Że księży mam Tobie podesłać cy cuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 10:30 Mamy duchy wywołać i je tobie nasłać? :D Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 10:33 czyli Ty się uczysz a my na seansik spiritualistyczny z księżmi tak? bo nie rozumiem już... poza tym ciężko mi będzie trzymac kciuki bo w weekend będę w trasie więc ze względu na bezpieczeństwo mojego dziecka musze trzymnac kierownice oburącz wszystkimi palcyma ale obiecuję że bede trzymac kciuka u nogi bo drugiej moge nie uzywac podczas prowadzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 10:35 O masakra Przecież Shayah napisała ten post 2 dni temu :) Chciała, żeby trzymać kciukasy, bo mało sie uczyła na sesje [;)], a Ty o jakimś seansie wywoływania duchów z księżmi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Proszę o wsparcie duchowe! 04.02.08, 10:37 jak poszlo....?? mam nadzieje ze do przodu :))) (ja juz BOGU DZIEKI po sesji, wiec moge teraz pomagac kciukami:) Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Proszę o wsparcie duchowe! 06.02.08, 14:55 Oświadczam wszem i wobec, że kciuki i seanse spirytystyczne pomogły :D Sesja do przodu. Dziękuję :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Proszę o wsparcie duchowe! 06.02.08, 15:21 tylko napisz jak poszło będe trzymać i to mocno Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Proszę o wsparcie duchowe! 06.02.08, 15:25 Do czerwca? Modlicha - czytaj całe wątki... Albo mniej stresu i więcej relaksu w SPA zalecam :) Polecić ci jakieś ;P? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Proszę o wsparcie duchowe! 06.02.08, 15:26 A tak z gzrzeczności zapytam Cie: czytasz całe watki? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś