soczewica 27.08.03, 16:36 ...złośliwej. precz głupoto. skoro własnej nie da się wykorzenić, to można przynajmniej cudzą sobie popiętnować dla rozrywki. socz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: soczewica w formie 27.08.03, 16:43 soczewica napisała: > ...złośliwej. > > precz głupoto. > skoro własnej nie da się wykorzenić, to można przynajmniej cudzą sobie > popiętnować dla rozrywki. > > socz > a masz moja!!, podobno jestem straszliwie glupia jak twierdza niektorzy na forum, wiec pietnuj sobie dla rozrywki Motto na dzis: glupoty ci u mnie dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: soczewica w formie 27.08.03, 16:45 tralalumpek napisała: > a masz moja!!, podobno jestem straszliwie glupia jak twierdza niektorzy na > forum, wiec pietnuj sobie dla rozrywki *piętnu-piętnu* ale co to za satysfakcja z takiej podkładanej. wolę tropić i niuchać głupotę naturalnie rosnącą a nie jakieś tam błyszczące owocki szklarniowe! socz Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: soczewica w formie 27.08.03, 16:46 buuuuu a ja, oczywiscie z glupoty wlasnej, podsunelam ci zabawke Odpowiedz Link Zgłoś