Dodaj do ulubionych

Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(liscie) ?

28.08.03, 01:00
Bo mnie pewien adorator w romantycznej sytuacji rozbawil do rozpuku
stwierdzeniem "ale masz mocne te oczy".

A Wy, uslyszalyscie/uslyszeliscie jakies glupie stwierdzenie badz komplement
odnosnie Was ? Albo znalezliscie sie w jakiejs naprawde glupiej sytuacji
wywolanej przez adoratora/adoratorke ? Ja nie raz, teraz zmykam do wyra,
napisze wiecej jutro :-))
Obserwuj wątek
    • betty-bt Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 01:09
      "jestes najladniejsza mamusia w calej szkole"
      • Gość: mała Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.mieszkanie.lublin.pl 28.08.03, 13:04
        " ale masz fajne włosy na rekach"
        -na co ja odpowiedziałam "nie wiem czy mozna stwierdzic ze sa one fajne"
        -on na to"mnie sie bardzo podobaja"
        Dodam ,ze to syt. z autobusu miejskiego/a faceta nie znam:)
        • Gość: loko Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 15:05
          Gość portalu: mała napisał(a):

> " ale masz fajne włosy na rekach"
          > -na co ja odpowiedziałam "nie wiem czy mozna stwierdzic ze sa one fajne"
          > -on na to"mnie sie bardzo podobaja"
          > Dodam ,ze to syt. z autobusu miejskiego/a faceta nie znam:)

To była ironia, kretynko. Zacznij się golić, kudłaczu.
      • balbinia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 13:07
        jeszcze sobie przypomnialam: "ladne masz wlosy. a... sa prawdziwe..?" :-))
        Oraz kolega raz chcac pocieszyc kolezanke, niechybnie ja
        zdolowal, "komplementem": "ee tam, wcale nie jestes az taka gruba" :-))
        Inny kolega, innej kolezance rzekl razu pewnego, gdy ta zwracala mu uwage, by
        jej nie podarl rajstop: "Ale co sie martwisz, przeciez to nie rajtuzy tylko
        jednorazowki" :-))
        • lyche1 Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 13:12
          balbinia napisała:

> jeszcze sobie przypomnialam: "ladne masz wlosy. a... sa prawdziwe..?" :-))

Kiedyś jedena pijaczyna w pomroczności jasnej skierowała wzrok na mój biust.
          Chwila koncentracji :)) i zjego ust padły następujące słowa :
          Mój Boże !!! Prawdziwe ??? Nie silikonowe ???
          • Gość: siedem a ten? IP: 213.216.66.* 28.08.03, 13:15
            znajomy do jego szefowej [w ciąży szefowej]

"jaka szkoda że pani nie zapłodniłem"

5040
          • betty-bt Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 14:41
            lyche1 napisała:

> Mój Boże !!! Prawdziwe ??? Nie silikonowe ???

hi hi! "ile dalas za ten zabieg? chce zonie zafundowac"
        • Gość: ala Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 29.08.03, 17:31
          HEHEHEHE, zajebiste to z tymi rajtuzami :):):) LOL
    • evvusia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 13:15
      Moj facet czesto sie wyglupia i wymysla mi glupie komplementy. :-)
      Ostatnio powiedzial: "Masz piekny odbyt, moge go wylizac???"
      Ach, jaki on kochany. :-))))))))))
      • ariel23 Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 13:22
        To nie byl komplement, ale mnie bardzo rozbawil, wiec o nim napisze.
        Kolega mojego kolegi sie we mnie kochal (dodam,ze ja nie).
        I ktoregos dnia stwierdzil (kolega mi podkablowal), ze ja jednak nie jestem
        kobieta jego zycia bo... mam fatalna dykcje. Dodam, ze z moja dykcja jest ok,
        tylko wtedy naduzylam alkoholu i troche moglam belkotac ;)
        Ale jesli on w ten sposob szuka swojej kobiety, tzn jesli wyklucza kogos, bo ma
        dykcje nie taka jak trzeba, to zycze mu powodzenia.
        I wspolczuje troche ;)
    • Gość: Aga Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 28.08.03, 13:43
      Wprawdzie nie w sytuacji romantycznej, ale urocze. Kolega do koleżanki: Ładnie
      wyglądsz po ciemku! I drugie (kolega ten sam, do mnie, ogladając moje stare
      zdjęcia): Kiedyś byłaś brzydsza!
      • Gość: wombat Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 16:23
        Podobne: kolega z liceum spotkany po pięciu latach "W szkole to byłaś taka
        raczej brzydka a teraz tak sie wyrobiłaś". Po czym nie speszony chciał się ze
        mna umówić itd.
    • lyche1 Re: Może być krótka scenka ?? :) 28.08.03, 13:53
      Po wizycie u lekarza chłopak mojej koleżanki dramatycznie rozdarł koszulę na
      swoim torsie ( niczym Rejtan na obrazie Matejki) i zakrzyknął :
      - Iśka pluj
      - Coś ty Wojteczku zupełnie Ci się pogorszyło??
      - Pluj mówię ci!!
      - Zgłupiałeś do reszty !!
      - Pluj !!
      W końcu napluła, bo pewnie by się nie odczepił :)
      - Lekarz kazał mi się smarować jadem żmii :))
    • truuuskaweczka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 14:25
      masz cycuszki jak placuszki..., dodam że nie były ani małe ani płaskie ;-)
    • oban Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 15:12
      Ja słuchałem (swego czasu - mimo że nie z własnej woli - dość często )
      jak jeden facet wyśpiewywał komplement pod adresem wielu kobiet. A brzmiał
      on tak

"Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami, jak ... KONIE W GALOPIE .... !!! (sic!)

Która z Pań chciałaby usłyszeć w "realu" od faceta "Wiesz, jesteś piękna, jak
      koń w galopie"

Jak to pierwszy raz usłyszałem w radio, to tarzałem się chyba kwadrans ze
      śmiechu, bo mnie czasami głupota też potrafi rozśmieszyć.

• xqsme Nie w radio tylko w radiu n/txt 30.08.03, 01:23
        oban napisał:

> Ja słuchałem (swego czasu - mimo że nie z własnej woli - dość często )
        > jak jeden facet wyśpiewywał komplement pod adresem wielu kobiet. A brzmiał
        > on tak
        >
        > "Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami, jak ... KONIE W GALOPIE .... !!!
        (sic!)
        >
        > Która z Pań chciałaby usłyszeć w "realu" od faceta "Wiesz, jesteś piękna,
        jak
        > koń w galopie"
        >
        > Jak to pierwszy raz usłyszałem w radio, to tarzałem się chyba kwadrans ze
        > śmiechu, bo mnie czasami głupota też potrafi rozśmieszyć.
        >
        >
        >
        >
        >
        • Gość: anE Re: Nie w radio tylko w radiu n/txt IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 19:45
          'radio' (jak cacao, czy video) sie nie odmienia (przynajmniej teoretycznie),
          ale w praktyce czesciej slyszy sie to slowo odmieniane, pewnie niedlugo Miodek
          uzna obydwa warianty za poprawne..
          pozdr., anE
          • pieskuba Radio odmienia się już jakoś od początku lat 90 n/ 07.09.03, 22:24
      • Gość: cinka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 18:25
        coz, lata realnego socjalizmu zdegenerowaly wizerunek rasowego konia pelnej
        krwi... jeszcze przed wojna byly atutem mezczyzny jak dzis merce i bmwice :)
        no i do rasowego pojazdu rasowa kobieta przy boku P)

a jesli chodzi o tekst to starozytni wlasnie twierdzili ze trzy najpiekniejsze
        widoki na swiecie to okret pod pelnymi zaglami, kon w galopie i kobieta w
        tancu :) to tak dla nieco nieoczytanych..

cinka
        mala, pulchna i ruda, ktora zawsze chciala wygladac jak marlena dietrich ;)
      • Gość: amazonka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: 195.193.202.* 08.09.03, 12:35
        oban napisał:

> Ja słuchałem (swego czasu - mimo że nie z własnej woli - dość często )
        > jak jeden facet wyśpiewywał komplement pod adresem wielu kobiet. A brzmiał
        > on tak
        >
        > "Piękne jak okręt pod pełnymi żaglami, jak ... KONIE W GALOPIE .... !!!
        (sic!)
        >
        > Która z Pań chciałaby usłyszeć w "realu" od faceta "Wiesz, jesteś piękna, jak
        > koń w galopie"
        >
        > Jak to pierwszy raz usłyszałem w radio, to tarzałem się chyba kwadrans ze
        > śmiechu, bo mnie czasami głupota też potrafi rozśmieszyć.
        >

Konie w galopie sa bardzo piekne...Okret pod pelnym zaglem (nie mowie o
        lodeczce czy jachciku) jest tez przepieknym widokiem. Chyba nigdy w zyciu nie
        widziales ani konia w galopie ani okretu pod pelnymi zaglami. Wspolczuje...

A.
    • betty-bt to ja takie cos pokaze :) 28.08.03, 15:33
      cytat z kartki urodzinowej:

"Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jak najmniej trosk i samych sukcesow
      w pracy i na forum :-) zyczy
      prostacki, chamski, gburowaty, szowinistyczny i upierdliwy..."

ciekawe czy ten pan to czyta :)))
    • Gość: garbatyaniou Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / 192.168.52.* 28.08.03, 17:10
      raz jeden usłyszałam (i wystarczy): "ależ ty straszliwą ilość feromonów
      emitujesz!!!"
      • Gość: monia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.03, 18:15
        Maz, obcokrajowiec do mnie z zachwytem: >>Ty jestes taka nieodwracalna<< (?)
    • pstosia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 18:42
      "masz piekny wyraz twarzy...jak chuj..."
      dodam, ze dziewczyna podoba sie facetowi
      • qian Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 19:48
        Klient w pracy do mnie:
        "czy mówił już ktoś kiedyś pani, że jest pani bardzo ładna?"
    • asma1 Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 28.08.03, 20:17

"Twój usmiech zwycięzki był sprawcą mojej klęski."
    • Gość: oliwka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 10:59
      Mój znajomy do swojej dziewczyny " Jestes piekna jak kwiat róży... po burzy".
      Dziewczyna sie załamała, a ja - bardzo długo sie smiełam. Powiedział jej to,
      kiedy duzym gronem siedzielimy w jakiejś ekskluzywnej knajpie!!!
    • cebulka_dymka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 29.08.03, 11:20
      Chyba od 3-letniej siostrzenicy:chciałam ją trochę podrażnić wiec
      postanowiłam,że usiądę na jej nocnik.Zapytałam sie więc:mogę się wysikać do
      twojego nocnika?A ona mi odpowiedziała:nie możesz bo masz dupsko za
      duże.Naprawdę było mi bardzo miło.Drugi miły komplement był od mojego
      byłego:masz takie ciepłe i wilgotne usta jak wargi sromowe.I co?Myslałam,że
      zemdleję z wrazenia.
    • Gość: kohol Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.crowley.pl 29.08.03, 11:35
      "Masz buzię jak brzoskwinka, z takimi włoseczkami..."
      I już nie za bardzo komplement, ale... Pewien absztyfikant często patrząc na
      mnie wytrzeszczał niesamowicie oczy. Najpierw myślałam że "ten typ tak ma", po
      jakimś czasie zapytałam jednak, dlaczego tak robi. A on mi odrzekł, że w ten
      sposób ze mną empatyzuje, bo według jakiejś teorii lubimy ludzi podobnych do
      siebie, no i on chciał się upodobnić! Mam oczy uznawane ogólnie za "duże", ale
      nie z wytrzeszczem!
      • Gość: serwal2 Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.chello.pl 29.08.03, 15:26
        Jakiś koleś idący tuż za mną:"Och, jaki piękny SZEROKI tyłeczek".
    • Gość: krk_man Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.chello.pl 29.08.03, 15:30
      a mialyscie kiedys taka sytuacje jak z "amerykanskiego
      filmu" ze koles chcila was skomplementowac w stylu
      "jestes najlepsza rzecza..." ?

samemu mi sie to raz w zyciu zdazylo spalilem ostra cegle
      i zaplacilem drogo za swoj blad
    • Gość: monik Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 29.08.03, 17:30
      Heh, mnie wczoraj pewien Pan powiedzial, ze mam szczękę jak Kirk Douglas :):):)
    • monisa1 Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 29.08.03, 18:41
      Mój mąż na jednej z pierwszych randek:
      - Twoje włosy tak pięknie pachną uhh...
      Taki znajomy, zapach......... uhh już wiem pachną jak asfalt po deszczu.

No i juz wtedy zaczęłam wątpić w jego romantyzm.
      • balbinia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 29.08.03, 20:32
        monisa1 napisała:

> Mój mąż na jednej z pierwszych randek:
        > - Twoje włosy tak pięknie pachną uhh...
        > Taki znajomy, zapach......... uhh już wiem pachną jak asfalt po deszczu.
        >
        > No i juz wtedy zaczęłam wątpić w jego romantyzm.

ha ha, a tak ladnie sie zapowiadalo.. :-))
    • Gość: kika Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 15:50
      najglupszy na pewno nie, ale najzabawniejszy:
      ale z pania sie fajnie wchodzi pod gore :)
    • Gość: Małgosia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.daminet.pl / 172.17.101.* 30.08.03, 17:58
      Pewien petent (lekko wstawiony) pomylił mnie chyba z moją poprzedniczką (tak
      sobie to tłumaczę) i rzekł chcąc się przypodobać: "Pani to nie wygląda na swoje
      50 lat".... mam dopiero 35... boshe...:)))))
    • sulika Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 30.08.03, 18:15
      moja koleżanka po uprzednim spotkaniu mojego nowego chłopaka "ale masz
      przystojnego chłopaka"
      ja na to "e tam wcale nie jest taki przystojny"
      a ona "ale pewnie cie bardzo kocha, co?"
      na co ja spaliłam cegłe i mówie "no...."
      bądź co bądź mnie sie podoba nadal:)
    • ulalka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 30.08.03, 18:25
      brzmial: "o czesc!.. dobrze, ze Cie widze, bo same dziewczyny sie tu zebraly, a
      tak to przynajmniej Ty jestes.."... powiedzial do mnie kolega. dodam (gdyby sie
      jeszcze ktos nie domyslil), ze jestem... dziewczyna! :D he he... kiedys sie
      zorientowal co powiedzial.. kolor cegly bylo by malo do opisania :P
    • Gość: kitka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: 81.15.186.* 30.08.03, 19:40
      "jestes moja Jennifer"( w domysle Lopez)majac w perspektywie jej tylas to
      niezbyt milo mi bylo..
      • balbinia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 07.09.03, 13:52
        Gość portalu: kitka napisał(a):

> "jestes moja Jennifer"( w domysle Lopez)majac w perspektywie jej tylas to
        > niezbyt milo mi bylo..

kurde, oburzylabym sie jakby facet porownal mnie w taki sposob do jakiejs
        aktorki/piosenkarki. Chyba facetowi tez nie byloby zbyt milo jakbym mz
        rzekla "ah ty urocza kopio banderasa" :-))
        • Gość: anE Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 19:52
          och, to mi sie przypomnialo! w poprzedniej firmie jeden z przedstawicieli
          handlowych powiedzial mi, ze jestem podobna do Madonny, a ja mu powiedzialam
          (bo b.nie lubie byc porownywana do kogos), ze przynajmniej nie mam takiej
          przerwy miedzy jedynkami.

kiedys tez kolega, ktoremu wpadlam w oko, przy naszej wspolnej kolezance wyjal
          z portfela fotke swojej bylej i pokazujac zdjecie naszej kolezance z
          usmieszkiem: 'podobna, nie?', a ja z oburzeniem: 'no cos ty!!!! jestem
          ladniejsza!' moze nie jestem pieknoscia - ale naprawde jestem ladniejsza od
          tamtej dziewczyny

pozdr., anE
    • Gość: piega Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: 80.51.246.* 07.09.03, 14:58
      Kolezanka probując moja szarlotke powiedziala z zachwytem: "och, jaka dobra!!
      prawie jak ze sklepu!!"
    • Gość: anE Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 19:42
      moj byly chlopak, kiedy zobaczyl mnie w spietych wlosach (a podobalo mu sie,
      jak mialam rozpuszczone), powiedzial, ze chocby w czynie spolecznym moglabym je
      rozpuscic! :-)
      pozdr.
      • balbinia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 07.09.03, 22:10
        Kiedys moj luby powiedzial "zdejmij ten push up". A ja nie mialam zadnego
        stanika na sobie. Dodam, ze piersi mam raczej male, wiec jak widac, meski wzrok
        nie jest tak przenikliwy jak u kobiet. :-))
        • mijaczek Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 08.09.03, 03:26
          najwiekszy beton jaki uslyszalam nie jest niestety czyms czym chwale sie z
          duma, ale skoro o najglupszych komplementach to jedziemy z tym koksem.
          rozmawialam kiedys z moim ukochanym i chcialam mu powiedziec komplement, wiec
          powiedzialam mu, ze jest lepszy ode mnie w czyms tam. on na to mi odpowiedzial,
          ze ja na pewno jestem lepsza od niego w wielu rzeczach, ja na to w jakich? a
          on...... uwaga... przytrzymajcie sie krzesla.... napisze po angielsku, zeby nie
          bylo az takiej zenady,nie wiem jakos w oryginalnej wersji nie brzmi to tak
          zle "you are better in a blow job"... myslalam,ze z krzesla spadne. no coz...
          shit happens... upokorzenie jak 150!!!!! chyba nikt mnie nie przebije... prawda?
          • martuha Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 08.09.03, 08:47
            rok temu kolezanka z pracy nie miala co zrobic z corka w
            sobotnie popoludnie. byla umowiona z fryzjerka, wiec
            postanowila wziac pocieche ze soba. kiedy fryzjerka
            skonczyla ukladanie misternej fryzury, corka kolezanki
            odezwala sie: mamo! jak sie usmiechniesz to wygladasz 10
            lat mlodziej!
            • balbinia Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 09.09.03, 02:17

jeszcze cos mi sie przypomnialo:
              moj ex luby nazwal mnie kiedys biedroneczka. Spytalam, czemu akurat biedronka,
              a on powiedzial "bo jestes taka czerwona". Wcale mnie taki komplement nie
              ucieszyl, ale to pewnie sprawka rudych wlosow. Czesto widze, ze faceci chcac
              sprawic kobietom radosc, popelniaja niezle gafy. Np moja kuzynka, ktora nigdy
              nie goli sobie nog, a wloskow wiele nie ma, wiec nie jest tak zle, dostala pod
              choinke od swego narzeczonego.. depilator. Oczywiscie obrazila sie na niego a
              wymowki robi do dzis. :-)))
    • Gość: Mioduszka Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: 212.69.73.* 09.09.03, 10:17
      "Od jak dawna ma pani takie piękne, ogromne oczy?" - spytał się endokrynolog
      podejrzewając,zresztą słusznie, że mam nadczynność tarczycy. To hcyba jadnak
      nie był komplement.
      • agick Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 09.09.03, 11:21
        pewnego razu poszłam do lekarza onkologa chirurga w sprawie pieprzyka, który
        moim zdaniem wygląda nie najlepiej. czekam pod gabinetem, panie wchodzą i
        wychodzą... w końcu moja kolej, wchodzę. za stołem siedzi pan doktor, podnosi
        głowę i oskarżycielskim tonem mówi do mnie: "Ha, Pani chodzi do solarium!! Czy
        Pani wie jak Pani będzie wyglądała w wieku 30 lat..?? Ile Pani lat ??!" tu
        zerknął w moją kartę i mówi "Hmm.. Pani ma 30 lat...tego, no.. ale to nie
        zdrowo!"

na co ja "I co, nie ma tragedii..?"
        :))
        • Gość: donald Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 15:16
          agick napisała:

> pewnego razu poszłam do lekarza onkologa chirurga w sprawie pieprzyka, który
          > moim zdaniem wygląda nie najlepiej. czekam pod gabinetem, panie wchodzą i
          > wychodzą... w końcu moja kolej, wchodzę. za stołem siedzi pan doktor, podnosi
          > głowę i oskarżycielskim tonem mówi do mnie: "Ha, Pani chodzi do solarium!!
          Czy
          > Pani wie jak Pani będzie wyglądała w wieku 30 lat..?? Ile Pani lat ??!" tu
          > zerknął w moją kartę i mówi "Hmm.. Pani ma 30 lat...tego, no.. ale to nie
          > zdrowo!"
          >
          > na co ja "I co, nie ma tragedii..?"
          > :))
          >
          >
          >
          tja.. bo wam babom wystarczy tylko dac pare lat mniej niz macie a juz macie
          radoche. pewnie cieszylas sie i teraz sie tu na forum chwalisz, HE?
          • agick Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 09.09.03, 15:34
            > tja.. bo wam babom wystarczy tylko dac pare lat mniej niz macie a juz macie
            > radoche. pewnie cieszylas sie i teraz sie tu na forum chwalisz, HE?

po pierwsze : nie babom tylko kobietom. babę to masz w nosie.
            po drugie: owszem, bardzo mnie ten fakt ucieszył. zwłaszcza, że faktycznie nie
            wyglądam na swój wiek i bardzo jestem z tego powodu zadowolona. nie widzę
            powodu abym nie była.
            po trzecie: nie chwalę sie lecz tylko przytaczam zabawną historyjkę, w myśl
            idei tego wątku.

to na tyle.
            • korowiowek Re: Najglupszy komplement jaki uslyszalyscie(lisc 09.09.03, 17:01
              Ja kiedyś powiedziałem bardzo głupi komplement - chciałem koleżance powiedzieć,
              że jest bardzo fajnym kumplem i fajnie się z nią gada a zabrzmiało to
              tak "wiesz, jedyną Twoją wadą jest to że jesteś kobietą" :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka