Dodaj do ulubionych

Zwiazek z żonatym facetem

15.03.08, 22:08
Spotykam się z zonatym męzczyzną od ponad roku. Twierdził, że nic go
nie łączy z żoną. Jest z nią ponieważ mają dziecko.
Było super. Nie liczyłam na to, że odejdzie od niej. Od jakiegos
czasu zaczął wprowadzać nowe zasady ponieważ żona zaczęła się
domyślać.Nie mogę dzwonić do niego, spotykać się, nawet wysyłać sms-
ów. Widujemy się w firmie, w której razem pracujemy. Czuję się
jakbym była chwilowym romansem, chciaż on zaprzecza.Nie potrafię
tego zrozumieć. Czy ktoś miał podobną sytuację? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • pepita3 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:12
      Oczywiście, że jesteś chwilowym romansem, chyba nie oczekujesz, że
      będzie zdradzał żonę w świetle jupiterów. Związek z żonatym ma to to
      siebie, że nigdy nie będzie jawny. A w te bajki to nie wierz, na
      pewno nie odejdzie od żony..
    • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:12
      trudno mi to pisać, ale chyba on to traktuje tylko jako przelotny romans:(
      miałam podobna sytuację tzn ja swojego pana X poznałam na kursie prawa jazdy
      (był moim instruktorem) zaczęło się tak coś rodzić między nami. Od początku
      wiedziałam ze on ma żonę i dzieci i ze jest o 20lat starszy chociaż wcale nie
      wyglądał. On o swojej rodzinie nie mówił nic. A teraz pod pretekstem nawału
      pracy nie odzywa sie od soboty... cierpię ale sama sobie na takie coś pozwoliłam:/
    • rosa_de_vratislavia Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:13
      ankka_krak napisała:

> Spotykam się z zonatym męzczyzną od ponad roku. Czuję się
      > jakbym była chwilowym romansem, chciaż on zaprzecza.Nie potrafię
      > tego zrozumieć.

No jak to?
      Wszystko jest jasne, roste, klarowne.
      Przez te ograniczenia nie zawracasz mu głowy, nie musi słać słodkich
      słówek, ne musi się wysilać.
      Jasne,że jesteś "przelotnym romansem". Jesteś jak dla niego
      prostyrtutka - sama się nie narzucasz, przybiegasz na wezwanie.
      Tyle,że prostytutka "na wolotariacie" - Tobie nie płaci.
      Gratuluję temu panu umiejętnego ustawienia się.
      Darmowy seks bez jakichkolwiek zobowiązań, nawet nie musi odpowiadać
      na sms, bo zabronił ich wysyłać...
    • marzeka1 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:14
      Klasyka! Jesteś chwilowym romansem i dupą do bzykania.Tacy goście tak właśnie mówią: żona nie rozumie,jestem z nią dla dzieci.
      A co? Już co nieśli suknię z welonem i dzwony słyszałaś? Klasyka.
      • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:15
        smutne, ale prawdziwe. takie historie mnożą się z dnia na dzień
    • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:16
      zadaj sobie pytanie czy chcesz byc chwilowym romansem. Jak sobie odpowiesz to
      bedziesz wiedziala co masz dalej z tym zrobic.
    • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:17
      niestety, związki z żonatymi zwykle tak wyglądają. I sa banalne do
      bólu
    • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:18
      Przeciez oni zawsze tak mowią,bo niby co miał Ci powiedziec? Ze
      marzy mu się coś na boku? Nie twierdzę,że zupełnie nic do Ciebie
      nie czuje, skoro to trwa już rok,ale uwież mi wpadasz w coraz
      większe bagno. On ładnie się ustawił, ma dwie kobiety , pomyśl o
      sobie, to nieuczciwe przez niego Ty nie możesz ułożyc sobie
      normalnego życia. nie lepiej miec faceta tylko dla siebie? kiedyś
      może będziesz chciała miec swoją rodzinę, dom, dzieci.Da Ci to?
      Tracisz tylko czas. Uwież mi , moja przyjaciólka też to przerabia,
      już szósty rok. Strata czasu.
      • stedo Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:49
        klm0 napisała:
        > marzy mu się coś na boku?

misia_beauty napisała:
        chyba mam jakieś zboczenie
        > i mnie ciągnie do takich typów;P
        Masz niekonwekcjonalne upodobania.Lubisz facetów, którym marzy się ..d..a na boku;))
        • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:51
          heh no sorry że taka jestem:) niebanalne przynajmniej
          • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:54
            takie zbyt oryginalne to też nie ;)
        • stedo Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:52
          pfuujj..konwencjonalne :))
          • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:56
            aaa wy okropne;) zamiast się cieszyć razem ze mną to wy co:P
    • kamelia04.08.2007 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:19
      "Czy ktoś miał podobną sytuację? Proszę o opinie."
      Nie mam takiej sytuacji, bo jestem na tyle mądra, żeby sie nie
      zadwać z zonatym osobnikiem.

"Czuję się jakbym była chwilowym romansem"
      Kobieto, otwórz oczy, jesteś lalką do bzykania i do tego jemu
      wyłącznie służysz
      • scalla Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:23
        naiwnosć twa zdaje się być p o r a ż a j ą c a . . .
        • kamelia04.08.2007 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:26
          a dlaczego naiwność m a ?
    • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:23
      tylko czemu zawsze żonaci faceci są tacy... hmmm :) chyba mam jakieś zboczenie i
      mnie ciągnie do takich typów;P
      • scalla Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:26
        darmowa, dyskretna i spełniajaca wszelkie zyczenia
        dostępna w każdej chwili....

był taki film pt. "Otwórz oczy"

tytuł ten doskonale pasuje do tego w co sie wpakowałaś

chyba sama wiesz

a jeśli nie... to nawet mi ciebie nie żal
      • scalla Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:27
        brak ojca może być pewnym wytłumaczeniem...
        • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:29
          eee nie. z tata od zawsze miałam dobry kontakt. eh nie rozumiem no
          • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:32
            moze cie to kreci, jakby nie bylo podnosi adrenaline, bo zakazany owoc,
            tajemnice itd.
            • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:34
              :) teraz jestem młoda, to korzystam bo mi to pasuje, ale za 5, 10 lat nie mam
              zamiaru sobie układać życia z kimś takim
          • scalla Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:35
            "osobowość zależna"?
            taka kobieta która pragnie "wielbić" swego męzczyznę, opiekować się
            nim, taki typ sekretarki bossa itp.
            nic w tym złego jeśli on jest fair
            a twój nie jest raczej
            • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:37
              wiesz niby może tak być, ale ja tez swojej osobowości w ogóle nie dostrzegam
              • scalla Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:48
                to w zasadzie miało byc do autorki postu...
        • log_os Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:33
          No i jakby nie patrzeć, facet zawsze ustawi się lepiej. Jest w pełni spełniony:
          rodzina i kochanka. Stawia warunki? Widać, kto w tym związku rządzi. Ja dla
          polepszenia swojego samopoczucia na Twoim miejscu (noo, dałabym sobie spokój
          najlepiej), odwzajemniłabym tym samym.
          • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:37
            heh wiesz.. ja mam 18 lat a on 35. I jest mi z tym dobrze, bo on robi to co ja
            chcę. Jest idealnie, tylko że to nie związek tylko bardziej układ.
            • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:40
              moze ja jestem inne pokolenie, ale kiedy miałam 18 lat to
              zastanawialam sie, czy to już czas iść do łóżka z moim chłopakiem.
              Jesteś za młoda na pakowaniu sie w taki g...ówniany układ. Człowiek
              jak gąbka...nie ma szans, zebyś nie wyszla z tego pokrecona życiowo.
              Nawet jeśli rzeczywiscie jesteś tak cyniczna jak piszesz
            • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:41
              misia_beauty napisała:

> on robi to co ja chcę.
              Jestes w bledzie.
              • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:42
                ok ok rozumiem ze może być tak ze mi sie tylko wydaje ze tak robi, a w
                rzeczywistości mną manipuluje. ale jest fajnie i pasuje mi
                • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:51
                  prom dobrze napisala i gdybys byla madra dziewczyna przemyslalabys to....jak
                  mowi stare przyslowie ludowe-lepiej uczyc sie na bledach innych jak swoich,
                  chodz sa tacy co musza niezle dostac po dupie zeby byc madrzejszym i cos zrozumiec.
              • swinka_finka Re: Zwiazek z żonatym facetem 16.03.08, 09:20
                danagr napisała:

> misia_beauty napisała:
                >
                > > on robi to co ja chcę.
                > Jestes w bledzie.

raczej to Ty robisz to co on chce
            • stedo Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:44
              I jesteś pewna że się nie zakochasz?Wtedy już nie będzie tak "fajnie".To było
              już wielokrotnie tu przerabiane.
              • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:46
                tak wiem, staram się regularnie śledzić wątki. To trwa od lipca i jak narazie
                jest ok. Wydaje mi się że oprócz sentymentu nie czuję do niego nic
                • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:47
                  Nie lepiej to zakończyc zanim coś poczujesz, niż tkwic póżniej w
                  zaklętym trójkacie?
                  • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:50
                    zakończę to jak pojawi się ktoś nowy;P lubię mieć ciągłość w związkach:)
                    • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:53
                      To akurat rozumię;-)Postartaj się zeby tym razem nie był zonaty, tak
                      jest naprawdę ozsądniej ,pomyśl sama będziesz pewnie kiedyś czyjąs
                      żoną...
                      • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:57
                        tak mówiąc szczerze to jest raczej jedyny argument który mnie przekonuje. I
                        czasem jak jestem z nim to mi jej żal, trochę chore, ale prawdziwe
                        • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:58
                          A jednak dobra z Ciebie dziewczyna:-)
                          • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:00
                            nie mam zamiaru rozwalać mu małżeństwa zwłaszcza że ma 5letnie dziecko:/ nawet
                            nie chciałabym być z nim na stałe... to taka przejściowa sytuacja raczej
                            • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:01
                              Tak, rozumiesz chyba, ze gdyby ona się dowiedziała to by jej serce
                              pękało z bólu
                              • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:03
                                nie dowie się. o nas nie wie nikt, a ja nie mam zamiaru jej nic mówić, on jak
                                się domyślam pewnie też nie. Swoją drogą zastanawia mnie ile miał już takich
                                "skoków w bok"
                                • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:06
                                  Podpytaj go,a dowiesz się co to za człowiek...,zycze Ci żebys
                                  znalazła cudownego partnera, ktory da Ci tą prawdziwą miłośc,przy
                                  ktorym zrozumiesz co naprawde jest ważne.
                                  • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:07
                                    pytałam, twierdzi, że to pierwszy raz, ale nie wierzę w to. Oszukuje już żonę to
                                    po co jeszcze oszukuje mnie?:/
                                    • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:08
                                      bo jest kłamcą i oszustem?
                                      • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:10
                                        Draniem ???
                                        • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:10
                                          i dupkiem. Ale to taki fajny dupek:P
                                      • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:10
                                        a jest. ale ja i tak średnio zwracam uwagę na to co gada, bo gada dużo i nie
                                        zawsze mądrze
                                    • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:12
                                      zona predzej czy pozniej dojdzie, ze cos jest nie halo, a moze byc i tak, ze juz
                                      wie, ty tez juz wiesz.....glownie to on sam siebie oszukuje.
                                      • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:13
                                        tylko kiedy on sobie to uświadomi to nie wiem... może między kolejną brunetą
                                        albo jakąś rudą dla odmiany. ah dupek noo
                                        • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:17
                                          byc moze jak zona i kolejna dziewczyna, obie na raz, dadza mu porzadnego kopa w
                                          dupe:).
                                          • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:18
                                            wydaje mi się że mojego kopa to on by miał głęboko. A żona hmm wątpię, z uwagi
                                            choćby na dziecko
                                            • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:27
                                              nie zawsze jest tak, ze zona pozwala panu zostac ze wzgledu na dziecko....moze
                                              tego dupka po prostu kochac, a, ze ow dupek okazuje sie zupelnie innym
                                              czlowiekiem niz jakiego poslubila to inna inszosc.
                                              • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:30
                                                moze tez kochać, mogą miec dziecko a i tak za taki numer wyrzucli na
                                                zbity pysk
                                              • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:30
                                                i tym sposobem obudzimy się w dwóch innych bajkach. A teraz powiem Ci żart dnia
                                                jego starszy syn chodzi ze mną do jednego LO i nawet jest w moim wieku... niezły
                                                hardcore
                                                • stedo Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:56
                                                  Misia, bo już się pogubiłam Ustalmy to.Jest instruktor, 20 lat starszy/tzn.ma 38
                                                  lat/, nie odzywa się od soboty, cierpisz.Ale dlaczego, przecież nie kochasz?
                                                  No i piszesz też o jakimś facecie 35lat, którego rzekomo "prowadzasz na
                                                  pasku",którego też nie kochasz a tylko czujesz sentyment i jest z nim fajnie. I
                                                  ma on dziecko - 5 lat i starszego syna w twoim wieku,18 lat.To zrobił go jak
                                                  miał 16 lat?Tak?To szybki;))Czy to ty bajerujesz i pogubiłaś się?
                                              • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:31
                                                Ale to my kobiety jestesmy silniejsze psychicznie, i nawet z takiego
                                                dołka potrafimy sie pozbierac, dla nas samych i dla dobra naszych
                                                dzieci.
                                                • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:33
                                                  pod warunkiem ze to naprawdę jest dobre dla nas samych w co szczerze wątpię
                                                  • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:35
                                                    A lepiej jest się dawac w rogi walic? Nie , nigdy.
                                                  • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:39
                                                    dlatego trzeba walic w druga strone:)...za mordke, o sciane;) i za drzwi.
                                                  • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:40
                                                    bądź tez odpłacić tym samym hehe
                                                  • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 16.03.08, 00:05
                                                    to nie jest z klasa, tak postepujac znizasz sie do jego poziomu. Zeby bylo z
                                                    klasa wywala sie goscia i uklada zycie z przyzwoitym facetem i to go zaczyna
                                                    bolec, bo nie ma nic gorszego kiedy byla jest szczesliwsza z innym jak z nim
                                                    byla, a do tego jeszcze lepiej sie powodzi....to jest dopiero strzal w jego ego.
                                                  • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:42
                                                    no jak nie jak tak ;)
                                                  • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:42
                                                    kurde ale jestem paskuda nooo
                                                  • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:43
                                                    odpisywalam na dagnar
    • speedymika Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:37
      tjaaa...przerobilam... tez go nic z zona nie laczylo, jedynie dla zasady
      mieszkal z nia i wspolnie wychowywal dzieci, nie sypiali ze soba od dawna itp
      itd. standard...
      jak w trakcie sie zorientowalam, na gg w pracy (tez razem pracujemy) zona pisala
      mu jak go bardzo kocha, sypiali moze nie codziennie, ale jednak, chodzili razem
      na imprezy, koncerty itp itd. ogolnie - prowadzili calkiem normalne zycie.
      na poczatku ze mna duzo rozmawial po pracy na necie, byly smsy itp. a pozniej
      jak zona sie polapala ze cos jest nie kaman, to juz szlaban mialam na niego.
      zniknal z netu (dla mnie), nie moglam tez juz pisac sms. i nigdy nie spotkalismy
      sie poza praca, poza firmowymi imprezami. jemu to wystarczalo, przez 8 godzin
      dziennie plus wyjscia z ekipa z pracy na piwo - mial kogos kto go adorowal i
      uwielbial...

lepiej daj sobie spokoj, bo szkoda zachodu. ja mialam tego pecha ze sie
      zakochalam jak cholera, jeszcze mi nie przeszlo, chociaz romans juz dawno
      zakonczony.
      i niby taki super porzadny facet, naprawde jako kolega fantastyczny...
      teraz szlag mnie trafia bo widze jak na taka nowa dziewczyne z pracy sie
      przyczail, laska juz maslane oczy robi i tylko o nim ciagle mowi, jaki to on
      super i w ogole.. echhh...szkoda mi jej bo bedzie plakac jak ja...pewnie
      opowiada jej te same bajki...
      • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:40
        tacy są najgorsi... aaaa proponuję założyć listę "UWAGA KRĘTACZ"
    • anu-lla Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:47
      NO ok rusz głową!!!!!!!!skoro pie.. ze z zoną nic go nie laczy
      itd aby dziecko czyli tak na prawde sa razem dla dziecko ale kazde
      ma swoje zycie. Caly swiat nie musi wiedziec ze chodza na boki ale
      czemu nie powie o Tobie twojej zonie skoro nic go z nia nie lączy????
      hahah spytaj go o to. Powiedz ze nie chcesz zeby sie rozwodzil ale
      zeby powiedzial zonie ze ma kogos
      Jak myslicie co taki dupek jej powie:):):)
      • speedymika Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:56
        hahaha dokladnie.. ja temu 'mojemu' powiedzialam ze skoro taki maja uklad w domu
        (wtedy juz wiedzialam ze to klamstwo, ale chcialam sie upewnic jeszcze) - to
        zrobmy to jak nalezy, zrobmy spotkanie z jego zona w trojke i ustalmy sobie
        zasady, zeby nie bylo niedomowien... ja moge byc ta druga, ale jesli mam pewnosc
        ze zone to grzeje...
        oczywiscie nigdy do tego spotkania nie doszlo... :):) :)
        pewnie czasu nie miala..haha ;)
        • anu-lla Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:58
          hahahah no walsnie, i facet do odstrzału, pusty intelektualnie:)
        • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:58
          hehehe ty to jesteś niezła:) chciałbym widzieć minę faceta kiedy mu
          przedstawiasz swój super pomysł:P
    • artemisia_gentileschi Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 22:49
      Naprawde jestes tak durna, czy udajesz?
      • ankka_krak Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:04
        Może jestem durna:)Zakochałam się, wierzyłam mu i bardzo boli to co
        on teraz robi.
        • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:06
          nie napisałaś tego postu po to żeby tu ktoś Cię osądzał! Głowa do góry, wcale
          nie jesteś durna, tylko teraz musisz się wziąć w garść i pokazać klasę!
          • marzeka1 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:10
            misiu, ona jest durna, no ale może to sprawa bardzo młodego wieku, bo chyba tym można tłumaczyć, lykanie tekstów "jestem z żoną tylko dla dziecka".
            • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:12
              ok ok na to dziecko bym sie nie nabrała (nawet ja) ale przecież czasem nas coś
              tak zamroczy że nie ma siły żeby racjonalnie myśleć. Kurde przecież każdy
              popełnia błędy!
              • marzeka1 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:14
                Popełnić błąd a tkwić w błędzie- tu jest zasadnicza różnica. A tak: facet się ustawił, ma młodą dupę do seksu, żone i dziecko do normalnego życia.
                • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:15
                  żyć nie umierać!:)
                • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:16
                  A kiedy żona się dowie, to będzie klęczał i jęczał. Żałosne eh...
                  • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:17
                    i mówił że z tamtą nigdy nie było tak jak z nią:P aaa parodia:)
                    • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:18
                      Dokładnie tak.
                      • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:19
                        to przynajmniej wiem w jakim świecie żyję. I bądź tu człowieku mądry i zakładaj
                        rodzinę za jakiś czas:/
                        • marzeka1 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:23
                          A co? planujesz wyjśc za dupka? bo tu trzeba wybierać bardzo rozważnie:)
                          • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:24
                            heh nie planuję, ale kto to wie na kogo trafię:) tacy to się umieją nieźle
                            ukrywać:P potwory jedne
                            • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:30
                              zwłaszcza, ze takich lubisz
                              • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:32
                                teraz lubię ale męża takiego nie chce!
                                • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:36
                                  jak lubisz gto lubisz. Jakos tak mamy, że wybieramy ciągle podobnych
                                  do siebie chlopaków. Ty lubisz takich, prawdopodobnie męża też
                                  bedziesz miała drania
                                  • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:38
                                    To takie powielanie błędów,ale jak ktoś nie chce zrozumiec, to trudno
                                    • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:40
                                      ja to rozumiem. jest jak jest. pewnie sie to zmieni jak będę z kimś innym. chyba
                                      ze ten inny będzie taki sam... aaa teoretyzowanie
                                      • prom_do_szwecji Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:42
                                        to kończ tę przygode z tatusiem i sie bierz za syna ;)
                                        • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:43
                                          tez niezły ale nie nie nie! to by już była całkowita patologia
                                      • danagr Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:43
                                        nie, nie.....to nie odrobienie, sumienne, lekcji na przyszlosc.
                                        • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:45
                                          ok już zawsze będę odrabiać! heh
        • klm0 Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:09
          Nie , nie jesteś durna, całe życie człowiek się uczy,Ty pewnie teraz
          też czegoś się nauczyłaś ,niestety na własnej skórze.
        • artemisia_gentileschi Re: Zwiazek z żonatym facetem 16.03.08, 07:18
          ankka_krak napisała:

> Może jestem durna:)Zakochałam się, wierzyłam mu i bardzo boli to
          co
          > on teraz robi.

No to najwyzszy czas sie odkochac i dac palantowi kopa na rozped:)
          Nawet gdyby spelnilo sie Twoje marzenie i zostawilby zone i dziecko
          dla Ciebie, zastanow sie jakie jest prawdopodobienstwo ze za pare
          lat i Ciebie wymieni na mlodszy model. Ten typ po prostu tak ma,
          wiec lepiej zostaw go, troche odpocznij i znajdz sobie normalnego,
          wolnego faceta:)))
    • misia_beauty Re: Zwiazek z żonatym facetem 15.03.08, 23:26
      i tak sobie cholera teraz myślę czy by smska do niego nie skrobnąć:P
    • lolyta Przyszpilic ten wont na gorze jako klasyke gatunku 16.03.08, 03:48
      to jest niewiarygodne ze chyba odkad istnieje to forum mozna tu wejsc o dowolnej
      porze dnia i nocy i byc pewnym, ze bedzie tu identyczny wontal i za kazdym razem
      panna bedzie brala scieme kolesia za dobra monete.
      • misia_beauty Re: Przyszpilic ten wont na gorze jako klasyke ga 16.03.08, 09:35
        ale najbardziej żałosne jest to, że większość nie umie się pogodzić z tym, że takim związkiem można się dobrze bawić.
        • juliadruzylla Re: Przyszpilic ten wont na gorze jako klasyke ga 16.03.08, 11:15
          misia_beauty napisała: ale najbardziej żałosne jest to, że większość
          nie umie się pogodzić z tym, że takim związkiem można się dobrze
          bawić.

Najlepiej pewnie bawi się jego żona. Ale niech zgadnę: masz to w
          d...
          • misia_beauty Re: Przyszpilic ten wont na gorze jako klasyke ga 16.03.08, 12:20
            wiesz czego strasznie nie lubie? jak ktoś nie czyta całego wątku tylko odpowiada na jeden post, bo jak byś przeczytała o co chodzi to wiedziałabyś czy mam to w d****!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka