Gość: Modliszk IP: *.intech.pl 01.01.02, 16:38 Rzygam facetami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr* Re: wyznanie Modliszki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.02, 18:08 Gość portalu: Modliszk napisał(a): > Rzygam facetami. Za dużo było , czy nadpsuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: wyznanie Modliszki IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.01.02, 18:20 To oczywiste. Znając zwyczaje gatunku, a także wczorajszą okazję do nadużycia trunków, modliszki rzygają tym, co zjadły. Bzykanko było, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
neo28 i vice versa 01.01.02, 19:59 Modliszko,po ostatnich przejsciach moglbym powiedziec to samo w druga strone.Ale coz- natura zwycieza, orientacji nie zmienie. Nie wiem kto cie doprowadzil do wymiotow, ale glowa do gory.W zyciu jak w szachach- raz krolowa raz goniec.Jest w tym pewnie jakis sens- ale nie wiem jaki.Optymistycznie w nowy rok-Neo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRCYK Re: wyznanie Modliszki IP: 195.94.222.* 02.01.02, 11:45 HA HA ,A JA BABAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona przepalone zlacze.... 02.01.02, 19:54 a ja nie rzygam facetami tylko jakos moge zyc bez nich i dobrze mi z tym! najgorsze jest to ze nieczuje potrzeby posiadania kogos takiego jak " moj chlopak", "moj mezczyzna" od dawna tez zaden mnie nie zauroczyl ani nie zafascynowal!czasami mysle , ze moze cos sie przepalilo na jakims zlaczu i tak juz zostanie do konca zycia!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: przepalone zlacze.... IP: 10.131.130.* 02.01.02, 20:09 Jakie Wy biedne i skrzywdzone jesteście!!! A my faceci to same swinie. Zaraz czy Kopernik byla kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak-ona Re: przepalone zlacze.... IP: *.client.attbi.com 04.01.02, 00:34 sorki , ale ja ani biedna ani skrzywdzona nie jestem!!!! uwazasz tak , bo moge zyc bez facetow???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr* Re: przepalone zlacze.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.02, 04:29 Gość portalu: yak-ona napisał(a): > sorki , ale ja ani biedna ani skrzywdzona nie jestem!!!! > uwazasz tak , bo moge zyc bez facetow???? Nie ty jedna żyjesz bez facetów.Zakony są pełne. Rozumiem ,że to facet przepalił Ci to złącze. Będąc sama zgorzkniejesz. hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata ? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 13:14 ??? Ty najwyraźniej już jesteś zgorzkniały. Niektórzy maja tę nieprzyjemną cechę od maleńkości, niezaleznie od późniejszych związków (lub ich braku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazoo Re: wyznanie Modliszki IP: *.talnet.pl 04.01.02, 10:34 A co będzie, jak urodzisz syna? Oddasz go do adopcji, czy będziesz się na nim wyżywała za wszystkich mężczyzn, którzy Cię skrzywdzili? Zastanów się na sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: wyznanie Modliszki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 11:06 może się udławiła? Odpowiedz Link Zgłoś